نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه خوب منم مینتونم اینجوری پست بدم؟:shame:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه خوب منم مینتونم اینجوری پست بدم؟:shame:
عزیزان یوونتوسی نظرتون راجع بازی امشب چیه؟
من به دلم افتاده امشب انشاالله تو خاکشون میزنیمشون...:khahesh::figur:
نترس عزیزم میشه ایشالا کلوپ شخصی شد پستهای اسپم میره اونجا:chakoshi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی نظر سنجی دو بدون هماهنگی آمادست ایشالا همه شرکت کنند:evaa:
تعییدشو حمید بده گذاشتم:ohum:
به نام خدا هستم:chakerim:
همانطور که میدونید تیم های انگلیسی(جز آرسنال و مچستر) از فوتبال کلاسیک کینگ دام استفاده میکنن و سراسر تدافعی کار میکنن و همین امر باعث قهرمان چمپیونز بشن و از همه مهمتر در یورو هم به راحتی کنار برن
چلسی و من سیتی و تاتنهام هم میشه گفت تی شفیلد یونایتد تیم هایی هستنکه از قدیم از ترکیب دفاعی استفاده میکنن و 50% موفق و 50%ناموفق کلا آدم های ریسک پذیری هستن
و یووه هم کار فوق العاده سختی داره ایشالا موفق باشه
(و از اونجا که من یک انگلیسی و عهد به ملکه انگلستان بستم از چلسی حمایت خواهم کرد ولی یووه ای تیرم از بچگیم:look:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط (2B) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باوجود مهاجمینی مثل جویینکو و متری و هافبک هایی مثل پیرلو و مارکیزیو من امید پیروزی هم دارم
چلسی مهاجم ثابت نداره یه مهاجم خوب مثل دورگبا یا آنلکا که از تیم رفتن.
من پیروزی خیلی امیدوارم چه درزمین چلسی باشه چه نباشه.چه آله باشه چه نباشه.خیلی به بازی امشب خوشبینم.:flowerysmile:
پ.ن : کشتین مارو بابا خصوصیش کنید دیگه بزارید راحت به تیما توهین کنیمki::نقل قول:
نترس عزیزم میشه ایشالا کلوپ شخصی شد پستهای اسپم میره اونجا
چمپیونز لیگ خیلی با لیگ فرق می کنه. این قضیه رو بازی دیشب رئال - من سیتی خیلی قشنگ نشون داد. پس بیخودی نباید انتظار معجزه از تیم داشته باشیم. این فصل صعود به یک چهارم یا نهایتا 4 تیم میتونه نتیجه ایده آلی برامون باشه ...
+ بچه ها من متاسفانه یه جاییم و نمیتونم بازی رو ببینم :shame: خلاصه اگه بردیم یا مساوی کردیم پیشاپیش تبریک میگم. اگه هم باختیم هم خودتون رو زیاد ناراحت نکنید :nishkhand:
آره به خدا chomagh حرف مگه قحطه؟ باد هواست دیگه بیاید شما هم باد بزنید :nishkhand::nishkhand:نقل قول:
پ.ن:تف به ذات اون پسری که هر چی آمار بود ریخت تو سایت حرف برا ما نذاشت:hekolah:
در مورد چیه؟ پ.خ کن. نه پ.خ نکن صندوقه پر شده حسش نیس خالیش کنم :nishkhand: تو یاهو بگونقل قول:
راستی نظر سنجی دو بدون هماهنگی آمادست ایشالا همه شرکت کنند:evaa:
تعییدشو حمید بده گذاشتم:ohum:
تعیید نه فرزندم، طعیید درسته :luuugh:
انشاالله فینال لیگ قهرمانان امسال رو، یووه و بارسا برگزار کنن تا فینال بی استرسی باشه. ( حداقل واسه من ) :eynak:
خواستم قبل از بازی یه بحث فنی کرده باشیم و با خیال راحت بریم بازی رو ببینیم سه ساعت دیگه به بازی مونده پس یه تحلیل کوچیکی میکنیم.:nishkhand:
آمار این بازی قبلا گذاشته شده بود. همین طور که میبیند در دوباری که درمقابل چلسی بازیکردیم بردی نداشتیم یک مساوی و یک شکست برای بانوی پیر این فصل هم دوسال دوره بودکه به لیگ قهرمانان نیومده بودیم اما این فصل بانبود آله اومدیم. خیلی سال ها به فکر مسابقات اورپایی بودم که درزمانی که آله نباشه چیکار میتونیم بکنیم اما الان که میبینم مهاجم هایی هم داریم که درهمون سطح جوونی بازیکنای خوبی برای یونتوس هستن. یکی که همین چندهفته پیش به خیلیا ثابت شد "جویینکو" مهاجم جوون سریع و کمی قدکوتاه:nishkhand::nishkhand: که واقعا دربازی بااودنیزه فوق العاده ظاهر شد هم دوتا گل زد هم یه پنالتی گرفت کلا بهترین بازیکن میدان بود و دوم مهاجم قدبلند که سابقه بازی درکنارس آله رو هم داشته"الساندرو ماتری یا همون متری" بازیکن گلزن و کمی کم سرعت که با جوینکو میتونن دوزج حمله خوبی رو دربازی با چلسی تشکیل بدن.
اما یکم هم درباره سایر پست بازیکنان هم حرف بزنیم میتونیم بگیم که خط دفاع واقعا سختی داریم واقعاکم و خیلی سخت میشه این دفاع رو شکست.عنصر بسیار مهم و مهمترین بازیکن خط دفاع یونتوس جورجیو کیه لینی بازیکن باسابقه درخشان درتیم ملی و یونتوس یکی از بهترین و مهمترین بازیکنان خطدفاع یووه محسوب میشه و بوفون یکی از سه دروازبان برتر کل تاریخ فوتبال که باهیچ یک از دیگر دروازبانان قابل مقایسه نیست. و فصل پیش در سری آ فقط22 گل خورد.درمورد خط هافبک هم که حرف بزنیم من تاالان بهتر از این خط هافبک تو کل سری آ ندیدم واقعا هافبک های ممتایز داریم.مارکیزیو یکی ازبهترین بازیکنان خطهافبک بلکه یونتوسه په په و کراسیچ جایگاه خاص خودشون رو دارن فلیپ ملو باتجربه برزیلی و بهترین هافبک کل سری آ یعنی پیرلو فوق العاده هافبک های خوبی داریم.درمورد چلسی هم بگم بازیکنای خوبی دارن اما طرز بازی که من ازشون دیدم اونم دربازی سوپر کاپ واقعا من رو باعث شگفتی کرد چراکه من توقع نداشتم چلسی 4-1 ببازه حداقل شکست رو متوقع بودم ولی نه اینقدر شکست پرگلی. اما امشب خوشحالم بازی از شبکه سه برگزار میشه اولین بازی که از یونتوس توسط شبکه سه برگزار میشه.درکل نیاز به چیزی به نام شانس نداریم.با مالکیت توپ و گردش توپ در مختلف جاهای ورزشگاه میتونیم بربازی تسلط کنیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که تحلیل بلد نیستم ولی واسه بازی امید دارم یعنی چلسی تیمی نیست که ببره !ki::
خب تا الان كه ميبينم چيزي واسه گفتن برا من نذاشتينentezar:: :nishkhand:
فقط يه چيزي بگم اگه جووينكو فيكس بازي كنه با توجه به سرعتي بودنش و كوتا قد بودنش كه راحت ميتونه فرار كنه و با توجه به اين كه بازيكناي چلسي فيزيكي و كمي خشن هستن احتمال اينكه تو اين بازي بازيكناي چلسي اخراج بشن هست چون جووينكو راحت ميتونه ازشون خطا بگيرهki::