-
۲۹ تیر، آغاز دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال
سازمان لیگ برنامه های فصل دوازدهم را مشخص کرده و بر همین اساس لیگ آینده از ۲۹ تیر سال جاری آغاز می شود.
اولین مسابقه دوازدهمین دوره لیگ برتر ۲۹ تیر برگزار می شود و سایر رقابت های هفته اول، سی و یکم تیر یک روز قبل از شروع ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
فصل نقل و انتقالات لیگ برتر نیز از یک روز بعد از پایان فصل جاری آغاز می شود و تا یک هفته قبل از شروع مسابقات فصل جدید ادامه پیدا می کند. مسابقات فصل جاری ۲۲ اردیبهشت به پایان می رسد.
زمان قرعه کشی رقابت ها هنوز مشخص نیست. سازمان لیگ در حال بررسی وضعیت تیم ها برای صدور مجوز حرفه ای است و ظاهرا به دلیل مشخص نبودن وضعیت باشگاه ها برای ادامه فعالیت در لیگ برتر زمان قرعه کشی را معلوم نکرده است.
این احتمال وجود دارد لیگ دوازدهم با توجه به عدم صدور مجوز حرفه ای برای برخی از باشگاه ها با کاهش تعداد تیم ها برگزار می شود. لیگ کنونی با ۱۸ تیم در حال برگزاری است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
فوتبال جنجالی تبریز مقابل دوربین شبکه سحر
مجموعه مستند "فوتبال تبریز"، که روایت تصویری جدیدی از تیم های فوتبال شهر تبریز را برای طرفداران این تیم های ایرانی در جمهوری آذربایجان بازگو می کند، درجدول پخش سیمای آذری شبکه سحر قرارگرفت.
به نقل از روابط عمومی شبکه جهانی سحر، با پایان یافتن مراحل تولید و تدوین مستند"فوتبال تبریز"، از اوایل فروردین ماه سال 91، بینندگان سیمای آذری شبکه جهانی سحر شاهد پخش این مستند خواهند بود.
ظهیر با بیان اینکه شهر تبریز به عنوان قطب فوتبال شمال غرب ایران مطرح است، عنوان کرد: در این مستند چهار تیم تراکتور سازی تبریز، شهرداری تبریز، ماشین سازی تبریز و فوتبال نابینایان و گسترش فولاد تبریز هرکدام در یک برنامه مجزا معرفی شدند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بازی ها و جایگاه تیم های فوتبال شهر تبریز، مورد توجه علاقمندان فوتبال در جمهوری آذربایجان بوده و حتی به عنوان نمونه بخشی از تماشاگران بازی های مهم تیم های تبریز را شهروندان نخجوانی این کشور تشکیل می دهند، در این مجموعه، باشگاه های شاخص فوتبال منطقه معرفی شده و به گوشه هایی از بازی های حساس، گفت و گو با بازیگران و سرمربی، مصاحبه با تماشاگران و هواداران و نیز همراهی دوربین با بازیکنان در باشگاه و خارج از فضای فوتبال، پرداخته شده است.
تهیه کننده "فوتبال تبریز" گفت: تصویر برداری این مجموعه از جمعه هجدهم شهریور 1390 و همزمان با بازی دو تیم استقلال و تراکتورسازی تبریز در استادیوم آزادی تهران کلید خورد و تا اواخر آذرماه سال جاری، از هر بازی مهم و حساس تیم های تبریزی در هر شهر ایران که برگزار شد، تصویر برداری شده است.
ظهیر افزود: امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی، میودراگ یسیچ سرمربی شهرداری تبریز، رسول خطیبی سرمربی تیم ماشین سازی تبریز و انگین فیرات سرمربی گسترش فولاد از شخصیت های فوتبال بودند که طی تولید مجموعه "فوتبال تبریز" با آنها به گفت و گو پرداختیم. وی ادامه داد: دراین برنامه مستند همچنین با مدیران عامل این باشگاه ها، تعدادی از فوتبالیست های مطرح و لیدرهای تیم ها نیز در حاشیه و متن بازی های شاخص آنها در مدت تصویربرداری همراه شده و صحبت های ایشان را در مستند گنجاندیم.
مستند "فوتبال تبریز" به تهیه کنندگی معصومه ظهیر در 4 قسمت 30 دقیقه ای از ساعت 19 الی 19:30 ( به وقت تهران)، برای پخش از سیمای آذری روی کانال یک این شبکه بین المللی خواهد رفت.
عوامل تهیه این برنامه عبارتند از: کارگردان و تدوینگر: فاطمه سلحشور، مجری و گزارشگر: محمدرضا رضایی، تصویربردارن: علی آب پاک، سعید محمد پناه، دستیاران تصویر: داود عبدا... زاده و حامد اصغرزاده، دستیاران تولید: افروز ظهیر و بهمن جهدی و نویسنده: سعید ستارزاده.
تهیه مجموعه مستند فوتبال تبریز در ایام تصویربرداری این برنامه که باحضور گروه برنامه ساز شبکه سحر در استادیوم های ورزشی و مسابقات فوتبال تبم های تبریزی صورت گرفت، مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و از معصومه ظهیر به عنوان مستندساز زن حوزه فوتبال یاد می شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مدیرعامل تراکتورسازی : با مشکلات مالی ادامه کار ممکن نیست
قلعه نویی به هواداران قول داد بماند
محمد حسین جعفری در مورد وضعیت تراکتورسازی گفت: از پنجم فروردین تمرینات خود را آغاز کردیم و ۶ بازی دیگر تا پایان فصل باقی مانده و برای همه تیم هایی که مدعی هستند حساس است.
وی در خصوص مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی تصریح کرد: هنوز هم کمی مشکل داریم و سعی میکنیم این مشکلات را مدیریت کنیم. آن طور که انتظار داشتیم از ما حمایت نشد و صدای بچه ها هم درآمد. تاکنون ۵۰ درصد قرارداد بازیکنان را داده ایم و سعی داریم ۵۰ درصد باقی مانده را در دو نوبت پرداخت بدهیم. امیدوار هستیم که از ما حمایت شود.
جعفری در پاسخ به این سؤال که برای صدور مجوز حرفه ای برای فصل جدید اقداماتی انجام داده اند یا خیر اظهار داشت: امروز و فردا نامه ای به هیئت مدیره خواهم نوشت تا برای فصل بعدی برنامه ها مشخص شود. من یک نفر هستم و هیئت مدیره باید محل تامین اعتبارات را مشخص کند. باید برای فصل بعدی تصمیماتی گرفته شود تا مشکلات مالی امسال را نداشته باشیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درباره اینکه اگر وضعیت به همین منوال باشد به فعالیت در این باشگاه ادامه می دهد یا خیر گفت: با این شرایط امکان کار وجود ندارد و کار سختی پیش رو داریم. مدیرعامل اگر تحت فشار باشد نمی تواند در طول فصل این مسائل را مدیریت کند.
وی درباره شایعاتی مبنی بر اینکه امیر قلعه نویی برای فصل آینده قصد دارد به استقلال بازگردد، به فارس گفت: این مسائل را شنیده ام اما با امیر قلعه نویی در این باره صحبتی نکرده ام. ما دوست داریم او در تراکتورسازی بماند و خودش هم در جلسه هم اندیشی با هواداران قول داد بماند و حتی گفت چشمداشت مالی هم ندارد. ما در چند روز آینده با قلعه نویی درباره فصل بعدی صحبت می کنیم.
-
قلعهنویی در كنسرت آذريها روي سن رفت: کاری میکنم تراکتور هر طور شده قهرمان ایران شود
شهریاری وسط یکی از اجراهايش به نام "وفا سیز" (بیوفا) رو به امیر قلعهنویی کرد و گفت اگر برای فصل بعد با تراکتور تمدید نکند این ترانه آذری را برای ایشان خواهد خواند.
امیر قلعهنویی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز دیروز در جریان کنسرتی که در تبریز برگزار شد حرفهای جالبی در مورد قهرمانی تراکتور و ماندنش در تبریز برای حاضرین در این کنسرت بیان داشت.
در دقایقی از این کنسرت که به خوانندگی رحیم شهریاری برگزار شد وی از امیر قلعهنویی درخواست کرد تا با حضور در روی سن چند کلامی با هواداران تراکتور سخن بگوید که امیر قلعهنویی با حضور بر روي سن خطاب به مردم گفت: "هر جور شده کاری میکنم تیم تراکتور قهرمان شود تا خردادماه در سالن بزرگ و چندهزار نفری نمایشگاه بینالمللی با هنرمندی آقای شهریاری جشن چندهزار نفری قهرمانی تراکتور را بگیریم."
رحیم شهریاری هم وسط یکی از اجراهايش به نام "وفا سیز" (بیوفا) رو به امیر قلعهنویی کرد و گفت اگر برای فصل بعد با تراکتور تمدید نکند این ترانه آذری را برای ایشان خواهد خواند که البته این موضوع پاسخی به جز خنده امیر قلعهنویی در پی نداشت.
-
گلایه ی شدید بازیکنان از بحران مالی باشگاه
شرایط اینگونه پیش برود شاید سهمیه آسیایی را هم نتوانیم کسب کنیم .
خبرنگار سایت تراکتور اف سی مصاحبه ای را با مرتضی اسدی و محمد ابراهیمی ترتیب داده و از آنها درباره بحران مالی تیم سوالاتی را پرسیده که متن مصاحبه بدین شرح است:
مرتضی اسدی :
مشکلات مالی 100% به تیم ضربه خواهد زد , این مشکلات خیلی وقت است در تیم وجود دارد و ما به احترام هواداران و سرمربی تیم سکوت کرده ایم . همه ی بازیکنان به خانواده ی خود تعهد دارند و وقتی با بی توجهی مسئولین تیم نسبت به پرداخت باقی مانده ی قرارداد های تیم مواجه میشویم دلسرد شده و تمام تمرکزمان را نمیتوانیم جمع تیم تمرینات و بازی های پیش رو کنیم .
در فاصله حدود 30 روز به پایان لیگ بخش اعظمی از قرارداد های بازیکنان پرداخت نشده و اگر مانند سایر تیم ها تمرین را نعطیل نمیکنیم فقط به عشق هواداران و احترام به سرمربی تیم است , ولی باز هم این معیار نمیشود که با تمام تمرکز در تمرینات و بازیها شرکت کنیم مسئولان تیم کاری نکنند که خدای ناکرده در آخر فصل شرمنده هواداران شویم .
محمد ابراهیمی :
قول های مسئولین عملی نمیشود , ما هم به عنوان بازیکن تیم توقع داریم از مسئولین فردی به عنوان بزرگتر در تمرین حضور پیدا کرده و سال نو را به ما تبریک بگوید .
اگر ما به قول های مسئولین توجه می کردیم باید خیلی وقت پیش تمرینات را تعطیل می کردیم ولی به احترام هواداران و امیر قلعه نویی فعلا در تمرینات شرکت می کنیم .
من به عنوان محمد ابراهیمی و به خاطر عشقی که به پیراهن تیم دارم در مقابل مشکلات سکوت میکنیم ولی شاید بعضی از بازیکنان به خاطر بحران مالی تمرینات را تعطیل کنند که در شرایط حساس لیگ و 6 هفته ی پایانی به ضرر تیم خواهد شد و تیم به حاشیه کشیده خواهد شد .
بازیکنان دیگر تیم ها که قصد پیوستن به تراکتور را دارند , استعلام شرایط تیم را از بازیکنان کنونی میکنند که به جز بازیکنان متعصب تیم بقیه بازیکنان شرایط واقعی تیم را به بازیکنان شرح می دهند که این برای سال آینده ی تراکتور نیز خطرناک است .
ما الان در کورس قهرمانی هستیم عوض اینکه مسئولین به فکر روحیه دهی به اعضای تیم باشند با این کارها بر مشکلات می افزایند که این شرایط نگران کننده است .
گزارش از حسن زاده
-
4 نفر علیه من سناریو درست میکنند
سرمربی تراکتورسازی گفت: به خاطر آدمهای کوچک برای تبریک عید به فتحاللهزاده زنگ نزدم تا حرف و حدیث درست نکنند.
تیم تراکتورسازی تبریز با مربیگری قلعه نویی هم اکنون با 52 امتیاز در رده دوم جدول حضور دارد. در همین حال شایعاتی پیرامون بازگشت امیر قلعه نویی به استقلال و اختلافات او با برخی از بازیکنان این تیم طی روزهای گذشته در رسانهها مطرح شد.
تعطیلات نوروز چطور بود؟
ما که تعطیلات نداشتیم و از پنجم فروردین صبح و بعد از ظهر تمرین میکردیم. مشکلات مالی، کمی برای ما دردسر ساز شد زیرا بازیکنان ما امسال کمترین درصدها را گرفتند و ما هم سعی کردیم در این 5 ماه مسئله را باز نکنیم. آقایان جعفری و پورجمشیدیان به همراه سردار آجورلو در تلاش هستند مشکلات را حل کنند اما من عادت ندارم مسائل را بزرگ کنم و در این مدت بچهها همت کردند و خدا نیز به ما نیز کمک کرد که در بازی با سایپا پیروز شویم و سپاهان را شکست دهیم و به جدول برگردیم
مشکلات مالی باید توسط چه کسانی حل شود؟
در هر صورت باشگاه مدیر عامل و هیئت مدیره دارد و آنها هم خیلی تلاش میکنند. ما حتی در شب عید نتوانستیم به بازیکنان پول بدهیم و حتی نشد که مبلغ ناچیزی به بازیکنان عیدی بدهیم که آنها مشکلاتشان را حل کنند اما با این وجود باز هم از بازیکنانم تشکر میکنم که با همه شرایط کنار میآیند.
ظاهرا شب گذشته به کنسرت رفته بودید؟
(میخندد)... چطور؟
از قول شما نقل شده که در آن کنسرت به مردم آذربایجان قول قهرمانی دادید.
اول اینکه من قول قهرمانی ندادم چون همه چیز دست خدا است. من گفتم اگر به لطف خدا و اهل بیت قهرمان شدیم آقای شهریاری (خواننده معروف آذری) یک جشن بزرگ بگیرند. البته مردم به ما لطف دارند و هر جا که میرویم از ما سؤال میپرسند. وظیفه ما هم به عنوان یک الگو این است که با سعه صدر پاسخ همه را بدهیم
خارج از این بحث جدال هفتههای پایانی را چطور میبینید و بازی روز جمعه با فجر را چطور پیش بینی میکنید؟
فجر چند شاخصه خوب دارد که یکی از آنها حضور آقای یاوری است. آنها تیم جوان و دوندهای هستند ولی با توجه به اینکه در خانه بازی میکنیم، تصور میکنم از این پس تماشاگران زیادی به ورزشگاه بیایند. از مسئولان نیز خواهش میکنم که در بحث تهیه بلیت و حضور مردم در ورزشگاه نهایت همکاری را با آنها داشته باشند چون در این مدت مردم تبریز و آذربایجان خیلی اذیت شدند.
و نبرد قهرمانی چطور؟
به قول آقای قریب از این پس باید سکوت رادیویی داشته باشیم و تمام تمرکزمان بازی به بازی باشد. حالا هم تمام تمرکزمان به مسابقه با فجر سپاسی است.
ظاهراً در تعطیلات عید به کوه رفته بودید و در آنجا در خصوص اظهارات مهدی رحتمی با مردم صحبت کردید.
همه میدانند که من به کوهنوردی میروم اما با هیچ کس در این خصوص صحبت نکردم چون من صبح خیلی زود به کوهنوردی میروم و معمولا در آن ساعت کوه خلوت است.
فتحاللهزاده در گفتوگوی روز گذشتهاش با فارس، اشاره کرد که هیچ صحبتی بین شما و ایشان برای بازگشت به استقلال نشده و حتی شما عید را هم تبریک نگفتهاید.
من از همین طریق عید را به آقای فتحاللهزاده تبریک میگویم و برایش آرزوی سلامتی دارم. ما هر چند وقت یک بار با هم صحبت میکنیم اما آنهایی که این شایعات را مطرح میکنند، آدمهای کوچکی هستند. این افراد چون قوی نیستند، خودشان را به برخیها وصل میکنند و این حرفهای "چیپ" را به مردم تحویل میدهند. اگر توکل انسان به خدا باشد، نیازی به این صحبتها نیست. اتفاقا به خاطر همین بحثها بود که چند وقتی با فتحاللهزاده در ارتباط نبودم. وظیفهام بود که به ایشان زنگ بزنم چون به آقایان نیکنفس، هیبدی، پورمند، ساکت، قریب، اولیایی، پورسینا، جعفری و خیلیهای دیگر زنگ زدم و عید را تبریک گفتم اما چون همین آدمهای کوچک حرف در میآورند این کار را نکردم.
بیشتر توضیح میدهید؟
آقایان یک روز شایعه میکنند که من سرمربی ذوبآهن شدم و یک روز این حرفها را میزنند. آنها بدانند که من میدانم چه کسانی هستند. میدانم که ماه به ماه به کارت آنها چه پولهایی ریخته میشود. همین 4،5 آدم برای ما سناریو درست میکنند اما توکل من به خدا است. امام هادی میفرماید: "انسانها در دنیا با اموال سر و کار دارند اما در آخرت با اعمال". هر کس باید جوابگوی اعمالش باشد. روز بازی استقلال و تراکتورسازی آن گونه جو سازی کردند و میدانم که همان آدمها چه مصاحبههایی را با هماهنگی روی سایت میفرستند. تراکتورسازی نتایج خوبی گرفته و من هم از بازیکنانم تشکر میکنم و انصافا فتح الله زاده درست گفته که آنها میخواهند شرایط تراکتورسازی را هم بر هم بزنند. من روی تیمم تمرکز میکنم که حرف و حدیث به وجود نیاید
با همه این حرفها مگر اشکالی دارد که شما تیم فصل آینده خود را مشخص کنید؟
یکی دو روز پیش دوستان گفتند که آقای جعفری با 2،3 مربی برای فصل آینده تراکتورسازی صحبت کرده است. بعد از من پرسیدند ناراحت نیستی گفتم نه چرا باید ناراحت باشم.
زمانی میگفتند قرار است مک لارن سرمربی تیم ملی انگلیس پس از اریکسون باشد. مگر چه اشکالی دارد؟ زمانی که در لورکوزن بودم برخی از بازیکنان فصل بعد این تیم حتی کت و شلوار تیم آینده خود را پرو میکردند.
آقای جعفری حق دارد با مربیان صحبت کند چون شاید ایشان اهداف بزرگتری در سر دارد که قلعه نویی نمیتواند از آن لحاظ کمک کند. تا زمانی که هستم تا پای جان کار میکنم و پس از آن به عنوان یک دوست در خدمتشان خواهم بود. حداقل آقایان آجورلو و ساکت شاهد هستند که حرف من نیازی به امضا ندارد و با وجود اینکه تیمهای دیگر به من دو برابر پول میدادند اما روی حرفم ایستادم چون توکلم به خدا است. آدمهای کوچک وقتی توکل ندارند به این کارها متوسل میشوند.
شایعاتی پیرامون اینکه شما از طریق علی پروین به مهدی رحمتی پیغام دادید که فصل آینده در استقلال حضور ندارد، مطرح شده است.
خود آقای پروین حضور دارند و میتوانید از ایشان سؤال کنید. من ایشان را 30 ثانیه در مراسم اربعین سید و سالار شهیدان دیدم و تلفنی هم با ایشان صحبت نکردم. در مراسم ما آنقدر جمعیت حضور داشت که اصلا فرصت حرف زدن نبود، چه برسد به اینکه در حضور آن همه دوربین بخواهیم از این حرفها بزنیم اما این را بدانید من زمانی که به استقلال آمدم 11، 12 بازیکن را به خاطر مسائل فنی و تفکراتم جا به جا کردم حالا به من میگویند که پیغام دادهاند در استقلال نباشند. همه اخلاق من را میدانند. مگر من با مهدی کیانی تعارف داشتم که از این حرفها بخواهم بزنم. در زندگیام نه به مدیری زنگ زدم و نه پیغامی به کسی دادم.
یعنی بحث بازگشت به استقلال که در این روزها مطرح شده شایعه است؟
فتح الله زاده به عنوان اولین شخص اجرایی در استقلال موضع خود را گفته و همه این مسائل سناریو است. همانطور که گفتم آن 4 آدم را میشناسم که به یک خواننده میگویند علیه من مصاحبه کند و مصاحبههای مختلف برای من تنظیم میکنند.
حرفی باقی نمانده؟
از مردم خوب آذربایجان، بازیکنان و دوستانی که در حال تلاش برای تراکتورسازی هستند تشکر میکنم و امیدوارم لطف و عنایت خدا طوری شامل حال ما شود که شرمنده مردم نباشم.
-
جعفری : وضع ما نسبت به بقیه تیم ها بهتر است
مدیر عامل باشگاه در یک مصاحبه ی اختصاصی با خبرنگار سایت تراکتور اف سی گفت : امروز 12 در صد دیگر از قرارداد بازیکنان پرداخت میشود.
سردار جعفری با رد شایعه ی بحران مالی در تراکتور اعلام کرد 50 در صد از قرار داد های بازیکنان پرداخت شده است حتی بازیکنانی در این بین هستند که 80 درصد از قرارداشان را دریافت کرده اند.
امروز نیز با پرداخت 12 درصد دیگر بازیکنان و کادر فنی با روحیه بالا به ادامه ی مسابقات خواهند پرداخت.
همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر گلایه بازیکنان مبنی بر عدم حضور در تمرینات و تنها گذاشتن بازیکنان تیم در چنین شرایط حساسی گفت : بدلیل مسائل مالی و عدم تزریق بودجه به باشگاه ترجیح دادم چند روزی در کنار تیم نباشم .
وی همچنین درباره قضیه بلیط فروشی و واگذاری آن به باشگاه اعلام کرد : بلیط فروشی کاملا به باشگاه واگذار شده و هواداران شاهد باجه های متعلق به باشگاه در استادیوم یادگار امام (ره) خواهندبود که از بازی با فولاد بلیط فروشی بر عهده باشگاه خواهد بود و کارت های قبلی از هواداران گرفته شده و کارت های جدیدی به صورت رایگان در اختیار هواداران قرار خواهد گرفت .
سردار در مورد حضور و یا عدم حضور امیر قلعه نویی در فصل بعد روی نیمکت تراکتور اعلام کرد که قلعه نویی به هواداران قول حضور در فصل بعد را نیز داده است ولی جواب قطعی تر را بعد از پایان بازی ها می توان داد .
در پایان نیز سردار خطاب به هواداران گفت : هواداران باید در هفته های پایانی از تیم حمایت همه جانبه داشته باشند چراکه بازیکنان و کادر فنی به حمایت هواداران پر شور نیاز اساسی دارند , همچنین اضافه کرد در صورت اشتباهات احتمالی داوری و مواردی از این قبیل از هرگونه ایجاد حاشیه خودداری کنند چرا که محرومیت آنها قدرت تراکتور را در مقابل حریفان کمتر خواهد کرد.
سردار در آخرین جمله ی خود گفت : تمامی عواملی که باعث ایجاد مشکل در مقابل پیشرفت تراکتور بوده اند را به زودی به هواداران معرفی خواهم کرد.
گزارش از علیرضا حسن زاده
-
قلعه نویی :بدون چشم داشت مالی هم حاضرم در تراکتور بمانم
آقای قلعه نویی در مورد رفتن از تیم تراکتور تاکنون مطلبی به باشگاه نگفته.
مدیر رسانه باشگاه در پاسخ به سوالات چند خبرنگار که در مورد ماندن و یا رفتن آقای قلعه نویی از تیم سوالاتی داشتند اعلام کرد : آقای قلعه نویی در همایش هواداری روز جمعه نوزدهم اسفند سال 1390 در این مورد اظهار نظر کرد . ایشان خطاب به هواداران و خبرنگاران و مسئولان حاضر گفتند : به عشق هواداران تراکتور و به احترام مردم آذربایجان بدون چشم داشت مالی هم حاضرم در خدمت تیم تراکتور باشم .
حالا اگر برخلاف اظهارات فوق ایشان دوست دارند به تیم دیگری بروند بستگی به تصمیم خودشان دارد البته آقای قلعه نویی در مورد رفتن از تیم تراکتور تاکنون مطلبی به باشگاه نگفته و ماهم خبر مذکور را از رسانه ها خوانده ایم و صحت و سقم آن معلوم نیست و در صورت روشن شدن موضوع ، باشگاه اطلاع رسانی لازم را انجام خواهد داد
-
صادقی: قلعه نویی خودش تیم دارد، حواسش به بقیه تیمها نیست
هر تیمی که شایسته باشد قهرمان می شود و امیدوارم این تیم تراکتور باشد.
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با اظهار تعجب از شایعاتی که درباره حضور امیر قلعه نویی در تیم استقلال مطرح شده می گوید الان وقت مطرح شدن چنین شایعاتی نیست زیرا هم استقلال و هم تراکتورسازی در کورس قهرمانی هستند. "امیرحسین صادقی" اظهارداشت: متاسفانه عده ای هم به دنبال ضربه زدن به استقلال هستند و هم می خواهند تراکتورسازی را از قهرمانی دور کنند. من از مطرح شدن شایعه توافق قلعه نویی با استقلال متعجب هستم زیرا اطمینان دارم وی همه حواسش به تراکتورسازی است و کاری به بقیه تیمها ندارد.
وی در ادامه افزود: هرسال که قلعه نویی از استقلال دور بوده چنین شایعاتی درباره او مطرح شده است اما در حال حاضر با توجه به اینکه هم استقلال و هم تراکتور در کورس قهرمانی هستند مطرح شدن چنین شایعاتی هدفدار است. انگار به نفع خیلی ها نیست که این 2 تیم در کورس قهرمانی باشند و به همین دلیل این شایعان مطرح می شود تا بازیکنان تمرکزشان را از دست بدهند.
صادقی در پاسخ به این سوال که "تراکتور چقدر شانس قهرمانی دارد" گفت: تیم ما بر خلاف تیمهای فوتبال سپاهان و استقلال تجربه قهرمانی ندارد و شاید این موضوع کار ما را سخت کند اما با این حال تا روز آخر برای قهرمانی می جنگیم و ناامید نمی شویم. هر تیمی که شایسته باشد قهرمان می شود و امیدوارم این تیم تراکتور باشد.
-
قلعه نويي:شايعهسازان قصد تضعيف تراکتور را دارند
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: عده اي با دامن زدن به شايعات، قصد دارند تيم را از هدف اصلي خود دور و در تيم چند دستگي ايجاد کنند.
امیر قلعه نویی با رد شایعه جدایی اش از تراکتورسازی در پایان فصل و پیوستن به یک تیم دیگر افزود: اولویت اول من تیم تراکتور است، اما عده ای زمانیکه فهمیدند نمی توانند در میدان حریف تیم ما شوند در خارج از آن و با دامن زدن به موضوعات مختلف، قصد برهم زدن آرامش تیم را دارند.
وی گفت: تمام فکرم را به شش بازی باقیمانده متمرکز کرده ام و امیدوارم با گرفتن نتایج خوب و قرار گرفتن در بهترین رتبه، انتظارات مردم را برآورده کنم.
قلعه نویی اظهارکرد: مسلما انتظارات مردم در فصل بعدی از تراکتورسازی بیشتر خواهد شد و باید با ایجاد شرایطی این انتظارات را برآورده کنیم و اگر بستر مناسب برای حضور مقتدرانه تیم در فصل آتی فراهم شود اولویت اولم تراکتورسازی خواهد بود.
وی در خصوص مشکلات مالی تیم گفت: قرار است پیش از بازی با فجر سپاسی مبلغی به حساب بازیکنان واریز شود و امیدوارم مسوولین استان حمایت های کافی از تیم را تا رسیدن به هدف نهایی انجام دهند.
دیدار تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز و فجر سپاسی شیراز در هفته بیست و نهم لیگ برتر، ساعت 17 فردا در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار می شود.
منبع :