زاید: با هزاران هوادار سرخپوش منتظر الغرافه هستیم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با هزاران هوادار سرخپوش به استقبال الغرافه میرویم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایمون زاید درباره بازی سپاهان نحوه تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس و بازی حساس مقابل الغرافه قطر صحبتهایی را انجام داد که در زیر اظهارات وی را میخوانیم:
قبل از بازی حساس مقابل الغرافه به دیدار سپاهان رفتید، بازی در فولادشهر چطور بود؟
فکر میکنم به غیر از نتیجه بازی که دو تیم به تساوی رضایت دادند همه چیز در آن مسابقه وجود داشت و علاقمندان به فوتبال شاهد یک بازی تماشایی و جذاب بودند. انگیزه، میل جنگندگی، بازی تاکتیکی کاملا در بازی دیده شد، چون هر دو تیم برای برد به میدان آمده بودند و همین موضوع بازی را زیباتر کرده بود.
سپاهان را چگونه دیدید؟
این تیم اصفهانی بسیار قدرتمند است، با توجه به اینکه پرسپولیس چند بازیکن خوب و تاثیر گذار خود را در اختیار نداشت اما به نظرم بازی خوب و منطقیای را مقابل تیم صدرنشین انجام داد. شرایط در کل ایدهآل بود و هر دو تیم موقعیتهای زیادی را بر روی دروازه یکدیگر خلق کردند.
حق کدام تیم برد بود؟
هر دو تیم در نیمه اول برای گلزنی پا به پای یکدیگر جنگیدند و خوب هم کار خود را انجام دادند اما در نهایت در نیمه دوم گلها رد و بدل شد و امتیازها بین دو تیم تقسیم شد. یک نکته برای من در این بازی بسیار جالب توجه بود که هر دو تیم تا آخرین لحظه جنگیدند تا پیروز میدان شوند.
اما پرسپولیس انگیزه لازم را نداشت؟
من این موضوع را قبول نمی کنم چون ما هم انگیزه بالایی برای کسب 3 امتیاز داشتیم. ما میخواستیم پیروز شویم تا شرایط مان را در جدول بهبود بخشیم. از طرف دیگر سپاهان هم میخواست با کسب 3 امتیاز مقابل ما به صدر جدول نزدیک شود.
آیا نتیجه تساوی عادلانه بود؟
بله، با توجه به اتفاقاتی که در بازی رخ داد فکر کنم نتیجه عادلانه بود. فراموش نکنید ما مقابل سپاهانی بازی کردیم که در فصل گذشته قهرمان لیگ برتر ایران بود و در حال حاضر نیز یک مدعی است. آنها بازیکنانی دارند که خوب همدیگر را میشناسند و در لیگ قهرمانان آسیا نیز تواناییهای خود را ثابت کردهاند.
چرا زاید در فولادشهر موفق به گلزنی نشد؟
هدف اصلیام در تمام بازیهای پرسپولیس این است که گلزنی کنم اما خودم نمیخواهم در این باره قضاوت کنم شما قضاوت کنید که در بازی مقابل سپاهان چند موقعیت گلزنی داشتیم؟
البته موقعیتهایی بر روی دروازه حریف به وجود آمد اما برای همبازیهایم بود نه من. البته گلهای ندارم این قانون فوتبال است، گاهی در یک مسابقه شرایط طوری میشود که موقعیتهای زیادی به دست میآوری و گاهی این اتفاق نمیافتد. این موضوع امری طبیعی است.
پس اگر موقعیت پیدا نکنی گل هم نمیزنی؟
منظور من این نبود، شانسهای گلزنی برای هر مهاجمی اهمیت زیادی دارد.زمانی که که موقعیت صد در صد به وجود نمیآید کار برای گلزنی سخت است، اما امیدوارم حال که بازی با سپاهان تمام شده در بازی برابر الغرافه شرایط فرق کند و من هم بر خلاف بازی با سپاهان در دیدار برابر نماینده قطر فرصت های خوبی به دست آورم و برای پرسپولیس گل بزنم.
برخیها معتقدند زاید گل نمیزند و اگر هم پایش به گلزنی باز شود هت تریک میکند، نظر شما چیست؟
شاید تقدیر من در پرسپولیس همین باشد. وقتی گل میزنم فرصتهای فراوانی را به دست میآورم و سعی میکنم از آنها بیشترین استفاده را کنم. گلزنی برای هر مهاجمی لذت بخش است.
بازی برگشت مقابل الغرافه را چگونه میبینید؟
الغرافه تیم بسیار قدرتمندی است، آنها مهرههای خوبی دارند. ما میدانیم پیروزی در این بازی یعنی صعود زود هنگام پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا. به هر حال بازی رفت در خانه الغرافه بردهایم و حالا باید در ورزشگاه آزادی در مقابل هزاران هوادار سرخپوش پذیرای الغرافه باشیم. تمام شرایط برای به نمایش گذاشتن یک بازی خوب مهیا است. ما تمرینات خوب و برنامه تاکتیکی عالی برای این بازی داریم.
آیا در این بازی هم به گلزنی فکر میکنی؟
بله، ما باید دوباره تلاش کنیم که ابتدا با یک برد به 3 امتیاز بازی برسیم، اگر چه این را میدانیم که نباید فریب دیدار رفت را بخوریم، چون الغرافهایها بازیکنان حرفهای دارند باید نقاط قوت آنها را مهار و از نقاط ضعف آنها استفاده کنیم.
آیا این بازی برای شما حساس است یا الغرافه؟
برای هر دو تیم حساسیت ویژهای دارد. الغرافه برای اینکه حذف نشود مقابل ما با تمام قوا به میدان میآید و ما هم میخواهیم صعود کنیم پس قطعا بازی سختی است. در این مسابقه و در هر بازی شرایط خاص تیم و آن بازی است که تکلیف را روشن میکند.
میتوانید نتیجه دیدار رفت را تکرار کنید؟
در هر بازی فوتبال امکان دارد هر نتیجهای رخ بدهد. ما الغرافه را با نتیجه 3 بر صفر در خانهاش شکست دادیم، اما امکان دارد در ورزشگاه آزادی با یک گل این تیم را شکست دهیم. در چنین موقعیت هایی نتیجه مهم تر از تعداد گل است و نکته اساسی این است که به 3 امتیاز بازی برسیم.
نظرتان در خصوص حضور هواداران در ورزشگاه آزادی چیست؟
در بازی فردا مقابل الغرافه یکی از مهمترین موضوعات حضور هواداران بیشمار هواداران ما در ورزشگاه است. من میدانم هر وقت آنها برای تشویق به ورزشگاه میآیند دوست دارند پرسپولیس با گل های فراوان حریف را شکست دهد. امیدوارم روز سه شنبه این اتفاق بیفتد. هواداران با حضور پرشور خود ما را در مسیر صعود به مرحله بعد و کسب 3 امتیاز کمک میکنند. برای ما مهمتر از همه چیز پیروزی است. در واقع ما با هزاران هوادار سرخ پوش از الغرافه پذیرایی می کنیم و امیدوارم صعود زودهنگام را در آزادی جشن بگیریم.
سوال علاقمندان پرسپولیس از شما؛ آیا فصل بعد هم برای پرسپولیس بازی می کنی؟
بله من با مدیر برنامههایم حرفهایم را زدهام و خوشبختانه ایشان هم مذاکرات خوبی با مدیران باشگاه داشته است. دوست دارم فصل بعد در پرسپولیس بمانم به هر حال مذاکرات ادامه دارد و امیدوارم به توافق نهایی برسد تا دوباره با پیراهن پرسپولیس بازی کنم چون علاقه زیادی به این باشگاه پیدا کردهام. خوشبختانه مسئولان باشگاه نیز از این بابت اعلام رضایت کردند.
تا پایان لیگ برتر 4 هفته باقی مانده، به نظرت کدام تیم قهرمان لیگ برتر میشود؟
در 4 هفته پایانی به نظرم سپاهان و استقلال شانسهای اصلی قهرمانی هستند اما آنچه در بازی مقابل سپاهان دیدم، به نظرم این است که سپاهان قهرمان لیگ برتر ایران خواهد شد.
شيث: بازیکنان تیم دنیزلی برای هیچکس کری نمیخوانند، حتی فرهاد مجیدی.
مدافع تیم پرسپولیس گفت: هدف ما موفقیت و قهرمانی در آسیا است، به همین دلیل برای هیچکس کُری نمیخوانیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیث رضایی درباره بازی پرسپولیس مقابل الغرافه قطر، اظهار داشت: ابتدا باید به نوبه خودم از 120 هزار هوادار عاشق پرسپولیس که همیشه یار و یاورمان بودهاند و به امید آنها پا در هر میدانی گذاشتهایم دعوت می کنم که فردا یار دوازده ما باشند.
قطعا حضو این همه هوادار کنفدراسیون فوتبال آسیا را مثل همیشه تحت تاثیر قرار خواهد داد و این یکی از نکات برجسته پرسپولیس است.
وی افزود: با اجازه همه 120 هزار نفر فردا به ورزشگاه آزادی میآیند چون برای ما گرفتن 3 امتیاز و صعود به عنوان تیم اول از گروه خودمان به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا بسیار ضروری و حیاتی است. ما باید بهترین عملکردمان را به نمایش بگذاریم.
مدافع پرسپولیس خاطرنشان کرد: برای هیچ کدام از بازیکنان الغرافه و حتی فرهاد مجیدی کُری نمیخوانم. تیمی که دنیزلی در آن مربی است و عاشق فوتبال هجومی است و قطعاً تیمی که دنیزلی مربی آن است چون به قهرمانی در آسیاست فکر میکند برای هیچ تیمی یا فردی کُری نمیخواند. ما فردا با برنامهریزی مقابل الغرافه به میدان میرویم و قطعا مقابل این تیم بیگدار به آب نمیزنیم. ما حق نداریم هیچ تیمی در آسیا را دست کم بگیریم.
وی افزود: افراد بزرگ و خوبی را در پرسپولیس آسیایی میبینیم. هیچوقت به دنبال این نیستیم تا نتیجه تیمی ما مقطعی باشد ما به دنبال کسب قهرمانی آسیا هستیم و این هدف بزرگ را هرگز از یاد نمیبریم. من فقط امیدوارم که ورزشگاه آزادی را سر تا پا قرمز ببینم.
رضایی در خصوص قراردادش با پرسپولیس نیز گفت: من در انتهای فصل با پرسپولیس قرارداد ندارم، اما اگر پرسپولیس و دنیزلی من را خواست روی چشمم و بدون هیچ شرطی قرمزپوش میشوم در غیر این صورت باز هم حرفهای مسئولان باشگاه را روی چشمم میگذارم و برای پرسپولیس دعا میکنم. من همیشه دوست دارم که پرسپولیس موفق شود تا هواداران این تیم همیشه شاد و سربلند باشند. این هدف اصلی من است.
رضایی درپایان نیز درباره خط حمله قوی الغرافه قطر نیز گفت: قطعا تیم قطری برای اینکه هیچی ندارد که از دست بدهد در خانه ما به آب و آتش میزند، اما ما هم از آنها شناخت خوبی داریم و هرگز فریب بازی رفت را نمیخوریم تا راحتتر به هدفمان برسیم. اگر 3 امتیاز را بگیریم قطعا راهمان برای صعود هموارتر خواهد شد.
استیلی: پرسپولیس از مدعیان قهرمانی آسیاست.
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است كه این تیم یكی از مدعیان اصلی كسب عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیاست.
حمید استیلی گفت: پرسپولیس در بازی های آسیایی بسیار خوب كار كرده و مهره های جدید توانستند انتظارات را برآورده كنند.
وی با تمجید از ایمون ادامه داد: این مهاجم عملكرد خوبی برای پرسپولیس داشته است و توانسته در مسابقات اخیر كمك زیادی به تیم كند.
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: اطمینان دارم می توانیم با پیروزی در بازی های برگشت به عنوان تیم اول از گروه خود صعود كنیم.
وی تصریح كرد: پرسپولیس توانایی كسب عنوان قهرمانی در آسیا را دارد و اطمینان دارم در مرحله بعد با اضافه شدن بازیكنان جدید حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: تیم الغرافه نسبت به سال های گذشته با شرایط متفاوت تری ظاهر می شود و امسال نتوانسته با قدرت همیشگی ظاهر شود.
وی اظهار داشت: دیدار مقابل الشباب و الغرافه برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در مقابل هر دو تیم سه امتیاز را كسب كنیم.
استیلی در خصوص شانس تیم های مدعی قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران گفت: هر سه تیم بالای جدودل شانس زیادی برای كسب عنوان قهرمانی دارند و باید منتظر بمانیم و ببینیم كدام تیم از موقعیت های خود بهتر سود خواهد برد.
وی تاكید كرد: استقلال با توجه به بازیكنانی كه در اختیار دارد از نظر من شانس بالاتری برای كسب عنوان قهرمانی دارد.
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران درخصوص اینكه برای فصل آینده با تیمی مذاكره كرده است، گفت: در حال حاضر با هیچ تیمی مذاكره نكرده ام و اگر شرایط خوبی وجود داشته باشد در یك تیم با پتانسیل حضور پیدا می كنم.
نوری: اول صعود کنیم بعد سر گروه می شویم.
هافبک بازیساز و گلزن پرسپولیس گفت: پیروزی پر گلی که در قطر داشتیم نباید ما را فریب بدهد. این یک بازی دیگر با ویژگی های خاص خود خواهد بود و این الغرافه با بازی رفت فرق می کند.
محمد نوری که این روزها به عنوان یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان لیگ قهرمانان است، در آستانه بازی برگشت با الغرافه گفت: شرایط تیم بسیار خوب است و آمادگی کاملی برای انجام این بازی داریم. ما در این بازی دنبال برد هستیم و نباید خودمان را درگیر آن کنیم که این پیروزی با چه نتیجه ای به دست می آید.
وی افزود: آنچه مسلم است اینکه با کسب سه امتیاز صعود خودمان را قطعی می کنیم تا در دو بازی آینده برای صدرنشینی برنامه ریزی کنیم.
نوری در پاسخ به این سوال که در مرحله بعد ترجیح می دهند با کدام تیم روبرو شوند، گفت: نباید اینطور فکر کنیم که صعود ما قطعی شده است. ما هنوز سه امتیاز بازی با الغرافه را نگرفته ایم. بازی سختی در پیش داریم. در واقع این دیدار یکی از سخت ترین بازی های ما خواهد بود و اصلا نباید اینطور فکر کنیم که الغرافه را در خانه اش با 3 گل شکست داده ایم چرا که با چنین تصوری به دردسر می افتیم.
هافبک بازیسازی پرسپولیس اضافه کرد: رمز موفقیت ما در بازی های قبلی جام قهرمانان، تمرکز، هوشیاری، دوندگی و جنگندگی زیاد بود. بچه ها از جان مایه گذاشتند و یک دل بودند و حالا هم شرایط همین است. بعد از بازی با داماش و اتفاقاتی که روی داد، تلاش کردیم خاطره تلخ آن بازی را با یک بازی خوب برابر سپاهان از ذهن خودمان و هواداران پاک کنیم.
نوری در پایان صحبت های خود، تصریح کرد: توقع هواداران از تیم بالا رفته است. همه ما برای اجرای بهترین نمایش تلاش می کنیم و من هم تمام توان خود را به کار می گیرم تا آنچه لازم است برای موفقیت تیم انجام بدهم. هدف ما سر گروه شدن است، پس نباید هیچ فرصتی را از دست بدهیم. در این میان بهترین فرصت ما، حضور هوادارانمان است. هر چند در یک روز وسط هفته بازی می کنیم ولی منتظر حضور پر تعداد آنها هستیم.
نصرتی: فکر کنیم الغرافه ضعیف است، خودمان را تضعیف کرده ایم.
مدافع پرسپولیس گفت: اگر فکر کنیم الغرافه یک تیم ضعیف است، خودمان را تضعیف کرده ایم. امیدوارم کمیته استیناف هم در آستانه این بازی به شرایط روحی و روانی بهتر برای نماینده ایران کمک کند.
محمد نصرتی در ارتباط با بازی فردا برابر الغرافه می گوید: نباید در باد بازی قبلی با الغرافه بخوابیم. در آن بازی شرایط خاصی پیش آمد شاید به خاطر اطمینان کاذب حریف و شاید به دلیل هوشیاری بچه های ما بود که توانستیم در همان ابتدا با زدن دو گل در ده دقیقه اول سرنوشت بازی را به دست بگیریم.
بعد هم گل سوم را زدیم و امکان زدن گل های چهارم و پنجم را هم داشتیم.
وی افزود: حالا باید مراقب باشیم همین اتفاقات وارونه اتفاق نیفتد. اگر فکر کنیم به خاطر آن پیروزی که داشتیم با حریف ضعیفی روبرو هستیم در واقع خودمان را تضعیف کرده ایم و کسب سه امتیاز را به خطر انداخته ایم. در حالی که ما باید حتما تیم اول گروه بشویم.
نصرتی درباره اینکه آیا مجیدی با شرایط مشابه بازی رفت، روبرو خواهد شد و اینکه برخورد استقلالی ها را چگونه پیش بینی می کند، ادامه داد: مجیدی یکی از بازیکنان خوب است ولی آنچه ما به دنبال آن هستیم این است که تیم حریف گل نزند و فرقی نمی کند که کدام مهاجم دنبال این مساله باشد.
مدافع پرسپولیس ادامه داد: از سوی دیگر باید بگویم هواداران فوتبال ما فهیم هستند و عرق ملی خودشان را دارند، بویژه حالا که علی پروین و هواداران پرسپولیس در بازی های استقلال برای حمایت آنها به ورزشگاه رفتند. البته من فکر می کنم هواداران پرسپولیس همه را غافلگیر کنند. ضمن اینکه اگر بازی به جای ساعت 17 وسط هفته، در روز تعطیل بود، بدون شک صد هزار نفر پرسپولیسی در ورزشگاه حاضر می شدند.
نصرتی در پایان در ارتباط با ارجاع پرونده بازی با داماش به کمیته استیناف هم گفت: همه می دانیم بازی هایی به مراتب بدتر در همین لیگ اتفاق افتاده است. امیدواریم در آستانه بازی آسیایی کمیته استیناف به ایجاد شرایط روحی و روانی خوب بازی نماینده ایران کمک کند.
علی عسگری هم بازی با الغرافه را از دست داد.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت بازی مقابل الغرافه را از دست داد.
مصطفی دنیزلی در ابتدای تمرین امروز جلسهای را با کادر پزشکی و حمیدرضا علی عسگری برگزار کرد. پس از جمعبندیهای انجام شده با تصمیم کادر فنی و پزشکی علی عسگری بازی مقابل الغرافه را از دست داد.
وی قرار است تمرینات خود را برای رفع مصدومیت پیگیری کند.
پیش از این مهرداد اولادی بازی مقابل الغرافه را از دست داده بود. تیمهای فوتبال پرسپولیس و الغرافه قطر از ساعت 17 فردا سهشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
دنیزلی: اشتباهات پیدرپی بازیکنان پیروزی را از ما گرفت/ ما تعیینکننده گروه هستیم.
سرمربی تیم پرسپولیس گفت: تعیین کننده گروه ما هستیم و چشم به نتایج دیگر تیمها نداریم.
مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک مقابل الغرافه گفت: از اينكه نتوانستيم نتيجه بهتري نسبت به بازي رفت بگيريم ناراحت نيستم، بيشتر از اين ناراحتم كه پس از يك سري اشتباهات متوالي و پشت سر هم اجازه داديم الغرافه به گل برسد، با اين حال سرنوشت صعودمان به مرحله بعد دست خودمان است.
مصطفي دنيزلي در ابتداي نشست خبري در پاسخ به اين سوال كه گل بسيار بدي خورديد و ظاهرا دروازهبان تيمتان هم روي اين گل مقصر بود، نظرتان درباره اين گل و دو امتيازي كه از دست رفت چيست؟ اظهار كرد: گلي كه خورديم بدشانسي آودوكيچ بود، البته او در بازيهايي كه تاكنون انجام داده بود وظايفش را به خوبي انجام داده است. يك زمانهاي احساسات وارد فوتبال ميشود كه در اين بازي هم باعث شد بازيكنان يك سري كارهاي ساده را در بعضي مقاطع نتوانند انجام دهند، چون ميخواستند سريعتر به گل برسند. اما در مجموع پرسپوليس در راستاي هدفي كه دارد حركت ميكند، ما ميتوانستيم امروز 10 امتيازي شويم تا راه برايمان بازتر شود اما يك چنين مساوياي باعث ناراحتي ما شد. هرچند تيمهاي حاضر در گروهمان قوي هستند.
وی در خصوص اینکه احساس می شد بازیکنان پرسپولیس تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار گرفته بودند، گفت: قبول دارم که در زمان هایی احساسات وارد می شود و در زمان هایی چون سریع تر می خواستیم گل بزنیم کمی احساسی بازی کردیم. ما اهدافمان رو به جلو بود اما نتیجه تساوی باعث شد همه ناراحت شویم چون می خواستیم با 10 امتیاز بازی امروز را به پایان ببریم.
دنیزلی در خصوص اینکه اگر به زمان برگردیم او باز هم همین ترکیب را برای پرسپولیس انتخاب می کرد و در نبود هافبک دفاعی کریمی نمی توانست در این نقش باشد، خاطرنشان کرد: بله، همين كار را ميكنم. فكر ميكنم 11 بازيكني كه در ابتدا به زمين فرستادم انتخابهاي درستي بود. به تدريج در ادامه بازي شكل تيم ما هجوميتر شد و نيمه دوم هم توانستيم به طوركامل فشار زيادي را روي دروازه حريف وارد كنيم. ما صاحب موقعيتهاي متعددي شديم كه تبديل به گل نشد و از توپهاي كاشته هم نتوانستيم به خوبي استفاده كنيم، در مجموع بايد بگويم باز خودمان هستيم كه بايد سرنوشت صعود به مرحله بعدي را تعيين كنيم. نتايج ما در بازيهاي آينده تعيين كننده است.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا تیم شما بدتر از بازی در قطر فوتبال بازی کرد و یا آنالیز الغرافه نسبت به شما بهتر بود، گفت: خیلی نمی توانم جواب قطعی بدهم و شاید در داخل بازی یکسری شرایط تغییر کند اما ارنج اولیه در آنالیزها درست و به زمین فرستاده می شود. آن ارنجي كه من به زمين فرستادم در نتيجه آناليزهايي بود كه از الغرافه داشتم، شايد تفكر طرفداران پرسپوليس اين بود كه وقتي در قطر اين تيم را با سه گل شكست داديم الان بايد در ورزشگاه آزادي با نتيجه بهتري آنها را ببريم. شاید تفکر طرفداران این بود چون الغرافه را در قطر سه بر صفر بردیم در تهران هم باید این کار را می کردیم و حتی بازیکنان هم همین فکر را می کنند. بعضي وقتها اين تفكر در ميان بازيكنان هم به وجود ميآيد كه اشتباه است. اما ناراحتي من الان از اين موضوع نيست بلكه از اين ناراحتم كه با يك سر ي اشتباهات پشت سر هم در نهايت از الغرافه گل خورديم. من از اين اشتباهات پشت هم كه به طور متوالي رخ داد، ناراحتم.
وی در خصوص اینکه چرا پرسپولیس از حضور نزدیک به 100 هزار نفر در استادیوم استفاده نکرد، اظهار داشت: در کل گروه های آسیا تیمی هستیم که بیشترین گل زده را داریم ولی امروز در خط حمله دچار مشکل بودیم. در سه بازی گذشته همین نفراتی که امروز بازی کردند گل زده بودند و امروز هم موقعیت برای زائد، کریمی و نوری ایجاد شد و آنها استفاده نکردند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با این وجود در راستایی که اهداف خود را تعیین کرده ایم پیش می رویم اما اگر در بازی امروز برنده شده و 10 امتیازی می شدیم راه صعودمان به مرحله بعد هموار می شد.
دنیزلی به دشواری رقابت در گروه چهارم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا اشاره کرد و گفت: ما در این گروه با حریفانی سخت و دشوار بازی می کنیم با این حال از بابت تساوی با آنها همه ما ناراحت می شویم. ما باید بدانیم حریفانمان سخت و دشوار هستند.
دنيزلي گفت: در حال حاضر در كل گروههاي ليگ قهرمانان در آسيا پرسپوليس بيشترين گل زده را دارد. اما با اين حال امروز در خط حمله مشكل داشتيم. در سه بازي گذشته كساني گل زدند كه در اين مسابقه هم در ميدان بازي كردند. بازيكناني چون محمد نوري، علي كريمي و ايمون زايد. آنها موقعيتهاي خوبي هم به دست آوردند اما گل نشد. تلاش ميكنم اين موضوع را حل كنم.
دنیزلی در پاسخ به این سؤال که برای بازی های بعدی چه برنامه ای دارد، گفت: این مشکل را حل خواهیم کرد.
هاشمیان: میتوانستیم ببریم، اما هم بدشانس بودیم، هم بی تجربه.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازی الغرافه گفت: میتوانستیم الغرافه را در ورزشگاه ببریم، اما هم بدشانس بودیم و هم بی تجربه.
وحید هاشمیان در جمع خبرنگاران گفت: این موضوع که چون به الشباب 6 گل زده بودیم پس باید در این دیدار 7 گل میزدیم درست نیست، چرا هر بازی شرایط خاص خودش را دارد.
وی ادامه داد: از هواداران به خاطر حضور پرشورشان تشکر میکنم و امیدوارم در سایر دیدارها هم اینچنین از ما حمایت کنند.
هاشمیان تاکید کرد: الغرافه آخرین شانس صعودش مقابل ما بود، به همین دلیل بازی بستهای را تجربه کرده و در فکر ضد حمله بود. با این حال ما بازی را در دست گرفتیم و فشار لازم را آوردیم.
وی افزود: اگر برده بودیم کسی به این موضوع که 100 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمد و یا عملکرد ما در دقایق پایانی توجه نمی کرد ولی وقتی اینگونه مساوی می کنیم اینگونه از تیم انتقاد می شود. فوتبال همین است اما اینکه شما می گویید 100 هزار تماشاگران به ورزشگاه آمده و باید پیروز می شدید درست نیست زیرا اگر 200 هزار تماشاگر به ورزشگاه می آمد ما نمی توانستیم چهار گل بزنیم.
مهاجم پرسپولیس در پایان گفت: بدشانس بودیم و کمی هم بیتجربه و اگر میتوانستیم با تجربهتر عمل کنیم قطعا پیروز این میدان پرسپولیس بود.