با این توضیحات شبیه تنفس نایی هست چون در تنفس نایی هم اکسیژن به طور مستقیم با سلول ها مبادله میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این توضیحات شبیه تنفس نایی هست چون در تنفس نایی هم اکسیژن به طور مستقیم با سلول ها مبادله میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تا الان بيشتر امتحانامو نو كلاس تاپ شدم ولي امتحان امروزو صد در صد پاس نميشم...
حالا يكي بياد به من جايزه بده...
:mage mishe:بیاید یه کلاس زیست راه بندازیم!!!:mage mishe:
رفیق:love: تو اون سن یه همچین کاری کم از ترکه نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه ترکه روحیه!!
من تسلیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که تا حالا نشده که تقلبی کنیم...
فقط یه پیشنهاد بود...
آره فقط حواست باشه در این نوع تنفس اکسیژن با گلبول قرمز ترکیب نمیشه مستقیم وارد سلول میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khahesh:آقا شما میشه این بحثو دو نفری خصوصی حل کنید!!:khahesh:
:ehe:زیاد بحث جالبی نیست...:ehe:
wow....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینارو....
بچه ها اینجا کلاس درس که نیس....
ملت میان اینجا از درس و مدرسه فرار کنن یه کم فکرشون آزاد شه. شماها اینجارو کردین کلاس خصوصی.
اینو من تو خواب هم زیست میخونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه چشم هر چی شما بگیننقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیق شبیه همیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی سوالو نذاشتی؟منتظرم