نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina_snake [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا اعتياد دشمن ورزش!!lay_;;
منم ميخوام ارشد تربيت بدني بخونم:shogh:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina_snake [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا اعتياد دشمن ورزش!!lay_;;
منم ميخوام ارشد تربيت بدني بخونم:shogh:
منم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستم
اولين باره ميام سايتتون
رشته مون هم مهندسي بيكاري از هاروارد اينا
مسعود هستم .. از هوادارای تعصبی لیورپول ...
20 ساله از گرگان
فعلا هم فوف دیپلم کامپیوتر
سلام مسعود جان ! خوش اومدی !
برد لیورپول مقابل منچستر رو هم به شدت تبریک عرض میکنم ! :bia baghalam:
سلام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط tip top [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جمع ما خوش اومدی ! :balesh:
حالا 1 بار بردنا ، ببین چه داره مثل خر کیف میکنه بچه :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همگي:rose:.منم ابوالفضل ام،بچه محل امام رضا و دانشجوي مقطع كارشناسي رشته گياهان دارويي.كمتر از دو ماه ديگه هم بايد پايان نامه ام رو ارايه بدم::book.درضمن،يك ليورپوليه فوق العاده متعصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص صصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصب هستم:yes:.فعلاخدانگهدار.
سلام مهدی هستم خیلی وقته توی این سایت عضوم ولی خودم رو به شما معرفی نکردم یک یوونتوسی که یوونتوس رو جزئی از زندگی خودم کردم همینطور دل پیرو رو فقط بخاطر دل پیرو هوادار یوونتوسم و اگه الکس در یوونتوس از فوتبال خداحافظی کنه تا اخر عمر یوونتوسی میمونم بچه اصفهانم البته نه خود اصفهان دور و بر اصفهان فعلا بای:italy::arsenal::juventus::milan:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط مرسي سايد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین !
امیدوارم که با بقیه دوستان مرسی سایدی بتونیم انجمن لیورپول رو سر پا نگهداریم ! :flowerysmile:
به به !نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEL PIERO 10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قضیه چیه که اکثر یوونتوسی ها اسمشون مهدی هست ؟!!! همه هم عشق الکس ! :nishkhand:
تا الان سه تا یوونتوسی با نام مهدی هست که همگیهم یوزرشون الکسه ! baghal:-
مهدی جان هوش آمدی ! lol:-
سلام امينم دانشجوي ترم چهارم مهندسي عمران.اهل گنبدم و عاشق بارسا:ohum::ohum::ohum:
سلام ! خوش اومدی امین خان !
ماشالله بارسایی هم کم نمیارن !!!!! ashem:-