داداش دمت گرم و دستت درد نکنه روحم رو شاد کردی.:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش دمت گرم و دستت درد نکنه روحم رو شاد کردی.:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک یه بچه ها
وقتی گل خوردیم خوزه خیلی دیدنی بود بطری آب رو پرت کرد رو زمین :nishkhand:
چه حال میده رئال با چلسی بیفته
زیاد فرقی نداره چه تیمی باشه هر کی باشه امادگی بردشو داریم
مطمئنن ژابی عنصره خیلی کلیدیه اما بازیکن خوب داریم که بتونیم جایگزینش کنیم حالا یکم ضعیف ترش
من خیلی دوس دارم به میلان بخوریم
منم برد دیشب رئال رو تبریک می گم زسکا هم مثل بقیه تیم ها ترکوندیم
منم دوست دارم به میلان بخوریم تا دیگه نگن رئال همش به تیم های آسون می خوره
برد دیشب رئالو تبریک میگم
مطمئن بودم پر گل میبریمشون
فرقی نداره تو مرحله ی بعد به چه تیمی بخوریم همشونو میترکونیم:real:
همینطور که بازیکن های تیم گفتن وقتی هدف ما کسب همین جام دیگه نباید به حریف فکر کرد هر تیمی باشه باید حذف بشه پس بارسا یا بایرن یا هر تیم دیگه ای هم که باشه فرقی نمیکنه چون ما برای پیروزی بازی میکنیم این فلسفه ی اقای خاص هست پس باید به اون عمل بشه.نتیجه میگیریم که بازی با رئال مادرید برای رقبا یعنی شکست و بس.
خب تا قرعه کشی 1 روز دیگه مونده
گفتم واسمون فرقی نداره اما من دوس دارم با میلان بخوریم اما حدس میزنم بخوریم به مارسی
پیش بینی کنید ببینیم کی درست میگه
به بارسا یا چلسی بخورید بهتره.اینطوری زودتر حذف میشید یکم بیشتر کیفشو میبریم.:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو بابا همه باید ارزشون باشه به رئال نخورنchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کی مرده بیاد جلو
اما اینم یه سیاسته که نمیزارن رئال و بارسا تو فینال بهم بخورن و همیشه قرعه کشی جوری اتفاق میفته که تو مرحله حذفی بهم میخورن
ولی ما کلا حریف میطلبیم ها
حیف بروبچ یووه ای ناراحت میشن و خودمم یووه رو دوس دارم وگرنه احمد رضا الان یه تیکه بهت مینداختم 1 ماه افسرده بشیdallliii