احتمال زیاد لباس سیتی در سال بعد
تقریبا به این شکل باشه:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمال زیاد لباس سیتی در سال بعد
تقریبا به این شکل باشه:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لباس بدی نیست من خوشم اومد
حالا ان که شایعه اومدن رونالدو به من سیتی 2باره جون گرفته خیلی خوشحالم چون هم تیم قوی تر میشه و هم دوست دارم رونالدو خیلی زود از لالیگا بره
اگه این فصل نتونیم قهرمان بشیم بهتره !! چون بعدش کلی خرید بزرگ انجام میدیم و عالی میشه :ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]من اینطوری فکر نمیکنم:fek konam:
به به آقا مهران ! چه عجب یه سری به تاپیکمون زدی ؟؟ کجایی پسر !نقل قول:
نوشته اصلی توسط faramarz@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لباس که قشنگه ولی یکم یاده لاتزیو میفتم نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما کلا قشنگه
من سیتی با تساوی خانگی این هفتش قهرمانی رو دورتر کرد و کارش خیلی سخت شد
و اگه من یونایتد امشب ببره کار دیگه خیلی خیلی با توجه به بازی های سخت باقی مونده سخت میشه
هر چند تا دقیقه 82 نتیجه 0 به 0
سلام _رونالدو از لا لیگا بره بهتون قول میدم کیفیت کاره مسی پایین میاد اگه به خاطر مسی میگین چون رقیب قوی باعث پیشرفت میشه بعدش سیتی الان در بهترین حالت ممکن از نظر بازیکن و امتیاز هست شما فصل بعد ارسنالی به مراتب قوی تر چلسی و یونایتد قوی تر خواهید دید راستی لیورپول بقیه تیمها هم دستکوم نگیرین پس امسال بهتره چون رقیب منچستر یونایتده ولی سال بعد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا سعید درست میگه ! این فصل بهترین فصل برای قهرمانیه !
چون الان تمام تیم ها یه جوری تو بحرن هستن ! فقط ما مشکل نداشتیم که .................
ای بابا باز ما اومدیم فاز منفی به یه تیم بدیم نزاشت 1 دقیقه بگذره
گل زدن و فاصله به 5 امتیاز افزایش یافت
قهرمانی برای سیتی دست نیافتنی تر شد