من بازی امروزمو باختم متاسفانه :daghon:
2 تا تیم پشت سرم بودن که اگه میبردن بالا سر من. یکیشون مساوی کرد اومد بالای من. یکی دیگش باخت و من با کمی شانس چهارم شدم و هم به لیگ بعد صعود کردم و هم به لیگ قهرمانان:ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازی امروزمو باختم متاسفانه :daghon:
2 تا تیم پشت سرم بودن که اگه میبردن بالا سر من. یکیشون مساوی کرد اومد بالای من. یکی دیگش باخت و من با کمی شانس چهارم شدم و هم به لیگ بعد صعود کردم و هم به لیگ قهرمانان:ahaaaaaa:
داداش به --- رفتم ساعت 5 بازی جام دارم :(((((((
بازی کنام دارن از خستگی می میرن هیچکاری هم نمی تونم بکنم یکی کمکم کنه تیمم Persian FC هست اگه کسی تونست کمک کنه 1 ماه بیل بیلک شکن مجانی مهمونه ماست
اکانت فیس بوکم Mohammadhosein kheradjoo هست اگر کسی می تونه اد کنه کمک کنه از خجالتش در میایم
سلام دوستان ، علی جان آکادمی امروز بهم بازیکن داده ، یکی سطحش 25 اون یکی هم 34 . چرا دادا ؟ من میانگین سطح تیمم 43 هست ، چرا اینهمه کمتر آخه ، باید یکی از بازیکنا سطحش از تیم بالاتر باشه یکیشم یکم پایینتر ، اما این افتضاحه که ، هیچکدوم به دردم نمیخورن
یه سوال دیگه : بازیکنایی که میان تو scout list از کجا میان ؟ ینی سیستم خودش میذاره یا پلیر ها میذارن ؟ اگه پلیرها میذارن چطوری و چیزیم گیرشون میاد از 50 token ?
سلام بچه ها
آقا ما اومدیم لول 4 اونم بدون باخت و مساوی و با امتیاز کامل :/danc
فقط یه اتفاق جدید افتاد دیشب ساعت 9شب بازی داشتم صبح پا شدم 9:30 دیدم اصلا بازیکنام ریکاوری نشدن اصلا به کاندیشنشون اضافه نشده بود :fek konam:
ساعت با بازیکنای خسته بازیه امروزمو انجام دادم...آخه چراااا
سلام دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم یادمه تو این همه مدت بازی که کردم فقط یه بار این اتفاق افتاده بود برام و کلی هم شاکی شده بودم!فکر میکنم سیستم جوری برنامه ریزی شده که برای هر پلیر به ندرت یه همچین اتفاقی بیوفته که بازیکنای خیلی ضعیفی بده.از شانس بد تو این اتفاق الان برات افتاد!
در مورد scout list هم باید بهت بگم که آره.اینارو خود سیستم میزاره و هر از گاهی بازیکن جدید هم بهش اضافه میکنه.پلیر ها چنین چیزی رو نمیزارن.اگه پلیر ها میزاشتن سرشون حسابی جنگ میشد!
ایول داداش! با اینکه لیگ پایین بودی ولی باز هم همچین کاری شاهکاره که همه بازی هارو ببری! دمت گرممممنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervinno [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین داداش تو بخش تمرین که بری قسمت exercises نوشته که هر 3 ساعت 5 درصد به کاندیشن بازیکنان افزوده میشه.
من فکر میکنم اشتباه میکنی،یعنی شاید بازیت ساعت 9 صبح بوده و شما نیم ساعت بعدش وارد بازی شدی! آخه سیستم انقد داغون نیست که همچین باگ مسخره ای بخوره!
آخه این شانسه دارم ؟! من 4 تا از بازیکنای معمولیمو فروختم که میانگین تیمم بره بالاو بازیکن خوب بهم بده اما بازیکنی رو که داده از اون 4تا هم که فروختم ضعیفتره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدجوری پوکیدم انقد با زیکنام خسته ان از یه تیم --- 3 تا خوردم
دوستایی که با فیسبوک وارد بازی میشن به این دوستمون کمکم کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو روز است که وصل به سرور نمیشود چرا؟آیا شهر را عوض کردن و از اینترنت های مختلف وصل شدن موثر بوده است؟