پسر خوب میشه فایل صوتیشو جدا و خودت اپ کنی؟حجمش خیلی زیاده
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر خوب میشه فایل صوتیشو جدا و خودت اپ کنی؟حجمش خیلی زیاده
سلام بازم اینجا زلزله شد الان که دارم پست میدم
اینم اهنگ یاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين آمار كمپ تا الانه آقا نزديك به 2 برابر من پست داده بعد ميگه رسول اسپمرmas:-mas:-
طرف شده عين بهداد سليمي كه همون اول مدال طلا رو واسه اون گذاشته بودن كنارmas:-
مدال طلاي كمپ 5 هم همين الان بدين رضا جان سر مدال نقره مسابقه بدين heee::
خیلی ببخشید از همگی ولی کمپ رو به .... کشیدین دیگه
یکمی رعایت کنین بد نمیشه
جایزه که نمیدن نفر اول بشین/سریع دوس دارین کمپ به 100 برسه
الان کاری به مدیر بودنم ندارم فقط به عنوان یه کاربر این چیزا رو گفتم
والا وقتی وارد سایت می شید (البته قبلا که شعر نبود) نوشته ایجاد دوستی های جدید به بهانه یک علاقه
مشترک.اخه این کجاش دوستی هستش که به هم هی ناسزا می گید ؟؟؟؟؟؟ بابا یک ذره هم رعایت کنید
بد نیست به خدا
ki::
یادش بخیر چه دورانی تو کمپ داشتیم شما یادتون میاد من که یادم نمیاد ki::
ولی خداییش یه دستی باید روش کشید به قول معروف خونه تکونی میخواد
باید از همه ی قشر ها اینجا استفاده بشه :yes:
اولا open yuor eyes carefully
خب؟
دوما نگاه کن ببین من اسم ندارم ؟اون چه وضع رفتار با منه ؟اون کاربره دیگه یعنی چی؟تازه من گفتم اون کاربره هفت ***هست مگه ما کاربری به نام (اون کاربره )داریم؟ki:: پس وقتی نداریم پس کل قضیه منتفی میشه دیگه یعنی کسی هم نیست که بخود هفت ****ت بشهki::
ولی در کل درست رفتار کن
واسه من یکی با نام کاربریم درست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن من یه سوال داشتم اینجا به 100 برسه تمومه اخه چرا
مگه تاپیک هم دیدی واسه خودش تموم بشه ki::
اینجا خود به خودی که رسید به ص 100 توسط مهدی ( مدیر سابق یووهki:: ) بسته میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط the miz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و جلد بعدی کمپ زده میشه توسط یکی از بچه ها که باز این رو هم مهدی انتخاب میکنه کی جلد بعدی رو بزنهki::
بابا عبدالله بیخیال داری مراسم چهارشنبه سوری بهش یاد میدی :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط خواهشا از الان نرین تو فاز اسم انتخاب کردن dallliii
فیلم قلاده های طلا رسید برید بگیرید
خیلی باحاله از اخراجی های 3 خیلی بهتره :hehee:
اونا رو می تونید به صورت پیام در پروفایل به فرد مورد نظر ارسال کنید !نقل قول:
بازم یه سری پست پاک شد !
دوستان همراهی کنند بد نیست ! دوست ندارم اینو بگم ولی از این به بعد با اسپم برخورد میشه و اخطار داده میشه به فرد خاطی ! اینو دوست نداشتم بگم چون همه بچه های دربی دوستان ما هستند ولی از این دوستی نباید سو استفاده کنند ! چند صباحی ما رو تحمل کنید تا مدیر جدید بخش گفتگو که اتفاقا یکی از بچه های همینجاست بشه مدیر !
با تشکر roz:: roz::
کمپ به جز این هم جای چیز دیگه ای هست ؟خب بزار بقیه ببینن نگن این اقا الکی میگه میندازه پشت گوشش حداقل پست اولو که گفتم هرکی میخواد بگه براش بزارم رو حذف نمیکردم
الان میگم هرکی میخواد ازین بنرا که تو امضام دارم براش بزنم بگه یه نمونه کار هم برای 2نفر درست کردم کافیه متنتونو بهم پیام عمومی بزنین تا براتون درست کنم
میشه به این عکس یه نگاهی بیندازین و بگین معنیش چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اختیار داری مهدی خیلی دلم میخواد مدیر جدید این بخش رو بدنم شک میکنم که رسول باشهheee::
بابا جمع کنید این به قول رضا بنراتونو
ادم یاد اتوبوس میفته چیه بابا
خب بزار یکم پستمونو طولانی کنیم مهدی نزندمونheee::
اقا امروز به علت یکی از مسائل دوستان رفتیم یه سر امکان دیدیم به به ابدارچی ماشاالله از همیشه پرکارتره یه سره اینور اونور میره
مگه خوردن و اشامیدن برای مامورین اجرایی ممنوع نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
مرتوض من از آخرای کمپ قبلی دربی بودم دیگه! از همونجا قهرمانیو توی قاموس رضا دیدم! بنده خدا رسول اسمش بد در رفته!:nishkhand: حداقل رسول لینک تاپیک عکس زن و شوهر ورزشکار نمیذاشت که!lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یه چیزی! من یه مسیر رو(از تقاطع اسکندری آزادی تا سر چهار راه ولیعصر) با N تا قیمت متفاوت دارم هر روز میرمو میام ، یه جایی بین 500 تا 800 کرایه میدم بعد هر بار که میگم کرایه گرونه اصلش پونصده طرف یه جوری نگاه میکنه انگار مثلا اومده کافه ما قهوه 3 تومنی رو باهاش 30تومن حساب کردم قبلا!
پ.ن:اینو برای این اینجا گفتم چون خیلی حس بدی داشتم که 90% اوقات نمیتونم حق خودمو بگیرم ، گفتم به م رتوض و رسول و بچز بگم باهام همدردی کنن!
سلام
خدایا این چه سرویسیه ؟خوش به حال کسی که اینو داره love:::ajibeee::ajibeee:
خواهشا این عکس رو نگاه کنید
اگه گفتین این کیه؟:mage mishe::mage mishe:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-
تا جایی که من میدونم تو دربی هم یه نفر همچین سرعتی دارهنقل قول:
اونم کسی نیست جز دانیال ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
این تو کشور ما غیر عادیه ولی تو هلند گیگ براشون کیلوبایته entezar::
من که فکر می کنم این کسی که همچین سرعتی رو داره مال کره جنوبی هستش چون
سرعت اینترنت اونا 24 مگابایت بر ثانیه است اما چون داره با اینترنت دانلود منیجر دانلود می کنه و قابلیت ایست هم داره سرعتش اینقدر شده.
زمون ما که بود کسی با پستهای مزخرف و بی مصرف و بی محتوا اون بالای کمپ یا قبلا بهارستان نمیرفت:ogh:
الان چی شب ساعت سه میخوابیم صبح بلند میشیم میبینیم با چارتا پست بی خواصیت کمپ سه صفحه رفت جلو.
حرفای روزمرشونم تو کمپ میزنن.آقای محترم خوبه امضاتو نیگا کنی بعد بیای تو کمپ پست نیم خطی و چه بسا چند خطی بی محتوا بدی.اینو به همه میگم.از خودم تا ایضا بقیه.حرفای روزمره جاش تو پروفایل یا یاهو مسنجره نه تو کمپ.
کمپ محلی برا دوستی بیشتره.
__________________________________________________ _____________________________________________
در ضمن ابی جون آلبوم جدید شادمهر تو حلقمlove::.خیلی محشر خوندهlove::.کسی گوش داده.entezar::
راست ميگه دوستان يكم رعايت كنين بد نيست خودم هم راضي نيستم از اين پست هاي نيم خطي تو كمپ بدم از الان حرف زدن دو نفري رو ببرين تو پروفايل كمپ جاي بحث دسته جمعيه نه دو يا سه نفر يعني يه چيزي همون اول همين كمپ كه در مورد ازدواج و... بحث ميكرديم lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:روياي ما(همون كه با ابي خونده) رو دانلود كردم خيلي با حال بود:balesh:
بقیه یکم دارن راست میگن heee:: قبلا بحث های خیلی بهتری تو کمپ میشد و دور از هر اسپم و چیزی !
الان هر کی میرسه یه جمله یه خطی مینویسه پایینش یه عکس میزاره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، حداقل لامصبا عکسم میزارید حجمشو کم کنید heee:: کل و هوم تاپیکو داغون میکنید !(در حالی که اسپم سیتی مال همین عکساس )
پ.ن 1 : الان احمد میاد میگه این باران چی میگه بین این همه پسر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برو پیج مهرداد lagh::
پ.ن 2 :این فیلم دیکتاتور 2012 دیشب من دیدم و تموم کردم خعلی باحاله،از اول تا آخرش خوراکه خندس heee:: تو جاهایی از فیلم یه تیکه هایی میندازه یارو؛ آدم میمونه heee::
پ.ن هم خز کردم lagh::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرف های شما و چندنفر دیگه حرصمو دراورده بس کنین دیگه تا میبینین یه نفر یه چیز میگه به تقلید ازون پامیشین حرفشو تکرار میکنین مگه کمپ جای بحث و گفتگو نیست؟اگه سواد داشته باشین میفهمین اون نیم خطی که زیرش یه عکسه خود عکس یه دنیا مفهوم داره مثل همون سرعت دانلود یا اون دیتاسنتر فوتیران که برام عجیب بود اینا خودشون خیلی جای حرف داره خ.ودتون چیزی نمیگین به من چه مربوطه؟هروقت یه چیزی میبینین پامیشین اعتراض میکنین عکس میدم امار درمیارن به من میگن اسپمر و یاد گرفتین فقطیا تیکه بندازین یا مسخره کنین:gahhr::gahhr::gahhr:
الان کافیه فقط یکی ازین سه رشته ی ازدواج -انتخاب رشته و انتخاب موبایل وسط بیاد تا ببینینن چه قشقلقش به پاشده !!!!
مثلا شما بحث دیگه بلد نیستین ؟یه بحث درست و حسابی درموردش حرف بزنیم ؟به جرات میتونم بگم 25صفحه این کمپ به همین 3تا بحث رفته و خود شما باران خانوم مگه نیومدی لینک 10تا اهنگ ایرانی دادی /؟اونا هم اون وقت باید جاش اسپم سیتی باشه دیگه خوبه کسی بیاد تیکه بندازه؟ لطفا زیاد هم تند نرین و ازین و اون هم تقلید نکنین و قبل پست دادن فکر کنید
حالا اگه خیلی اعتراض دارین یکی یه بحث بندازهوسط فقط جون جدتون بحثه ازون سه تا بحث قبلی نباشه و جالب باشه :soal::soal::soal:
افرین.حتی بیشتر از 25 صفحه هم به این 3 تا موضوع اختصاص داده شده.به من یا اقای rezaorumchi مربوط نیست که چون سه نفر این موضوع رو دوست ندارند به بهانه یک خطی
بودنش می یان اینجا نظر می دن.اگه کسی از چیزی خوشش نمی اید نباید در موردش نظر
بده.شاید یکی دیگه از اون خوشش بیاد.به این مکان می گن انجمن.فقط شما نیستید
اقای R.BAGGIO.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید
اینجا در موردش بحث بشه و هر موضوعی که دوست نداشتید در موردش بحث نشه.
نباید که ادم خودخواه باشه.باید به نظرات بقیه احترام بگذاره.خوب اگه این موضوع رو
دوست نداری راجبش نظر نده.مگه اسمون به زمین می اید.حتی اگه کسی 1 کلمه
هم در این تایپ پست داده بود نباید این حرف ها رو بزنید ممکنه عصبانی بشه.منم
اگه جای اقا رضا بودم عصبانی می شدم.باید به پست و نظرات دیگران احترام بگذارید
این ابتدایی ترین چیز هایی که من دارم به شما می گم و شما رعایت نمی کنید.
اینجا یک مکان عمومی هستش نباید که به هم دیگه تیکه بندازید.خوبه مثلا شما یک
پست بدید بعد من ازش خوشم نیاد بیام تیکه بندازید.رعایت کنید لطفا.
من اسم ادم خاصي رو نيوردم ولي اينو ببين پست خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداييش خودت و انصافت اين جمله تو پروفايلش ميگفتي بهتر بود يا تو كمپ؟ منظور من اينا بود يعني بحث هاي دونفره رو گفتم ببرين تو پروفايل كه اينجا نباشه پروفايل واسه همينه ديگهنقل قول:
می گم یک لوگو هم برای فوتبال فانتزی طراحی کن.اونی که خودم طراحی کردم با نسخه ازمایشی بوده وقتی می سازم روش می زنه بتا ورژن.منم باید پاکش کنم و خلاصه
کار قشنگی در نمی اید.
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی ! بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست !
ما برای هر بخش و یا تایپکی قانون خاصی داریم که بیشترش بر میگرده به طرز تفکر مدیر و کسی که اون بخش رو اداره می کنه !
این بخش فعلا زیر نظر منه و اگه قرار باشه من نظم اینجا رو برقرار کنم ترجیح میدم قوانین من اینجا پیاده بشه ! که خوشبختانه این قوانین هیچ سخت نیست و تا الان هیچ کاربری معترض نبوده چون همه چیزو براش از قبل روشن کردیم ! البته اگر طرف از قوانین انجمن نویسی مطلع باشه می فهمه ! ما تو همین بخش گفتگوی آزاد یه تایپیک رو ایجاد کردیم به نام " اسپم سیتی " !
اگه کسی مایل باشه مطلب یا عکسی چیزی اضافه کنه و از جای دیگه کپی کنه میتونه اونجا قرار بده تا نظم این تایپیک که جایی برای تبادل نظر در مورد مسائل مختلف هست به هم نخوره ! ما توی جلد های قبلی کمپ با این مشکل روبه رو بودیم که دوستانی میومدن عکس و مطلب کپی می کردن و اینجا قرار میدادن و همینجور صفحات کمپ جلو می رفت ولی از شروع این جلد تصمیم بر این بوده که این دو موضوع رو از هم جدا کنیم !
ما با موضوع بحث شما یا دیگر دوستان مشکلی نداریم ولی با نحوه بحث کردنتون مسئله داریم ! قرار نیست هر کی بیاد یه نصفه خط بنویسه و ارسال کنه و همینجور به آمارش اضافه کنه ! دوستان میان 4 تا پست پشت سر هم ارسال می کنند هر پست یک خط ! اصلا جالب نیست !
حرفاتونو جمع کنید و یه جا بگین !
ویرایش:
چقد هم به زحمت های ما ارج نهاده شده ! :nishkhand: این همه زحمت کشیدیم براتون آهنگ آپ کردیم حالا میریم می بینیم تعداد دانلود ها رو ... همه بلا استثنا " صفر " ! :nishkhand:
من حال و حوصله کل کل ندارم ولی خدایی اونجا که می گی ترجیح می دمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این خودخواهی نیست ؟ضمنا اون پست کجایش یک خطی بوده یک تصویر
هم گذاشته.اصل کاری اون تصویره هستش.انتظار که نداری توی این تایپ
هرکس هر پستی که می ده تعداد خط هاش اندازه یک Reading باشه.
اول بگم که هر چی اتیشه از گور این احمد بلند میشه حالا خودش سردم دار بحث دو نفره و پست یه خطی تو کمپ بوده اینقد شاخ شده تریپ حرفه ای برداشته هاki::
این دوستمون که اسمش علی خب تازه اینجا پست دادنو شروع کرده بود و نباید بهش به این زودی ها گیر الکی داده میشد این کارو میشد با یه پست خصوصی حل کرد
اما در خصوص رضا که خدایی پستای خوبی هم میزاره تنها مشکله پستاش اینه که یهو چند پست پشت سرهم میزاره که اینم وظیفه مهدی بود و تذکر داد فقط یکم قاطی تذکر داد بچه ها بشون برخورد
این احمد و رسول شورش کردن و یه دفعه حمله بردن به دوستان
اما خدایی همشونم حق داشتند
به هر حال فک کنم مهدی یه تذکر دوستانه داد و جای این نیست که به کسی بر بخوره
خدایی حال میکنید پستام چقد پرمحتواس خودم حال میکنمki::
اهنگات خدایی به درد خودت میخوره فقط چی بودن اخه ایناki::نقل قول:
یه چیز جدیدی یه سبکی چیزی معرفی کن برداشته اهنگ امین حبیبی اپ کرده:nishkhand:
به نظر من هردو طرف حق دارین اولا اینکه اقا مهدی اول شدن اینجا هیچ افتخاری نداره همش خودتون بحثو داغ میکنین منم 4تا پست یک خطی دادم اما خداشاهده نه برای اول شدن من فقط دارم موضوع میگم تازه برین ساعت هر پستو ببینین یکیش بین هر پست 4ساعت اختلاف بود اما هرچقدرم که بهونه بیارم درسته نمیشه توجیه کرد من اشتباه کردم ولی شما هم یه ذره ادب و فرهنگ داشته باشین چرا اینهمه رسانه ایش میکنین؟بابا یه نفر گفت فهمیدیم دیگه ببین چند نفر هی اومدن گیر میدن از جمله رابیگو که یاد قدیماش کرده تا همین باران خانومو ... اقا علی عظیمی هم راست میگه که همیشه انسان های اسم و رسم دار اکثرا میان و بحثشون با استقبال رو به رو میشه هروقت سعی کردم جز بحث زلزله که باید هم بحث میشد بحث وسط بندازم هیچکی محل سگ هم نمیذاشت درسته ادمایی که بیشتر اینجا میان مقصرن ولی من خودم به شخصه مخلص اقا مهدی و رسول و امیر و علی و عبدالله هستم
راستی خدا به خیر کنه یه دونه 5ریشتری زد اینجا هم لرزید همه گی دعا کنید
ببین اقا یک مثال ساده می زنم اصلا توی این تایپ هم نیست.وقتی و اولین دوره فوتبال فانتزی رو ساختم
به چند نفر از اعضای دربی که خیلی پست می دادند گفتم بیاین در این مسابقات شرکت کنید.اما از ان ها
فقط 2 نفر اومدند و من مجبور شدم چند تا از دوستان سابق خودم رو دعوت کنم.
.
.
.
.
.
.
.
حالا اگه مثلا یکی از همین اعضای اسم و رسم دار فوتبال فانتزی رو درست می کرد همه می اومدند
توی این مسابقه شرکت کنند بدون این که حتی برای یک نفر هم اون کاربر دعوت نامه بفرسته.
والا منم گفتم حوصله کل کل با اون کسایی رو که به من و اقا رضا گیر دادند رو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودتون هم که دارید می گید که گیر الکی به ادم می دن و می شه با پست خصوصی
هم حلش کرد.من خودم به شحصه دوست ندارم دیگه این مسئله ادامه پیدا کنه.بهتره
همین جا این بحث رو تموم کنیم و این چند صفحه اخر جلد چهارم رو هم با این بحث
الکی تموم نکنیم.دیگه خواهشا در مورد این موضوع حرف نزنید.
دیگه والا کارمون به جایی کشیده که از ترس گیردادن ها نمیتونیم یه پست بدیم
الان امروز به جز این جا دو تا زلزله هم تو فارس و بندرعباس و اهواز اومد که زیر 4ریشتر بودن برین این سایت میبینین و دیونه میشین از زلزله ی 5ریشتری که حدود 10و نیم شب احساس شد ببینین چند تا ی دیگه اومده و هنوزم تمومی نداره کافیه هر 1ساعت اون صفحه رو رفرش کنین تا معنی واقعی تعجب رو حس کنین
از 17زلزله ی امروز 16تاش ماله ورزقان و یکیش مال اهر بوده
سایت جالب و بروزیه
راستی بچه ها،کسی از جاهای دیگه دنیا هم خبر داره.یعنی توی جا های دیگه هم زلزله یا
هر بلای طبیعی دیگه مثل طوفان،سیل و..... اومده یا فقط توی ایران این اتفاق ها می افته.
فکر کنم خیلی بهتر باشه قانونی گذاشته بشه که هر کاربر در روز بیشتر از 2 پست در این تاپیک نتونه ارسال کنه و بقیه پستهاش حذف بشه.
در مورد زلزله هم ملت ایران خیلی به فکر هستن / مثل مسئولین نیستن کهentezar::
خب چرا دوست داریم همیشه دعوا باشهheee::یه بار که دیدیم کاربر اشتباه میکنه چه من چه بقیه بهش بگین تا دفعه دیگه پیش نیاد، اگه گوش نکرد کنار پست کاربرا این شکله :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هست که برای اخطار دادن ازش استفاده میکننheee::(جهت اطلاع)
خب حالا تو ببین
من باهات شوخی ندارم که
پستی هم که نوشتم مسخره نیست
پس کمی جدی بودن بد نیست
اینکار اگه بشه خیلی برا تاپیک لازمه
همه میدونن که منظورم چیه
آره اصلا پست ندیم خیلی بهتره،تاپیک اسپم جای دیگه هست!([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
یادآوری
همونطور که از اسمش پیداست اینجا همه جور بحثی میشه البته با قوانین زیر :
1 - احترام همدیگه رو نگه دارید!
2 - از دادن پست های اسپم مثلا : شکلک تنها ، متشکرم ، خیلی با حالی و ..... جدا خودداری کنید!
3 - اینجا خیلی راحت نظرتون رو بی دغدغه بگین ! راجع به خودتون ، علایقتون ، درساتون ، حتی مشکلات درسیتون رو میتونید اینجا بگین تا اگه کسی در توانش بود کمکتون کنه!
4 - به تیم های هم توهین نکنید!
5 - اگر کسی تخلف داشت مدیر این قسمت که یکی از بچه های خودمون خواهد بود باهاش برخورد خواهد کرد!
6 - بحث 30 یا 30 ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 - مورد اولی رو یادتون نره!
دو پست در روز كم نيست همين دو پست رو پر محتوا بده نه كوتاهنقل قول:
امروز بوشهر هم زلزله اومده 2/7 ريشتر تو فارس هم دوتا زده ولي بازم تو همون آذربايجان خيلي ميزنه تقريبا هر 2 ساعت يكي ميزنه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
اونايي كه بحث آهنگ ميكنن خواهشا وقتي اسم استاد داريوش مياد به احترامش بلند بشين:love:
پ.ن:كسي فيلم سينمايي خوب سراغ داره بگهdallliii
فعلا كه دارم فيلم يك اصفهاني در سرزمين هيتلر رو دان ميكنم:hehee:
فکر کنم برای بعضی از دوستان سوء تفاهمی در مورد این تاپیک پیش اومده . کمپ جایی هست که توش باید بحث های off topic ـی انجام بشه ؛ یعنی باید تو این تاپیک بحثهایی رو اینجا انجام بدیم که تاپیک خاصی برای اونها وجود نداره و عمدتا بحثهای غیر فوتبالی هستند . برای مثال میتونیم اخبار روز رو اینجا بزاریم نه اینکه c & p باشه بلکه از زبون خودمون بنویسیم و راجع به اونا بحث کنیم یا علایقمون رو حالا تو هر زمینه ای که باشه اینجا مطرح کنیم یا اینکه میشه هر اتفاق جالبی که واسمون میفته اینجا بنویسیم و بشه راجع بهش صحبت کرد.
واقعا موضواعات زیادی واسه بحث وجود داره. اگه تاپیک به این حالت دربیاد یه کسی که تازه عضو شده هم میتونه خیلی راحت اینجا پست بده اما این بحثهای چت گونه دو سه نفره واسه هیچ کس به جز همون دو سه نفر جذابیتی نداره.
نه اینکه صرفا چت های دو سه نفری راه بیفته و هرکسی (منظورم شخص خاصی نیست) یک خط در جواب یک نفر دیگه بنویسه و "ارسال" رو بزنه . اینجوری تاپیک از روند خودش خارج میشه و به حالت چت در میاد که این جالب نیست ...
با توجه به شناختی که از مهدی دارم میدونم که دوست نداره پست کسی رو پاک یا ویرایش کنه پس بهتره خودمون رعایت کنیم تا احیانا دلخوری هم بوجود نیاد ...
مرسی :love:
آقا من فقط یک اطلاعیه بدم و برم
مهدی پاکش نکن
عکس جدیدتونو که تابه حال کسی ندیده رو برام پ خ کنین تاهفته بعدی مسابقه چهره رو اغاز کنم
تا الان سه نفر عکس دادن
بقیتونم همکاری کنین خواهشا :love:
شما تازه واردی و نه به اخلاقیات من واقفی نه به طرز برخورد من با کاربرای خاطی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما اسمشو بذار دیکتاتوری ! خرسندم از اینکه تا الان 6 جلد کمپ و بهارستان و حرف های خودمونی داشتیم و کسی از دستم ناراحت نبوده ! ( به جز مدیرا که همیشه تو تایپیک مورد مواخذه قرار گرفتم که چرا با بعضی ها مدارا می کنی ! ولی همیشه سعی کردم در مقابل مدیرا موضعی بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب )
اینو هم اعلام کنم من به زودی مدیریت اینجا رو میدم دست یه نفر دیگه و آرزوی موفقیت می کنم برای مدیر جدید !
من هیچ وقت نگفتم Reading ! گفتم اسپم ندین ! چارچوب اسپم هم برای هر فروم نویسی مشخصه ! از copy و paste گرفته تا حال و احوال و شکلک خالی و فحش و ناسزا ! حالا ممکنه یک خط باشه یا به گفته خودت Reading !
- مرتضی جان ما اسم هیچ فردی رو نبردیم ! و مسئله هم قبل از حضور ایشون تو کمپ شروع شده بود !نقل قول:
- رضا هم من چندین بار پستاش رو ترکیب کردم و گوشزد کردم ! ولی طبق روال سابق داره پیش میره !
باز هم اعلام می کنم شما بیاین حرفاتونو جمع کنید و همه رو تو یه پست بگنجونید ! یا اینکه اگر پست قبلی هم مال خودتون هست ویرایش کنید و بنویسید " ویرایش " !
- در مورد آهنگ ها هم عرض کنم خدمتتون که شما نیومدی نظرتو بگی بعد هم خودت شرکت نکردی ! من از سبک و این چیزا هم چیزی سر در نمیارم ! سلیقمون هم همینه گه دیدی ! حالا تو بذار ببینیم تو چی گوش میدی !
رابیگو ؟!!! :shogh: روبرتو باجو هست ! entezar::نقل قول:
حق با شماست ! قدیمیا حرفشون بیشتر خریدار داره و این کاملا عادیه ولی این دلیل نمیشه که کسی هم کاری به کار بقیه نداشته باشه ! مخصوا جو این تایپیک که دوستانس و البته گاهی شیطنت هایی دیده میشه ولی در کل مشکلی بین کاربرا نیست ! اگه شما می بینی بحث زلزله خریدار نداره دلیلش این نیست که شروع کننده بحث شما بودی ! چند وقتی هست کمپ خوابیده که بیشتر به خاطر تعطیلی مسابقات فوتبال و از یه طرف المپیک و ماه رمضونه ! مطمئن باش رفته رفته دوباره کمپ هم جون میگیره !
شما مطمئن باش یه همچین درخواستی اگه تو کمپ داده می شد هیچوقت جنبه اسم نمی گرفت چون همه گیره و شامل همه میشه مثل همین درخواستی که عبدالله داده ! مخصوصا این که مربوط به خود انجمن هست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر هم منظورتون اینه که به درخواست شما محل داده نشده جواب پست بالایی رو بخون ! من به شخصه هیچ علاقه ای به فوتبال فانتزی ندارم و هیچوقت تو این جور چیزا شرکت نکردم ! این از من ! حالا بقیه ممکنه دلایله خودشون داشته باشند !
اگر موافق هستین بحث رو همینجا تمومش کنیم ! برای موافقت هم کسی پست نده فقط زیر پست من تشکر بزنه ! roz::roz::roz::roz::
واقعا اوضاع جوری شده که دیگه میترسم پست بدم میترسم که بریزین رو سرم میخواستم بگم دیگه بس کنین یه سری اختلافات بود که به لطف مدیراخرالصباح اقا مهدی حل شد حالا دیگه این 3 -چهار صفحه رو عین ادم بیاین بایه بحث تموم کنیم
راستی جک هم اسپمه ؟این جوکو داشته باشین :
شاهکار ادبی خنگول:
شب بود و خورشید چو ماه میدرخشید خنگول در سکوت گوشخراش شب یکه و تنها به همراه خانواده اش قدم زنان ایستاده بود!!!!!!:hehee:heee::heee::mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-