پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
خدا پدر مادر تیم ملی مالدیو و سوریه رو بیامرزه که دایی رو کرد اقای گل جهانshikam::-shikam::-
فرهاد هم عزیزم خودش رفت امسال هم که رفت فتل حتی ناراحت بود تو فارس هم خونده بودم حتی گریه کرد مثل کریمی و روباهیان نیست بیفتن به جون همshikam::-shikam::-
برادر من نمیدونم چرا نمیگیری میگم یه اماری ارائه داده معلوم نیست درسته یا نه هر سایتی میاد واسه خودش یکی از این امارها قرار میده هر کدومو بگیم درسته که نمیشه من قبلا از این سایت شایعه های زیادی دیدم یکی دوتا هم نبوده بگیم اتفاقی بوده باشن اصن گیریم درست الان چی رو میخوای ثابت کنی؟؟
من با اینکه استقلالیم ولی قبول دارم که علی دایی بهتر از فرهاد مجیدی بوده و اقای گل جهانه و اسطوره ی نه تنها پرسپولیسیه بلکه اسطوره ی ایرانه
چرا دعوا می کنیم ..چرا بحث می کنیم ...
برای هر تیم و هوادارانش یه بازیکن محبوبه چه بهترین بازیکن ایران باشه چه بدترین الآن هم مجیدی که نه اقای گل جهانه و نه... ولی برای ما محبوبه و تو قلبمونه
برای شما هم همین طور ... چه تیم شما بازیکن اقای گل جهان داشته باشه اروپایی داشته باشه چه بازیکن دسته دویی....
هر تیمی واسه خودش بازیکنای محبوبی داره ....:ghelyon:
نقل قول:
من با اینکه استقلالیم ولی قبول دارم که علی دایی بهتر از فرهاد مجیدی بوده و اقای گل جهانه و اسطوره ی نه تنها پرسپولیسیه بلکه اسطوره ی ایرانه
چرا دعوا می کنیم ..چرا بحث می کنیم ...
برای هر تیم و هوادارانش یه بازیکن محبوبه چه بهترین بازیکن ایران باشه چه بدترین الآن هم مجیدی که نه اقای گل جهانه و نه... ولی برای ما محبوبه و تو قلبمونه
برای شما هم همین طور ... چه تیم شما بازیکن اقای گل جهان داشته باشه اروپایی داشته باشه چه بازیکن دسته دویی....
هر تیمی واسه خودش بازیکنای محبوبی داره ....:ghelyon:
به این میگن هوادار با شعور
کاملا با حرفت مواقفم
نقل قول:
اصن گیریم درست الان چی رو میخوای ثابت کنی؟؟
اینکه با گنده کردن مجیدیتون نمیتونید اسطوره های ما رو خراب کنید. زور نزنید
این آخرین پستی بود که تو این تاپیک میدم
نقل قول:
کاملا با حرفت مواقفم
اینکه با گنده کردن فرناز مجیدیتون نمیتونید اسطوره های ما رو خراب کنید. زور نزنید
چی میگی عمو دیدم داره گریت در میاد گفتم یه چیزی گفته باشم ارومت کرده باشمki::.............................................. ............
نقل قول:
چی میگی عمو دیدم داره گریت در میاد گفتم یه چیزی گفته باشم ارومت کرده باشمki::.............................................. ............
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::h ehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::heh ehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
نقل قول:
کاملا با حرفت مواقفم
اینکه با گنده کردن فرناز مجیدیتون نمیتونید اسطوره های ما رو خراب کنید. زور نزنید
نیاز نیست ما اسطوره هاتونو خراب کنیم شما خودتون اینکارو میکنید وقتی با مهدوی کیا اونجور برخورد میکنین که اشکش در میاد علی کریمی که هر روز یه مصاحبه جدید برعلیهش میاد و بدترین القابو بهش میدین علی دایی هم که پارسال با روباه جنگ داشت امسال شده دایه بهتر از مادر
یه کلیپ دیدم در مورد کسر امتیاز از تیم ها و واکنشی که عادل نسبت به کسر امتیاز از پرسپولیس و استقلال نشون داد خیلی برام جالب بود حتما دانلود کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
یه کلیپ دیدم در مورد کسر امتیاز از تیم ها و واکنشی که عادل نسبت به کسر امتیاز از پرسپولیس و استقلال نشون داد خیلی برام جالب بود حتما دانلود کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا کلیپ دردناکی بود.
فقط واسه فردوسی پور یه جمله دارم : اگه میخوای جامعه ی فوتبال رو درست کنی از خودت شروع کن.
یادش بخیر ...
تو بوندسلیگا یه تیم بود و هنوزم هست ...
اسمش چی بود ؟؟؟
شالکه چند چند ؟
:eynak: