از لحاظ حقوق باهاشون مشکلی نخواهم داشت؟؟آخه حقوقشون خیلی بالاست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از لحاظ حقوق باهاشون مشکلی نخواهم داشت؟؟آخه حقوقشون خیلی بالاست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب مشخصا وقتی قیمت خرید بالایی دارن حقوق بالایی هم خواهند داشت! همونطور که گفتم پول به اندازه کافی باید داشته باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman_Fz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه تجربه دیگه اینکه اگه مثلا 5 روز مونده باشه تا آکادمی بهتون بازیکن بده و شما آپدیت کنین آکادمیتون رو ، اونوقت آکادمی از اول شروع به ساخت بازیکن میکنه ، ینی اون 2 تا بازیکنی که قرار بوده 5 روز دیگه بهتون بده از دستتون میپره ، پس من پیشنهاد میکنم هروقت بازیکن رو بهتون داد و در روزای اول ساخت بازیکن جدید بود آپدیت کنید ، این مورد در زمین تمرین و بیمارستان هم صدق میکنه ، داش aliexpress میخامت ، خیلی گلی ، دوستان موفق باشید تو بازیlove::
آقایی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخ آخ خوب که گفتی! من خیلی وقت پیش این اتفاق واسم افتاده بود ولی بادم رفته بود الان که گفتی یادم اومد! 2 روز مونده بود بازیکن جدید بهم بده منم به شدت منتظر بودم!
رفتم آکادمی رو آپدیت کردم شد 22 روز!!!!! یعنی انقد ضد حال خوردم که حد نداشت!
خیلی خیلی ممنون که نکته به این مهمی رو مطرخ کردی roz::
راستی دوستان من لول 5 هستم و حداکثر قدرت توی این لول 44 هست که قدرت تیمم نزدیک به 43 هست ، این فصل لیگ رو قهرمان شدم ، چمپیوز لیگ هم نیمه نهایی و کاپ هم چند روز پیش حذف شدم ، اما این فصل خیلی بد شانسی آوردم توی بازی ، نمیدونم چرا مهاجمام توی بازیهای مهم توی چهار چوب نمیزنن، آمار شوتهای توی چارچوبم کمه بعضی از بازیا ، باید هر 3تارو قهرمان میشدم اما اشکال نداره ، محکمترو قویتر میریم واسه لول 6lay_;;
داش علی داری کم کم بهم میرسیااااا:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تو چمپیونز لیگ که نبودم.جام حذفی هم که همون اول حذف شدم:whistle3: فعلا تو لیگ سومم. اگه بازی فردا رو ببازم و رقیبام ببرن ممکنه تا رتبه 5 پایین بیام و نتونم برسم به چمپیونز.ولی چیزی که قطعیه اینه که فصل بعد ما لیگ 12 حضور داریم:ookk:
سلام یه دروازه بازبان عالی گرفتم
یه برنامه گرفتم شماره میزنی هر گوشی که دستش گرفته میزنه ههههههه
آقا واسه خرید بازیکن لحضه آخر پیشنهاد بدید 100 درصد می برید
سلام من سطح یک بودم امروز تو لیگ قهرمان شدم چند روز پیش هم جام حذفی رو بردم ولی نه جایزه قهرمانی لیگ رو بهم داد نه رفتم سطح بعدی چکار باید بکنم ممنون
سلام ، مبارک عزیز ، خوش اومدی به جمع ما ، فردا روز اول فصل آیندس ، هم جایزه لیگ رو بهت میده هم یه سطح میری بالاتر یعنی سطح 2 ، به برج شمسی خودمون 8 هر ماه فصل جدید شروع میشه به مدت یک ماه ، البته لیگ از 11 برج شروع میشه ، فردا اولین بازی جام حذفیت برگزار میشه ، حواست باشه حذف نشی و سه روز بعدش لیگت شروع میشه البته با لول 2 ، موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط hawraman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hawraman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جوایز رو اول فصل بعد بهتون میده.در صورتی هم که قهرمان لیگ شده باشین مطمئن باشین فصل بعد به لیگ بعدی صعود میکنین.سیستم تو همچین موردی اصلا اشتباه نمیکنه!