علی آقا شما کیا بازیکن می خرید؟
ساعت چند خوبه؟
امروز تو صفحه ضعیفترین بازیکن هم می رفتم حداقل یه مشتری داشت
نمایش نسخه قابل چاپ
علی آقا شما کیا بازیکن می خرید؟
ساعت چند خوبه؟
امروز تو صفحه ضعیفترین بازیکن هم می رفتم حداقل یه مشتری داشت
این روزاچون اولین روزای فصله و اکثر کاربرا وضع مالی تیمشون خوبه سعی میکنن بازیکنای خوبی بخرن تا اول لیگ از رقبا عقب نیفتن.بنظر من ما ایرانی ها باید از روز 5 به بعد بازیکن بخریم چون نه توکن خوبی داریم نه شانسی واسه برنده شدن تو کورس خرج کردن توکن.:( سعی کن فعلا بازیکن نخری چون فقط حروم شدنه token هاته.تو سرور من ساعت 2 شب به بعد راحت میشه بازیکن خرید:ahaaaaaa:
11 تا بازیکن لب مرز اسکات شدن خریدم و تیمم رو بستم دیگه تا آخر فصل نیاز به خرید ندارم.10 تا از بازیکنای فیکس فصل قبلم رفتن ذخیره( گلرم فیکسه همچنان)11 تا هم میخواستم بفروشم (ذخیره های فصل قبلم)که فعلا 8 تاشون فروش رفته. مشتری کمه امروز هم راحت خریدم و هم سخت میشه فروخت.
اینم لیست توکن های خرج شده ی امروز
8 توکن برای دو بازیکن dc با قابلیت بازی در dmc
21 توکن برای سه بازیکن mc
14 توکن برای دو بازیکن st
11 توکن برای یک بازیکن dr با قابلیت بازی در dc
4 توکن برای یک بازیکن dl با قابلیت بازی در dc
5 توکن برای یک بازیکن mr با قابلیت بازی در amr
4 توکن برای یک بازیکن ml
85 توکن برای خرید 264 میلیون پول
=
152 توکن در کل
شما توکن خریدی یا به مرور جمع کردی؟
اگه به مرور میخواستم جمع کنم که این تعداد توکن باید به نوه هام میرسید ki::
این علی خودش تو خزانه دربار تاپ الون کار میکنه :))))) mas:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هر وقت عشقم بکشه میرم سراغ خرید بازیکن !!! صبح خوبه خلوته ظهر هم همینطور . من شب ها خیلی کم پیش میاد برم واسه خرید بازیکن. از 6 بعد ظهر تا 2 شب نمیرم واسه خرید ولی بعدش اگه بخوام میرم.بیشتر از همه ظهر ها حدودای ساعت 14 - 15 میرم سراغ خرید.
امروز تو سرور من نمیدونم به چه دلیل ولی وحشتناک خلوت بود !
ای خدا سرور من انگار گدا گشنه ها ریختن رو سر بازیکنایی ک من تو ذخیره هامم نمیخامشون.هر چی بازیکن اش ولاش داشتم به قیمت خوب انداختم به این خارجیا.بازیکنای با کیفیت هم که سر خریدشون گونی گونی توکن خرج میشه و من فقط میشینم توکن ها رو میشمارم.باید قلکمو بشکنم یه 200 تا توکن بخرم:ahaaaaaa:
من که یکی دو هفته بازیکن نمی خرم. با همین بازیکنا و هارد دف می خوام ببینم این فصل چیکار میکنم. البته منتظرم لیگ شروع بشه بعد شاید یه بازیکن در پست هافبک هجومی خریدم.
Top Eleven Be a Soccer Manager 3.0.2
تغییرات نسخه ی v3.0.2:
* اضافه شدن ویژگی ها و استایل جدید.........
* رفع اشکالات و بهبود عملکرد.......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والله من از ساعت 9 صبح هر نیم ساعت سر زدم . واسه بازیکن ضعیف هم مثل کرکس میریزن چکش می زنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا فردا پس فردا صبر کنم ببینم چی میشه