برنامه هکت چی هست ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه امکان داره بفهمن اونوقت دیگه نمیتونی بازی کنی ....
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه هکت چی هست ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه امکان داره بفهمن اونوقت دیگه نمیتونی بازی کنی ....
دیروز بازی داشتم یادم رفت ببینم بازی رو 1-0 باختم اومدم پنجم جدول:sad: ولی امروز بازی رو دیدم با یک اخراجی و یک مصدوم تیم چهارم رو بردمlay_;; و فعلا با یه بازی بیشتر اولم ....
امیدوارم تیمهای دیگه نتیجه نگیرن تا من اول بمونم entezar::...
تو چمپیونز لیگ هم با یک ایرانی افتادم که متاسفانه تیمش برای بقیه زنگ تفریح هستش و تو چمپیونز لیگ هم تو گروه هم اولم :jeddiiiii:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیتونی که نه ........
یه راهی داره ............
برنامه BlueStacks رو برای کامپیوتر دانلود میکنی ..........
Top Eleven رو روش نصب میکنی و با یه اکانت جدید وارد سایت میشی ...... :ohum:
ولی خودم اصلا به تقلب های اینجوی اعتقاد ندارم .....
دنبال این تقلب ها نگردید :babaa::babaa::babaa::babaa::babaa:
اگه دوستی یا آشنایی تو بازی تو لیست دوستاتون دارین که باهاش در ارتباطین میتونین بهش بگین که لطف کنه یه بسته درمان واستون بفرسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون دوست عزیزمون فکر کنم خواست بنویسه ( هم ) اشتباهی نوشت ( هک ) !نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که تقلب نیست ! این فقط یه راهیه که میتونی یه اکانت دیگه بسازی ! ولی نمیدونم مولتی اکانت بودن خلاف قوانینه یا نه ؟!
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ب نظرم اینکارو نکن من اگه جای شما بودم حتی بازی رو هم میباختم اینکارو نمیکردم ، با 6 تا توکن راحت میتونی ی مهاجم خوب بخری و چ بسا بتونی با این 6 تا بیشتر هم بازیکن بخری ، البته ممکنه بودجه ات کم باشه ولی در هر صورت 6 تا توکن رو حروم نکن با خرید بسته قرمز !!!
ب نظرم برو ب همون دوستت ک میگی ایتالیایی هست ی بسته قرمز هدیه کن تا شاید اونم همونو پس بفرسته ( البته اگه امروز از کسی بسته قرمز نگرفته باشی یا اینکه از همین دوستت هدیه دیگه ای نگرفته باشی ) یا ب کل ادد لیستت بسته قرمز بفرست شاید یکیشون پس فرستاد
حیف من نمیتونم کمکی کنم وگرنه با اینکه لول 3 هستم 38 تا بسته قرمز دارم میتونستم بهت بدم ولی خب امکانش نیس
در ضمن شما ک ی دوستت تو لیگته من لول 2 ک بودم کلی از تیمای شاخ و برتر لیگ ها و جام حذفی و اروپا رو ادد کردم بعد تو لیگ بعدی همشون هم گروهم شدن اونم ب خاطر سیستم خود بازی بوده ک انگار با دوستات تو ی لیگ قرارت میده خلاصه اینو گفتم ک حواست ب ادد کردنات باشه هر چند جذابیتش بیشتره ولی خب سخت تر میشه کارت
الان لول 3 باورت نمیشه ولی میانگین قدرت تیمای لیگی ک هستم شاید بیشتر از 22 باشه یا در همین حد و حدود
راست میگی جعبه نمیخرم.شاید بازیکن جدید خریدم شایدم نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم لول 3 هستم ولی جعبه ی قرمزم خیلعی کمه در عوض جعبه ی ابیم تقریبا 50 تاست.
دوست که میکنم میخوام ادد کنم دیگه قویتر از خودمو اد نمیکنم همسطحمو اد میکنم.
چون اگه این دوستم تو لیگم نبود علیگ خیلی کسل کننده میشد.چون همشو میبردم.
الان فقط اینه رقیبم و الان میگم کاش سه چهارتا دوستم هم سطح دیگه داشتم الان تو لیگ باهم رقابت میکردیم.
ممنون برای جوابگویی
خسته نباشی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا خیلی کارت از من سخت تره ..... :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دیگه !!! قرار شد شکسته نفسی نکنی محمد جان !:haaa:
من که کاری نمیکنم! این پست مال چند صفحه پیشه!
رفقا بازیکنی ک کارت قرمز مستقیم بگیره از دوتا بازی محروم میشه؟:soal:
اخه بازیکن من دو بازی قبل قرمز گرفت بازی بعدی رو هم از دست داد الانم دوباره جلوش قرمز زده و نمیتونه بازی کنه انگار!!! دلیلش چیه؟
تا جایی که میدونم یه بازی باید محروم بشه! باید توجه کنین که تو چه جامی کارت گرفته...تو همون جام هم یه بازی محرومه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا اگه تو بازی لیگ قرمز گرفت اگه بازی بعدیتون تو جام حذفی بازی دارین میتونه بازی کنه ولی تو لیگ نه! فکر میکنم اینجوری باشه
کارت قرمز مستقیم در بازی دو جلسه محرومیت داره ولی دو کارته شدن در بازی یا دو کارته شدن در طول فصل یک جلسه محرومیت
جدی میگی علی؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا حالا به قرمز مستقیم دقت نکرده بودم! فکر میکردم همش یه شکله :|
سلام بچه ها ...
لطفا زود جوابمو بدید که چند دقیقه دیگه بازی دارم :daghon:
بنظرتون Team Mentality و Pressing Style رو چی بزنم ؟ منظورم تو قسمت انتخابی ترکیبه ........... :ruunn:
محمد جان همنینجوری کشکی که نمیشه گفت ! :evaa:بستگی به نوع چیدن بازیکنا و ترکیب و تاکتیک و ..... داره! ولی در کل من تیم منتالیتی که تو بیشتر بازی ها اتکینگ میزارم که بستگی به قدرت حریفم داره. پرسینگ استایل بازم بستگی داره حریفم چطور باشه! اگه قوی تر باشه من رو own half میزارم ولی اگه تو یه سطح یا ضعیف تر باشه معمولا whole pitch !نقل قول:
اگه تقریبا مساوی بودیم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
گفتم که اگه مساوی یا ضعیف تر باشه Whole Pitch میزارم من . البته این طرز تفکر منه ممکنه فکر تو زمین تا آسون با من فرق داشته باشه!نقل قول:
own half بیشتر به درد سیستم های دفاعی میخوره تا تهاجمی. مخصوصا مقابل تیمای خیلی قوی که من معمولا اینو میزارم
ممنونم که کمکم کردی بعدا نتیجه بازی رو میگم وقتی بازیم تموم شد :babaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی ای که با دوستم داشتم دقایقی پیش تموم شد.
هردومون زنده نگاه میکردیم.خیلی مهم بود بازی.
من ترکیبم 442 خطی هست چون یکی از مهاجم هام مصدوم بود بجاش یه هافبک گذاشتم و 451 بازی کردم.
نیمه ی اول یدونه خوردم و عقب افتادم.خیلی ترسیدم گفتم دیگه باختم ولی بین دو نیمه همه ی بازیکنان رو به جلو علامت زدم و گذاشتم تاکتیک رو به حمله ی کامل.
تو نیمه ی دوم 3 تا گل زدم و بازی رو بردم.خیلی حال داد تا بحال اینقدر خوشحال نشده بودم.اگه میباختم خیلی بد میشد.
الان میفهمم زنده نگاه کردن به بازی خیلی مهمه.
چقدر این هم لولی هام سمجن.هر موقع ما اومدیم یه بازیکن بخریم تا راند 30 باهامون میان.دیگه شورشو دراوردن.البته واسه بازیکن خوب ها اینطوره وگرنه بازیکن الکیا که خریدنشون آسونه.
علی بزار بیای لیگای بالاتر اونوقت این قضیه قشنگ ترم میشه! صبح پا میشم میبینم سر بازیکنای 5 ستاره کشت و کشتار راه افتاده!!! :| دیگه موقع شب و ظهر خدا میدونه چی میشه دیگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
--------------------------
خب خوشبختانه بازی امشبمم بردم با نتیجه خفیف 1-0 ! هنوز با 2 امتیاز اختلاف صدر جدولم.
سلام
بچه ها میگم خوب یا بد بازی کردن بازیکن ب ارزش پولیش هم بستگی داره؟
منظورم اینه مثلا دوتا بازیکن با قدرت های مساوی میگیریم تو ی پست یکیش مثلا 2 میلیون یکیش 3 میلیون ایا اونی ک 3 میلیون ارزششه بهتره بازیش؟ اخه برام پیش اومده بازیکن با قدرت عالی با قیمت معمولی گرفتم ولی بازیش اونقدر تو چشم نیست و چ بسا ی بازیکن حتی با قدرت کمتر از اون ولی با ارزش مالی بیشتر بهتر دیده میشه و نتیجه میده تو تیم
حتما تاثیر داره.میتونی مقایسه کنی.دو بازیکن هم پست و هم سن و سال و هم قدرت رو پیدا کن و مقایسه کن.حتی قد و وزن هم توی قیمت بازیکن تاثیر داره.چون بازیکن قد بلند خوب بازی بهتری هم میتونه انجام بده.هر چی قیمت بیشتر باشه حتما اون بازیکن ارزش بیشتری هم داره و بهتر بازی میکنه.چون قیمت بازیکنا رو مربی ها تعیین نمیکنن و خود بازی تعیین میکنه.پس به بازیکنان بهتر قیمت بیشتری هم میده
من لول 7ام...اسمه تیمم هم void crowlers
2تا سوال داشتم...اونم این که شما با یه ترکیب ثابت بازی میکنین یا واسه هر بازی عوضش می کنین؟
اگه آکادمی رو تا ته آپگرید کنم همچنان 50 تا توکن می خواد واسه بستن قرارداد با بازیکن؟
خوش اومدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Void [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من معمولا با یه ترکیب ثابت بازی میکنم. مگر مقابل تیم های بسیار قوی که ترکیب دفاعی میچینم. اما اگه حریف خیلی زیاد قوی نباشه با ترکیب ثابتم بازی میکنم فقط حالت بازیکنان رو تدافعی میکنم
آکادمی ربطی به 50 توکن نداره.ارتقای آکادمی فقط مدت زمانی که سیستم 2 بازیکن به شما میده رو کوتاه میکنه.اون بازیکنای اسکات هستن که 50 توکن میخوان و هیچوقتم کم نمیشه
این خیلی نامردیه ما نمی تونیم توکن زیاد بگیریم...هیچ راهی نداره؟؟!!!
قرارداد بستن با اسپانسر توکن ، انجام دادن آفر ها ، دیدن ویدیو و ..... راه هایی هستن که میشه توکن جمع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Void [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همیشه خودم بازی رو زنده نگاه می کنم...تاثیری هم داره تو نتیجه؟!
بله خیلی تاثیر داره!!!نقل قول:
آنلاین نگاه کردن کردن بازی 8 درصد مالکیت رو بهتون میده
آقا بازیکنایی که آکادمی میده امروز 12 توکنیشم دیدم! 3 ستاره بود! پس شد 12 ، 15 ، 18 ، 21 ، 24 توکن بر حسب قدرت بازیکن!
بازیکن سه ستاره 12 تا توکن؟ اصلا بازی مارو چی فرض کرده که اینا رو میده.با 12 تا توکن میشه یه بازیکن 5 ستاره خرید.قبلا هم گفتم بازیکنای آکادمی فقط بدرد فروش میخورن به تیم های سطح پایینتر.البته اون بازیکن مجانی هایی که بهمون میده نه این توکنیا.این توکنیا رو باید همون لحظه آزادشون کنیم برن.
دقیقا ! من بابت فروش هر کدوم از این بازیکنای مجانی حدود 10 12 میلیونی سود میکنم!نقل قول:
والا !نقل قول:
من دیروز یه بازیکن 26 ساله لهستانی گیرم آوردم با 8 توکن ....
ولی میتونید حدس بزنید چند ستاره بود ؟
6 ستاره ! :sohappy:
بازیکن 6 ستاره نمیشه خرید.بازیکنای scout در بازی فقط از بخش مخصوص خودش که 50 تا توکن لازمه میشه خرید.از بخش ترانسفر بیشترین تعداد ستاره 5 هستش.شاید 5 ستاره خریدی بعد با تمرین دادن شده 6 ستاره وگرنه به صورت مستقیم نمیشه scout خرید.
شاید ! :hooora2:نقل قول:
فکر کنم درست میگی با تمرین شده 6 ستاره ....
بازی امروزمو از تیم آخر جدول 10-0 بردم
خیلی کیف داد :nishkhand::evaa:ki::
من ویدئو های NORDEUS رو نگاه کردم ولی هیچی توکن بهم نداد :daghon::daghon:نقل قول:
نمیدونین چرا ؟؟؟؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها بازار اپدیت بازی رو زده
نسخه 2.31
دارم دانلودش میکنم خداکنه این مشکل لود نشدن تو نسخه گوشی رفع شده باشه تا مجبور نشیم بعضی وقتا هی بریم بیرون از بازی و دوباره وارد بشیم تا رفع بشه :khahesh:
سلام به بچه های گل تمام گروهمن یه هفته نبودم جالب اینجاست بیشتر بازی هارو باختم و توکنمم 0 کرده نمی دونم چرا؟!!!
همگی خوبین!؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از گوگل پلی بگیرید مطمئن تره.اونی که گوگل پلی گذاشته 25.79 مگه ولی اونی که بازار گذاشته 22.44 مگ.
من ورژن جدید رو از بازار با گوشیم دانلود کردم ....
فرقی هم کرده ؟
من اصلا تفاوتی توش احساس نکردم :sad::sad: