پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
سلام !
ترکیب تیم رویایی سال آسیا هم اعلام شد که از استقلال دو بازیکن ( حنیف عمران زاده و جواد نکونام) حضور دارند ![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه افتخار بزرگ دیگه واسه اس اس و ایران عزیز ...
اما لنگیا عــــــصن ناراحت نباشن !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون تیم رویایی سال جام ولایت هم اعلام شد و دو بازیکن از پرسپولیس (شیث رضایی و محمد نصرتی) هم تو ترکیب هستند !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکونام نامزد جایزه بهترین بازیکن سال آسیا شد
کنفدراسیون فوتبال آسیا فهرست نامزدهای بهترین بازیکن سال 2013 را اعلام کرد. جواد نکونام، ستاره تیم ملی ایران و استقلال، ژنگ ژی، کاپیتان گوانگژو اورگراند (چین) و ها دائه سونگ (افسی سئول کرهجنوبی) نامزدهای دریافت جایزه بهترین بازیکن سال آسیا هستند
کنفدراسیون فوتبال آسیا همه ساله قبل از انتخاب بهترین های فوتبال آسیا تیمی را تحت عنوان « تیم رویایی آسیا» معرفی کرده است و از اهالی فوتبال در سطح این قاره اقدام به نظرسنجی می کند.
حیف که نرفتیم فینال وگرنه صد در صد انتخاب میشد احتمالا یکی از بازیکنای گوانژو بشه
نقل قول:
تولد تیام عزیز هم تبریک میگم بهش
چاکرم داداش.لطف کردی.باز پیشمون بیا.:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من دیگه فکر کنم همه بدونن سایت گل یه سایت پرسپولیسیه از اون شایعات عجیب غریبی که برا استقلال درست میکردن اونم درست وقتی که استقلال صدر بود و تقریبا هفته های اخر و حساسیت هاش !!! اگه قرار به سایت باشه من پنجاه تا سایت برات میارم که این از فلانی بهتره و از اینجور چیزا
خبرگزاری فارس اومده یه مصاحبه از خداداد عزیزی در مورد بازی تیم ملی با تایلند گذاشته !
بعد عکسی که برای مصاحبه انتخاب کرده همون عکسیه که خداداد عزیزی 4 نشون میده خخخ
یعنی کامنتاش رو دیدم مُـــردم از خنده !!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ملت همه تیم ملی رو ول کردن چسبیدن به 4 نشون دادنش !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد یه لنگیه اومده خیلی شیک انتقاد کرده که چرا عکسی میذارید که 4 نشون بده !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
داداش من دیگه فکر کنم همه بدونن سایت گل یه سایت پرسپولیسیه از اون شایعات عجیب غریبی که برا استقلال درست میکردن اونم درست وقتی که استقلال صدر بود و تقریبا هفته های اخر و حساسیت هاش !!! اگه قرار به سایت باشه من پنجاه تا سایت برات میارم که این از فلانی بهتره و از اینجور چیزا
اولا گل 1 سایت معتبره... اینو فک کنم همه میدونن
اصلا حالا نویسنده پرسپولیسی به قول شما
همچین سایتی نمیاد با دادن آمار غلط خودشو خراب کنه که
نقل قول:
شما قرمزا دلتون به چیا خوشه ها. اصلا علی دایی بهترین بازیکن تاریخ هم باشه واسه ما مثل مجیدی نمیشه. پس امارتو بردار و برو تو تاپیک تیم خودت.
اینم بدون بازیکن محبوب و خوب واسه ما کسی نیست که آمار و ارقام و رکورداش عالی باشه. بازیکنیه که واسه باشگاه تلاش کنه.
البته علی دایی هم همچین آمارش like نداره :evaa:
نقل قول:
برا شماها شاید معتبر باشه برا ما نه !!!! بعدش فکر کنم خیلی وقت پیش خودشو خراب کرده .......پارسال تیتر زده بود پژمان منتظری که سرش تو لاک خودشه همیشه تو تمرین دعوا کرده و .. خیلی هم سروصدا کرد اخرش معلوم شد دروغ بوده اینم امار یکی از سایت ها البته برا ما اینجور چیزا مهم نیست علی کریمی که شد ام الفساد مهدوی کیا بدبخت هم همه دیدن چجور انداختین بیرون علی دایی هم حرف نمیزنم امکان داره غش کنم
- تعداد ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ + ﻣﻬﺪﯼ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﮐﯿﺎ + ﻋﻠﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ = 243
- ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ = 261
- ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻠﻬﺎﯼ ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ + ﻣﻬﺪﯼ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﮐﯿﺎ + ﻋﻠﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ = 89
- ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻞ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻘﻼل = 98
نقل قول:
برا شماها شاید معتبر باشه برا ما نه !!!! بعدش فکر کنم خیلی وقت پیش خودشو خراب کرده .......پارسال تیتر زده بود پژمان منتظری که سرش تو لاک خودشه همیشه تو تمرین دعوا کرده و .. خیلی هم سروصدا کرد اخرش معلوم شد دروغ بوده اینم امار یکی از سایت ها البته برا ما اینجور چیزا مهم نیست علی کریمی که شد ام الفساد مهدوی کیا بدبخت هم همه دیدن چجور انداختین بیرون علی دایی هم حرف نمیزنم امکان داره غش کنم
- تعداد ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ + ﻣﻬﺪﯼ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﮐﯿﺎ + ﻋﻠﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ = 243
- ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ = 261
- ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻠﻬﺎﯼ ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ + ﻣﻬﺪﯼ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﮐﯿﺎ + ﻋﻠﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ = 89
- ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻞ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻘﻼل = 98
اولا 1 جوری میگی فلان شد فلان شد انگار خودتون فرهاد مجیدی رو با تیپ پا ننداختین قطر. تا قبل از فوت مادر قلعه نویی رابطش با استقلال مث سگ گربه نبود. انگار عنایتی رو با تیپ پا ننداختین بیرون.
شما هم 1 بازیکن خیلی خوب داشته باشین که 1 تیم اروپایی بخوادش مطمئنا ترنسفرش میکنید. وگرنه اگه علی دایی تو پرسپولیس میموند که تا الان رکورد تاریخ لیگ برتر دست اون بود. آقای گل جهانههههههههههه واسش افت داره اصلا با فرهاد مجیدی مقایسه شه.
مهدی مهدوی کیا هم جمع زده با اینا. مگه خسرو حیدری هر چند فصل 1 بار گل میزنه؟ اونم مثلا بخواد سانتر کنه که شانسی بره تو گل بولیرام
بعدشم من نیومدم اینجا کل کل کنم. میگم مغلته نکن.میخوام فقط اینو بگم 1 سایت معتبر نمیاد آمار غلط بده
سایتی که رنک 34 ایرانه میاد دروغ تحویل بده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مث این میمونه که تو بگی تو 1 سایت معتبر به من بدی که 1 خبر ضد پرسپولیس نوشته باشه. من بیام بگم نهههههههههههههههههه این سایته معلومه استقلالیه. واسه شماها معتبره واسه ما اصلا معتبر نیست.
اینو یادت باشه سایتی که شایعه بنویسه و آمار غلط بده هیچوقت نمیشه رنک 34 ایران. میشه رنک 340 ایران
حالا تو که خدای آماری 1 سایت معتبر بده برای این آمارایی که اینجا نوشتی :)