مهدی تخم گذاریو ول کن بگو بچه پسره یا دختره هر دوشون خوبه فقط سالم باشه بقیش مهم نی :khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی تخم گذاریو ول کن بگو بچه پسره یا دختره هر دوشون خوبه فقط سالم باشه بقیش مهم نی :khandeeeee bahal:
به به سلام بر پرنده آبستن
lagh::lagh::lagh::
اینم از لقب مجتبی
پرنده ی آبستن shikam::-
چقدم بهت میاد :hihi:
بچه ها جمله من خیلی باحال در اومد :
من بوس کردم یک ته تغاری رو به خاطر این که این شعار روز قدسه shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
ای بابا چرا مسخره میکنید .
مگه پرنده ابستن بده ؟ خیلی هم دلتون بخواد . ki::
یه بچه ناز نازی اوردم اگه بهتون دادم باهاش بازی کنید !!!heee::
بچه ها سلام من امروز دوباره ADSL ام رو بعد از حدود5 ماه دوباره راه انداختم تا بتونم مدت زمان بیشتری کنار دوستانم گلممممممممم باشم بچه ها من امروز خیلی خوشحالم:ookk::danc::danc::bia baghalam:
همه تون رو رو دوست دارم ==========I LOVE YOU
اینم جمله ی منmas:-dallliii:jeddiiiii:
من خوشحال کردم یک ته تغاری رو به خاطر این که من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم
بچه ها کی رنگ سبز رو دوس داره؟؟؟mas:-:evaa::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
پ.ن:آقای مهدی خان جملتو بگوeterza::-:rooz:
من ترکوندم یک شیلنگ رو بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکته:من هر گونه ای حاشیه و خبری که ممکن توسط برخی سران فتنه در روزهای اخیر در مورد من داده بشه رو به طور قطع و حتم تکذیب میکنم و لعنت هم نثارشون میکنمki::
بده ایالت باهاش بازی کنه مجتبی جان با بچت ما وقتمونو از جوب نیوردیم ما مجردیم تو متاهلي تو باید به قانون زن و مرد احترام بذاری مال من از همتون قشنگتر شد
راستی بچه ها به منم لقب بدید نگران نباشید ناراحت نمیشم آخه منم لقب میخوام!
اوه بعد چقدر تونستم بالاخره بیام سایت
جملم:من عقد کردم یه پرس سیراب شیردونی رو چون خانوادم فک می کنند من یه احمق به تمام معنام
خنده دارترین فوتبال تاریخ، بخونید و بخندید :))
-------------------------------------
سال 1925 آرسنال با اسپارتاک مسکو در ورزشگاه وایت هارت لین در لندن بازی داشت، مه خیلی غلیظی زمین چمن رو پوشانده بود در حدی که چشم چشم رو نمیدید، اما عو
امل تیم روس به داور گفتند که ما از طریق دریا اومدیم و کلی تو راه بودیم، حتما باید بازی رو برگزار کنی. بههرحال بازی شروع شد و در دقیقه 5 بازیکن آرسنال بخاطر خ
طا از بازی اخراج شد، اما 3 دقیقه بعد از پشت دروازه دوباره وارد زمین شد و کسی به خاطر مه غلیظ متوجه نشد، در میانه نیمه اول اسپارتاک مسکو تعویضی انجام داد و هنگامی که بازیکن تعویضی وارد زمین شد ، بازیکنی که تعویض شده بود که دوباره به زمین برگشت :)) دیگه واقعا کسی چیزی رو نمیتونست ببینه، در دقیقه 70 اسپارتاک داشت با 15 بازیکن بازی میکرد، مربی آرسنال گفت بود که من فهمیده بودم که یه چیزی درست نیست ولی نمیدونستم اون چیه :)) ، سوژهترین اتفاق بازی وقتی بود که دروازهبان آرسنال به خاطر برخورد سرش با تیر دروازه مصدوم شده بود ولی بازی در سوی دیگر زمین در جریان بود و کسی متوجه نمیشد، به همین خاطر یکی از تمشگرها به داخل زمین میاد ، دروازهبان آرسنال رو به بیرون زمین میبره و خودش به جای دروازهبان درون دروازه وایمیسته، و جالب اینکه تا آخر بازی به خاطر مه هیچکس متوجه این نمیشه :))، فقط نتیجه بازی رو نمیدونم چند چند شد خدا وکیلی.... :))
mas:-mas:-من سوار کردم یه تحتقاری رو به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است
خیلی بامزه و باحال بود دمت گرم...
روم به دیوار عجب پستی بود ...mas:-
باحال بود ولی موارد خاک بر سری زیادی داشت ....mas:-
مثلا بیچاره کسی که رنگ لباسش سبزه ، بیچاره کاری به دو مورد قبل هم نداشته باشه میشه سوژه این ماه کاربرا mas:-
من هم برام بد چیزی در اومد . :daghon:
از قراردادن جمله مربوطه شدیدا خودداری میکنم و هر گونه شایعه پراکنی درمورد جمله رو تکذیبlol:-
ای خدا چرا من؟ آخه من چیکار کنم؟ بعد عمری پیرهن سبز تنم کردمki:: اصلا از این دربی برم بهتره خود به خود عمم فحش میخوره:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: مصطفی اینو از کدوم قبرستونی آوردی من برم گردن سازندش رو خرد کنمki:: اول خودت بعد هم سازندشki::
مگه چی شده خبریه؟ ما که غیر از اون خبرچیزی نشنیدیم تو شیرینی ما رو بده مطمئن باش هیشکی نمیفهمه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمله من بدون سانسور:nishkhand::
.من بوس کردم یک مسافر رو به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم
سونوگرافی رفتی؟؟؟؟؟؟نره یا ماده؟؟؟؟:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مال من::::
من سوار کردم یه قاطرو بخاطر اینکه شعار روز قدسه.......((((به دلیل عمه دار بودن جمله لباسمو عوض کردم)))ki::ki::ki::ki::
جمله من از همه بهتر در اومد آخه من یه بچه لطیف و زیبا و خوشرو و خوش اخلاق و مهربون هستم!پ ن:یه بچه سیاه و بد ترکیب و زشت هستم! :khandeeeee bahal:
جمله من:من شارژ کردم یه بازنشسته زالو صفت رو چون دوست داشتم بکنم ا فضول
کسی میتونه یه برنامه ریکاوری واسه دان بهم بده.اگه میشه نحوه استفادش رو بهم بگید اخه از این برنامه سر در نمیارم:evaa:
مراسم بهترین های اسیا ساعت چند و از چه شبکه پخش میشه؟؟:sigarii:
RKO
مراسم بهترین بازیکن آسیا ساعت 22:30 از شبکه الجزیره نیوز پخش میشه اگه ماهواره telestar 12 درجه رو دارید میتونی شبکه الجزیره نیوزو اچ دی ببینی :eynak:
رسول و مهدی
پس شما پیراهن سبز انتخاب کردین
آرمان تو چی؟؟؟
من که سفید بودم خیلی هم خوب بود برام baghal:-
من آبی پوشیدم امیر جان :eynak:
مهم روز تولدمه ...eterza::-
تو یک کسره موندم ....om::
اگه کسره دار خونده بشه بده ، اگه بی کسره باشه کمتر بده :khelal dandoon:
و به دلیل خرابی ذهن ترجیح میدهم قرار نگذارم (نقطه سر خط ):evaa:
بگو..........اجباریه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman.Leo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:death::death::death::death:
من هم تکذیب میکنم ، ایشالا آخر هفته که خونتون شام د عوتیم کادو چی بیاریم خانومت راضیه؟:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس بگو چرا یه مدت نبودینقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مبارکتون باشه چه بهمم میاین:evaa:
مطمئنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفرنس بده ببینیم
بعید میدونم انقد باحال بوده باشه هاki::
عجبا ببین مردم چه کارایی میکننانقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو روح تو و اون احمد بوقنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند بمن ربطی نداره اما باشه شیرینیم میدم:aaaa:
اخی نازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواستم یه چی بگم سانسورش میکنم بعدا اختصاصی به خودت میگمki::
اینکه سانسورش بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان این جمله رو ببینن که..............
حالا تو که اینو گفتی اصلشم بگوووووووووو
آقا جمله ی آرمان رو فهمیدم:death:ki::
جملش این میشه:
من خوشحال کردم یک زید باز رو به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم
:khandeeeee bahal::luuugh::khandeeeee bahal::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معلوم نیست چیکار کرده که خوشحال کرده یارو رو...................
شاید به یارو.......................(خودتون حد س بزنید:morde:)ki::ki::ki::
فدراسيون فوتبال ايران به عنوان بهترين فدراسيون فوتبال آسيا در سال 2012 انتخاب شد:morde:
آقا من اعتراض دارم به داوری :chakoshi:نقل قول:
آقا جمله ی آرمان رو فهمیدم:death:ki::
جملش این میشه:
من خوشحال کردم یک زید باز رو به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم
ینی چه عاقا ؟ :khelal dandoon:
خوب شد نمیخواستم بگم جون عمه ام crying::-
عاقا درسته شما تو این کار تجربه دارین و پیشکسوت :evaa:نقل قول:
:khandeeeee bahal::luuugh::khandeeeee bahal::luuugh:
معلوم نیست چیکار کرده که خوشحال کرده یارو رو...................
شاید به یارو.......................(خودتون حد س بزنید:morde:)ki::ki::ki::
ولی درست نیست تو کار بقیه سر کوچک بکشین :khandeeeee bahal:
ای بابا
درمورد چه موضوعایی مردم بحث فنی میکننا ...:luuugh:
تورو خدا چشات وازه ؟ :eee:
تا اساتیدی مث شما هست من هیچی نیستم.........:death:خدا خیرت بده که مردمو شاد میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman.Leo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی چی شد؟؟؟؟؟قرار بود گلای زلاتانو flv برام بفرستی............
من در حضور استاد پیشکسوتی مثل شما ذره ای نیسم آقا مهدی 30100
من شاد نکردم ، شما و امیر جان عزیز پا پیش گذاشتید
ممنونم که اسباب شادی ما کاربرا رو فراهم نمودید
من بالاخره به حساب مصطفی خواهم رسید
قرار بود گل زلاتان رو بفرستم ولی مجبور نبودم ...
چون مدیر اون بخش کسای دیگه ای هستن
ولی با کیفیت کمتر تو خود همون تاپیک قرار داده ام
سه تا نامزد اصلی بهترین مربی و بهترین بازیکن هم معرفی شدن
همون چیزیکه همه فکرشو میکردن
کریس-اینیستا-مسی
خوزه-دل بوسکه-گواردیولا
باید اونایی که به ایران رای دادن رو بگیری و اینقدر بزنیشون که صدای سگ بدنki:: والله با این رای دادنشون:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی میگی؟ یعنی آرمان خونه خ... واسه یه زید باز جور کرده؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: آرمان داشتیم؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب علی کریمی دوم شد
و بازیکن کره ای که الگوش علی کریمی بود اول شد
اما هیچی از ارزش های علی کریمی کم نشد
چه کارشناسایی درباره ی این جور مسائل تو انجمن پیدا میشه entezar::نقل قول:
چی میگی؟ یعنی آرمان خونه خ... واسه یه زید باز جور کرده؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آرمان داشتیم؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم یک انجمن هم در این مورد پیدا بشه آباد میشه فقط از کاربرای همین انجمن dallliii
تازه بعضی هام که رو نمیکنن خوشبختانه :rooz:
دو کلمه متن و 10 تا شکلک . هه :ooogh:
علی کریمی و کشاورز نتونستن مقام خوبی توی این مراسم کسب نن
اونوقت فدراسیون پکیده ی ایران شده بهترین فدراسیون آسیا
فدراسیونی که همه ی ما میدونیم اصلا حقش این نبود
فکر کنم اسمش باید میشد پکیده ترین فدراسیون آسیا
علی کریمی هم که درسته بهترین بازیکن ایرانه ولی این فصل اصلا در اوج خودش نبود
البته تقصیر ژوزه و ... هم هست
ولی چه حالی میداد علی کریمی میشد هااا جدا
وای چقد شما ها پر حرف شدین :evaa:
3 ساعت طول کشید تا این 4 ص رو بخونمki::
خداوند باعث و بانی شو ( مصطفی ) لعنت کنه :luuugh::luuugh:
خداوند به زندگی مرتضی هم خیر و برکتی بده :hekolah:هر چند ما رو واسه اون مراسم دعوت نکرد ki::
حتی:tell:هم نزد که دعوتی crying::-:luuugh::luuugh:
بچه ها این هفته ای که بیاد یکی از سخت ترین هفته های منه خدا ختم به خیر کنه...crying::-
5 شنبه ی هفته بعد دو تا درس رو امتحان میان ترم دارم و باید مث بووووووووووووق بخونم و واسه همین شاید زیاد نیام :ehem::shame:
خدایا باعث و بانی و لعنت :luuugh::luuugh:
PMC Top 20
1- آهنگ مردم از معین
2- آهنگ من و این رویا از جمشید
3-آهنگ بوم بوم از افشین
4-آهنگ عشق شیرین از امیر فرجام
5- آهنگ نگو بدرود از گوگوش
6-آهنگ وقتی که موهاتو نمیبندی از سعید سام
7- آهنگ به خود آی از آیدین جودی و محمد تیام
8-آهنگ وقت رفتن از یاس و آمین
9- آهنگ تمام ما از مهرداد
10- آهنگ No Les Digas
11- آهنگ قبرستون هیپ هاپ از رضا پیشرو
12- آهنگ دیوانه وار از مسیح و آرش Ap
13- آهنگ طاقت ندارم از شهاب تیام
14- آهنگ منو یادت نمیاد از حمید عسگری
15- آهنگ با تو با تو از ولی
16- آهنگ مرغ سحر از عماد عامری
17- آهنگ آرامش از عارف
18- آهنگ هدف از رضایا
19- آهنگ قلبم از آرمین2afm
20- (متاسفانه نرسیدم بگوشم این آهنگو و نفهمیدم کیه)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم مردم به آهنگ یاس اونقدر که باید رای ندادن
خودم هر چی رای میتونستم دادم ولی یاس اول نشد
اگر برای آهنگ من میجنگم ویدیو داده بود از همون هفته اول تا همین الان هر هفته اول میشد ...
اما مشکلی نیست ، اینقدر رای میدم تا بالاخره اول بشه
ولی خدا وکیلی ویدیوی فوق العاده ایه
ویدیو رو بیشتر از آهنگ از چی بگم دوست داشتم
عالیییییییییییییییی بود ، مثل خودم گفتی!!! رفرنس بده! منم به همه همینو میگم! این روح روانشناسیه ها! هم من دارم هم مرتضی هم زن داداش!!!:nishkhand:نقل قول:
مطمئنی؟
رفرنس بده ببینیم
بعید میدونم انقد باحال بوده باشه هاki::
اصلا دو تا روانشناس تو دربی داریم دیگه چیزی کم نداریم :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هی تو اون روح روح روانشناسیتون:evaa::luuugh:
حالا این زن داداش ما کجاییه ؟ دانشجویه ؟ یا فامیله ؟:evaa::evaa:
سلام به بروبچ گل دربی خوبین؟
من یه مدت کمی بود که نبودم....
نه به قبلا که تو 2 روز 1 پست داده میشد
نه به الان که تو 1 روز 3صفحه هست.... :ajibeee:
اگه منظورت جمعست من که فردا راه میفدم میام خوابگاه شما تشریف بیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=alexdelpiero_10;151766]باید اونایی که به ایران رای دادن رو بگیری و اینقدر بزنیشون که صدای سگ بدنki:: والله با این رای دادنشون:khandeeeee bahal:
QUOTE]
خوب بودیم که اینهمه موفقیت:crazy:
ایشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم تو زحمت نیفتی
حالا اصلش حتما
اره خدایی اینو خوب اومدینقل قول:
راس میگه زن داداش حالا کی هست:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بار عبدل از تقصیرت مبنی بر فحشی که نثار علم فرهیخته روانشناسی کردی میگذرم دیگه تکرار نشه که...................:morde:
درسته داداش همین کهنقل قول:
علی کریمی بین سه نفر دوم شد خیلی
هست و به قول تو هیچی از ارزشش کم نمیشه...:ohum: