البته من مطمئنم شروع میکنن به دفاع فشرده و گل نخوردن و حمله با کمترین تعداد ممکن
گل اول خیلی مهمه با زدن این گل دفاعشون باز میشه و راحتر میتونیم حمله کنیم
به امید یه برد پرگل
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من مطمئنم شروع میکنن به دفاع فشرده و گل نخوردن و حمله با کمترین تعداد ممکن
گل اول خیلی مهمه با زدن این گل دفاعشون باز میشه و راحتر میتونیم حمله کنیم
به امید یه برد پرگل
اینکه مشخصه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط امیدوارم همین نیمه اول کارشون رو تموم کنیم
اره داش مرتضی راست میگه زدن گل اول خیلی مهمه .
به نظر منم که از اول دفاعی بازی میکنیم تا رویه یه زد حمله گل اول زده بشه بعدشم که خدا به دادشون برسه چون nتای میشن.
علیرضا ببخشید کریس کجای دوس دارم امشب هتریک کنی.:hehee:
میگنم هوادارای متعصبشونم اومدن مادرید
و گفتن میخوان بعد بازی یه جشن بزرگ تو مادرید بگیرن
اون جشنو به گور میبرن:hehee:
داداش جدا از شوخی من فکر میکنم بازی سختی در انتظارمونه شاید هیجان واسترس نظاره بازیکن ها به خوبی بازی کنن ولی ایشالا که اینطور نباشه و راحت صعود کنیم.
چشم داداش تلاشمو می کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برعکس به نظر من از همون اول باید هجومی باشیم چون دفاعی بازی کردن به تیم کمک می کنه به استرس مقابله کنه و راحت تر تصمیم بگیره
باید از همون اول هجومی و تصاحب توپ کنیم و همین طور چپ و راستشون کنیم (شوت):nishkhand:
تا بهشون نشون بدیم این تیمه کهکشانی هاست این تیم رئال مادریده
هجومی باعث میشه راحت تر تصمیم گیری کنیم.:flowerysmile:
فکر کنم از اون چیزا خوردن زده به کلشون:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگر در خواب ببینندmas:-
شاید.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی وقتی اسم برنابئو میاد یعنی برد یعنی طوفان یعنی آتش یعنی برد یعنی گل زنی من:ohum:
:nishkhand::nishkhand:
بچه ها من نمیتونم بازی رو ببینم خیلی حالم گرفته شده نزدیک گریم بگیره اخه بازی رفتش رو هم ندیدم.:gerye:
فکر نکنم تو خواب هم بتونن ببینن :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعیده واقعا:hehehe:
داداش دیدن نتی که دیگه با این سرعت فوق العاده محالهنقل قول:
توام برو شبکه ها رو وا کن خب
ولی خب داداش تو بشین دعا کن:nishkhand:
ولی خب درکت میکنم منم پارسال خیلی سرویس شدم