آخ که اگه رئال قهرمان نشه!!! میخوام ببینم بازم حرفی واسه گفتن دارن!mas:-:/danc:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ که اگه رئال قهرمان نشه!!! میخوام ببینم بازم حرفی واسه گفتن دارن!mas:-:/danc:nishkhand:
شما بارسلونایی ها عقده دارین که همیشه در مورد رئال حرف میزینین؟؟؟ البته فقط کسایی هستن که فوتبال نمیفهمن و تقریبا زیر 50 نوشته و پست دادن وگرنه قدیمیها هی نمیگن رئال مادرید !!!! بابا تو این تایپک 2440 تا پست داده شده 2400 تا در مورد رئال مادرید . بس کنید هر جا میریم رئال !!! از قدیم راست گفتن تیم قدرتمند دشمن زیاد داره درست مثل رئال و بارسا
سلام دوست عزیز ... طبق قوانین این پست تو باید پاک بشه ولی من پاکش نمیکنم ... اینجا تاپیک حرف های خودمونی بارساست و ممکنه حرف هایی زده بشه که به مزه ی طرفداران مادریدی خوشایند نباشه ... بچه ها بارسایی هم میدونن که نباید به تیم های دیگه توهین کنن ... با تشکر ... roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونم داداش . معذرت میخوام . من میگم این فرهنگ رو جا بندازین که هر تیم به دنبال تیم خودش باشه اخه انصافا اعصاب ادم خورد بشه اگه اخبار رئال رو میخوای باید بیای این تایپک و اگه اخبار بارسا رو بخوای باید بری تایپک رئال ! 0 البته از حق نگذریم اونا کمتر )
آمار گل های مسی از ابتدا تا الآن به صورت نموداری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکسی از کودکی مسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بانوی باشگاه ، شکیرا تو توییترش گذاشته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز ، روز انتقامه ، امروز یه نفر داره زجر میکشه
سانتی کازورلا + مارکوس سنا = 4 امتیاز
آمار گل های مسی
یک گل : در 86 بازی
2 گل : در 45 بازی
3گل : در 15 بازی
4 گل : در 2 بازی
5 گل : در یک بازی
کسی از ابیدال خبر مبر جدید نداره ؟:soal:
فک کنم دیروز بود , الجزیره داشت ابیدال رو نشون میداد تو تمرینات بود :mage mishe:
بچه ها این تاپیک منتظر نظرات شماست ...
KING LEO!
دوستان یک نکته نظر من رو جلب کرده که اگه حقیقت داشته باشه ما همین الان هم قهرمان لالیگا هستیم.
توی سایت رسمی هر دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در لیگ 38 بازی وجود داره که با توجه به اخرین نتایج که دیشب بود الان رئال با یک بازی بیشتر از ما این امتیاز رو داره.شما هم یک نگاه به هردو سایت بندازید.رئال 9 بازی داره تا لیگ رو تموم کنه ما 10 بازی.این یعنی همین الان هم اختلاف ما با رئال با احتساب اون یک بازی بیشتر 3 امتیاز هست.دارم جدی میگم برید تو سایت رسمی هر دو تیم نگاه کنید.دارم شاخ درمیارم.یک هفته ای قهرمان لالیگا شدیم رفت.
:ajibeee: :ajibeee:
فکر نمیکنم این طور باشه احتمالا تو سایت رئال اشتباه نوشتن چون بازی ها منظم پیش رفت و هر دو 10 بازی دیگه دارن .
من یادم نمیاد هیچ بازی عقب افتاده باشه :mage mishe: