از هر جا باشه مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط بزار من دانلود کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
از هر جا باشه مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط بزار من دانلود کنم
گذاشتم دیگه برو اینجا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دوتا انتقاد بزرگ داشتم
1-سرعت لود شدن سایتتون به خاطر عکس های متحرک ابتدای صفحه که تبلیغات محصول فروشگاهی هست خیلی کند هست و واقعا جای تاسفه برعکس سایت رقیب که همه میدونید چی میگم اصلا اینطور نیست
2-ای کاش میشد مالکیت یک تایپک رو به کاربر مورد اعتماد بدید تا منظم بمونه مثلا همین تایپک لیگ فانتزی توش علی عظیمی قانون گذاشته بود کسی پست اسپم نده بچه ها اونجا رو چت باکس کرده بودن!!! در صورتی که اگر مدیریت همون بخش کوچک به ایشون داده میشد الان پست ها منظم تر بودند و اسپم نداشتیم مثل گروه های دسته جمعی و این که این کار باعث یه حس تشویقی هم میشه تا علاوه بر این که دیگران رو از ایجاد پست اسپم اگاه و خودداری کنیم خودمون هم حس مسئولیت پذیری بیشتری پیدا کنیم و بالاخره حس مدیریت رو هم حس کرده باشیم (البته منظورم کاربران قابل اعتماد هست و تایپک گذارانی مثل علی عظیمی و fc buyern munchen که الان ظاهرا مدیریت فوتبال فانتزی رو برعهده دارن
خب اون سايت خدماتي كه تو دربي رايگانه مثل آهنگ پروفايل و... رو به كاربران ويژه ميده و درآمد سايت از اين طريق در مياد و نياز چنداني به تبليغات ندارن ولي دربي هرچي داشته باشه رايگان به همه كاربراش ميده يعني كاربري ويژه نداره به بخواد از اين راه درآمد داشته باشه و درآمد سايت از همين تبليغات به دست ميادنقل قول:
قبول ولی نمیشه این تبلیغات جور دیگه ای باشه که کم حجم تر بشه ؟مثلا یک عکس فلشی بزرگ از چپ تا راست سایت که همه ی این محصولات به همین شکل ریز یک جا به نمایش دربیان و این همه ترافیک نگیره؟!!یا اینطور طرح هایی باشه بهتره
با سلام خسته نباشید خدمت بچه های گل دربی و آق جعفر یه پیشنهاد داشتم
اینکه عنوان ها رو بیشتر کنید مثلا الان چیه فقط مدیر کل و مدیر هواداران و یه عضو و مدیر انجمن!
خب چطوره عنوان های مثل سرپرست انجمن کاربر فعال کاربر vip کاربر طلایی یا..............
با سلام
من فقط میخواستم یه چیزی بگم اونم اینه که واقعا سایت ما احتیاج داره یه جایی داشته باشه که بتونیم فایل ها رو اونجا آپلود کنیم تا بعد از مدتی فایل ها حذف نشن حالا یه مثال میزنم علیرضا در زمان یورو مسنول آپلود گل ها بود و این کار را هم خیلی خوب انجام داد اما الان همه ی گل ها حذف شده اند چرا چون سایت مدیافیر فایل هاشو حذف کرده اما اگه میتونست یه جایی اپلود کنه که فایل ها بعد از مدتی حذف نشن خیلی خوب بودroz::
من که میگم یه وی پی اس بخریم رضا مدیره گفت گرونه ولی میرزه فوتتتتتتی هم الان سرور اختصاصی داره
منم فکر میکنم ساخت هاست اختصاصی برای سایت فکر خیلی خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط the game hhh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای سایتی با وسعت دربی چیزی حدود به 400 تا 500 گیگابایت فضا احتیاج داریم
چون گل های فول اچ دی و فول مچ هم باید حساب کنیم دیگه
هزینش رو برآورد کردیم درمیاد چیزی حدود ماهیانه 500 هزار تومان !
خب با توجه به اینکه سایت دربی کاربر ویژه هم نداره میدونید از کجا باید هزینش در بیاد ؟
فوتیران هم که میبینید سرور اختصاصی گرفته کاربر ویژه میگیره
وقتی که تو تاپیک مدیران با جعفر خان صحبت کردیم ایشون فعلا تمایلی به ایجاد کاربر ویژه ندارن
تا ببینیم در آینده چی پیش میاد ....
موفق باشید