مقابل لخويا بدشانس بوديم كرانچار:
مقابل لخويا بدشانس بوديم كرانچار:
هنوز هم شانس اول صعود هستيم
زلاتكو كرانچار سرمربى سپاهان گفت: با وجود بدشانسى در ديدار با لخويا همچنان بخت اول صعود هستيم. وى پس از شكست يك بر صفر مقابل لخويا گفت: اگر برخى از موقعيت هايمان همچون موقعيت تك به تك برونو سزار در دقايق پايانى به گل تبديل شده بود اين ما بوديم كه سه امتياز را از آن خود مى كرديم اما به هر حال به مربيان و بازيكنان لخويا تبريك مى گويم كه توانستند ۳ امتياز خانگى را در حضور هوادارانشان از آن خود كنند. او ادامه داد: هم اكنون ۷ امتيازى هستيم با دو بازى ديگر كه در پيش داريم همچنان شانس اول صعود هستيم و اميدورام در دو بازى آينده بتوانيم حداكثر امتيازات را براى خود جمع آورى كنيم. سرمربى سپاهان اظهار داشت: همانطور كه قبلا هم گفته بودم لخويا تيم سخت كوشى بود كه اين مسأله را هم نشان دادند. گل آنها در دقايق تلف شده يك گل تاكتيكى و تكنيكى بود كه متاسفانه در دقايق تلف شده وارد دروازه ما شد. كرانچار در پايان گفت: لازم مى دانم از ميزبانى و همكارى خوب اين باشگاه قطرى از سپاهان در مدتى كه در اين كشور حضور داشتيم و داريم سپاسگزارى كنم.
صدر جدول را به هيچ تيمي نميدهيم
صدر جدول را به هيچ تيمي نميدهيم
90: سپاهان امشب در چهارمين ديدار خود در گروه c ليگ قهرمانان آسيا به مصاف لخويا قطر ميرود. بدون شك اين ديدار براي زردپوشان حساس است چرا كه كسب پيروزي تيم اصفهاني باعث ميشود تا صعودشان قطعي شود. با اميد ابراهيمي هافبك جنگنده اين تيم گفتگويي انجام داديم كه در زير ميخوانيد؛
90: بازي با لخويا قطر را چطور ارزيابي ميكني؟
اين ديدار براي ما مشكل است. در گروه ما هر 3 تيم ديگر يعني الاهلي عربستان، النصر امارات و همين لخويا قطر شانس صعود دارند و اگر در اين بازي امتياز از دست بدهيم، شايد كارمان در اين گروه گره بخورد.
90: يعني امتياز از دست بدهيد، صعود نميكنيد؟
نميخواهم اين را بگويم، اما ما 7 امتيازي هستيم و اگر امتياز از دست بدهيم به ديگر رقباي خود كمك ميكنيم تا شانس صعود آنها هم افزايش پيدا كند، بنابراين بايد تلاش كنيم تا با پيروزي برابر لخويا كار صعود خود را قطعي كنيم.
90: در بازي با پرسپوليس اشتباه تو باعث شد سپاهان گل مساوي را دريافت كند؟
نميدانم در آن ديدار مقصر هستم يا خير، چرا كه من در جريان بازي و در صحنهاي كه تحت فشار بوديم توپ را به كرنر فرستادم. البته قصد داشتم تا توپ را با سر به احمدي بسپارم ولي كمي ضربه سرم به توپ شدت داشت تا توپ راهي كرنر شود. با اين حال مطمئن باشيد ديگر چنين اشتباهاتي را مرتكب نخواهم شد و اجازه نميدهم تيم با اشتباه من گل دريافت كند.
90: سال گذشته سپاهان برابر يك تيم قطري بدجوري نقره داغ شد و عليرغم برتري در دو بازي مقابل السد قطر، به خاطر استفاده از بازيكن 2 اخطاره حذف شد؟
آره! واقعا تا چند هفته نميتوانستيم اين مسئله را فراموش كنيم و اصلا قابل هضم نبود كه به همين راحتي از صعود به مرحله بعد باز بمانيم. خيلي حسرت خورديم كه فقط به خاطر يك اشتباه كوچك نه در ميدان بلكه در خارج از مستطيل سبز حذف شديم.
90: در بازي رفت با السد قطر شما تك گل برتري سپاهان را به ثمر رساندي؟
بله، روي يك توپ برگشتي از پشت محوطه جريمه ضربه سنگين و زميني زدم كه توپ گل شد.
90: حالا بهترين فرصت است تا در قطر با پيروزي مقابل لخويا، اين بار با خاطرهاي خوب از قطر به ايران بازگرديد؟
دقيقا، تمام سعي و تلاش بچهها اين است كه با پيروزي برابر لخويا خيالمان بابت صعود در ليگ قهرمانان آسيا راحت شود و با تمركز در ليگبرتر عنوان قهرماني را براي سومين بار پياپي بدست آوريم.
90: در ليگ چند هفته متزلزل ظاهر شديد و حالا استقلال به يك امتيازي شما رسيده است؟
كسب امتيازات لازم در چند هفته اخير بسيار سخت است، ولي ما سعي كرديم ثبات خود را حفظ كنيم تا به هدفمان كه قهرماني است برسيم. 4 هفته بسيار سختي در پيش داريم و فاصله بازيها نيز بسيار كم است، با اين حال بايد بيشتر از گذشته تلاش كنيم و بعد از اين هيچ امتيازي را از دست ندهيم. استقلال و تراكتورسازي منتظر لغزش سپاهان هستند تا صدر جدول را از آن خود كنند اما ما صدر جدول را به هيچ كدام از دو تيم نميدهيم.
استقلال اول طلبم را بدهد بعد به فکر مذاکره باشد
استقلال اول طلبم را بدهد بعد به فکر مذاکره باشد
من هم اين خبر را شنيدهام و وقتي در اين مورد با سزار حرف زدم، او هم گفت که چنين چيزي را شنيده است. البته ميدانم کسي به او زنگ نزده و سزار هم فعلا فقط به سپاهان فکر ميکند.
فابيو جانواريو هافبک برزيلي سپاهان در دو سال اخير يکي از بهترين و تاثيرگذارترين بازيکنان اين تيم لقب گرفته است. او که در فولاد خوزستان چهره شد بعد از جدايي از اين تيم به استقلال آمد و قهرماني با اين تيم را تجربه کرد. موفقيتهاي فابيو در سپاهان هم ادامه داشت و توانست قهرماني با سپاهان را هم تجربه کند. حالا جانواريو در آستانه قهرماني با سپاهان است و تيمش در ليگ قهرمانان آسيا هم شرايط مناسبي دارد. فابيو در مورد وضعيت تيمش و مسائل مختلف ديگر به سوالات سايت گل پاسخ ميدهد.
*آيا سپاهان با توجه به شکستي که مقابل لخويا داشت از اين گروه صعود خواهد کرد؟
ايمان دارم که صعود خواهيم کرد. ما قدرت خودمان را نشان داديم و حالا با اميدواري زيادي دو بازي پاياني را انجام خواهيم داد. هدف ما در اين بازي ها قهرماني است. اين درست که به لخويا باختيم اما ميتوانستيم در قطر امتياز بگيريم.
*ولي قبول داري اگر به عنوان تيم اول صعود کنيد به نفع شماست؟
صددرصد همين طور است. ولي ما با توجه به اينکه صدرنشيني را از دست داديم بايد منتظر باشيم تا لخويا امتياز از دست بدهد.
*در ليگ برتر شرايط سپاهان را چطور ميبيني؟
همه چيز دست خودمان است و شانس اول قهرماني هستيم.4 بازي ديگر باقي مانده که بسيار مهم است. ما در 3 بازي پاياني ميزبان هستيم و ميتوانيم از اين شرايط نهايت استفاده را ببريم. البته نبايد از سپاهان و تراکتور غافل باشيم چون آنها بازيکنان و کادر فني باتجربهاي دارند.
*کار کردن با زلاتکو کرانچار چطور است؟
او خيلي خوب تيم را جلو مي برد و کارش را بلد است. کرانچار به خوبي ميداند چطور از بازيکنان سپاهان بازي بگيرد و اين موضوع بسيار مهمي است. از وقتي کرانچار آمد سطح فني تيم ما ارتقا پيدا کرد و مدت زيادي است که از بردن لذت ميبريم و در مجموع روي دور موفقيت هستيم.
*کرانچار از مربي قبلي شما يعني لوکا بوناچيچ بهتر است، نه؟
بله،خيلي بهتر است. بازيکنان ما اصلا با لوکا راحت نبودند و او خصوصيات اخلاقي خاص خودش را داشت که براي بازيکنان سپاهان ناراحتکننده بود.
*ميگويند قرار است سال آينده به استقلال بروي؟
(ميخندد)...من در مورد سال آينده حرف نميزنم.
*ولي مثل اينکه استقلال با تو مذاکره کرده؟
خير، هيچ مذاکره اي با من صورت نگرفته و الان وقت حرف زدن در مورد اين مسائل نيست.
*آيا استقلال براي سال بعد يکي از اولويتهاي تو خواهد بود؟ آيا امکان دارد يک روز به استقلال برگردي؟
در فوتبال هر چيزي ممکن است ولي من ذهنم را الان معطوف اين مسائل نميکنم. من با استقلال مشکل مالي دارم و دوست ندارم زياد در اين خصوص حرف بزنم. بهتر است آنها اول طلب من را بدهند و بعد به فکر مذاکره با من باشند. متاسفانه من هنوز پولم را از باشگاه استقلال دريافت نکردم. من هنوز براي فصل بعد فکري نکردم ولي واقعا از بازي در سپاهان راضي هستم. بايد ببينم شرايط براي سال بعد چطور خواهد بود.
*برونو سزار درخشش قابل توجهي در سپاهان داشت و رسانهها به اين بازيکن لقب «جواهر سپاهان» را دادند. در مورد درخشش او صحبت ميکني؟
سزار شايسته اين لقب است. ما يک مهاجم ميخواستيم که يک گلزن تمامعيار باشد و خوشبختانه با آمدن سزار به آنچه که ميخواستيم رسيديم.
*ميگويند برونو سزار قرار است سال بعد به پرسپوليس برود و حتي مديرعامل پرسپوليس از جذب اين مهاجم برزيلي خبر داده است. آيا اين موضوع واقعيت دارد؟
من هم اين خبر را شنيدهام و وقتي در اين مورد با سزار حرف زدم، او هم گفت که چنين چيزي را شنيده است. البته ميدانم کسي به او زنگ نزده و سزار هم فعلا فقط به سپاهان فکر ميکند.
*آيا همچنان دوست داري فوتبالت را در تيمهاي ايراني ادامه بدهي؟
من ايران را دوست دارم و به زندگي در اين کشور عادت کردهام. اينجا مشکل خاصي ندارم و ميخواهم همچنان در فوتبال ايران باشم ولي معلوم نيست در آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد. امسال قرارداد من با سپاهان تمام ميشود و بايد ببينم شرايط براي فصل آينده چطور پيش خواهد رفت.
*از تيمهاي عربي پيشنهاد نداري؟
خير تا اين لحظه هيچ پيشنهادي از تيمهاي خارجي نداشتهام و بايد صحبتي هم با مدير برنامههايم داشته باشم.
سزار بازي با فولاد را از دست داد
سزار بازي با فولاد را از دست داد
گلزن تيم سپاهان در بازي با فولاد غايب است.
برونو سزار مهاجم برزيلي تيم سپاهان که در ديدار با پرسپوليس کارت زرد گرفت، 3 اخطاره شد و بازي با تيم فولاد را از دست داد.
برونو سزار مهاجم گلزن برزيلي زردپوشان بعد از حضورش در اصفهان جاي عمادرضا را گرفت و او را به يک نيمکت نشين تبديل کرد تا مهاجم عراقي راهي جز ترک اين تيم نداشته باشد.
ديدار تيم هاي سپاهان و فولاد از هفته سي و يکم ليگ برتر فردا در اهواز برگزار مي شود.
جلالى: ديدار با سپاهان مثل يك فينال است
جلالى: ديدار با سپاهان مثل يك فينال است
مجيد جلالى معتقد است ديدار مقابل سپاهان براى تيمش همچون فينالى در راه كسب سهميه آسيا است.سرمربى تيم فولاد خوزستان درباره ديدار تيمش مقابل سپاهان در هفته سى و يكم ليگ برتر اظهار كرد: ما هنوز اميدهاى زيادى داريم، براى اين كه بتوانيم در هفته هاى باقى مانده تا پايان ليگ به رتبه هاى بالاتر برسيم و حتى براى رسيدن به مكان چهارم جدول تلاش مى كنيم.او ادامه داد: همه سعى و تلاش مان در اين مسير است كه بتوانيم در ۴بازى باقى مانده حداكثر امتيازها را به دست بياوريم. همه بازى ها سخت هستند و ما براى هر كدام از اين بازى ها برنامه خاصى خواهيم داشت.جلالى با بيان اين كه ديدار مقابل سپاهان براى فولاد به منزله فينالى براى رسيدن به سهيمه آسيايى محسوب مى شود، گفت: اين كه فكر كنيم ديدار آسانى با سپاهان داريم، خيال خامى است. آن ها از بازيكنان بزرگى بهره مى برند و ما بايد خيلى هوشمندانه و با تدبير بازى كنيم. اميدواريم بازيكنان تئورى هايى كه براى آن ها تشريح كرده ايم را در زمين پياده كنند.
سيدجلال حسينى: سپاهان به قهرمانى عادت كرده است
صدر جدول را به استقلال نمى دهيم
سيدجلال حسينى: سپاهان به قهرمانى عادت كرده است
در شرايطى كه چند دقيقه باقى مانده بود تا سپاهان با تساوى مقابل لخويا در صدر جدول گروه سوم ليگ قهرمانان آسيا قرار بگيرد، تيم لخويا موفق شد گل پيروزى خود را به ثمر برساند و سپاهان با اين باخت در رده دوم جدول گروه سوم قرار گرفت. به سراغ سيدجلال حسينى مدافع تيم سپاهان رفتيم و گفت و گوى كوتاهى را با وى انجام داديم كه مى خوانيد.
• از بازى مقابل لخويا براى ما صحبت كنيد؟
- همانطور كه مى دانيد بازى با تيم لخويا يكى از سخت ترين بازيهاى ما بود. در اصفهان نيز به سختى آنها را شكست داديم اما در قطر با آن شرايط جوى كار بسيار سختى بود.
• اما بازى پاياپايى را به نمايش گذاشتيد و در دقايقى از بازى نيز بازى در اختيار شما بود؟
- شناخت هر دو تيم از يكديگر بيشتر شده بود و طبيعى بود كه ما به نقاط ضعف و قدرت هم پى ببريم و بازى زيبايى را نيز پشت سرگذاشتيم اما وقتى نتيجه يك بازى را از دست مى دهيم ديگر بازى زيبا اهميتى نخواهد داشت و متاسفانه در دقايق پايانى با دريافت گل غافلگير شديم و ديگر فرصت جبران آن را نداشتيم.
• با اين نتيجه تيم الاهلى به صدر جدول رفت. اين موضوع نگران كننده نيست؟
- ما ۲ بازى ديگر را پيش رو داريم و مى توانيم مجددا به صدر جدول بازگشته و به عنوان تيم اول صعود كنيم. بازى بعد ما در دوبى و مقابل تيم النصر است و مى توانيم با شكست آنها نتيجه بازى گذشته را جبران كنيم.
• در ليگ برتر رقابت سختى با استقلال داريد و يك امتياز نمى تواند حاشيه امن مناسبى براى شما باشد؟
- موافقم اما هنوز ۴ بازى تا پايان ليگ باقى مانده و خيلى اتفاقها ممكن است بيفتد اما سپاهان به قهرمانى عادت كرده و به راحتى صدر جدول را از دست نخواهد داد.
• بازى مقابل فولاد را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى سختى را در اهواز پيش رو خواهيم داشت و بعد از آن هم بايد داربى اصفهان را برگزار كنيم و تا پايان ليگ هر بازى براى ما حكم فينال را دارد. سعى مى كنيم دست پر از اهواز برگرديم تا خيال هوادارانمان راحت شود.
كرانچار: مقابل فولاد حق كوچكترين لغزشى نداريم
سرنوشت قهرمانى دست ماست
كرانچار: مقابل فولاد حق كوچكترين لغزشى نداريم
زلاتكو كرانچار سرمربى سپاهان سرنوشت قهرمانى تيمش در ليگ برتر را دست خودشان دانست و گفت: مقابل فولاد و ۳ حريف بعدى حق كوچكترين لغزشى نداريم. وى كه تيمش در فاصله چهار هفته تا پايان مسابقات ليگ برتر با ۵۹ امتياز صدرنشين جدول اين رقابت ها است، درباره بازى تيمش مقابل فولاد در اهواز كه مى تواند سخت ترين نبرد اين تيم تا پايان ليگ باشد، اظهار كرد: طبيعتا اين بازى هم مانند ساير بازى هاى كه در ليگ داشته ايم مشكل و حساس خواهد بود اما اهميت آن از اين جهت بيشتر است كه فولاد در هفته هاى گذشته دو شكست پياپى را داشت و اكنون به دنبال برگشت به روال عادى خودش است. بنابراين ما بازى فوق العاده سختى را در اهواز با آن ها خواهيم داشت. فولاد يكى از تيم هاى خوب ليگ است كه هم بازيكنان توانمندى دارد و هم از ساختار تيمى مناسبى برخوردار است. وى افزود: اما سپاهان در مسير كارى خودش حركت طبيعى خواهد داشت و از اين بازى هم به دنبال كسب هر ۳ امتياز است . ما در ۴ مسابقه آينده به هيچ عنوان اجازه لغزش نداريم. به همين خاطر در هر مسابقه بهترين بازيكنان را به زمين مى فرستم. كرانچار در پاسخ به اين سوال كه بازى با فولاد را سخت ترين مسابقه سپاهان از ميان ۴ بازى آينده مى دانيد، گفت: همان طور كه گفتم همه بازى هاى در ليگ برتر سخت است، به طور مثال در بازى هاى آينده ما يك داربى خانگى مقابل ذوب آهن داريم. به شايعاتى مبنى بر اين كه ممكن است ذوب آهن تيم همشهرى سپاهان مقابل ما كوتاه بيايد يا نيايد، توجهى نداريم و به اين چيزها فكر نمى كنيم. همچنين با شاهين بوشهر هم بازى داريم كه اين تيم هم براى ماندن در ليگ برتر تلاش مى كند و كيفيت بالايى هم دارد. كرانچار در پاسخ به اين سوال كه آيا شما هم از سازمان ليگ برتر خواسته ايد تا بازى هاى باقى مانده تان همزمان با مسابقات ديگر مدعيان قهرمانى ليگ برتر يعنى استقلال و تراكتورسازى باشد، تصريح كرد: ما وارد اين مقوله ها نمى شويم. ما به دنبال اين هستيم كه از نظر فنى كارمان را به درستى انجام دهيم. ما بايد در بازى هاى آينده به گونه اى عمل كنيم و امتياز بگيريم كه با اقتدار قهرمان شويم. قهرمانى سپاهان اكنون دست خودمان و نتايج بازى هايمان است. بنابراين بهتر است توجهى به اين مسايل نداشته باشيم.
سپاهان فرار کرد، تراکتور به استقلال رسید
سپاهان فرار کرد، تراکتور به استقلال رسید
خبرگزاری فارس: در ۴ دیدار همزمان هفته سی و یکم لیگ برتر سپاهان با شکست فولاد صدرنشینیاش را تثبیت کرد، استقلال با توقف مقابل شاهین در رده دوم باقی ماند و تراکتورسازی به پیروزی رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، 4 دیدار پایانی هفته سی و یکم لیگ برتر از ساعت 17 در بوشهر، تهران، اصفهان و اهواز آغاز شد.
نتایج این سه بازی به شرح زیر است:
شاهین بوشهر یک - استقلال یک
گلها: امجد شکوه مقام دقیقه 2+45 برای شاهین، یرکوویچ در دقیقه 62 برای استقلال
فولاد خوزستان یک- سپاهان 2
گلها: سید مهدی سیدصالحی(8) و جواهیر سوکای (88) برای سپاهان و آرش افشین (79) برای فولاد
اخراج: حسن اشجاری از سپاهان در دقیقه 58
راه آهن صفر - تراکتورسازی تبریز یک
گل: امیرحسین صادقی( 87)
ذوب آهن اصفهان صفر - داماش گیلان صفر
با این نتایج سپاهان با 62امتیاز در صدر جدول باقی ماند، استقلال با 59 امتیاز به لطف تعداد گل زده بیشتر نسبت به تراکتورسازی در رده دوم باقیماند و تراکتورسازی با 59 امتیاز سوم است.
شاهین بوشهر هم با 32 امتیاز در رده هفدهم است. ذوب آهن 43 امتیازی در رده ششم است و داماش هم 40 امتیاز به رده هشتم صعود کرد.