-
پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
اگه مربی دلش با رئال نباشه رفتنش خیلی بهتره
رئال اینقد بزرگ هست که هر کسی ارزوش بودن تو اونه
حالا که اینطور شده اگه حرفایی که در موردش جدی باشه هر چند دوسش دارم اما فکر کنم رفتنش به صلاح تیم باشه
به شخصه الان موافق اومدن ونگر نیستم یکی مثه شوستر که با تیم اشنایی داره و یا یورگن کلوپ
-
با کمی تاخیر عید رو تبریک میگم به تمامه هوادارای رئالزنده باد رئال
-
خیلی خوب ابتدا عید رو تبریک می گم حالا میرم سر اصل مطلب بعد یه مدت نیومدن تواین قسمت گفتم بیام تا بردهای ارزشمندی که تو این مدت بدست اوردیم رو تبریک بگم هر چند با تاخیر..........
و خوش شانسی رئال خوردن به گالاتسرای هم تبریک بگم:yes:
-
خوب اینجا که پرنده هم پر نمی زنه همیشه مدیر میومد میگفت حالا من میگم فردا شب بازی های لالیگا شروع میشه بازی رئال و ساراگوسا هم فردا شبه ساعت 23:30خواهش میکنم بیایید نظر بدین تا اینجا از سوت وکوری در بیاد:daghon:
درضمن شبکه ورزش هم نشون میده بازی رو......
-
این بازی هم مساوی کردیم اگه بازی های نیم فصل دوم یکم جدی تر بازی می کردیم به بارسا میرسیدیم اما نشدom:: دیگه حالا بیشتر باید رو بازی 4شنبه با گالاتسرای تو چمپیوزلیگ تمرکز کنیم:babaa:
-
آره باید بی خیال لیگ بشیم و به لیگ قهرمانان فکر کنیم و جام حذفی
-
الان سپاهان و تراکتور دارن بد بازی می کنن اعصابم خورده اصن حال و حوصله اینکه امشب بارسا خوب بازی کنه رو ندارم رئالم که مساوی کرد استقلالم که باخت کلا هفته مزخرفی بوده تا اینجا ببینیم فردا رئال چی کار می کنه
-
امشب هر چند بازی تو مادریده و هر چند بازیمون شاید از نظر اسمی با ضعیفترین تیم بین 8 تیمه اما باید حسابی جدی بگیریمش تیم حریف بسیار انگیزه داره و میاد که امیدوارنه بازی برگشتو تو ترکیه انجام بده بنابراین خیلی مهمه دفاع اسیب پذیرمون حواسشون حسابی جمع باشه یه نتیجه 2 یا 3 به 0 خیلی ایده اله هر چند اصلا دور از دسترسم نیست
-
خب امشب هم یه بازی حساس برای رئال مادرید هست
این بازی بزرگی هست و میشه گفت جنگ بزرگان فوتبال هست
از رئال: رونالدو و النسو و کاکا و راموس و ...
از گالاتاسرای: اسنایدر و دروگبا و فلیپه ملو و التینتاپ و...
خواستم بگم کسانی که میگن این تیم ضعیفه اشتباه کردن
به امید پیروزی رئال
-
نقل قول:
خب امشب هم یه بازی حساس برای رئال مادرید هستاین بازی بزرگی هست و میشه گفت جنگ بزرگان فوتبال هستاز رئال: رونالدو و النسو و کاکا و راموس و ...از گالاتاسرای: اسنایدر و دروگبا و فلیپه ملو و التینتاپ و...خواستم بگم کسانی که میگن این تیم ضعیفه اشتباه کردن به امید پیروزی رئال
یه تیم با داشتن چندتا مهره خوب درجه 1 نمیشههر چند بازی نسبتا سختیه اما مالاگا و گالاتاسرای ضعیفترین تیما بین 8 تیم برترن
-
نقل قول:
خوب اینجا که پرنده هم پر نمی زنه همیشه مدیر میومد میگفت حالا من میگم فردا شب بازی های لالیگا شروع میشه بازی رئال و ساراگوسا هم فردا شبه ساعت 23:30خواهش میکنم بیایید نظر بدین تا اینجا از سوت وکوری در بیاد:daghon:
درضمن شبکه ورزش هم نشون میده بازی رو......
نقل قول:
این بازی هم مساوی کردیم اگه بازی های نیم فصل دوم یکم جدی تر بازی می کردیم به بارسا میرسیدیم اما نشدom:: دیگه حالا بیشتر باید رو بازی 4شنبه با گالاتسرای تو چمپیوزلیگ تمرکز کنیم:babaa:
سلام نیلوفر خانوم خوبید چه خبر؟:nishkhand: بابا خوب بقیه هم مثل من در تعطیلات به سر می بردند دیگه!
خوشحالیم که به جمع اضاف شدید.
نقل قول:
خب امشب هم یه بازی حساس برای رئال مادرید هست
این بازی بزرگی هست و میشه گفت جنگ بزرگان فوتبال هست
از رئال: رونالدو و النسو و کاکا و راموس و ...
از گالاتاسرای: اسنایدر و دروگبا و فلیپه ملو و التینتاپ و...
خواستم بگم کسانی که میگن این تیم ضعیفه اشتباه کردن
به امید پیروزی رئال
این تیم هم ضعیف نیست درست اما اگر بخواهیم بین سایر تیم ها مقایسه کنیم این تیم و مالاگا از بقیه تیم ها ضعیف ترن.ما امسال نشان دادیم در مقابل تیم های ضعیف تر خوب بازی نکردیم. ایشالا که خوب ظاهر شیم.
با ساراگوسا هم که مساوی کردیم عیب نداره لالیگا رو از دست دادیم بهتره تمرکز رو لیگ قهرمانان باشه.
آخ آخ فراموش کردم. سال نو همگی مبارک ایشالا سال خوبی برای همگی و پر از موفقیتو خوشحالی باشه.
-
خب بالاخره بعد از این همه کل کل یه نتیجه خوبی گرفتیم فقط من موندم که این دیماریا چرا توی زدن ضربات آخر دقت نمیکنه.میشد راحت 2 تا گل دیگه حداقل بزنیم
اگه هیگواین بتونه آمادگیشو حفظ کنه خیالمون از بابت مهاجم راحته و همه چی روی دوش رونالدو نمیفته.
به نظر شما بهترین حریف برای نیمه نهایی "ان شا الله" چه تیمی میتونه باشه؟
-
نقل قول:
یه تیم با داشتن چندتا مهره خوب درجه 1 نمیشههر چند بازی نسبتا سختیه اما مالاگا و گالاتاسرای ضعیفترین تیما بین 8 تیم برترن
درست میگی داداش
با چند تا مهره نمیشه بگی تیم خوبی هست ، ولی من ثابت میکنم که حرفم درسته
مگه همین دروگبا تیم چلسی رو قهرمان اروپا نکرد
حالا از رئال برات مثال میزنم:
وقتی تیم رئال رونالدو و اوزیل رو روی نیمکت میذاشت ، تیم خیلی بد بازی میکرد و مورینو مجبور میشد اون دوتا رو به زمین بیاره ، مگه رئال بهترین بازیکنان رو نداره
پس نتیجه میگیریم با 2 یا 3 مهره هم میشه حرفی زد
-
منم برد رو تبریک می گم به نظرم بازی با ساراگوسا سخت تر بود تا این ولی ایوال رئال تو سانتیاگوبرنابئو کار رو تموم کرد دیگه مطمئنم به نیم نهایی صعود کردیم
-
اگه مالاگا نیاد بالا راحت ترین حریف برای رئال بارسلونه
-
نقل قول:
اگه مالاگا نیاد بالا راحت ترین حریف برای رئال بارسلونه
فک کنم گالاتاسرای هم دیگه سخت تره بارسلونا برا رئال اما من دوست دارم بهبارسا بخوریم چن هم با اقتدار میاییم بالا و به فینال می رسیم و هم انتقام شکست چند سال پیش تو نیمه نهایی رو می گیریم اگه به دورتمند هم بخوریم خوبه
-
پیش بینی من اینه که به برنده یوونتوسو بایرن می خوریم که به نظر میاد بایرن باشه.
فرداشب هم بازیمون به وقت ایران زود تر برگزار میشه ساعت 20:30 .ایشالا که این بازی رو پر گل می بریم
-
اگه به بایرن بخوریم برا من فرقی نمی کنه ولی من دوست دارم رئال ببره آخه میدونم بایرن حداقل لیگ رو داره ولی رئال فقط همین جام رو داره ولی ای کاش به بارسا یا دورتمند بخوره رئال
-
میگم کسی هنوز نمیدونه چرا رونالدو بعد از گلزنی مقابل گالاتاسارای calm down کرد؟!!!!!:fek konam:
منظورش چی بود؟
-
-
سلام من طرفدار تیم کهکشانی و آرسنال هستم و روز اول هست که وارد دربی شده ام و خیلی خیلی خوشحال هستم که تو جمع صمیمی شما هستم به امید دهمین قهرمانی رئال تو چمپیونزلیگ امسال
-
نقل قول:
سلام من طرفدار تیم کهکشانی و آرسنال هستم و روز اول هست که وارد دربی شده ام و خیلی خیلی خوشحال هستم که تو جمع صمیمی شما هستم به امید دهمین قهرمانی رئال تو چمپیونزلیگ امسال
سلام صادق خیلی خوش آمدی من که خیلی خوشحال میشم هر روز به جمع رئالی ها افزوده میشه و تازه جالب اینجا هست که بیشتر بچه های رئال از شهر شیراز هستند.
-
ان شا الله امسال لیگ قهرمانان از ان رعال هست با بازی خوب کریستین
-
شکست سنگین لوانته برابر رئال رو تبریک می گم واقعا خوب بازی کردیم. بعد از مدت ها در لالیگا خوب ظاهر شدیم. اما باز هم کمی نشون دادیم که کمی به 2 بازیکن وابسته هستیم یکی اوزیل و یکی رونالدو.
کاکا هم داره برمی گرده به زمان خودش اما هنوز خیلی فاصله داره. امشب خیلی خوب ظاهر شد و حالا دوست دارم مقابل تیم های بزرگ ببینمش.
بازی بعدمون هم که باید بریم ترکیه و بازی تشریفاتی انجام بدیم اما نباید دست کم بگیریم حریفو.
به امید پیروزی های پیاپی تا آخر فصل
-
اغا من چند وقته اینجا پست ندادم دلم تنگ شده ....
این چند بازیه رئال رو هم ندیدم پس نظری ندارم ولی این برد پر گل و روحیه بخش رو به هواداران خوب رئال تبریک میگم :nishkhand:
بازی بعدی یه بازی تشریفاتی با گالا داریم تو ترکیه نباید این بازی رو سر سری بگیریم باید با قدرت ظاهر بشیم و خط نشون بکشیم برای تیمی که مرحله بعدی باهاش رو به رو میشیم
رونالدو هم که توی لیگ قهرمانان گل کاشته امیدوارم هم رونالدو و هم کل تیم تو اوج باشن و به امید خدا چمپیونز لیگ رو بالای سر ببریم ... :flowerysmile:
زنده باد رئال
زنده باد مورینیو
راستی گفته میشه مورینیو قراره مورینیو بره چلسی و رونالدو رو با خودش ببره
به نظرت رونالدو تن به چنین کاری میده ؟
-
تبریک بابت برد خوب و جدای اون بازی هماهنگ و ترکیبی که اینقد قشنگ فشار مستدام به پا بود از دقیقه 75 به بعد لوانته ای ها دیگه کاملا گیج شدن و بازی رو بطور کامل از دست دادن
اینو میگن قدرت تهاجمی رئال
-
من که نشد بازی و ببینم ولی به همه تبریک میگم این پیروزی رو و از این جهت هم خوشحالم چند تا بازیه که خط دفاع انگار داره پیشرفت میکنه
زنده باد رئال
-
دیشب مهاجمای رئال هر دوشون نشون دادن دارن دوباره برمیگردن اون از کارای ترکیبیه بنزما اونم از هیگواین که دیوانه بود
فقط نمیدونم چرا بنزما از شوت پایانی میترسید خیلی جاها نزد الکی پاس میداد بنزما اگه خودش بخواد بشهباشد اون شوتای باحالشو بزنه
اوزیلم دو تا گل زد هنوز نیومده بود دیگه گل دوم خودشم خندش گرفته بود فقط حیف نشد پاس گل بده حقش هست واقعا بهترین پاسوره به نظر من
عجب رسمی شده بین این گزارشگرای ما جدیدا اصطلاحای خارجکی میگن یکیش اینه "یک پاس کات بک به عقب :ahaaaaaa:mas:-" اون یکی ام میگه اینم یک ری اکشن خوب :D والله اینا دیگه دارن زبون مادریشونو یادشون میره mas:-
-
ایول منم برد رو با تاخیر تبریک می گم همه توش عالی بازی کردن به خوصوص اوزیل که دقیقه 75اومد و 2 تا گل هم زد:jeddiiiii:
-
نقل قول:
ایول منم برد رو با تاخیر تبریک می گم همه توش عالی بازی کردن به خوصوص اوزیل که دقیقه 75اومد و 2 تا گل هم زد:jeddiiiii:
منم با تاخیر تبریک میگم برد رو از همه بهتر گل فوق العاده هیگواین بود دمش گرم. اوزیل هم که واقعا گل کاشت مخصوصا تو 10 دقیقه آخر بازی:ohum:
-
تصاویر : زندگی شاهانه رئالی ها در هتل چراغان بازیکنان رئال مادرید یکشنبه زندگی "سلطان " وار را آغاز کردند . در حقیقت رئالی ها به هتل چراغان پالاس رفتند . هتلی که به طور میانگین پول اتاق هایش شبی 600 یوروست که این قیمت برای سوئیت های سلطانی به 30 هزار یورو هم می رسد .
این قصر عجیب را سلطان عبدالعزیز بین سالهای 1863 تا 1867 ساخته است . این هتل در کناره تنگه بوسفر قرار گرفته است ، تنگه ای که آسیا و اروپا را جدا می کند و حد فاصلی میان دریای مرمره و دریای سیاه است . نمای زیبای آب باعث می شود که هر کسی بخواهد که تنی هم به آب بزند .
آذین کاری تا سال 1872 طول کشید اما عبدالعزیز فقط چهار سال از ساختمانش لذت برد . او در سال 1876 دار فانی را وداع گفت . جانشین او ، مراد چهارم 93 روز در این ساختمان بود و سپس دچار بیماری ذهنی شد . هر چند که پس از برکنار شدنش هم در چراغان زندگی کرد .
در اوایل قرن بیستم ، مجلس ترکیه می خواست در مورد قصر چراغان تصمیم گیری کند اما در سال 1910 ، آتش سوزی تقریبا به طور کامل این قصر را ویران کرد . فقط دیوارهای بیرونی سالم ماندند . چمن هایش هم همین طور که حتی زمانی بشیکتاش از آن به عنوان زمین فوتبالش استفاده می کرد .
در سال 1991 قرار شد که کی هتل شیک در این محل ساخته شود هر چند که به سبک معماری اصلی وفداری چندانی وجود نداشت . این هتل برای مراسم های مهم در ترکیه یکی از مکان هایی است که به خوبی مورد استفاده قرار می گیرد . از فرمولا گرفته تا یورو لیگ بسکتبال ، پوتین ، احمدی نژاد و پادشاه اسپانیا به این هتل آمده اند . حتی مراسم معارفه فیلم اخیر جیمز باند هم در این هتل بود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
منم تبریک میگم برد پر گل رو البته این فصل فقط دل به لیگ قهرمانان باید ببندیم
-
با این جایی که بروبچ مادریدی تو ترکیه اسکان نمودن خدایی باید گالا رو دورقمی کننki::
ولی خوشبختانه بازی سختی ندارم و با زدن یه گل و البته گل اول دیگه کلا گالا یی ها رو ناامید و بدون انگیزه میکنیم
-
سلام به بروبچ گل رئالی ..
میخواستم بگم این خبر درسته یا نه که مورینیو قراره راموس رو بزاره تو لیست فروش ؟!؟
-
یه خبر بد اینه که هیگواین اعلام کرده پایان فصل از رئال جدا میشه که از این اخبار خیلی ناراحت شدم
به نظر میرسه فصل بعد یکی از اون فصل هایی باشه که بیشتر بازیکنانمون از این تیم جدا بشن
-
-
صعود آسونی نداشتیم اما بالاخره صعود کردیم این آربلوا خوب شد که اخراج شد که تو بازی بعد نبینمش خیلی بدم از این بازیکن میاد-به نظر من کم اشتباهترین بازیکن رئال تو این بازی مودریچ بودش که خیلی خوب بازیسازی میکرد
-
منم به نوبه خودم صعود رئال رو به دور بعد تبریک میگم امیدوارم که تو دور بعد هم موفق باشیم به نظر من هم این آربلوا در حد تیم بزرگ رئال نیستش
-
منم صعود تقریبا مقتدرانه تیم رو به همه تبریک میگم اما از اون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد.مشخص بود که نیمه دوم مورینیو به بازیکنا گفته شل بگیرن بازی رو.اما تا به خودشون اومدن دیدن گالاتاسارای از این رو به اون رو شده.باید قبول کنیم مورینیو یکم ترسویه که به همه میگه دفاع کنن.اگه زیاد تو لاک دفاع نمیرفتیم میشد بازی و کنترل کنیم(البته نبود ژابی کاملا حس میشد).دقیقا همچین چیزی توی بازی رفت نیمه نهایی فصل قبل اتفاق افتاد که بایرن دقایق آخر گل پیروزی رو زد.اما امیدوارم مورینیو به خودش بیاد
-
نقل قول:
منم صعود تقریبا مقتدرانه تیم رو به همه تبریک میگم اما از اون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد.مشخص بود که نیمه دوم مورینیو به بازیکنا گفته شل بگیرن بازی رو.اما تا به خودشون اومدن دیدن گالاتاسارای از این رو به اون رو شده.باید قبول کنیم مورینیو یکم ترسویه که به همه میگه دفاع کنن.اگه زیاد تو لاک دفاع نمیرفتیم میشد بازی و کنترل کنیم(البته نبود ژابی کاملا حس میشد).دقیقا همچین چیزی توی بازی رفت نیمه نهایی فصل قبل اتفاق افتاد که بایرن دقایق آخر گل پیروزی رو زد.اما امیدوارم مورینیو به خودش بیاد
هیچ زمانی چنین مربیان بزرگی که تازه اونم مورینیو باشه به بازیکنانش نمیگه شل بازی کنید آخه چه دلیلی داره که بگه دست کم بگیرند تیم گالاتاسرای رو - البته با حرفت موافقم کمی تو نیمه دوم رئال تو لاک دفاعی رفته بود البته با اذافه کردن بنزما تیم جان تازه ای گرفت و تونستیم گل دوم رو در حالی که 10 نفره بودیم بزنیم.