پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
یکی اینو جواب بده............
قبلا یه نمودار کشیدم توضیح داده بودم کدوم اسپانسر بهترینه. که دومی ( از سمت چپ دومی) که روزی 1 توکن با آنلاین شدن در بازی میده بهترینه.عددش هم از همه بیشتره (35)
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام
لیگ و جام حذفی از کی شروع میشه؟
نقل قول:
سلام
لیگ و جام حذفی از کی شروع میشه؟
لیگ تا 3 روز آینده و جام حذفی احتمالا از فردا صبح
یه چیزی ک امروز فهمیدم این بود ک ای کاش بازیکنای گرونم رو فصل قبل میفروختم چون با هر لول ک بالا میری نیاز به بازیکنای بهتر با قیمت بالاتر داری.مثلا یه مهاجم داشتم ک فصل قبل 4 ستاره بود 2 مبیون می ارزید.اما فصل جدید شده سه ستاره و 1.2 ملیون بیشتر نمی ارزه.اگر آخر فصل قبل فروخته بودمش الان یه بازیکن با کیفیت با پولش میخریدم:aaaa:
سلام علی من در مورد خرید توکن برات پیام گذاشتم لطفا ج بده
نقل قول:
سلام علی من در مورد خرید توکن برات پیام گذاشتم لطفا ج بده
دیروز واست پیام خصوصی فرستادم. چک کن
سلام
من اکانت فیس بوکم رو وصل کردم به این بازی. حالا میخوام حذفش کنم. چکار کنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
من اکانت فیس بوکم رو وصل کردم به این بازی. حالا میخوام حذفش کنم. چکار کنم؟؟؟؟؟
سلام. میخواین بازی رو از اکانت فیسبوک حذف کنید ؟؟؟ چنین کاری نمیشه انجام داد
واقعا در حق ما ایرانی ها خیلی ظلم میشه
از صبح ساعت 9 تا حالا کلی توکن خرج کردم ولی نتونستم بازیکن بخرم!!!
خب دوستان فصل قبل تیم من ششم شد تو اون لیگ فشرده و نزدیک! به هر شکلی بود بالا اومدیم.
تیم دومم هم قهرمان لیگ،نایب قهرمانی حذفی و سومی چمپیونز رو بدست آورد. این تیمم کلا 14 تا توکن داره ببینم با این تعداد توکن چندتا بازیکن میتونم بخرم lol:-