چلسی برد پر گلی مقابل تاتنهام داشت امیدوارم امشب با بارسلونا همون طوری بازی کنند
چلسی با ستاره هاش میتونه قهرمان بشه
درضمن درمورد دی متئو باید بگم که حقشه قراردادشو تمدید کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
چلسی برد پر گلی مقابل تاتنهام داشت امیدوارم امشب با بارسلونا همون طوری بازی کنند
چلسی با ستاره هاش میتونه قهرمان بشه
درضمن درمورد دی متئو باید بگم که حقشه قراردادشو تمدید کنند
تبریک به همه ی هوادار های چلسی مبارکتون باشه برد شیرین مقابل بارسلونا امیدوارم در بازی برگشت هم همینطور بازی کنید در ضمن من از دی متئو خیلی خوشم میاد مربی باحالی هستش:eyvalla:
تبریک میگم بهتون.چلسی عالی بود.توی دفاع حتی یک نقص هم نداشت.جای تبریک داره.موفق باشید فقط تو جهنم نیوکمپ انتظار گل نخوردن نداشته باشید :bia baghalam:
بازی قشنگی بود
تبریک میگم بهتون
دفاع چلسی بی نظیره هر تیمی ارزوی داشتنه چنین دفاع هایی و داره واقعا جوری دفاع میکنن انگار تیم حریف چاره جز غلاف کردن و تسلیم شدن نداره
واقعا عالی بود هر چی در مورد دفاع بگم کمه
اما کار تو نیوکمپ خیلی سختر از اینه
تبریک می گم بهتون واقعا عالی بود حرف نداشت.دلیل موفقیت چلسی آنالیز کردن حرکات بارسا بود.
یعنی از قبل می دونستند می خوان چی کار کنن واسه همین خوب مهار کردن بارسا رو.
در بعضی صحنه ها واقعا شگفت زده شدم از دفاع چلسی.حمله چلسی هم خیلی خوب بود اگه بهتر استفاده می کردند به گل دوم هم میرسیدند.
باید ببینیم نیوکمپ چطوریه آیا این دفاع خوب اون جا هم دوام میاره؟اگه واقعا دوام بیاره جای تحسین داره.
بازم تبریک می گم بهتون:flowerysmile:
شاید بتونیم بگیم که مدافعان چلسی خوب بودند ولی به نظر من مهاجمان بارسا به خوبی همیشه نبودندtars::
اول از همه از بردی که داشتیم خوشحالم . دوم اینکه علت خوب نبودن مهاجمای بارسا عالی بازی کردن مدافعان چلسی بود (مهاجمای بارسا محو مدافعان چلسی شده بودن ) سوما ما مطمئنیم که صعود میکنیم حالا چه توی نیوکمپ گل بخوریم چه نخوریم .
تشکر از همه دوستان . . .
چلسی دیشب عالی بازی کرد _به نظر من با همین شیوه بازی میشه بارسلون رو به زانو در آورد و اون طور تماشاگران و ستاره های بارسلون رو مغموم کرد .
درخشش پترچک ،دروگبا ،کاپیتان تری ،کیهیل و در کل همه بازیکنان چلسی باعث شد یه برد شیرین رو به دست بیاریم که البته هنوز 90 دقیقه حساس در نیو کمپ باقی مونده که امیدوارم باز هم ستاره های بارسلون همین طور خاموش باشن و ستاره های چلسی شادی رو بین خودشون و طرفداراشو ن تقسیم کنن :ohum:
:chelsia: تبریک به همه طرفداران :chelsia:
داداش مدافعان چلسی خوب بودند چون مهاجمان بارسارو مهار کردند نه اینکه بارسا مثل همیشه نبود.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ولی من هنوز سر حرفمم. مهاجمان بارسا دیشب خوب کار نکردند. اگه هم بتونیم بگیم خوب بودند اما بارسای رویایی این نبود
چون اگه خوب بودند حداقل یک گل می زدند.
در کل بارسا تو نیوکمپ فوق العاده بازی میکنه
اگه یه نگاهی به چند فصل اخیر داشته باشیم به خصوص این فصل می بینیم که بارسا تو نیوکمپ عالی بوده هر چند که تو زمین حریفان هم بد نیودند. به خصوص سانتیاگو