پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
سلام
قرار بود از امروز بریم دانشگاه ولی تعطیلات رو تا 28 تمدید کردیم ولی برای محکم کاری امروز صبح رفتم دانشگاه سری زدم کسی نبود حالا برگشتیم پشت کامپیوتر نشسته آهنگ سنتی گوش میدم و وبگردی میکنم:/danc:hooora2:
وضع شما چگونه است؟
البته در مورد کباب کوبیده و گوجه چیزی نمیگم چون از دهنتون سیل جاری میشهki::
یا الله ما اومدیم :chi migi:
با سلام خیلی وقت بود پست نداده بودم گفتم بیام پست بدم و برم :evaa:
مرض :nishkhand:
نخند:luuugh:
آها از دیروز بگم ...:death:
دیروز رفتیم راهپیمایی بیشتر واسه پیاده روی و ورزش رفتم :luuugh: و آخرشم که سخنرانی شد . آخونده اومد سخنرانی کنه ملت فرار کردن و نصف مردم موندن و بقیه رفتن :luuugh: .
اما کلا واسه ورزش خوب بود ...:haaa:
----
دیگه چی بگم ؟ dallliiientezar::
چی بگم از کجا بگم ؟ دردمو با کیا بگم ؟ بهتره که دم نزنم ؟ حرفی از بوووووووووووووووووقم نزنم !dallliiiاز بووووووقی که گم شد و رفت ، عاشق مردم شد و رفت ..... :luuugh: ( محسن چاووشی roz:: )
الانم فقط جهت اطلاع از خیابون میام :hehehe: کلاسامونم که هنوز شروع نشده کلا الافیم ... :seshoar: خیلی خوش میگذره heey:: اما بیکار بیکار هم نیستم ... :afarin:
سلام ...
هر کی دیروز رفته راهپیمایی خیلی بوووووووووووووووووووووووق تشریف داره ... (مخاطب خاص) :luuugh:
منم که خیلی سرم شلوغه ... شده بودم آچار فرانسه ... :evaa:
دیروز رفته بودیم اروندکنار گفتم جنتا عکس بگیرم نشونتون بدم ... (یکی از عکس ها تو آلبوم)
البتنه میدونم کیفیت خوبی نداره ولی خوب گذاشتم ...
نخلستان سوخته ...
این عکس از روز خونه ی خرمشهره ...
این پل همون پلی هست که تانک میخواست بره خرمشهر و فهمیده خودشو انداخت زیر تانک و به پل قدیم معروف ... ( فقط جهت اطلاع بود) :ohum:
نقل قول:
یا الله ما اومدیم :chi migi:
دیروز رفتیم راهپیمایی بیشتر واسه پیاده روی و ورزش رفتم :luuugh: و آخرشم که سخنرانی شد . آخونده اومد سخنرانی کنه ملت فرار کردن و نصف مردم موندن و بقیه رفتن :luuugh: .
اما کلا واسه ورزش خوب بود ...:haaa:
----
تو دهن استکبار مشت نزدی؟:luuugh:
نقل قول:
سلام ...
هر کی دیروز رفته راهپیمایی خیلی بوووووووووووووووووووووووق تشریف داره ... (مخاطب خاص) :luuugh:
میخواستی بگی مخاطب خاصت تو این سایته؟shikam::-shikam::-shikam::-
نقل قول:
عجب کوبیده ای بوووود:haaa:با دوغ خوردم تو گلو گیر نکنهki::مگه باشگاه های فنلاند چشه از این لیگ مزخرفه ما که بهتره.فنلاند که هیچ بازی ها لیگ نروژ لیگ دسته3 انگلیس و فرانسه و از همه مهمتر لیگ مکزیک و افریقای جنوبی رو هم شرط میبندیم یا لاین(یا همون اینترنتی) میزنیم(اصلا یه وضیه..)ki::
ایا میدانستید اکثر دختران سایت طرفدار رئال و استقلال و عاشق رونالدو اند:fek konam::vooooy:
بعله میدونستیم.......نیازی به گفتن نیست که...همه میدونن:death:
امروز با یارو حرفم شد افتاد دنبالم منم ده فرار:scare3:.......3تا کوچه دنبالم بود مرتیکه:sad:..........استارت زدم در حد یوسین بولت:ghelyon:
نقل قول:
میخواستی بگی مخاطب خاصت تو این سایته؟shikam::-shikam::-shikam::-
آره خوب میخواستم همینو بگم ... :evaa:
منظورم عبدل چیتوز موتوری بود ... :eee:
من تو کف این جیغ ها موندم ... حنجره نیست که ... chomagh
نقل قول:
آره خوب میخواستم همینو بگم ... :evaa:
منظورم عبدل چیتوز موتوری بود ... :eee:
آره چیتوز موتوری مخاطب خاصته:luuugh:
خب وختی سطح سلیقه ی دخترا بیاد پایین پسرا هم سطح سلیقشون میاد پایین دیگه .
کی ؟ من به دخترا توهین کردم ؟ اصن شکل این هستن که بهشون توهین کنم :khandeeeee bahal:
بله بله , در اینکه همه دخترا خوش سلیقن که شکی نیست shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
اینجوری جیغ میزنی حنجره ی حساست خدشه دار نشه lagh::
نقل قول:
میخوای بگی هر کی طرفدار استقلال و رئال مادرید هست بی سلیقه است؟ به قول حاج فتح الله زاده یه روز چند نفر اومدن بدون هیچ سلاحی یه لشکر رو شکست بدند. از اون چند نفر پرسیدن شما ها چی دارید که میخواید این لشکر رو نابود کنید؟ گفتند ما رو داریم. همین حکایت برای کل شما طرفدارای تیم قرمز پوش بسه که سلیقه ما رو زیر سوال نبرید. حالا جای بحث فوتبالی نیست وگرنه باز هم میتونم بهت جواب بدم.
فردا بعد 2 ماه ورزش داریم! چند تا گل بخورم خوبه؟
بازم ببخشید کل کل فوتبالی رو ادامه دادم آخه نمیتونم جواب ندم.
اولا یه لطفی کن حرفای شوالیتونو واسه خودتون نگه دارید mas:-
دوما قصد من فقط یک عمل تخریبیه کوچیک روی دخترا بود ki::
فری سگ تو روحت:khandeeeee bahal:
امروز یکی دوستام یه حرف توپی زد گفتم اینجا بگم شمام فیض ببرید:ghelyon:
واسه موفقیت تو زندگی 3تا پ لازمه:1.پول 2.پارتی 3.پررویی
:sham:
نقل قول:
فری سگ تو روحت:khandeeeee bahal:
امروز یکی دوستام یه حرف توپی زد گفتم اینجا بگم شمام فیض ببرید:ghelyon:
واسه موفقیت تو زندگی 3تا پ لازمه:1.پول 2.پارتی 3.پررویی
:sham:
خیلی تقدیرو تشکر میکنم از لطفت shikam::-shikam::-
منه بنده خدا که هیچ کودوم از این سه تا " پ " رو ندارم :narahat:
نقل قول:
در ضمن دوست من خب اینکه دخترا بیشتر طرف کریسن تابلوئه جذابیت جسمانی و ظاهری چیزیس پر اهمیت هر چند اگه تو فوتبال بخش فنیش مهمتر باشه اما اگه ادم بخواد از نظر جذابیت انتخاب کنه که.................:eee:(حتما مسی رو انتخاب میکنه)ki::
درسته , رونالدو از لحاظ شکلو شمایلو استایل ظاهری و نوع نگاه کردنو اینجور چیزاش خیلی مردونه و جذابه
نقل قول:
دوست گرام اگه به تاریخ نگاه میکنی به اینم نگاه کن که رئال برترین تیم تاریخه حالا هر جوری
اینا همه قبول دارند مگه تو قبول نداشته باشی
دوما هم چی گفتی این فصل دورتموند چکارتون کرد یه لحظه گفتم نکنه دو تا 5 تا خوردیم
این فوتباله و یه برد و یه باخت ملاک برتری نیس وگرنه رئال به تیم دسته دومی سلتاویگو هم باخت(خود زنی کردم که بفهمی مقایست از بیخ مشکل داشت) هر چند دورتموندم همین هفته 4 تایی شد
کلا نخواستم به بحثتون دامن بزنما
خیلیم اروم برخورد کردم
خدایی دمم گرم چقد با شخصیتمki::
مگه من گفتم قبول ندارم که رئال برترین تیمه تاریخ ؟ اصن مگه میشه همچین موضوعی رو نقض کرد ؟
مگه باید 5 تا میزدیم ؟ :hekolah: تو بازیه رفت که نیمه دوم اصن رئالیا کار خاصی نکردن تو بازیه برگشتم رئال با اون همه بازیکن تکنیکی و تاکتیکی عملا از رو زمین نتونست کار زیاد خاصی بکنه و هر کاری کرد رو سانتر بود ( رئالی که اکثر گلاش از رو کارای زمینیه ) .
به قول تو یه طرف بازی بردو یه طرف بازی باخته ولی دو تا بازیی که این دو تیم توی بالاترین سطح فوتبال باشگاهی انجام دادن قدرت دورتموندو نشون میداد .
باز اون 4 تا رو یادم انداختی :aaaa:
انقده آروم برخورد کردی که اصن احساس نکردم که برخورد کردی ki::
باو با شخصیت :nishkhand: قبلا هم کامنتاتو خونده بودم , کامنتاتو دوس دارم :-shad