هیچی داداش بایرن هم حذف میشه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی داداش بایرن هم حذف میشه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش هیچی تیمت رو بیار جلو شکستش میدیم تو هم راحت میشی و از نگرانی درمیای.chomaghنقل قول:
یه امسال رو بیخیال بایرن شو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern münchen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرچند من خودم طرفدار بایرنم ولی دیگه رئال بهتره مطمئن باش بایرن رو با اختلاف چند گل می بره
بچه های رئال و حتی طرفدارای تیم های دیگه این رو بدونید وقتی که هدف ما کسب دهمین جام هست ضعیف بودن یا قوی بودن حریف برای ما هیچ معنی نداره پس خودتون رو خسته نکنید -بایرن -چلسی- بارسا- میلان برای ما فقط حریف تمرینی هستند نه چیز دیگه حالا دیگه اماده باشید که مادریدی ها میخوان طوفان بر پا کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی نگرانی من از اینه : crying::-crying::-crying::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترس مورینیو از رویارویی با بایرن
اینم لینکش :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نگرانی بعدی هم بخاطر اینه :
اینم لینک این یکی :
داداش محمد این حرف های که مورینیو میزنه فقط روحیه ی کاذبه که به تیم های حریف میده وگرنه اینطور نیست مورینیو از هیچ تیمی نمیترسه این رو توی همه ی مسابقه ها نشان داده .پیروزی توی هر مسابقه در هر شرایطی این است فلسفه ی مورینیو.
این هم در جواب کسانی که فکر میکنن مورینیو از بایرن یا هر تیم دیگه ای میترسه انقدر اطمینان داره که میگه در فینال منتظر چلسی هستم.
مورينيو:دوستدارم در فينال به مصاف چلسي برويم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد اميدوار است که در مرحله نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف تيم چلسي برود.
طبق مراسم قرعه کشی روز جمعه، رئال مادرید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید به مصاف تیم "آپوئل نیکوزیا" برود.
مورینیو اظهار داشت: مردم نمی دانند که من چقدر عاشق چلسی هستم. به خوبی می دانم که اگر در مرحله نیمه نهایی یا فینال با این تیم رو به رو شویم ، برای ما دردسر درست خواهند کرد ، چرا که آن ها رقیب قدرتمندی به شمار می روند.
وی افزود: از اینکه چلسی موفق شد در این رقابت حضور داشته باشد ، خوشحالم ولی خیلی دوست دارم که در فینال به مصاف آن ها بروم.
کریستیانو رونالدو موفق شده در بیست و چهارمین حضور خود در لیگ قهرمانان اروپا ، نوزدهمین گلش را برای رئال مادرید به ثمر برساند. این درحالی است که او در 55 بازی خود با پیراهن منچستر یونایتد در این رقابت ها ، تنها 16 گل زده بود. مورینیو در تحسین مهاجم پرتغالی خود گفت: رونالدو یک بازیکن باورنکردنی است. با توجه به تعداد گل هایی که در فصل پیش زده ، این فصل پیشرفت زیادی داشته است.
رئال مادرید توانست در آخرین بازی خود در مرحله یک هشتم نهایی تیم زسکا مسکو روسیه را با نتیجه 4 بر یک شکست دهد و راهی دور بعد ابن رقابت ها شود. چلسی هم موفق شد ناپولی را در وقت اضافه شکست د هد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند.
خب بچه ها فردا شب با مالاگا بازی داریم که فکر نکنم بازی سختی باشه با توجه به اینکه بازی توی برنابئو هست برد ما تا حدودی قطعیه امیدوارم که کریس هتریک کنه وبازم فاصله ش رو با کوتوله بیشتر کنه .
نقل قول:
اول داداش من قبلا این اخبارو خونده بودم وتا خوندم منظورشو فهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سیاست خوزست.هنوز آقای خاص رو نشناختی؟
این میشه گفت یکی از راه های مغرور شدنه:ohum:
اتفاقا اصلا نباید این تیمو دست کم گرفت.نقل قول:
مگه یادت نرفته چطور با مالاگا به مشکل خوردیم هرچند بردیم.
باید طوفانی باشیم.