سلام من فصل سوم هستم ولی نمیدونم چرا خود به خود لواندوسکی و مارسلو رفتن تیم های دیگه؟ در صورتی که من کل فصل رو بهشون بازی دادم و هر دو خوشحال بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من فصل سوم هستم ولی نمیدونم چرا خود به خود لواندوسکی و مارسلو رفتن تیم های دیگه؟ در صورتی که من کل فصل رو بهشون بازی دادم و هر دو خوشحال بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داش حتما قرارداد شون رو تمدید نکردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه جوری باید قرارداد رو تمدید کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میری تو بخش آفیس و بعدش کنتراس لیست بازیکنات به ترتیب کمترین مهلت پایان قرداد میاد اونجا رو هر کدوم که خواستی کلیک میکنی خود بازیکنا گفتن با چه شرایطی تمدید می کنن اما بعضی وقتا با پیشنهادهای دیگه هم تمدید می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درود من تو این بخش مشکل دارم
1 تو این بخش تعویضها و نقل و انتقالات دست خودم نیست و کامپیوتر انجام میده
به تنظیمات هم دست نمیزنم
میشه یکی دقیق مراحل وارد شدن به Career Mode رو توضیح بده که تعویضها و نقل و انتقالات رو چه جوری میتونم خودم انجام بدم؟؟
داداش امکان داره بازیکنت به دلیلی ناراضی باشه داین صورت قرداد رو فسخ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasg4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خریدات هم کامپیوتر انجام میده؟
سیلام.من هر چی کرک میزنم باز دو باره داور داور کارت قرمز میده
آره داداش خرید هام رو کامپیوتر انجام میده تعویضها هم دست خودم نیست یعنی اون قسمتی که نوشته team magnament تیره و غیر فعال هستش
من قبل از اینکه فصل جدید شروع بشه یکی از بهترین بازیکنامو فروختم.جردان شکیری حدود 50 میلیون فروختم به رئال.اون اوایل هوادارا ناراضی بودن ولی امروز تو خبر ها خوندم که نوشته بود منیجر هارنیک ( خودم ) میتونه خیلی راحت امشب بخوابه! چون که عدنان یانوزای بازیکن جانشین فصل قبل شکیری کفشای این بازیکن رو گرفته و داره بهترین بازی ها رو واسه این تیم انجام میده!
واقعا حال کردم با این خبر!ashem:-
راستی یه چندتا بازیکن جوون آوردم که تا دو فصل دیگه میتونن بیان ترکیب اصلی
یکیش آنجلو روماگنولی و یکی دیگه اریک سام
که به ترتیب وینگ چپ و راست هستن قدرتاشونم 68 ه تقریبا
مخصوصا اون روماگنولی عالی بازی میکنه.
یه بازیکن دیگه خریدم به اسم موریتز لایتنر
که میتونم بگم فوق العادست! وقتی خریدمش اورالش 74 بود یه بازیکن دیگه تو پستش داشتم تونی ویلهنا که ونم 74 بود. که الان ویلهنا شده 75 و لایتنر شده77 !!پیشرفتش عالی بوده.بازیشم حرف نداره پیشنهاد میکنم بخرینش.دریبلاش خیلی خوبه کلا خیلی باهاش حال میکنم.
و اما میرسیم به گل سرسبد خریدامون تو این فصل که کسی نیست جز ....... تونی کروس!
وای یعنی کچلم کرد بخدا تا راضی شد بیاد تیم من! میگفت تو بایرن جزو بهترین بازیکنام دلیل نداره از تیمم خارج بشم.دستمزدش 170 تا بود.من مجبور شدم 280 تا پیشنهاد بدمش تا قبول کنه! خلاصه با هر بدبختی بود تونستم بخرمش
بازیشم خوبه فعلا که منو راضی نگه داشته!
من خودمم با خبرای روزنامه ها خیلی حال میکنم به نظرم یکی از نقاط قوت فیفا همین میتونه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]