پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 )
نقل قول:
دلیلش اینه که میخوان واسه یه کنسول مخصوص ( فک کنم مال خود شرکت ea هستش یا یه چیز تو همین مایه ها ) بازی رو به فروش برسونن تا کنسولشونم بیشتر به چشم بیاد .
منم فک میکنم شایعه باشه . یکی از اصلی ترین فروشا مال pc هستو این کار میتونه به ضررشون تموم شه .
درست مثه همون gta v که این همه حرفو حدیث ازش بودو گفتن واسه pc نمیاد ولی آخرش دست بروبچ رازورز در نکنه که زد بازی رو هک کردو نسخه ی کاملشو واسه pc گذاشت رو نت .
جای دور نریم شرکت سونی بازی god of war رو هیچ به صورت رسمی روی کامپیوتر نزده اما نسخه های وجود داره که توسط دیگر شرکت ها تغیر
داده شده یعنی god of war که فقط رو کنسول های سونی قابل اجرا بود روی کامپیوتر هم قابل اجرا کردندش اما مثل pes در راهنمای کلید های از
کلید های دسته سونی استفاده شده
سلام بچه ها،اگر پچ لیگ ایران را نصب کنم بعدا در کریر مود تیم ملی ایران را به من پیشنهاد میده؟ممنون میشم جواب بدید
اگه تیم ملی ایران در بین تیم های ملی حضور داشته باشه( ممکنه با نصب پچ تیم ملی ایران اضافه شه) ممکنه ایران هم بهت پیشنهاد بده.
اینجوری نیست که با نصب پچ حتما ایران پیشنهاد میده.
ممکنه تیم ملی اسپانیا هم بهت پیشنهاد بده ولی ایران نده.
کاملا شانسیه.
در مورد تیم های بزرگ به عملکرد بستگی داره ولی در مورد ایران و خیلی از کشور های دیگه این پیشنهاد شانسیه
پچ لیگ برتر نصب کردم اما موقعی که داخل کریر میرم در مرحله لود می ایسته ،لودش تا نزدیک آخر میره و می ایسته مشکل کجاست؟
من بعد 2 یا 3 سه فصل دیگه میزنم بره روز بعد کرش میکنه چیکار کنم ؟
بعدش یک پچ کم حجم که تیم ملی ایران رو داشته باشه چیه؟
چجوری از صفحه عکس بگیرم ؟
من همم برام همین مشکل به وجود اومد و دیگه کریرم جلو نمیره:daghon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دژاگه در حال حاضر در بازی 27 سال سن داره و قدرتش 75 هست اما تو مال تو دژاگه 20 سال سن داره چطوری سنش کم شده:soal::soal:ashem:- !!!!!!!!
به احتمال 100% تو بازی قدرتشو زیاد کردی کلکmas:-mas:-mas:-
نقل قول:
سلام میدونم جاش نیست اما سوال دارم در کریر مود.قسمت youth academy برای چی هست میشه توضیح کامل بدین؟
این قسمت همونجوری که از اسمش پیداس آکادمیه تیمته , به این صورت که شما یکی از اون افرادی که بهت معرفی شده رو انتخاب میکنی و بعدش به یه نقطه ی مشخص از جهان برای ماموریت میفرستی تا بازیکن ( بازیکنای ) پست های مورد نظرت رو در سنین پایین ( 15 تا 18 ) پیدا کنه و شما در صورت تمایل با اون بازیکنا قرارداد میبندیو وارد تیم میکنیشون .
البته بازیکنای زیر 17 سال رو نمیتونی وارد تیم کنیو باید منتظر شی سنشون به 17 برسه .
این بازیکنا همشون ساخته ی خود بازی هستنو هیچکودوم بازیکنای واقعی نیستن . این بخش میتونه سود خوبیم بهت بده چون تو این بازیکنا رو خیلی مفت خریداری و با حقوق خیلی کم وارد تیم میکنیو بعدش میتونی به یه قیمت مورد توجه بفروشی ( اگه اشتباه نکنم بازیکنا رو 50 هزار میخری ولی یدفعه میبینی ارزش بعضیاشون بیش از 1 میلیونه )
سلام من تمیمم میلانه و فصل اول قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان شدم .از آرسنال و لیورپول تو مای جاب پیشنهاد داشتم ولی وقتی روشون apply میکنم دیگه جوابی از باشگاه نیومده !!! باید تا کی منتظر بمونم .
نقل قول:
سلام من تمیمم میلانه و فصل اول قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان شدم .از آرسنال و لیورپول تو مای جاب پیشنهاد داشتم ولی وقتی روشون apply میکنم دیگه جوابی از باشگاه نیومده !!! باید تا کی منتظر بمونم .
معمولا خیلی به سرعت جواب میدن حالا یا قبول میکنن یا نمیکنن . معمولا اگر اول فصل باشه احتمالا قبول نمیکنن که تو یه پیغام بهت میگن که پیشناهادتو رد کردن .