-
مصاحبه ایمان مبعلی
آنقدر لنگ نيستيم كه به خاطر پول توجيبى اعتراض كنيم
مبعلى: عادت ندارم براى پرسپوليسى ها كرى بخوانم
ايمان مبعلى هافبك استقلال در خصوص اردوى تركيه و بازى دوستانه تيمش مقابل حريف كامرونى و پيكان صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيد:
•شرايط استقلال در تركيه چطور است؟ خوب تمرين مى كنيد؟
- خدا را شكر همه چيز خوب است. هم هتل و هم شرايط تغذيه اى بازيكنان خوب است.
• گفته بودند بازيكنان از شرايط كمپ راضى نيستند و حتى به خاطر پول توجيبى و از اين حرفها ناراحت بوديد؟
- چه كسى اين حرف را زده؟ما از امكانات راضى هستيم و همه چيز خوب است. ضمنا هر چقدر هم بى پول باشيم لنگ پول توجيبى نيستيم كه به خاطر آن اعتراض كنيم.
• بازى هاى دوستانه چقدر به شما كمك كرده؟
- مقابل نماينده كامرون خوب بازى كرديم و اين بازى هاى دوستانه به ما كمك مى كند تا در مسابقات ليگ به هماهنگى برسيم.
• وقتى قلعه نويى از فينال يورو برگشت، با شما در خصوص آن مسابقات صحبت نكرد؟
- چرا، حرف اميرخان اين بود كه در فينال تيمى قهرمان شد، كه همه عواملش يكدل بودند. حتى نيمكت نشينان وقتى اسپانيا گل مى زد از بازيكنان درون زمين هم خوشحال تر بودند. قلعه نويى، فرناندو تورس را مثال زد كه فقط چند دقيقه به زمين آمد و اتفاقا با تمام وجود كار كرد و گل هم زد و گفت ديديد كه اين بازيكن حتى آقاى گل هم شد.
• حتما خبر دارى كه جبارى هم از استقلال جدا شد.
- مجتبى بازيكنى بود كه چند سال در استقلال بازى كرد و اتفاقا عملكرد مثبتى داشت. اين كه بگويند يك بازيكن مى رود و به تيم ضربه وارد مى شود، در حد حدس و گمان است. در زمين مشخص مى شود كه بودن و يا نبودن يك نفر چقدر مهم است. من كلى صحبت مى كنم و معمولا در استقلال و پرسپوليس بايد صبر كرد و عملكرد يك تيم را در طول يك ليگ بررسى كرد.
• پرسپوليسى ها معتقدند شما براى آنها كرى خوانديد و جوابش را هم در زمين مى گيريد.
- من اطلاع ندارم كه چه كسى براى پرسپوليسى ها كرى خوانده است. من هم عادت ندارم كرى بخوانم.خيلى ها اين مسئله را دوست دارند اما من اعتقاد دارم هر تيمى كمتر وارد اين مسائل شود، موفق تر است.
• شنيدى كه آنها در بازى مقابل صبا شكست خورده اند؟
- آن بازى دوستانه بود و پرسپوليس رقيب اصلى ماست ضمن آنكه آنها مربى نداشتند. ما از باخت پرسپوليس در بازى هاى دوستانه خوشحال نمى شويم و اتفاقا بايد اين را ملاك قرار دهيد كه اين بازى ها خيلى كمك مى كند كه تيم ها به شرايط ايده آل برسند.
-
مصاحبه آرش برهانی
برهانى: انگيزه زيادى براى آقاى گلى دارم
تيم فوتبال استقلال كه اكنون در تركيه به سر مى برد در اولين بازى تداركاتى خود در كمپ گرين پارك مقابل تيمى از كامرون به يك پيروزى پر گل دست يافت. در اين ديدار دوستانه آبى ها با نتيجه پرگل ۷ بر صفر حريف كامرونى خود را كه در ليگ دسته اول باشگاه هاى اين كشور حضور دارد، شكست داد. نكته بسيار مهم در اين بازى گل هاى آرش برهانى بود. وى ۴ بار دروازه حريف را باز كرد. گلزنى برهانى به اعتقاد مربيان اين تيم نويد روزهاى بهترى از اين مهاجم را مى دهد. آرش يك بار در زمان مربيگرى امير قلعه نويى موفق به كسب عنوان آقاى گلى ليگ برتر فوتبال ايران شده است.برهانى در گفت و گويى درباره گل هايش مى گويد: بازى هاى تداركاتى چندان ملاك نيست اما من امسال انگيزه زيادى براى آقاى گل شدن در ليگ برتر دارم. اميدوارم با انجام بازى هاى تداركاتى بيشتر به آمادگى لازم براى حضور در ليگ دوازدهم دست يابيم. برهانى اردوى تركيه را هم مطلوب توصيف كرد: اردوى بسيار خوبى است و بيشتر تمركز خود را روى كارهاى تاكتيكى بنا كرده ايم.
-
تيم ويسى شگفت زده ام كرد
تيم ويسى شگفت زده ام كرد
قلعه نويى: شكست مقابل پيكان به موقع بود
استقلال در دومين بازى دوستانه خود در تركيه با نتيجه ۲ بر صفر به تيم پيكان باخت. اين شكست تبعاتى براى آبى پوشان داشت اما امير قلعه نويى در مواجهه با سوال هايى كه در اين خصوص مى شد موضع خاصى گرفت تا موضوع در آستانه شروع ليگ دوازدهم چندان حاد نشود. قلعه نويى در پاسخ اين پرسش كه چرا استقلال به پيكان باخت گفت: اين باخت لازم بود! به نظر من به موقع شكست خورديم. از قلعه نويى درباره كيفيت بازى پيكان نيز سوال هايى پرسيده شده كه او در حد بارسلونا پيكان را بالا برده است: پيكان من را شگفت زده كرد. احساس مى كنم تيم عبدالله ويسى امسال هم نتايج خوبى در ليگ بگيرد. آن ها ما را غافلگير كردند. در تمام طول بازى از استقلال بهتر بودند و اگر همين طورى در ليگ بازى كنند قطعا به جايگاه مطلوبى مى رسند. گفته مى شود با وجود اظهارات امير قلعه نويى اما وى پس از باخت به پيكان به شدت عليه بازيكنانش موضع گرفته است. قلعه نويى كه اعصاب باختن ندارد در جلسه اى كه ساعاتى پس از بازى با بازيكنان گذاشت به شدت از عملكرد دفاعى آن ها گله كرد. البته در اين بازى پژمان منتظرى حضور نداشت و تنها به دويدن دور زمين اكتفا كرد.
-
مصاحبه تيموريان
هيچ مذاكره اى با تراكتورسازى نكردم
تيموريان: مى خواهند من را مقابل استقلال قرار دهند
آندرانيك تيموريان هافبك جديد تيم الخريطيات قطر مى گويد تنها براى انجام كارهاى مالياتى در باشگاه تراكتورسازى حاضر شده و هيچ مذاكره اى با اين باشگاه نداشته است.او درباره شايعه حضورش در تراكتورسازى كه امروز در يكى از روزنامه ها مطرح شده بود، اظهار كرد: حضور من در تبريز به خاطر مذاكره با باشگاه تراكتورسازى نبود. بلكه من پيگير كارهاى مالياتى ام هستم كه به زمان حضور من در اين باشگاه باز مى گردد.وى ادامه داد: به خاطر مشكلاتى كه وجود داشت كارم چند روزى در تبريز طول كشيد و مجبور شدم براى پيگيرى كارهايم دو بار به تبريز بيايم. روز گذشته هم وقتى به باشگاه تراكتورسازى رفتم تنها براى حل اين مشكل رفته بودم و اصلا جعفرى را نديدم كه بخواهم با او صحبت كنم. تنها با بقيه مسئولان باشگاه حرف زدم تا مشكلى براى خروج از كشور نداشته باشم.تيموريان با انتقاد از رسانه هايى كه شايعه مذاكره او با تراكتورسازى را مطرح كرده بودند، گفت: من با تراكتورسازى هيچ مذاكره اى نداشتم و از طريق وكيلم اين اخبار كذب را پيگيرى خواهم كرد. اين افراد مى خواهند من را روبروى هواداران استقلال قرار دهند و اين طور وانمود كنند كه من مى خواهم تيم سابقم را دور بزنم اما مطمئن باشيد اگر روزى به فوتبال ايران بازگردم به استقلال خواهم رفت نه تيم ديگرى. متاسفانه نمى دانم اين نقل قول ها چگونه بدون اين كه من صحبتى كرده باشم و بدون هيچ منبعى در بعضى روزنامه ها چاپ مى شود. وقتى اين موضوع را شنيدم شوكه شدم و برخى از هواداران استقلال هم با من تماس گرفتند و درباره حضورم در تراكتورسازى پرسيدند، در حالى كه اين موضوع اصلا صحت ندارد. مطمئن باشيد از اين رسانه اى كه چنين خبر كذبى منتشر كرده شكايت خواهم كرد. آنها نمى توانند بدون سند و مدرك چنين اخبار كذبى را منتشر كنند.وى افزود: با اين حال اين را هم بايد بگويم كه من روزهاى خوبى را در تراكتورسازى داشتم و محبت مردم خونگرم تبريز و هواداران اين تيم را هم هيچ وقت فراموش نمى كنم. آنها در زمان حضورم در تبريز دوران بسيار خوب و خوشى را برايم رقم زدند.بازيكن فصل گذشته استقلال با اشاره به اين كه روز سه شنبه به تمرين هاى تيمش در قطر اضافه مى شود، گفت: منتظر اين بودم كه كارهاى مالياتى ام انجام شود و به اردوى تيم بپيوندم. فتح الله زاده در جريان ريز كارهاى من هست و مى داند كه با الخريطيات قرارداد بستم. ضمن اين كه چهارشنبه به همراه تيم به اردوى در آلمان خواهيم رفت. الخريطيات بازيكنان خوبى را اين فصل جذب كرده و اميدوارم نتيجه خوبى در ليگ قطر به دست بياوريم.تيموريان همچنين درباره استقلال گفت: مطمئنم كه استقلال به راه خودش ادامه مى دهد. آنها بازيكنان خوبى به خدمت گرفته اند و در خط هافبك هم مهره هاى خوبى دارند. كيانوش رحمتى به خوبى جاى من را پر مى كند و مطمئنم خط هافبك استقلال بهتر از قبل خواهد شد. خيلى دوست داشتم در استقلال بمانم و با قلعه نويى كار كنم اما به خاطر دلايلى كه قبلا به آنها اشاره كرده بودم اين اتفاق رخ نداد. با اين حال استقلال تيم خيلى خوبى بسته است. من هميشه پيگير اخبار اين تيم هستم و معتقدم استقلال مى تواند در اين فصل باز هم در كورس قهرمانى باشد.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
فتحاللهزاده: منتظری به خاطر رحمتی از کاپیتانی استقلال گذشت
زاید را نمیخواهیم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: پژمان منتظری به خاطر روحیه رحمتی از کاپیتانی استقلال گذشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده که همراه تیم استقلال در اردوی ترکیه به سر میبرد در خصوص سفرش به مالزی، بحث کاپیتانی آبیپوشان و ... صحبتهایی را با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس انجام داد که در زیر میخوانید:
فارس: شرایط استقلال در ترکیه چگونه است؟
خوشبختانه همه چیز خوب پیش میرود. روز گذشته که بازیکنان را دیدم خیلی تعجب کردم. حنیف عمرانزاده و میلاد میداودی خیلی لاغر شدهاند و مشخص است فشار تمرینات استقلال بسیار بالا است. در بازی با تیم کامرونی 7 گل زدیم. در بازی با پیکان متحمل شکست شدیم اما اعتقاد دارم با اضافه شدن توزی و تکمیل تیم امسال استقلال و پرسپولیس 2 تیم مدعی لیگ برتر خواهند بود. اردو بسیار خوب است و تمرینات در 2 نوبت صبح و عصر برگزار میشود و فردا هم مقابل یک تیم لیگ برتری مقابل ترکیه به میدان خواهیم رفت.
فارس: نظر قلعهنویی در خصوص اردوی استقلال چیست؟
ایشان از اردوی ترکیه راضی است و البته معتقد است تیمش اشکالاتی داشت ولی با هم که صحبت میکردیم از اردو ابراز رضایت کرد. معمولا وقتی قلعهنویی بگوید تیم خوبی دارم همان میشود و در این چند روز هم از بازیکنان و تیمش راضی بود.
فارس: 7 سهمیه لیگ برتریتان پر شده، آیا برای به جذب بازیکن جای خالی دارید؟
ما دو جای خالی دیگر داریم و با جانواریو وارد مذاکره شدیم و خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن هستیم. یک جای دیگر برای نکونام و یا خلعتبری گذاشتیم که اگر بشود این بازیکنان را به خدمت میگیریم.
فارس: با نکونام پس از قطعی شدن جداییاش از اوساسونا صحبت نکردید؟
با هم صحبت کردیم و او از ما پولی خواسته و در حال مذاکره هستیم چون قبول کرده بودیم بخشی از پول رضایتنامه او را بدهیم. باید ببینیم مذاکراتمان به کجا میانجامد.
فارس: ایمون زاید مهاجم فصل قبل پرسپولیس مدعی شده که استقلال او را میخواهد.
من خبری از این موضوع ندارم و نمیدانم چه صحبتی انجام شده اما تا آنجا که من میدانم با این بازیکن مذاکرهای صورت نگرفته است.
فارس: بحث کاپیتانی استقلال و اینکه پژمان منتظری کاپیتان شده بود و یا مهدی رحمتی در این چند روز سر و صدای زیادی کرد. واقعیت قضیه چیست؟
خدا را گواه میگیرم که منتظری تا امروز در خصوص کاپیتانی هیچ صحبتی نکرده اما هواداران استقلال باید به این بازیکن افتخار کنند، چون او پیشنهاد 2.5 میلیاردی را برای یک فصل به خاطر استقلال رد کرد. من خودم را مدیون این بازیکن میدانم و اعتقاد دارم حق او است که کاپیتان باشد اما چون رحمتی در تیم ملی بازی میکند و دروازهبان اول تیم ملی است منتظری گذشت کرد و دوست داشت رحمتی کاپیتان شود. به اعتقاد من او بزرگواری کرد و به عشق استقلال از حقهایی که داشت گذشت. امیدوارم خدا به من توفیق بدهد که برای منتظری جبران کنم چون کمتر کسی را پیدا میکنیم که از کاپیتانی بگذرد.
فارس: اما در این چند روز سر و صدای زیادی به پا شد و خیلیها گفتند رحمتی در ترکیه قهر کرده و بر سر موضوع کاپیتانی اختلافنظرهایی وجود دارد.
وقتی ما بحث کاپیتانی را مطرح کردیم منتظری با فداکاری مضاعف صحبتی نکرد و من از او ممنونم. او و تک تک بازیکنان استقلال تا امروز یک ریال نگرفتهاند و این مسئله در تاریخ استقلال بی نظیر است. همه میدانند منتظری از نظر کسوت حضور در استقلال کاپیتان واقعی تیم استقلال است اما به لحاظ فوتبالی رحمتی انتخاب شد چون او میخواست روحیه رحمتی را بالا ببرد از حق خود گذشت.
فارس: یکی از انتقادهایی که در این چند روز به شما وارد شده این است که میگویند امیر قلعهنویی مدیرعامل واقعی استقلال است و شما نقش چندانی در تصمیمهای مهم استقلال ندارید..
شاید آنهایی که این مسائل را میگویند ما را قبول ندارند. من به آنها درود میفرستم اما آیا انتخاب کاپیتان و یا انتخاب بازیکنی مثل مجیدی در حیطه وظایف من است؟ آنهایی که این مسائل را مینویسند چند روز قبل نوشته بودند که فتحاللهزاده با خلعتبری مذاکره کرده و چون سر حرف خودش ایستاده و با رقم این بازیکن موافقت نکرده، خلعتبری نیز قهر کرده و به پیشنهاد استقلال فکر نمیکند. از طریق شما میگویم تا امروز حتی یک بار هم با محمدرضا خلعتبری صحبت نکردهام و هیچ جلسهای با این بازیکن نداشتهام و تمامی مذاکراتمان از طریق آقای امیری بوده است. حالا شما به من بگویید تقصیر من است؟ وقتی اطلاعات ندارند چرا از ما ناراحت میشوند؟ شاید آنها هم دوستانی دارند که ما را میکوبند.
فرهاد مجیدی را من میخواستم اما به قلعهنویی گفتم و ایشان گفت 4 مهاجم خوب دارد و نیازی به بازیکن دیگری در این پست نیست. آیا این مسئله به من مربوط است؟ گفتهاند ماجدی را قلعهنویی آورده ولی محض اطلاع باید بگویم من یک سال پیش با ایشان صحبت کردم که به استقلال بیاید. خودش حاضر است و میتوانید از او بپرسید اما همه مسائل را که کنار بگذاریم باید بگویم شنونده باید عاقل باشد و مردم همه چیز را میفهمند. عیبی ندارد بگذارید بگویند قلعهنویی مدیرعامل استقلال است.
فارس: گفته میشود که جباری در حال بازگشت به استقلال است. این موضوع صحت دارد؟
این مورد خاص است و من با این بازیکن اختلافاتی داشتم و به همین خاطر سعی کردم مسائل شخصی را با منافع باشگاه یکی نکنم. از همین رو مذاکره با این بازیکن را به قلعهنویی و امیری سپردم تا آنها صحبت کنند. بهتر است در این خصوص از آقایان قلعهنویی و امیری سوال بپرسید.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعهنویی: منتظری هم از پول گذشت، هم از کاپیتانی
تلاش میکنیم جباری بماند
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال با اشاره به بحث کاپیتانی در این تیم گفت: منتظری هم از پول گذشت و هم از کاپیتانی.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر قلعهنویی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال در اردوی ترکیه صحبت کرد.
فارس: شرایط استقلال چگونه است؟
همه چیز عالی است و تمرینات بسیار خوبی را پشت سر میگذاریم. دو بازی خوب در ترکیه انجام دادیم و جا دارد به عبدالله ویسی تبریک بگویم که تیم خوبی را جمع و جور کرده و مقابل ما بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت. قرار است فردا با یک تیم لیگ برتری کشور ترکیه بازی دوستانهای انجام دهیم و رفته رفته به شرایط ایدهآل نزدیک شویم.
فارس: روند اردو چگونه است؟
طبیعتا پیش از فصل تمرینات پرفشاری انجام دادهایم. بازیکنان ما به این باور رسیدهاند که اگر خوب تمرین کنند و اگر محکم باشند جایشان در ترکیب اصلی است. همه میدانند بازی هجومی، جنگنده و فیزیکی را از بازیکنانم میخواهم و همیشه این مسئله را سرلوحه کارم قرار دادهام.
فارس: این روزها بحث کاپیتانی استقلال سر و صدای زیادی به پا کرده و همه منتظر اظهار نظر شما هستند.
وقتی این مسائل را میشنوم خندهام میگیرد. ما در یک جو کاملا صمیمی و خوب هستیم و فضای تیم استقلال بسیار عالی است. تنها بحثی که در اردوی استقلال اتفاق نیفتاده، کاپیتانی است که خیلی ساده بزرگترهای تیم جلسه گذاشتند. برایم با ارزش است که پژمان منتظری با توجه به اینکه مهدی رحمتی گلر اول تیم ملی است و نیاز به روحیه دارد خواست که بازوبند کاپیتانی را به او بدهیم.
از شما میخواهم این مسئله را حتما بنویسید که منتظری امسال دو کار بسیار مردانه انجام داد. اول اینکه از یک قرارداد آنچنانی از یک تیم قطری گذشت در حالی که شما میدانید خیلیها به خاطر پول از استقلال جدا شدند. دوم اینکه منتظری خودش کاپیتانی را به مهدی رحمتی داد. به جمع بندی رسیدیم که این اتفاق افتاده و با فتح اللهزاده تماس گرفتیم و گفتیم نظر بازیکنان این است و منتظری هم معرفت به خرج داد. ما یک تیم هستیم و از همین جا از طریق شما از پژمان منتظری تشکر میکنم که مردانگی را ثابت کرد.
فارس: اما در این یکی دو روز همه میگفتند اتفاقات زیادی در اردوی استقلال به خاطر کاپیتانی رخ داده است.
وقتی میبینند که با این همه مشکلات تیم ما روی پای خود ایستاده معلوم است که راهکار دیگری جز بر هم زدن نظم استقلال ندارد. از همین جا از فتحاللهزاده تشکر میکنم که بازیکنان مد نظر ما را گرفت و اکثر بازیکنان فصل گذشته را حفظ کرد و این وظیفه من است که به عنوان مسئول فنی از ایشان تشکر کنم.
همه کارهایمان را با هماهنگی مدیرعامل انجام میدهیم و وقتی با منتظری و دیگر بازیکنان جمع بندی کردیم به فتحاللهزاده زنگ زدیم و گفتیم نظر بازیکنان این است. خیلیها دوست ندارند هماهنگی ما را ببینند و نمیدانم چرا برایشان مهم است که استقلال نتیجه نگیرد. الحمدالله با گذشتی که بازیکنان داشتند یک برد بزرگ به دست آوردیم و منتظری به خاطر این تیم هم از پول گذشت، هم از کاپیتانی استقلال.
فارس: بازی تدارکاتی فردا را بر چه مبنایی برنامهریزی کردید؟
دستاورد ما این است که نقاط ضعف و قوت را بررسی کنیم و بر اساس بازی اول با آلومینیوم هرمزگان در لیگ برتر شرایط تیم را بسنجیم.
فارس: این روزها شایعه بازگشت جباری به استقلال دوباره مطرح شده و ظاهرا فتحاللهزاده همه چیز را به شما و امیری واگذار کرده است.
جباری جزء سرمایههای استقلال است و فتحاللهزاده هم دوست دارد او در استقلال بماند و من هم فکر میکنم در این یکی دو روز طوری جمع بندی کنیم که این بازیکن در استقلال بماند.
فارس: صحبت خاصی ندارید؟
هماهنگی لازم را داریم و جا دارد از معاون باشگاه استقلال علی امیری، کادر فنی و تمام بازیکنان تشکر کنم و مطمئن باشید تیم بسیار خوب و هماهنگی را به مسابقات میفرستیم. از برخی رسانهها توقع داریم به جای اینکه نظم استقلال را به هم بریزند به فکر کمک به ما باشند البته اگر دلشان به حال فوتبال میسوزد. شاید عدهای خط میگیرند اما با این حال از آنها میخواهم خیلی از مسائل را با هم قاطی نکنند. این را هم بگویم تمام مسئولیتها در استقلال شفاف است و هیچ کس در کاری دیگری دخالت نمیکند. امیدوارم این چند روز مشکلات مالی حل شود تا قبل از بازی با آلومینیوم هرمزگان از لحاظ روحی و بدنی به شرایط مطلوب دست پیدا کنیم.
-
مصاحبه منصور پورحیدری
توزى مى تواند به استقلال كمك كند
پورحيدرى: استقلال براى قهرمانى پا به ميادين مى گذارد
منصور پورحيدرى مديرفنى تيم فوتبال استقلال گفت: جنس استقلال جور شده و اين تيم در هر زمانى براى قهرمانى پا در ميادين مى گذارد. او آينده تيمى كه براى فصل جديد بسته شده را موفق خواند و اظهار داشت: من فكر مى كنم تيم خوبى بسته شده و كار هم خيلى به موقع شروع شد. مجموعه استقلال تا آن زمان كه تهران بود تمرين هاى خوبى را پشت سر گذاشته بود. من به شخصه خيلى به آينده اين استقلال خوش بين هستم.وى درخصوص روزهايى كه استقلال در تركيه گذراند، افزود: بازى هاى تداركاتى مهم است. استقلال نه بايد به بازى اول توجه كند و نه به بازى دوم. مهم كارى است كه انجام مى شود و نتيجه حاصل شده از منظر وظايف پستى مهم است. پورحيدرى در خصوص پيوستن رودريگو توزى به استقلال اين چنين صحبتهاى خود را ادامه داد: او بازيكن توانايى است و مى تواند به استقلال كمك كند. به نظر من جنس استقلال جور شده و اين تيم در هر زمانى براى قهرمانى پا در ميادين مى گذارد. فقط اميدوارم هواداران مانند هميشه حمايت خود را از استقلال دريغ نكنند و باز هم حامى اين تيم عظيم و ريشه دار باشند.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
تمايل چندانى براى حفظ جبارى نداريم
فتح الله زاده: ۵۰۰ هزار دلار براى رضايتنامه نكونام مى دهيم
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: در صورتى كه باشگاه اوساسوناى اسپانيا با دريافت ۵۰۰ هزار دلار، رضايتنامه جواد نكونام را صادر كند، حاضر به پرداخت اين مبلغ هستيم.او كه براى بازديد از تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران به تركيه سفركرده است، اظهار داشت: وضعيت پيوستن نكونام به تيم استقلال در ۲ ، ۳ روز آينده مشخص خواهد شد. وى افزود : در گفت وگو با نكونام عنوان كرده ام كه اگر باشگاه اوساسونا براى صادركردن رضايتنامه ، ۵/۲ ميليون دلار درخواست كرده است ، بهتر است او فصل آينده نيز در اين تيم به بازى بپردازد. باشگاه استقلال براى به خدمت گرفتن نكونام حاضر به پرداخت ۵۰۰ هزار دلار به اين باشگاه اسپانيايى است. مديرعامل باشگاه استقلال تهران در باره وضعيت مجتبى جبارى براى حضور در تيم فوتبال اين باشگاه اظهارداشت : باشگاه استقلال، تمايل چندانى براى به خدمت گرفتن جبارى ندارد.وى درباره كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران در فصل آينده اظهار داشت: كاپيتان اول تيم استقلال ، پژمان منتظرى است ، من بامنتظرى دراين باره گفت وگو و عنوان كردم كه كاپيتان اول تيم استقلال اوست و اگر او نخواهد، بازوبند كاپيتانى را به مهدى رحمتى نخواهيم داد كه او در پاسخ اعلام كرد كه با توجه به اينكه مهدى رحمتى دروازه بان تيم ملى است، براى افزايش روحيه و انگيزه وى با كاپيتانى رحمتى موافق است.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران در باره مسئوليت شاهرخ بيانى در تيم فوتبال اين باشگاه اظهارداشت : بيانى از پيشكسوتان تيم فوتبال استقلال تهران بشمار مى رود و به عنوان آناليزور در كنار امير قلعه نويى به فعاليت خواهد پرداخت.وى درپاسخ به چگونگى يارگيرى تيم فوتبال پرسپوليس تهران دراين فصل اظهار داشت : باشگاه پرسپوليس در اين فصل بازيكنان خوبى را به خدمت گرفته است و اميدوارم هر چه زودتر بين اين بازيكنان و مربى جديد ان هماهنگى لازم ايجاد شود.فتح اله زاده در ادامه اظهارداشت : با توجه به بازيكنانى كه پرسپوليس در اين فصل به خدمت گرفته است ، اين تيم يكى از مدعيان قهرمانى در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاى برتر ايران به شمار مى رود.وى در پاسخ به وضعيت تيم تراكتورسازى تبريز و تشكيل اردوى آمادگى اين تيم در تركيه اظهارداشت : تراكتور سازى تبريز تيم دوم من بشمار مى رود و اميدوارم اين تيم نيز در فصل آينده به نتايج خوبى دست يابد.مديرعامل باشگاه استقلال در پايان از تشكيل اردوى آمادگى اين تيم در تركيه ابراز رضايت كرد و گفت : تشكيل اردوى آمادگى تيم استقلال در تركيه و انجام دو جلسه تمرين در روز ، سبب افزايش توان بدنى و هماهنگى بازيكنان شده است.
-
م
مظلومى: استقلال با درايت قلعه نويى مدعى قهرمانى است
پرويز مظلومى سرمربى سابق استقلال تهران گفت: اين تيم با بازيكنان و كادر فنى مجربى كه در اختيار دارد، مدعى اصلى قهرمانى دوازدهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاى ايران است.وى اضافه كرد: استقلال امسال با درايت امير قلعه نويى به خوبى بسته شده است و به طور حتم مدعى قهرمانى در ليگ برتر خواهد بود.او اظهار داشت: درست است كه پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات چندين بازيكن مطرح و ستاره را جذب كرده، اما بايد در نظر داشت كه سرخ پوشان در فصل گذشته نتايج ضعيفى در ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا كسب كردند و انجام تغييرات گسترده در اين تيم ضرورى بود.وى خاطرنشان كرد: خوشحالم كه امسال با جذب صامين منوچهريص و صسياوش اكبرپور' قدرت تهاجمى تيم استقلال نسبت به فصل قبل بيشتر شده است. سرمربى سابق استقلال با بيان اينكه شنيده است صمجتبى جباريص هافبك بازيسازاستقلال به اين تيم باز خواهد گشت، گفت: خوشبختانه اكثر بازيكنانى كه امسال به تيم استقلال پيوسته اند، سابقه بازى در اين تيم را دارند و با يكديگر هماهنگ هستند.مظلومى اظهار اميدوارى كرد: بدشانسى هاى فصل گذشته در خصوص مصدوميت پياپى بازيكنان، امسال گريبانگير آبى پوشان نشود و اعضاى اين تيم بتوانند انتظارات هواداران را برآورده كنند.
-
مصاحبه امیر حسین صادقی
به تصميم قلعه نويى درخصوص انتخاب كاپيتان احترام مى گذارم
اميرحسين صادقى: موفقيت استقلال برايم مهم است، نه كاپيتانى
اميرحسين صادقى، مدافع استقلال كه همراه اين تيم در تركيه به سر مى برد معتقد است از تصميم قلعه نويى درخصوص انتخاب رحمتى به عنوان كاپيتان تيم ناراحت نشده است. او كه قبل از اردوى تركيه يكى از گزينه هاى جدى براى بستن بازوبند به شمار مى رفت موفقيت استقلال را از كاپيتانى در اين تيم براى خودش مهمتر عنوان مى كند. گفت وگو با وى را در ذيل مى خوانيد:
• اردوى تركيه چطور است؟
- اردوى خوبى را پشت سر مى گذاريم و به عقيده من كادر فنى و بازيكنان توانستند در فضايى آرام خودشان را براى ليگ برتر آماده كنند.
• البته در بازى با پيكان شكست خورديد. به نظرت نتيجه اين ديدار در نتايج استقلال در هفته هاى اول ليگ موثر است؟
- اصلاً، اين طور نيست. تيم ما در دوران بدنسازى به سر مى برد و بدن هاى بازيكنان براى بازى آماده نبود. البته بازى خوبى را ارائه داديم اما كادر فنى حتى قبل از بازى هم اعلام كرده بود كه نتيجه اين بازى مهم نيست و فقط براى قرار گرفتن بازيكنان در شرايط مسابقه انجام مى شود.
• پس در ليگ برتر مى توانيد پيكان را شكست دهيد؟
- ما امسال در همه بازى ها به دنبال برد هستيم و پيكان هم يكى از حريفان ماست كه اميدوارم با شكست آنها اين نتيجه را از يادها پاك كنيم.
•درخصوص پيكان چه نظرى دارى؟
- آنها در اين بازى فوق العاده بودند و پس از بازى هم به ويسى و شاگردانش تبريك گفتيم. فكر مى كنم يكى از شگفتى هاى ليگ امسال خواهند بود.
• در اردوى تركيه كاپيتان استقلال هم مشخص شد. از اينكه كاپيتان نشدى، ناراحت نيستى؟
- رسانه ها قبلاً عنوان كرده بودند كه من هم يكى از گزينه هاى كاپيتانى استقلال هستم. به هر حال سال هاى زيادى را در اين تيم بازى كردم اما به تصميم قلعه نويى درخصوص انتخاب كاپيتان احترام مى گذارم.
• پس از كاپيتانى رحمتى ناراحت نيستى؟
- چرا بايد ناراحت باشم؟! فقط موفقيت استقلال برايم مهم است، نه كاپيتانى. تيم ما امسال با درايت قلعه نويى يكدل است و فقط به قهرمانى مى انديشد.
• استقلال امسال را مدعى اصلى قهرمانى مى دانى؟
- تنها هدف استقلال در ليگ برتر قهرمانى است و اميدوارم كه به هدفمان برسيم.
• باوجود عمران زاده و منتظرى ۲ دفاع وسط به جز تو در استقلال حضور دارند. از نيمكت نشينى نمى ترسى؟
- تمريناتى كه در تركيه انجام داديم، مشخص كرد كه منتظرى در پست هافبك دفاعى بازى مى كند و مشكلى در اين خصوص وجود ندارد. البته اگر هم نيمكت نشين شوم، رقابت مى كنم تا به تركيب اصلى برسم.