تورس : شروع سختی در چلسی داشتم
تورس : شروع سختی در چلسی داشتم
فرناندو تورس معتقد است شروع خیلی سختی با چلسی داشته است اما همیشه هواداران او را حمایت کرده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرناندو تورس که در زمستان سال گذشته به چلسی آمد ، نتوانسته بود روند گلزنی خود را از لیورپول به چلسی ادامه دهد ، از همین رو فشار زیادی روی او بود که با 50 میلیون پوند نتوانسته است پول چلسی را به خوبی استفاده کند ، النینو پس از به ثمر رساندن دومین گل فصلش برای چلسی در دو بازی متوالی در مصاحبه ای شروع کارش با چلسی را دشوار خواند اما سخن از حمایت های هواداران از وی را نیز گفت.
تورس در مصاحبه اش گفت :" زمانی که فوق العاده کار می کنید و روز اولت را با گلزنی شروع می کنید برای هواداران راحت است که دوستت داشته باشند ، اما برای من آن زمان های نخست خیلی خیلی سخت بود. من برای گلزنی همیشه در تلاش بوده ام ، از روز اول تا اکنون ، با هواداران در خیابان ، کافه ها و هر جای دیگر صحبت می کنم . همیشه حمایت های هواداران را احساس می کردم و این تنها برای اکنون نیست که همه چیز خوب پیش می رود و گلزنی کردن برای آنها زیباست. هواداران روز اول من را تحت تاثیر قرار داده بودند ."
وی همچنین در خصوص صحنه اخراجش در بازی اخیر خود گفت :" مطمئنا من نمی خواستم حرکت خطرناکی را در برابر دیگر بازیکنان انجام دهم ، من سعی کردم پایم را کنار بکشم ، اما من برای توپ دیر رسیدم و پای بازیکن را کمی لگد کردم. این خیلی تاسف بار است و من برای آن ناراحت هستم ، این اولین بازی است که من در لیگ برتر کارت قرمز می گیرم و امیدوارم آخری آن باشد . واقعا نا امید کننده بود ، مخصوصا که تیم باید مدت زیادی را 10 نفره بازی می کرد."
فرناندو تورس: من برای هواداران گلزنی می کنم
فرناندو تورس: من برای هواداران گلزنی می کنم
مهاجم اسپانیایی چلسی برای اولین بار بعد از انتقال از لیورپول با مبلغ 50 میلیون پوند در ژانویه سال گذشته توانست در دو بازی متوالی گلزنی کند و همچنین وی بعد از این اقدام به تمجدید از هواداران چلسی پرداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرناندو تورس به تقدیر از هوادارن چلسی به خاطر حمایت وی در شرایطی که تازه به باشگاه انتقال پیدا کرده بود و شروع بسیار سختی داشت پرداخت و به آنها اعلام کرد تلاش بسیار زیادی خواهد کرد تا پس از بازگشتش بتواند دوباره برای چلسی و هوادارنش گلزنی کند.
این مهاجم اسپانیایی از زمان ورودش به چلسی نمایشی معمولی برای هوادارن و تیم داشته و آن هم در شراطی که 50 میلیون پوند برای وی هزینه شده اما با این وجود او قول داد که به دوران اوجش بازگردد و بازی های بسیار خوبی برای چلسی انجام دهد.
تورس در مصاحبه با
Chelsea TV گفت:" بدیهی است، زمانی که شما عالی کار کنید و در روز اول گل زنی را آغاز کنید و حرکات زیبایی را در زمین به اجر در بیاورید برای هواداران دوست داشتن و حمایت از شما بسیار آسان خواهد بود.
اما شش ماه اول حضورم در چلسی برایم خیلی خیلی دشوار بود و من تلاش بسیار زیادی کردم در واقع من همیشه به حمایت هواداران نیازمند هستم. از روز اول تا کنون هر گاه با هوادارن در خیابان، کافه و در هر جای دیگر صحبت می کنم می توانم حمایت آنها از من به خاطر شروع خوب گلزنیم احساس کنم."
تورس در دیدار برابر سوانسی دقایقی پس از زدن گل یک تکل بسیار خشن روی پای گوور هافبک سوانسی رفت که سبب اخراجش شد اما او اصرار داشت که هیچ کینه و اختلافی در زدن این تکل خشن در کار نبوده است.
تورس در این زمینه توضیح داد:" بدهی است که من دوست ندارم کار های ناپسندی در میان سایر بازیکنان دیگر داشته باشم. من سعی کردم تا دور از پاهای او تکل بزنم اما کمی دیر برای تکل زدن اقدام کردم و در شرایطی که توپ از پاهایش فاصله گرفت برخورد من ضربه نسبت آرامی به پاهایش وارد کردم.(ضربه به پا= لگد زدن)
این خطا واقعا دردناک بود و من واقعا از او عذر خواهی می کنم. این اولین بار است که در لیگ جزیره کارت قرمز می گیرم و امیدوارم اولین و اخرین کارت قرمزی باشد که در لیگ گرفته ام. من واقعا ناراحت شدم و اینکه به خاطر تو تیمت مدت زمان زیادی ده نفره کار کند بر ناراحتی من افزود.
اگر چه این خطای تورس باعث شد تا سه جلسه محروم شود اما این بازیکن می تواند در دیدار برابر والنسیا در جام قهرمانان اروپا شرکت کند. بازیکن سابق لیورپولفکر میکند این بازی بسیار سخت و دشوار خواهد بود.
او در این زمینه گفت:" آنها یک تیم بزرگ هستند و ما می دانیم که آنها بسیار آماده هستند و همین امر کار را برای ما خیلی خیلی دشوار خواهد کرد."