-
مصاحبه عنايتى
من بازيكن نيمكت نشين نبودم
عنايتى: فوتبالم را مديون قلعه نويى هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا عنايتى معتقد است استقلال در نيم فصل دوم مى تواند به مقام قهرمانى برسد. مهاجم استقلال جدا از اين به درخشش خود در نيم فصل دوم هم اميدوار است. گفت وگو با او را بخوانيد:
• در چند هفته پايانى ليگ خوب نتيجه نگرفتيد. دليلش چه بود؟
- بدشانسى ، اگر شانس داشتيم شرايطمان اينطور نمى شد. متأسفانه در چند هفته پايانى نيم فصل اول مصدوم و سرماخورده زياد داشتيم و همين مسأله باعث شد كه نتوانيم نتايج خوبى را كسب كنيم.
• استقلال در نيم فصل دوم مى تواند بهتر ظاهر شود؟
- بايد همين طور شود. با توجه به پتانسيلى كه ما داريم من مطمئنم استقلال در نيم فصل دوم خيلى بهتر ظاهر مى شود و ما مى توانيم نتايج بهترى را كسب كنيم.
• مى توانيد صدر را دوباره متعلق به خودتان كنيد؟
- دست يافتن به صدر جدول هميشه هدف ما بوده و با ۲ بازى سختى كه پيش رو داريم مى توانيم دوباره به صدر برسيم.
• يعنى سپاهان و پيكان را شكست مى دهيد؟
- هدف ما پيروزى در اين ۲ بازى است. كار سختى نداريم اما براى كسب ۳ امتياز در اين ۲ بازى هم تمام تلاشمان را به كار مى بريم تا با بردن سپاهان و پيكان با انرژى و روحيه اى بالا براى قهرمانى بجنگيم.
• قبول دارى در نيم فصل اول عملكرد زياد مثبتى را از خودت به نمايش نگذاشتى؟
- در نيم فصل اول انتظارات از من بالا بود و البته در چند بازى هم نيمكت نشين بودم اما به هر حال همه هدفم اين است كه در نيم فصل دوم بهترين بازى ها را براى استقلال به نمايش بگذارم.
• مى توانى در بازى هاى باقى مانده به صورت ثابت به ميدان بروى؟
- من هيچ وقت بازيكن نيمكت نشين نبودم و در اين چند سال كه بازى كردم هميشه به صورت ثابت به ميدان رفته ام اما به هر حال اين تشخيص كادرفنى بود كه چند هفته نيمكت نشين باشم و من هم به عنوان يك بازيكن هيچ اعتراضى نسبت به اين مسأله ندارم. خدا را شكر در استقلال شرايط طورى است كه براى بازيكنان اصل سربلندى تيم است و بس. ما هيچ كداممان از نيمكت نشينى ناراحت نمى شويم و آنچه برايمان در اهميت است قهرمانى استقلال است تا با تلاش و يكدلى هم به اين هدف برسيم.
• از اينكه در ابتداى فصل به سپاهان نرفتى، پشيمان نيستى؟
- استقلال براى من هميشه در اولويت بوده و براى پيراهن آن ارزش زيادى قائل هستم. دوستى من با امير قلعه نويى هم جدا از بحث فوتبال است. من فوتبالم را مديون او هستم و اين مربى بود كه باعث پيشرفت من در استقلال شد اما به هر حال بحث رابطه من با قلعه نويى اصلاً ربطى به فوتبال ندارد و ما با هم بيشتر دوست هستيم و من در همه حال احترام اميرخان را دارم.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: مجبورم بسوزم و بسازم
اميد روانخواه به دليل چسبندگي در ناحيه كشكك زانو مجبور است هفتهها دور از ميادين فوتبال باشد و به احتمال زياد در 5 هفته اول نيم فصل دوم قادر به همراهي استقلاليها نيست و از اين بابت خيلي ناراحت است.
■ ■ ■
باز هم كه دچار بدبياري شدي؟
■ نميدانم چرا اينطوري ميشود. متاسفانه در هر بازي كه ضربه ميخورم مشكل مصدوميتم جدي ميشود. در بازي با سايپا يك ضربه خوردم كه تا هفته پنجم نيمفصل دوم نميتوانم بازي كنم.
اين روزها چهكار ميكني؟
■ چارهاي جز سوختن و ساختن ندارم فعلا تحت نظر نوروزي درمان ميكنم تا مشكل مصدوميتم كاملا برطرف شود.
به نظر ميرسد اگر مصدوم نميشدي يكي از كانديداهاي اصلي براي پوشيدن پيراهن تيم ملي هم بودي؟
■ شك نكنيد اگر مصدوم نميشدم الان در خدمت تيم ملي بودم اما متاسفانه فعلا بدشانسي آوردم.
قبول داري در روزهايي كه استقلال به تو نياز دارد مصدوم شدي و نميتواني كمك كني؟
■ استقلال بازيكنان خوب زياد دارد و از اين لحاظ مشكلي ندارد، به نظرم استقلال با اين بازيكنان قهرمان ميشود.
-
مصاحبه آرش برهاني
آرش برهاني: جزو ده گلزن برترجهان ميشوم
در حالي كه آرش خودش را آماده ميكرد تا همراه با تيم ملي در بازي با اردن حضور يابد و شايد در تركيب تيم ملي قرار بگيرد، خبر حضور او ميان برترين گلزنان جهان اغلب رسانهها را فرا گرفت. اين خبر خيلي زود به اردوي تيم ملي هم رسيد. آرش به محض آنكه متوجه شد جايي ميان برترين گلزنهاي جهان دارد انگيزهاش براي بازي با اردن بيشتر شد. آيا اين خبر او را براي گلزني به اردن تهييج ميكرد؟
■ ■ ■
آقاي برهاني سلام! ردهبندي برترين گلزنان جهان را ديدي؟
■ بله، خيلي خوشحالم كه توانستم بهترين گلزن آسيا بشوم. اين يك افتخار براي من و كشورم است.
و بيست و ششم جهان؟!
■ خب، احساس ميكنم اگر بازيهاي بيشتري انجام ميدادم بين 10 بازيكن برتر جهان هم قرار ميگرفتم چون فاصله كمي با آنها دارم.
فكر ميكني اين يك استارت دوباره است؟
■ من مدتي از اوج دور بودم اما بازگشت به استقلال باعث شد دوباره شرايطم بهتر شود. البته براي بهتر شدن هنوز كار دارم.
براي آينده چه هدفي را دنبال ميكني؟
■ بايد بيشتر تلاش كنم تا جزو 10 گلزن برتر جهان شوم. خيلي دور از دسترس نيست. اين روزها من همهاش تمرين ميكنم و يك لحظه استراحت ندارم كه همين موضوع باعث بيشتر شدن آمادگيام ميشود.
امسال تو باز هم با 8 گل يكي از شانسهاي آقاي گلي هستي. ميتواني باز هم آقاي گل بشوي؟
■ هدفم آقاي گلي دوباره در ليگ برتر است. البته براي رسيدن به اين مهم تيم را فداي خودم نميكنم.
چه چيز باعث شد تا دوباره به همان مهاجم گلزن تبديل بشوي؟
■ من در استقلال دوباره احيا شدم. اين را مديون استقلال هستم اما بازگشت دوبارهام را مديون مرفاوي هستم چون ايشان خيلي در تحول من تاثيرگذار بودند. آقاي مرفاوي سال گذشته هم خيلي به من كمك ميكرد.
تو پيش از اين بارها گفته بودي ميخواهي به اروپا بروي؛ الان شايد زمينه اين كار فراهم شده باشد؟
■ دوست دارم به اروپا بروم. فكر ميكنم سال آينده اين اتفاق رخ دهد. هدفم رفتن به ليگهاي اروپايي است. فكر ميكنم الان كه به عنوان برترين گلزن آسيا انتخاب شدم اين كار دور از دسترس نباشد چون اروپاييها نگاه ويژهاي به استعدادهاي فوتبال آسيا دارند.
اين عنوان تا چه حد انگيزههاي تو را تقويت ميكند؟
■ بيترديد خيلي. چون احساس ميكنم از اين پس بيشتر در ديد هستم و به بازيهايم توجه ميشود. سعي ميكنم اين عنوان را در درجه اول حفظ كنم و بعد از آن ارتقا بدهم.
حرف خاصي درباره اين موضوع داري؟
■ از همه كساني كه به من كمك كردند تا دوباره احيا شوم تشكر ميكنم. مطمئن باشيد روزهاي تازهاي در انتظارم خواهد بود و مي توانم بهتر از اين باشم.
-
مصاحبه فتحا...زاده
در پاسخ به ادعاي ناصرخان
فتحا...زاده: حجازي هرچه بگويدراست ميگويد
علي فتحا...زاده نسبت به تيتر يك روز گذشتهمان كه از قول ناصر حجازي نوشته بوديم «فتحا...زاده را من فتحا...زاده كردم...» واكنش تندي نداشت اما لحن آرام حرف زدنش بيانگر حس اندوه و تاسف بود. حالا براي خودش يا ديگران و چرا،هر كاري كرديم نگفت.
حجازي گفته فتحا...زاده را من (حجازي) فتحا...زاده كردم!
بله! ديدم. (سكوت)
آيا واقعا چنين است؟
من حرف خاصي در اينباره ندارم.
... اما جواب بقيه را راحت و سريع و صريح ميدهيد؟
همانطور كه گفتم براي اين موضوع پاسخي ندارم و به هر حال ناصرخان همواره از دوستان خوب بنده بودهاند و هنوز هم دوست خوب من هستند. اگر ايشان معتقد است او مرا فتحا...زاده كرده حتما درست است.
در مورد جدال مايليكهن و قلعهنويي حرفي نداريد؟
خير. اميدوارم هرچه زودتر آرامش به فضاي فوتبال بازگردد.
شرايط استقلالتهران را چطور ارزيابي ميكنيد؟
استقلال در حال حاضر هيچ مشكلي ندارد و نبايد با يك باخت خانگي همهچيز را زير سوال ببريم. اين تيم در حال حاضر تيم سوم جدول ردهبندي است و قطعا كادرفني اين تيم با بهرهگيري از تعطيلات نيمفصل، نقاط ضعف تيم را برطرف ميكنند و در شروع دوباره مسابقات با كسب نتايج قابل توجه بار ديگر به آنچه مستحقشان است دست پيدا خواهند كرد. من به اين تيم و استخوانبندي نفرياش اعتقاد دارم و معتقدم با بازيكناني كه در اختيار دارند ميتوانند نتايج خوب گذشتهشان را تكرار كنند.
-
مصاحبه حجازى
با دايى و كريمى قهرمان جام ملت ها نشديم
حجازى: با اين تيم ششم هم نمى شويم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناصر حجازى حول و حوش ۱۱ سال پيش، پيش بينى كرد كه پس از نايب قهرمانى استقلال در آسيا تيمى از ايران تا ۱۰ سال ديگر نمى تواند به فينال آسيا راه پيدا كند كه درست همين طور هم شد و او حالا مدعى است ايران با اين شرايط نمى تواند به جايگاه مناسبى در آسيا هم دست پيدا كند. گفت وگوى ما با مرد محبوب فوتبال ايران را بخوانيد:
• بازى ايران مقابل اردن را كه ديديد؟
- بازى خوبى بود و خوشبختانه ما توانستيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم كه به عقيده من اصل هم همان ۳ امتياز بود.
• اما به هر حال قبول كنيد زدن يك گل به اردن براى ايران چندان خوب نبود.
- درست است يك گل براى ما كم بود اما به هر حال اصل پيروزى و كسب
۳ امتياز اين بازى بود كه به حساب ايران تمام شد.
• ايران نيمه اول خيلى بد ظاهر شد. قبول داريد؟
- ما نيمه اول اصلاً خوب نبوديم اما بعد از گلى كه به اردن زديم شرايط به نفع تيم ما شد اما به هر حال باز هم تيم ملى نتوانست انتظارات را برآورده كند.
• ايران مى توانست با گل هاى بيشترى اردن را شكست دهد؟
- آنها مقابل ما دفاعى بازى كردند و شايد همين كار ايران را سخت كرد. اگر ما با اختلاف ۳ ۴، گل هم اين بازى را برده بوديم فقط به ما ۳ امتياز مى دادند پس نبايد به زدن يك گل ايراد بگيريد.
• اما بايد قبول كنيد همين پيروزى ضعيف براى اين تيم در آينده نگران كننده است!
- چرا در آينده ،همين الان هم نگران كننده است. ما در آسيا ديگر قطب اول به حساب نمى آييم و جزو قطب دوم هستيم؛ ما فقط پسرفت كرديم و بس.
• در آن سو هم كشورهاى عربى پيشرفت كرده اند. درست است؟
- نه اردن، نه بحرين و نه... همه تيم ها پيشرفت كرده اند به جز ما.
• خب دليلش را چه مى دانيد؟
- امكانات نداريم و خبرى هم از بازيكن طراز اول نيست. ضعيف هستيم و فقط پول زيادى را براى بازيكنان خرج مى كنيم.
• دليل اينكه بازيكن سازى در ايران صورت نمى گيرد را چه مى دانيد؟
- چون به پايه ها هيچ توجهى نداريم و به ريشه نگاه نمى كنيم. فقط عادت كرده ايم كه به بزرگسالان توجه داشته باشيم. جدا از اين مديريت هم در فوتبال ما ضعيف است. يك مدير نگاه به برنامه ريزى و بازيكن سازى مربى اش نمى كند و فقط مى خواهد او نتيجه بگيرد. مربى هم كه چند هفته نتيجه نگيرد اخراج مى شود آن وقت چه فرصتى براى بازيكن سازى باقى مى ماند؟
• تماشاگران هم انگار ديگر با فوتبال ايران قهر كرده اند و ميلى براى حضور در استاديوم ندارند.
- بايد هم قهر كنند. براى چه با فوتبال آشتى كنند؟ ايران كه به جام جهانى نرفت، روى اشتياق و تمايل هوادارانش، براى حضور در استاديوم تأثير گذاشت به همين دليل الان كمتر تماشاگرى براى ديدن بازى هاى تيم ملى به استاديوم مى رود، تا ايران چند برد خوب و پرگل هم كسب نكند اين مردم استاديوم برو نيستند.
• فكر مى كنيد ايران در جام ملت ها به چه جايگاهى دست پيدا مى كند؟
- ما اگر ششم، هفتم هم شديم كلاهمان پس معركه است اما با اين شرايط نمى توانيم تيم ششم هم شويم.
• خيلى بدبينانه فكر نمى كنيد؟
- من با توجه به بازى هايى كه از ايران مى بينم و شرايط و امكاناتى كه تيم ما دارد اين حرف را مى زنم . فوتبال ما در چند سال اخير هيچ پيشرفتى نداشته است ما با على دايى و كريمى نتوانستيم قهرمان جام ملت ها شويم، حالا با اين شرايط و با اين بازيكنان مى توانيم به اين جايگاه برسيم!
• اما با اين حال قطبى گفته ايران را قهرمان مى كند.
- من واقعيت را مى گويم و دوست ندارم كسى را بى جهت راضى نگه دارم. الان استراليا و كره شمالى هم اضافه شدند. با اين وضعيت ما چطور مى توانيم قهرمان شويم! قطبى نبايد بگويد ايران را قهرمان جام ملت ها مى كند بلكه او بايد بگويد سعى مى كنم ايران را به جايگاه خوبى در آسيا برسانم و فكر مى كنم همين ادعا براى اين تيم با اين امكانات كافى باشد.
• بحرين به جام جهانى نرفت. شما چه نظرى داريد؟
- اگر بحرين به جام جهانى مى رفت براى ما خيلى زشت مى شد و آن وقت ضعف هاى فوتبال ما بيشتر به چشم مى آمد و تيم ملى بيشتر زير سوال مى رفت. بحرين با يك ميليون جمعيت به جام جهانى مى رفت و آن وقت ما كه به جام جهانى نمى رفتيم واويلا بود و ديگر ايران هيچ ادعايى نمى توانست در آسيا داشته باشد.
•اين روزها جوابيه هاى تند و حاشيه اى بين مايلى كهن و قلعه نويى رد و بدل مى شود. شما حق را به كدام يك از اين ۲ طرف مى دهيد؟
- من حرفى در اين باره ندارم و فقط اميدوارم كه اين ۲ هر چه زودتر با هم آشتى كنند تا كمتر فوتبال ما حاشيه داشته باشد.
• استقلال را در نيم فصل دوم چطور پيش بينى مى كنيد؟
- فقط اميدوارم استقلال بتواند به قهرمانى برسد و روزهاى خوبى را هم دنبال كند. به عنوان يك استقلالى فقط آرزوى موفقيت را براى اين تيم دارم و اميدوارم دل هواداران آبى با سربلندى استقلال شاد شود.
-
مصاحبه مجيدى
مجيدى : دستشان درد نكند كه شماره ۵۸ را به من دادند
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال پس از سال ها دورى از تيم ملى توسط افشين قطبى به تيم ملى دعوت شد. او در ۲ بازى گذشته ايران فرصت حضور در تركيب تيم را پيدا كرد و گويا برخلاف ساير مربيان قبلى تعامل خوبى با قطبى دارد.
گفت وگو با وى را بخوانيد:
•بعد از مدت ها به تيم ملى دعوت شدى. چه نظرى در مورد حضور در اردوى تيم ملى دارى؟
- از قطبى تشكر مى كنم كه به من اطمينان كرد و به تيم ملى دعوت شدم اما متاسفانه دچار بدشانسى شدم و بازى با ايسلند را نتوانستم به دليل مصدوميت به پايان برسانم. در بازى با اردن هم احساس درد مى كردم و اين مصدوميت نگذاشت به طور كامل در خدمت تيم ملى باشم. اكنون هم فيزيوتراپى مى كنم.
• كار با افشين قطبى چطور است؟
- ابتدا بايد از جو خيلى خوب تيم ملى بگويم كه همه بازيكنان با هم رفيق هستند. تا به حال با آقاى قطبى كار نكرده بودم اما واقعا ازكار با ايشان لذت بردم. دانش بالايى دارد و از كار با او لذت مى برم.
• بازى با اردن را چطور ديدى؟
- از قبل شناخت خوبى از اردن داشتيم و حتى در زمان مربيگرى برانكو يك بر صفر به اين تيم باخته بوديم. اين تيم بسته بازى مى كرد و گويا قرار نيست اردن سيستم بازى اش را در ورزشگاه آزادى تغيير دهد اما چيزى كه مهم است برد خوبى بود كه به دست آورديم.
•تماشاگران هم استقبال خوبى نسبت به گذشته داشتند.
-به هرحال عدم حضور تماشاگران طبيعى بود چون تيم ملى به جام جهانى نرفته است. اميدوارم با قهرمانى در جام ملت هاى آسيا اين ناكامى را جبران كنيم.
•چرا شماره ۵۸ را پوشيدى؟
- به هرحال نظر مسئولان تيم ملى بود و براى من شماره پيراهن فرقى نمى كند بلكه برايم پيراهن تيم ملى ارزش دارد. دستشان هم درد نكند شماره ۵۸ را به من داده اند.
• نظرت درباره بازى با مقدونيه چيست؟
- هيچ شناختى از اين تيم ندارم.
-
مصاحبه مجيدى
پيراهن تيم ملي از بازوبند كاپيتاني مهمتر است
فرهاد مجيدي: تا قهرماني جام ملتها در تيم ملي هستم
افشين قطبي با دعوت از فرهاد مجيدي كه مسنترين بازيكن امروزي تيم ملي محسوب ميشود، نشان داد معيار سن را براي دعوت از بازيكنان در نظر نميگيرد و حتي حاضر است فرهاد را پس از سالها دوري به واسطه آمادگياش دوباره به تيم ملي دعوت كند. در حقيقت مجيد مزد آمادگياش را گرفت. او كه طي يك سال اخير جزو آمادهترين بازيكنان ليگ محسوب ميشود (و گلزنياش در دربي مؤيد همين موضوع است) ميكوشد در تيم ملي هم كارايي باشگاه را داشته باشد. سبك خاص بازي فرهاد و دريبلهاي سريعش در برههاي كه تيم ملي اندك بازيكنان سرعتي را در اختيار دارد ميتواند برگ برنده قطبي محسوب شود. فرهاد پس از سالها بار ديگر با لباس تيم ملي مقابل چشمها قرار گرفت. او اگرچه در بازي دوستانه مقابل ايسلند به دليل مصدوميت نتوانست تا پايان در تركيب استقلال باشد اما در بازي با اردن با اينكه از دقيقه 60 به ميدان آمد جان تازهاي به خط حمله تيم ملي داد. وقتي با فرهاد حرف زديم ناخودآگاه به 13 سال پيش رفت؛ روزي كه با لباس تيم ملي و در قامت جواني 19 ساله عازم جام ملتهاي آسيا شد. فرهاد آن روزها بازيكني بود تركهاي و بسيار لاغر اندام اما بسيار سريع و برقآسا! ويژگي كه در 34 سالگي هم هنوز در وجود او موج ميزند. آيا فرهاد ميتواند در تيم ملي تداوم داشته باشد؟ شايد بهتر است اين سوال را طور ديگري مطرح كنيم؛ آيا افشين قطبي ميتواند به خوبي از فرهاد بازي بگيرد؟
■ ■ ■
پس از سالها دوباره به تيم ملي دعوت شدي! ميخواهيم بدانيم حس واقعيات از اين اتفاق چيست؟
■ نميتوانم اين موضوع را ساده بگيرم. برايم اتفاق كوچكي نيست... ياد 13 سال پيش ميافتم.
سال 1996 امارات را ميگويي، جايي كه تو به عنوان يك جوان آيندهدار ظهور كردي؟
■ آنقدر كه اين بار از دعوت شدنم به تيم ملي خوشحال بودم، 13 سال پيش خوشحال نشدم! بله، منظورم آن روزها بود اما احساس ميكنم الان خيلي خوشحالتر هستم.
بازگشت تو به تيم ملي با يك ابهام بزرگ همراه بود؛ اينكه نتواني در تيم ملي كارايي لازم را داشته باشي.
■ سن، فوتبال بازي نميكند. سن يك عدد است. اين را نشان ميدهم كه سن در فوتبال هيچ اهميتي ندارد. من سالم زندگي كردهام و فكر ميكنم اين موضوع كمك كرده تا در فرم بدني مطلوب قرار داشته باشم. اين روزها در اوج انگيزهام و فكر ميكنم در 34 سالگي از 19 سالگي آمادهتر هستم.
چرا از ابتدا در تركيب اصلي قرار نگرفتي؟
■ در بازي با ايسلند از ناحيه ران دچار مصدوميت شدم. چيز خاصي نبود اما كمي من را از شرايط بازي دور كرد. به همين دليل از تركيب بيرون رفتم.
وقتي آمدي تيم ملي جان گرفت و حملات سريعتر شد.
■ اردن در نيمه اول خيلي بسته بازي كرد. بچهها خيلي زحمت كشيدند اما بازي صددرصد دفاعي اردن اجازه نداد ما تاكتيكهاي هجوميمان را به سادگي پياده كنيم. براي همين در نيمه اول بازي گره خورده بود البته اين شگرد هميشگي اردن است. من قبل از اين هم با اردن بازي كرده بودم. آنها نوع فوتبالشان همين است.
قطبي از تو دقيقاً در چه پستي بازي گرفت؟
■ قطبي گفت بين آندو و خلعتبري بازي كنم. شايد فكر ميكرد سرعت در اين منطقه ميتواند به كمك تيم ملي بيايد.
درست فكر كرده بود! چون وقتي وارد ميدان شدي حملات سريعتر شد.
■ قرار بود من همين كار را انجام بدهم. يعني وقتي صاحب توپ ميشوم خيلي سريع ديگر بازيكنان را در موقعيت گلزني قرار بدهم. خودتان ديديد كه در اواخر نيمه دوم چند موقعيت گل هم ساختم كه متاسفانه نتيجه نداد.
پس از اينكه به تيم ملي دعوت شدي خيليها فكر كردند بازوبند كاپيتاني را به دست ميبندي.
■ باور كنيد اين چيزها اصلاً برايم ارزشي ندارد حتي نميخواهم به آن فكر هم بكنم. لباس تيم ملي با ارزشتر از بازوبند كاپيتاني است. ما همگي سرباز هستيم. فكر ميكنم اين يك افتخار بزرگ است كه به تيم ملي دعوت شدم.
حالا كه دوباره به تيم ملي دعوت شدي كجا را نشانه گرفتهاي؟
■ خب، جام ملتهاي آسيا.
فكر ميكني تا آن موقع دوام داشته باشي؟
■ (قدري مكث ميكند) هر وقت دعوت شوم با كمال ميل ميآيم اما يك چيز را صادقانه ميگويم تا قهرماني جام ملتهاي آسيا در تيم ملي هستم.
خيلي به اين تيم اميدواري!
■ اين تيم آرامآرام شكل ميگيرد. قطبي نظم و ديسيپلين خاصي در تيم ملي حاكم كرده است و فكر ميكنم با اين روند بتوانيم قهرمان جام ملتها بشويم.
اگر يادت باشد آن روزها مردم خيلي مشتاقانهتر به ورزشگاه ميآمدند اما پس از حذف از جام جهاني خيليها با فوتبال قهر كردهاند.
■ مردم حق دارند. ما نتوانستيم با تيم ملي به جام جهاني برويم و اين يك اتفاق بسيار تلخ در ورزش ما بود. بايد كاري كنيم مردم با فوتبال آشتي كنند. يعني آنقدر خوب نتيجه بگيريم كه مردم دوباره با فوتبال ملي آشتي كنند.
تصور ميكردي فقط 10 هزار تماشاگر در يك بازي ملي حضور داشته باشند؟
■ اصلاً فكرش را نميكردم. مردم بايد به تيم ملي كمك كنند و من اميدوارم در بازيهاي آينده اين اتفاق رخ دهد.
با توجه به اينكه 6 بازيكن استقلال در تيم ملي حضور دارند فكر نميكني در آينده به مشكل بخوريد؟
■ اين مشكل براي همه تيمها وجود دارد. ما بايد به فشردگي تمرينها و بازيها عادت كنيم. البته بازيهاي زياد نداريم و فشار آنچناني به بازيكنان استقلال نميآيد.
نيم فصل دوم را چطور ارزيابي ميكني؟
■ همه سعي و تلاش ما اين است كه دوباره قهرمان بشويم. من فكر ميكنم در نيم فصل دوم رقابت خيلي فشردهتر باشد. بايد يك برنامهريزي مناسب براي بازيهاي نيم فصل دوم داشته باشيم تا به نتيجه دلخواه برسيم.
-
مصاحبه جباري
پس از شايعه كنار گذاشتن از ليست استقلال
جباري: قبل از عيد خودم را ميرسانم
اين روزها شايعات بسياري پيرامون زمان دقيق بازگشت جباري به تمرينها به گوش ميرسد. چند روز پيش يكي از پزشكان در معاينه خود از پاي مصدوم جباري به اين نتيجه رسيده بود كه هافبك استقلال زودتر از فروردين ماه سال 89 نميتواند دويدن را شروع كند اما جباري درباره اين ابهام توضيحات تازهاي دارد و زمان دقيق بازگشت خود را قبل از آغاز سال 89 اعلام ميكند.
■ ■ ■
وضعيت پايت چطور است؟
■ دو ماه و نيم است تمرين ميكنم. اين روزها فقط مشغول فيزيوتراپي و آب درماني هستم.
شايعه شده استقلاليها ميخواهند نام تو را به دليل اينكه تا پايان فصل نميرسي، از ليست خارج كنند.
■ اگر اتفاق خاصي نيفتد پيش از عيد ميتوانم در تمرينها شركت كنم.
ميتواني تمرين كني يا فقط بدوي؟
■ به بهبودي كامل ميرسم. مطمئن هستم تا آن زمان به شرايط بازي رسيدهام و ميتوانم پا به توپ شوم.
غيبت تو و روانخواه خيلي به مرفاوي فشار آورده، اين موضوع را قبول داري؟
■ بله چون مرفاوي مجبور شد از بازيكنان غيرتخصصي در اين پست استفاده كند. برخي بازيكنان با بازي در اين پست بيگانه هستند. به همين دليل غيبت ما خيلي به چشم ميآيد.
جانشينهايتان هم عملكرد خوبي نداشتند.
■ به اعتقاد من عملكرد آنها خيلي هم خوب بوده است. آنها خيلي زحمت كشيدند.
شايد دليل باخت استقلال در برخي بازيها همين غيبتها باشد. تو اينطور فكر نميكني؟
■ قبول دارم كه مصدوميتها و محروميتها خيلي به مرفاوي فشار آورد و تيم را دچار مشكل كرد اما به طور كلي عملكرد استقلال در نيم فصل اول خيلي خوب بود. ما فقط كمي بدشانس بوديم. فكر ميكنم بعضي از نتايج به تيم ما درسهاي بزرگي داده است.
-
مصاحبه آرش برهاني
مهاجم اول تيم ملي ميشوم
آرش برهاني: قطبي انگيزهام را بيشتر كرد
ايران ورزشي-آرش برهاني مقابل اردن در تركيب اصلي قرار نگرفت تا اين بار شانس بازي به كريم انصاريفرد جوان برسد. آرش از اين تصميم ناراحت نيست.
او انگيزهاش بيشتر شده تا در بازيهاي آينده به مهاجم اول تيم ملي تبديل شود. آرش پس از بازي با اردن از انگيزههايش براي بازگشت دوباره به تركيب اصلي تيم ملي گفت.
مقابل اردن يك دقيقه هم بازي نكردي، دليل خاصي داشت؟
دليل خاصي نداشت، آماده بودم. اما آقاي قطبي تصميم گرفت من را نيمكتنشين كند.
چهرهات چندان خوشحال به نظر نميرسيد.
بله، چون هيچكس از نيمكتنشيني خوشحال نيست. اما من به تصميم آقاي قطبي احترام ميگذارم.
انصاريفرد نتوانست چند موقعيت را گل كند، نظرت چيست؟
من هم روزي جوان بودم و در تيم ملي بازي كردم. نبايد به جوانها خرده گرفت. من مطمئن هستم انصاريفرد پيشرفت ميكند. يك مهاجم ممكن است در طول بازي موقعيتهاي زيادي را از دست بدهد كه اين دليل ضعف نيست.
تيم ملي چند سالي هست كه در خط حمله مشكل دارد. قبول داري؟
بله، چون تيمهاي حريف مقابل تيم ملي كشورمان خيلي فشرده بازي ميكنند و اجازه نميدهند مهاجمان موفق باشند. اما من دوباره مهاجم اول تيم ملي ميشوم.
اما تو مقابل اردن نيمكتنشين بودي.
بله، اما اين نيمكتنشيني انگيزه من را خيلي بيشتر ميكند. قطبي با نيمكتنشين كردن انگيزههاي من را خيلي بيشتر ميكند. مطمئن باشيد با تمرين و تلاش بيشتر دوباره به تركيب اصلي برميگردم و گلهاي سرنوشتسازي براي تيم ملي ميزنم.
تيم ايران در نيمه اول خوب كار نكرد، دليلش چه بود؟
بازي فشرده اردن و ناهماهنگي بازيكنان تيم ملي. اردن آمده بود فقط يك امتياز بگيرد. اما در نيمه دوم تغييرات آقاي قطبي جواب داد.
به نظر تو اين تيم پتانسيل قهرماني آسيا را دارد؟
حذف ايران از جام جهاني اندكي فوتبال ما را بيروحيه كرده است. اما دوران اوج فوتبال ايران دوباره از راه ميرسد و ما با بازيهاي درخشان در جام ملتها مردم را با تيم ملي آشتي ميدهيم.
-
مصاحبه آرش برهاني
براى فيكس شدن، قطبى را قانع مى كنم
برهانى: با استقلال بهترين گلزن جهان مى شوم
آرش برهانى در فهرست برترين گلزنان سال ۲۰۰۹ قرار گرفت. رده بيست وششم جهان و اول آسيا، مهاجم استقلال را حالا به عنوان بازيكنى موفق مطرح مى كند تا اين بار برهانى به دنبال دستيابى به عنوان برترين گلزن جهان هم باشد. به همين بهانه سراغ او را گرفتيم و گفت وگويى با وى ترتيب داديم. با ما همراه باشيد:
• به عنوان بيست وششمين گلزن جهان در سال ۲۰۰۹ انتخاب شدى.
- خيلى خوشحالم كه توانستم به اين افتخار دست پيدا كنم. مطمئناً رسيدن به اين جايگاه آرزوى هر بازيكنى است و من هم اميدوارم بتوانم روند گلزنى ام را ادامه دهم تا باز هم خود را به عنوان يك مدعى گلزنى مطرح كنم.
• به عنوان گلزن اول آسيا هم كه انتخاب شدى. چه احساسى دارى؟
- مطمئناً جز خوشحالى احساس ديگرى نمى توانم داشته باشم البته فكر مى كنم اين عنوان الان كار من را سخت كرده و باعث بالا رفتن انتظارات از من شده است اما با اين حال سعى مى كنم جايگاهم را حفظ كنم و بهترين بازى ها را از خود به نمايش بگذارم.
• مى توانى به رده و جايگاه بالاترى دست پيدا كنى؟
- خوشبختانه در استقلال اينقدر بازيكن خوب زياد است كه من با همكارى آنها مى توانم به عنوان برترين گلزن جهان هم برسم.
• در دسترس است؟
- اگر تلاش كنم حتماً مى توانم بهترين گلزن جهان هم شوم. به همين خاطر پله پله پيشرفت مى كنم و اميدوارم تا چند ماه آينده جزو ۱۰ گلزن برتر جهان باشم.
• درست در روز بازى با اردن به اين عنوان رسيدى اما براى تيم ملى بازى نكردى.
- خب اين نظر كادرفنى بود كه به ميدان نروم و بنده به عنوان يك بازيكن تابع نظر آنها هستم. تمريناتم را بيشتر مى كنم تا قطبى را براى حضور ثابت در تيم ملى قانع كنم.
• مشكلى كه براى به ميدان رفتن مقابل اردن نداشتى؟
- نه. من آماده بودم و مشكلى هم از جهت مصدوميت نداشتم اما به هر حال اين كادرفنى است كه تشخيص مى دهد كدام بازيكن براى تيم به ميدان برود.
• نظرت در مورد پيروزى اى كه مقابل اردن كسب كرديد چيست؟
- خب هدف ما كسب ۳ امتياز اين بازى بود و اصلاً به مساوى هم فكر نمى كرديم. خوشبختانه بچه هاى ما زحمت كشيدند و تلاش كردند تا در نهايت به ۳ امتياز ارزشمند اين بازى رسيديم. پيروزى مقابل اردن باعث بالا رفتن روحيه تيمى ما مى شود و با توجه به اينكه گام اول را محكم برداشتيم مى توانيم در بازى هاى بعدى هم بهتر ظاهر شويم.
• اما با اين حال از تيم ملى انتقاد زياد مى شود. اينكه يك گل براى ايران كم بود و تيم بايد با گل هاى بيشترى اردن را شكست مى داد.
- من فكر مى كنم اصل، ۳ امتياز بازى بود كه خدا را شكر به آن رسيديم. جدا از اين، تيم ما الان به هماهنگى هاى بيشترى نياز دارد و مطمئناً به مرور زمان مى تواند نتايج بهترى كسب كند. من به اين تيم خوشبين هستم و مطمئنم مى تواند در جام ملت ها نتايج خوبى بگيرد.
• به دليل حضور در اردوى تيم ملى نمى توانيد با استقلال در اردوى كيش حاضر شويد. اين مسأله چقدر به ضرر شما تمام مى شود؟
- ميزان آمادگى ما تفاوتى با بازيكنان استقلال ندارد و اتفاقاً فكر مى كنم آمادگى مان نسبت به آنها بالا تر هم باشد. ما در تيم ملى تمرينات سخت و پرفشارى را دنبال مى كنيم اما بازيكنان استقلال چند روزى را تعطيل بودند و با توجه به اينكه در تيم ملى روزى ۲ نوبت تمرين كرده ايم بايد هم ميزان آمادگى مان نسبت به آنها بالاتر باشد.
• استقلال را در نيم فصل دوم چطور پيش بينى مى كنى؟
- من مطمئنم تيم ما نسبت به
نيم فصل اول خيلى بهتر ظاهر مى شود. ما در نيم فصل اول تعداد مصدومان و محرومانمان بالا بود و همين مسأله سبب شد نتوانيم امتيازات لازم را به دست بياوريم اما در نيم فصل دوم وضعيت خيلى فرق مى كند و با رسيدن مصدومان، استقلال بهترين نتايج را كسب مى كند.
• يعنى مى توانيد دوباره به صدر برگرديد؟
- بايد همين طور شود. ما در فصل گذشته هم در نيم فصل صدرنشين نبوديم اما در هفته آخر قهرمان شديم. امسال هم اوضاع همين طور است. تمام تلاشمان را مى كنيم تا با يكدلى و اتحاد به مقام قهرمانى برسيم و براى دومين فصل پى درپى اين عنوان را از آن خودمان كنيم