سلام هر کی منو میشناسی بیاد یه چاق سلامتی مشتی باهام بکنه بلکم بازگشت با شکوهی داشتم...
البته شایدددددد برگردم...
چاکر همه ی بچه های قدیمی:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام هر کی منو میشناسی بیاد یه چاق سلامتی مشتی باهام بکنه بلکم بازگشت با شکوهی داشتم...
البته شایدددددد برگردم...
چاکر همه ی بچه های قدیمی:nishkhand:
امروزم 7/5/92 ساعت 13 :40:nishkhand:بهتره ساعت و تاریخ داشته باشه:nishkhand:
ووووووووووووووووو نگاه نگاه چقدر گذشته ولی هنوزم همون جلد مونده :babaa: ما هم ک پیر شدیم ... شیوا کجایی ک ببینی هنوز داری رکورد میزنی ... :ruunn:
یادش بخیر چ دورانی داشتیم تو دربی روزگاری بود واسه خودش ... :aaaa:
بچه های جدید یکمی فعالیت کنید باااااااو اینجا درسته کلش واسه ماس ولی شما هم سهمیه دارید ... :whistle3:
پوریا مورینیو :nishkhand:. شیووولki:: .عبدول چیتوز موتوری پلیس دربی :death:. عمه رسول [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]. ابی :ookk:. مهدی ک الآن سربازه :chakerim:. مجی و احمد رضا هم ک واسه خودشون حال میکنن :ghelyon:. دکتر مرتضیlol:- . نیلوفر :daghighan:. خود جعفر dallliii. علیرضا و محمد امین :flowerysmile:. و تمام کسایی ک فراموش کردم کلی باشون خاطره داریم ... :rose:
ی تشکر ویژه هم از آقا جعفر بزرگ انجمن ک با ی شعار خیلی بزرگ (ایجاد دوستی های جدید به بهانه یک علاقه مشترک) دوست های زیادی به ما معرفی کرد ... roz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مخلص داش مصطفی
حاجی بچه های سایت اکثرا توی یه گروه سنی بودن و اکثر با هم دیگه گرفتار خدمت و دانشگاه و اینا شدن
نسل قبلی یکم دسترسی شون به نت کم شد
حالا بچه ها کم کم دارن بر می گردن
از خدمت و اینا ... پیر شدیم همه :babaa:
من سایت رو به کمک یه سری از بچه های جوون تر مثه آقا سروش و علی آقا و محمدحسین و ... و البته یه سری از مدیرهای قبلی مثل داش حامد و سینا و سعید و .. که همیشه سایه شون روی انجمن هست نگه داشتیم
حیفه این محیط حذف شه
از بین بره
خیلی بچه ها توی پیغاماشون میگن بیشتر جمع شیم توی انجمن
گفتیم یاعلی
ما هستیم خدمت بچه ها roz::
اسم خدمتو نیار ک منم باید برج 4 برم :aaaa::ogh::scare3: دانشگاه هم ک تمام کردیم ... :haaa: راستی حاجی خودتی حاجی ... :whistle3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من دوستان قدیمی رو ک میشناسم میمونه جدیدا ک تا حدودی شناسایی شدن :death: ... تو گروه whatsapp اعلام کردی منم گفتم ی سری بزنم ... خاطرات گذشته دوباره تکرار شد ... :ookk:roz:::aaaa: ... نه آقاااااااااااا این کمپ حذف نمیشه یعنی ما نمیزاریم ک حذف بشه ... chomagh ایشالا ک قدیمیا میان دوباره انجمن مثل سابق میشه ... love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خددددمت :scare3::scare3:
آقا ما هی میریم دانشگاه هی بیفته عقب تا بلکه یه فرجی شه معافیتی چیزی :aaaa:
هیچ خبری نمیشه :sad:
داداش منم تا برج 6 وقت دارم می خوام برج 6 بفرستم دفترچه رو که احتمالا برج 8 اعزام شم
باید بریم دیگه
پولم نداریم فراری شیم بعدا بخریمش
خخخخخخخخخخخخخخخ
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان:death:
مصی گفت یه سر بزن ، اومدم به قول خودش تجدید خاطره بشه :)))
نمیدونم واقعا چرا کمپو من زدم ها، قبل من سه ماه نمیکشید کمپ تموم میشد...حالا دو سالdallliii
ما هم گیر بدبختی خودمونیم...ایشالا امسال کنکورو قبول شیم که نخواد یه سال دیگه بدبخ بشی:daghon:crying::-
ابن کمپم رسید به پنجاه قفلش کنید...نحس بود اصن:daghon:
سلللللللللللللللللللللللل للللللللامنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چطوري بلا ؟ :nishkhand: خوش اومدي
چه طومار غمگيني نوشتي ... داغ دلم تازه شد ... حالا همگي اينجا باس ماس :blush:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به داش جعفر :flowerysmile: نگران نباش ... ما نسل سوخته ي دربي برميگرديم :evaa:نقل قول:
سلام منحوس :evaa: چه كمپي داير كردي ها :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم که کلا هستم
هم مخلص همه و هم دربست در خدمت دربی:ohum:
مخلص همه بچه های قدیمی انجمن tazim::
چی میشه همتون بیاین اینجا گرم تر شه :sohappy: :nishkhand:
سلام یا خدا یه هفته دیگه این موقع منتظر اذان هستیم ها!!!!!!