کجایی زود تر برگرد کاسیاس چند ماهه ازت گل نخورده دارم لحظه شماری میکنم بازم بیای با اون شوتهات همه رو شگفت زده کنی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجایی زود تر برگرد کاسیاس چند ماهه ازت گل نخورده دارم لحظه شماری میکنم بازم بیای با اون شوتهات همه رو شگفت زده کنی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب دو تیم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ذخیره های دو تیم :
یک حسی بهم میگه امشب الکسیس مسی و سسک گل میزنن.مسی احتمالا دوتا میزنه.ولی بازی باید دقایق ابتدایی خیلی سخت باشه چون ما نیمه اول تو زمین حریف مشکل داریم.
بهتره جای ماسکرانو رو با پیکه عوض کنه !!
حیف بازم آفلای تو زخیره ها نیست:gerye:
ترکیب خوبیه امیدوارم امشب پدرو گل بزنه. امیدوارم بازی خوبی باشه به نظرم میبریم اونم به راحتی فقط امیدوارم مسی با یه هتریک دوباره رکورد بزنه
منم تعجب میکنم که پپ چرا ماسکرانو رو وسط گذاشته در حالی که انتظار میره که تو کناره ها بهتر بازی کنه .
بازی نکردن ژاوی هم توی این بازی سخت یکم عجیبه . امیدوارم حسرت اینو نخوریم که چرا ژاوی فیکس نبوده . اتفاقی که قبلا افتاده
درسته که دیگه ایمان زیادی به پپ ندارم ولی بهتره بهش اعتماد کنیم چون هنوز مربی بارسلونا هست حتما میدونسته یه چیزی که ژاوی رو تو بازی نیارده
در مورد ماسکرانو هم حرف نمیزنم چون بهش اعتقادی ندارم
ولی به نظرم چون پویول میتونه رو به جلو کار کنه و از کناره نفوذ کنه و پیکه هم همینطور ماسکرانو رو گذاشته وسط
مثلا چرا به ماسکرانوی نانازی:love: اعتقاد ندارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متخصص دفاعه !!!!!
:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم کلا به نظر من بازیکن نیست البته شما درست میگیدا ولی کلا من بهش اعتقادی ندارم نمیدونم چرا:soal:
ولی هر چیم باشه بارساییه دیگه:love: