پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
دیدیت گفتم چه بازی سختی بود مردیم تا بردیم
نمیدونم چی بگم !
انقدر نیمه دوم اتفاقات عجیب افتاد که هنوز باورم نشده مادرید بازی رو برد !!!
بلایی سرمون اورده انجلوتی که بردن لوانته هم برامون ارزو شده !
توی این بازی نزدیک بود به لوانته ایی ببازیم که هفت هشت بازیه توی زمین خودش برنده نشده !
فاجعه است که اول فصل این همه اختلاف امتیاز داشته باشیم و هر هفته هم احتمالش هست بیشتر بشه !
امیدوارم هفته بعد ایکر رو توی لالیگا هم توی دروازه ببینیم !
احمق بودن جرم هست واقعا
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
واقعا گل آخر یکی از شیرین ترین گل هایی بود که رونالدو در این 5 فصل زده بود . با این برد رئال از این شریط خلاص شد ولی باید یک فکر اساسی به حال دفاع تیم کرد . با این شریط توی بازی های سخت تر بد جور به مشکل میخوریم . در ضمن من نمیدونم آنجلوتی چه علاقه ای به این بنزما داره ؟ توی تمام بازی های اخیر بد بوده اما وقتی موراتا رو آورده عالی کار کرده حتی در بازی با اتلتیکو مادرید هم خوب بود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Levante 2-3 Realmadrid
لوانته 2-3 رئال مادريد / شكست سنگين كميته داوران !
عليرغم قضاوت ضعيف گونزالس گونزالس ، داور بازي و گاف بزرگ ديگو لوپز ، اين رئال مادريد بود كه به لطف روحيه جنگندگي سه امتياز كليدي را در سيوتات والنسيا كسب كرد .
يكي از قديمي ترين و رايج ترين ضرب المثل ها ميان مربيان فوتبالي اين است كه "به تركيب تيم برنده " نبايد دست زد اما حقيقت اين است كه آنجلوتي انگار به اين اصل اعتقادي ندارد . در حقيقت شايد مشكل رئال همين باشد كه بازيكناني كه در چمپيونزليگ خوش هم مي درخشند ، در بازيهاي بعدي نيمكت نشين مي شوند تا رئال در لاليگا به فلاكت بيافتد .
مارسلو پس از درخشش در مقابل كپنهاگ ، نيمكت نشين مي شود تا هواداران شاهد بازي كند و نه چندان دلچسب كوئنت رائو باشند . آربلوا از سويي همچنان عليرغم فقدان هر گونه كيفيت فني ، مرد محبوب مربي ايتاليايي است و كارواخال ، بهترين مدافع فصل گذشته بوندسليگا بايد روي نيمكت بنشيند . از سويي ديگر ، بنزما كه كم كم دارد تبديل به گل نزن ترين مهاجم تاريخ رئال مي شود و شش بازي پياپي در لاليگا را بدون گل سپري كرده است ، همچنان فيكس است و قرار است فيكس هم بماند .آن هم در حالي كه موراتا روي نيمكت نشسته و منتظر معدود فرصت هاش است .
از همه مهمتر ، ايكر كاسياس ، پس از سه سوپر واكنش در يك دقيقه در برابر تيم دانماركي ، در سيوتات نيمكت نشين مي شود و تماشا مي كند كه ديگو لوپز با يك گاف مضحك و ابتدايي ، تيم را تا آستانه شكست مي برد. البته تقصير از لوپز نيست . لوپز يك سال پيش همين موقع ها ، نيمكت نشين يك دروازه بان " بابا بزرگ "به نام پالوپ در سويا بود و مسلما اين بزرگنمايي كه در يك سال اخير توسط مربي سابق و امثالهم در مورد او صورت گرفته است ، باعث شد كه او تبديل به بادكنكي شود كه حالا مي تركد و يك گل تحقير آميز را تقديم لوانته مي كند .
بازي در سي دقيقه آغازين نيمه اول خشك و بي اثر بود اما در دقايق پاياني كمي حساس تر شد . رئال فشار بيشتري وارد كرد و دي ماريا يك موقعيت دروازه خالي را نزد ، هر چند كه قبلش آفسايد گرفته شده بود . اسپك بازيكن لوانته روي ضربه سر كريستيانو كه به شكل مشخصي پنالتي بود هم توسط گونزالس گونزالس ، داور بازي ديده نشد .
در نيمه دوم ، روي اشتباه مسلم كمك داور در نديدن آفسايد دياوارا ، لوانته پيش افتاد . هر چند كه كسي نمي تواند كتمان كند كه همين چهارشنبه گذشته بود كه كپي همين موقعيت را كاسياس در مقابل كپنهاگ مهار كرده بود اما ديگو لوپز مثل 9 ماه اخير ، باز هم در كلين شيت باز ماند و دروازه اش گشوده شد .
با ورود مارسلو به جاي كوئنت رائو و موراتا و به خصوص خروج بنزما ،رئال مادريد تا حدودي راه افتاد و بيشتر و بيشتر مي تاخت . در حالي كه به نظر مي رسيد رئال در ده دقيقه پاياني به لطف فشار همه جانبه ، مي تواند به گل برسد ، ديگو لوپز يك پاس گل تماشايي را تقديم به بازيكن لوانته كرد و عيارش را نشان داد .
اما اين موراتا بود كه رئال مادريد را اميدوار كرد . محصول آكادمي رئال به بنزما نشان داد كه نيازي نيست كه بيخود و بي جهت در زمين بدود . وظيفه اصلي يك مهاجم گلزني است كه اين جواهر به خوبي از پسش بر آمد . شايد بهتر است آنجلوتي اگر هنوز كه هنوزه نمي تواند او را درك كند ، عينك بزند و با ديده درست تري به استعدادهاي اين جواهر نگاه كند .بالاخره اين كريستيانو بود كه گل رستگاري را در دقيقه 94 به ثمر رساند تا عليرغم سناريوي عجيب كميته داوران ، رئال مادريد پيروز اين ميدان باشد .
به هر صورت اين بازي خيلي چيزها را ثابت كرد . اول اين كه اگر به موراتا اعتماد شود ،مي تواند چندين برابر بهتر از بنزما باشد . بعد اين كه ديگو لوپز هر چقدر هم برخي به ناحق او را بالاتر از ايكر بدانند ، باز هم مرد لحظات بزرگ نيست . او رئال را تا يك قدمي يك شكست تحقير آميز هم برد . از سويي نبايد درخشش بي نظير لوكا مودريچ در اين بازي را فراموش كرد كه عملا در همه جاي زمين ديده مي شد و دوندگي بي اماني داشت .
موراتا :"در رئال وقتي اوضاع روبراه نيست ، نبايد نا اميد شوي "
آلوارو موراتا ، همچون سال گذشته در سيوتات تبديل به يك قهرمان شد . او گل بازگشت رئال را زد و به بنزما راه گلزني را نشان داد . وي گفت :" هواداران صبور باشند . اخيرا تغيرات زيادي داشتيم . مطمئنا بهتر از اين هم بازي خواهيم كرد . "
وي افزود :"به خاطر گل و پيروزي خيلي خوشحالم . بالاخره فرصتم را پيدا كردم . در رئال وقتي اوضاع روبراه نيست ، نبايد عقب بكشي . "
آنجلوتي :" اگر رئال واقعا بازي كند ، پنج دقيقه هم براي پيروزي كافي است "
آنجلوتي پس از پيروزي مشكل مقابل لوانته گفت :"بردن خيلي مهم بود چرا كه خيلي مشكل بود . نا اميد نشديم . در نيمه دوم جنگيديم و لايق پيرو بوديم . نيازي نبود كه موراتا و خسه مرا متقاعد كنند . من به آنها به خوبي و به طور كامل اعتماد دارم و سعي مي كنم مثل گذشته به آنها ايمان داشته باشم . "
وي در ادامه گفت :" موراتا مي تواند فيكس باشد . تجربه بنزما را ندارد اما جوان و با انگيزه است و مهارت خوبي در محوطه جريمه دارد . موراتا براي ما خيلي مهم است و خيلي خوب كار مي كند . موراتا گل نزد اما خيلي خطرناك بود . هر دويشان انگيزه زيادي داشتند . "
مربي ايتاليايي در مورد روند بازي گفت :" در نيمه اول خوب نبوديم اما نيمه دوم كاملا متفاوت بود . نياز به تمركز بيشتري داشتيم . دو گل را به آنها كادو داديم و خيلي مشكل شد اما تيم فداكاري خوبي كرد تا نتيجه را برگرداند . البته از نظر فني و بدني ديديم كه زياد خوب نبوديم اما واكنش تيم در پايان عالي بود . وقتي بازيكنان مي جنگند ، مي توانند بهتر شوند . اگر رئال واقعا بازي كند ، پنج دقيقه هم براي پيروزي كافي است . برد مهمي بود . عالي بازي نكرديم اما شايسته برد بوديم /."
شاهكار هاي داوري / اسپك بازيكن لوانته پنالتي گرفته نشد + گل صد در صد آفسايد دياوارا !
قضاوت گونزالس گونزالس در بازي رئال مادريد و لوانته فضاحت بار به نظر مي رسيد . در دقيقه 35 به طرز مشخصي بازيكن لوانته در مقابل ضربه سر كريتسيانو با دستش اسپك زد . روي سانتر دي ماريا ، ستاره پرتغالي با سرش به توپ ضربه زد كه هكتور روداس با يك ضربه اسپك جلوي گل شدن اين صحنه را گرفت . صحنه اي كه شايد واليبال دوستان بيش از علاقمندان به فوتبال آن را تماشا كرده بودند !
شاهكار ديگر بازي لحظه اي رقم خورد كه بابا دياوارا ، بازيكن لوانته در موقعيتي صد در صد آفسايد با ديگو لوپز تك به تك شد و گل تيمش را زد . به نظر مي رسد كه فشارهاي رسانه هاي كاتالونيا روي كميته داوران تاثير خودش را گذاشته است و داوران همچون سالهاي قبل در حال آسان كردن راه قهرماني براي كاتالان ها هستند .
سنگ پا هم كم آورد ! / مورينيو :"من بهترين رئال مادريد تاريخ را ساختم !!"
خوزه مورينيو مي گويد كه به دوره كاري اش در رئال مادريد افتخار مي كند . وي گفت :" چه كسي مربي بهترين رئال مادريد تاريخ بود ؟ من . 100 امتياز ، 121 گل ، ما در مقابل بهترين بارسلونايي كه تا كنون ديده ايم ، قهرمان شديم . من يكي هستم !"
وي ادامه داد :"رئال مادريد تدافعي بود ؟ ما 121 گل زديم و 100 امتياز كسب كرديم . "
پس از اين صحبت ها ، سنگ پاها نيز در گقتگوي اختصاصي با مرجع خبري رئال مادريد اعلام كردند كه در مقابل پر رويي اين مربي كم آورده اند و از اين كه به آنها لقب پررويي داده شده است ، اعلام توبه و برائت كردند !! چرا كه آنها هم به خوبي مي دانند كه بهترين رئال مادريد تاريخ همان تيمي بود كه زماني كه مورينيو هنوز نطقه اش بسته نشده بود ، در اروپا پنج بار پياپي قهرمان شده بود ، نه تيمي كه توسط دورتموند چهار تايي شد و در فينال كوپا مقابل اتلتيكو در خانه اش تحقير شد !
چه قدر اين برد مقابل لوانته شيرين بود . ولي خدا كنه تا بازي با بارسا كه 5 ابان هست وضعيت تيم بهتر شه .
و بايد به انجلوتي فرصت داد تا تفكرات خودش به بازيكنا منتقل كنه .
هنوز که هنوزه باورم نشده که بردیم.......داشتم نتایج زنده رو دنبال میکردم 2-1 عقب بودیم بعد گفتم خدا لطفا این عدد یک رو 2 کن بعد دیدم دو شد خیلی خوشحال شدم بعد گفتم خدا برا شادی این هوادارا این عدد دو رو 3 کن رفتم و برگشتم دیدم 3 شده اون لحظه باورم نمیشد بردیم.......خدا رو شکر بردیم و داور که فاجعه بود.......گل لوانته آفساید بود و تو یه صحنه هم لوانته اینگار داشت والیبال بازی میکرد در کل نه بد بودیم نه خوب
کل بازی 1 طرف 10 دیقه آخر 1 طرف
فقط 10 دیقه بازی جذاب بود
نظر خاصی درباره بازی ندارم.
نیمه اول که کلا توپ از نیمه زمین خودمون اونورتر نرفت
برد کاملا شانسی بود و بخاطر بازیکنا بود که بردیم نه برنامه ی کارلتو
البته من اگه میباختیمم ناراحت نمیشدم چون لیگ امسال مال یا بارسا یا اتلتیکو. که البته امیدوارم اتلتیکو قهرمان بشه. 1 تیم از مادرید
امیدوارم بنزما تو تمرینات رئال مصدوم بشه که موراتا بتونه بازی کنه
این کارلتو چه علاقه ای به این چزه ( مهاجم 20 ساله هه) داره هر بازی اونو میفرسته تو
1 بازی په په رو نیمکته راموس تو. 1 بازی راموس رو نیمکت په په تو اصلا معلوم نیست چند چنده این کارلتو. البته جفتشون ر*دن
به نظر من راموس مث چند سال پیش راست بازی کنه په په و واران وسط خیلی بهتره چون چیز خاصی تا الان از کارواخال ندیدم
ولی برد خیلی خیلی شیرینی بود واسه من
هیچکدومتون از این برد بیشتر از من خوشحال نشدید. حتی خود رونالدو:nishkhand:
داداش بارسایی من کنارم نشسته بود. دیقه 86 که لوانته گل زد 60 متر پرید هوا. من مات و مبهوت نشسته بودم
وقتی موراتا گل زد خیلی خوشحال شدم. اونم گفت به زور دارید مساوی میکنید
وقتی سلطان گل زد من فقط بالشو گاز گرفتم و جیغ زدم که بابام اینا بیدار نشن
بعد داداشم حرصش در اومد رفت خوابید. یعنی 1 بارسایی باید اینطوری حرصش دربیادا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که امیدم فقط به جام حذفی و جام قهرمانانه
دیشب رئال جنگنده رو دیدم ، رئال حمله زیاد می کرد اما متاسفانه از موقیعت ها زیاد استفاده نمی کنیم یعنی یه تموم کننده خوب جزء رونالدو نداریم! وگرنه مطمئنن بیشتر گل میزدیم.
نیمه اول تقریبا بازی معمولی بود و بازی زیبا از نیمه دوم شروع شد. من به دلم آگاه بود رئال میبره و با خیال راحت نشستم کاره طراحیمو انجام بدم البته جلوی تلوزیونki:: .
نیمه دوم در پرس کردن موفق نبودیم و اگر جلوی ضدحمله لوانته رو می گرفتیم شاید 2 گل رو نمی خوردیم!. دیشب مارسلو مودریج موراتا رونالدو واران و دیماریا خیلی خوب کار کردن و دلیل بردمون هم فقط اینا بودن.
دقیقه 85 فکر کنم بود که 2-1 شد و گفتم دیگه باختیم و گفتم خاک تو سرشون با این بازیشون ( البته کوچولو امید داشتم). موراتا که گل زد گفتم مثل بازی با دورتمند رئال میزنه و خلاصه رونالدو گل زد.
من که داشتم طراحی می کردم وقتی رونالدو گل زد بلند شدم (هیچ کس هم خونه نبود) جاتون خالی اینقدر جیغ زدم که نگوki:: . برد خیلی شیرینی بود.
هفته بعد با مالاگا داریم امیدوارم بتونیم بازی رو جدی تر از این بگیریم و نزاریم برای دقیقه 90 که کارمون سخت شه
زمان الكلاسيكو مشخص شد : چهارم آبان ، 19:30
خاوير تباس ، رئيس سازمان ليگ اسپانيا اعلام كرد كه الكلاسيكوي رفت لاليگا در نيوكمپ در روز شنبه ، چهارم آبان ساعت 19:30 برگزار خواهد شد .
اين بازي بدين ترتيب براي بدست آوردن بازار آسيايي در ساعات ظهر برگزار مي شود .
كادر پزشكي رئال مخالف فشار آوردن به بيل بود
كادر پزشكي رئال مادريد به آنجلوتي و دستيارانش توصيه كرده بود كه به بيل فشار نياورند . در حقيقت چند تن از اعضاي كادر پزشكي رئال توصيه به آنجلوتي گوشزد كرده بودند كه نيازي به فشار آوردن نيست و نبايد اين بازيكن اين قدر زود در بازيهاي رسمي حضور پيدا مي كرد .
اين اعضا از همان زمان پيش بيني مي كردند كه بازي كردن بيل ممكن است كه باعث يك مصدوميت طولاني تر شود . كسي به حرفشان گوش نداد و حالا حاصلش اين است كه گرت بازي نمي كند و حداقل دو هفته ديگر از ميادين دور خواهد بود .
آناليز فني بازي با لوانته : محو شدن ايسكو در بي نظمي تاكتيكي
رئال در سيوتات والنسيا اذيت شد و بيشتر به پاس شهامت و جسارتش برد تا فوتبال . موراتا و كريستيانو بازي را برگرداندند اما اين وسط چيزي در مورد بازي تيم عوض نمي شود . رئال 1-0 عقب افتاد و آنجلوتي نمي دانست چه كار كند . او يك راهكار تكراري داشت و باز هم ايسكو را فدا كرد . حالا سوال اين جاست : ايا آنجلوت از خريد جديدش خوشش نمي آيد كه مدام او را تعويض نمي كند ؟ چرا ايسكو پس از شروع خوبش اين گونه افت كرد ؟ مسلما دو تعويض پياپي براي اين بازيكن جوان ذائقه خوشي ندارد اما حقيقت اين است كه بي نظمي تاكتيكي باعث محو شدن او در تيم شده است . او ديروز هم در رئال نقشي نداشت ،همان طور كه مودريچ و خديرا هم نقشي نداشتند .
انجلوت اين را ديد . موراتا را آورد تا 3-3-4 بازي كند . رئال مادريد سرحال تر شد . انرژي بيشتري گذاشت و حفظ توپش بيشتر شد . اما ه بيش از اين نياز بود . دقايقي بعدش ، بنزما بيرون آمد و خسه به سمت راست رفت . بدين ترتيب موراتا به پست اصلي خود كه مهاجم نوك بود رفت و گل تساوي را زد . رئال بدون ايسكو و بدون بنزما و با حضور خسه و موراتا راه افتاد . شايد آنجلوتي اين حس را داشته باشد كه تلاشش جوا داده است اما مسلما هيچ كس نمي تواند باور كند كه دليل برد ديشب ، فوتبال بوده اشد و نه تعصب .
كارشناس داوري آس : يك پنالتي به سود رئال سوخت
قضاوت گونزالس گونزالس در بازي رئال و لوانته قابل قبول بود . او البته دو بار ديگر مي توانست به كوئنت رائو كارت زرد بدهد . يك بار در دقيقه يك كه ضربه خشني به روبن زد و ديگري در دقيقه 4 كه چومترا را زد . كوئنت رائو انگار به زمين آمده بود تا كارت گيرد .
او از پس همه صحنه ها در محوطه جريمه به جز يكي بر آمد . در دقيقه 17 ، واران توپ را در محوطه جريمه زد و با بابا هم برخورد فيزيكي داشت اما پنالتي نبود چرا كه اول توپ را زد . در دقيقه 23 ، به نظر مي رسيد كه ناوارو روي آربلوا پنالتي كرده باشد اما اين طور نبود چرا كه برخورد زياد جدي نبو د .در دقيقه 34 ، روداس توپ را با دست زد . مشخصا پنالتي بود و حتي مي تونست كارت داده شود چرا كه مشخصا اين صحنه مي توانست گل شود . در دقيقه 41 هم ناوارو پنالتي نكرد و توپ را زد .
در نيمه دوم خطاهاي زيادي انجام شد اما داور بدون دادن كارت هاي اضافي بازي را كنترل كرد . در مورد گل اول لوانته هم بايد گفت كه در تصاوير تلويزيوني زاويه خوبي وجود نداشت و بايد به نظر كمك داور احترام گذاشت .
فيگو :" اگر در نيوكمپ كله خوك را مي ديدم ، آن را مي خوردم !"
رفتار وحشيانه هواداران بارسا با فيگو در نيوكمپ را مي توان اوج وحشگيري قرن 21 دانست . پيشكسوت پرتغالي هنوز آن روزها را فراموش نكرده است . وي مي گويد :"آن شب خيلي ترسيدم چرا كه مي ترسيدم درون بازي چيزي به سمتم پرتاب شود . قسم مي خورم كه كله خوك را نديدم ، اگر مي ديدم ، كمي از آن را مي خوردم و پيش غذايم مي شد . "
وي افزود :" فكر نمي كنم كه درست باشد كه كسي با كله خوك وارد استاديوم شود . اين ورزش نيست اما به هر حال اين آخر دنيا نبود . "
آلكورتا :" اگر من جاي كاسياس بودم ، مي رفتم "
رافائل آلكورتا ،بازيكن اسبق رئال گفت كه اگر جاي كاسياس بود ف از رئال مي رفت . وي در مورد شرايط ايكر گفت :"اگر جاي او بودم ، از رئال مي رفتم . نه اين كه بخواهد به خاطر جام جهاني برود چرا كه دل بوسكه به او اعتماد دارد . بلكه به اين خاطر كه بتواند بيشتر بازي كند .
وي افزود :"دل بوسكه همچنان اعتقاد دارد كه كاسياس بهترين است . والدس بايد اين را بفهمد . به نظرم والدس توانايي هاي خوبي دارد اما از اين كه بازي نمي كند ، نبايد عصباني شود . "
وي در مورد آنجلوتي نيز گفت :"فكر نمي كنم كه مشكلي پيدا كند . با تجربه است و در تيمهاي خوبي بوده است . به نظرم فقط بايد مشخص كند كه از تيم چه مي خواهد . مسلما نه تنها حفظ توپ ، بلكه ضد حملات نيز مي توانند در تيمش مهم باشند . "
خديرا :"با اوزيل ، آرسنال بهترين تيم انگليس شده است "
سامي خديرا ، هافبك آلماني رئال مادريد در مصابحه با ديلي ميرور به تمجيد از پيوستن مسعود اوزيل به آرسنال پرداخت و حتي توپچي ها را بهترين تيم ليگ انگيس خواند .
خديرا گفت :"مسعود يك نابغه است . فقط اين گونه مي توان او را توصيف كرد . با او ، آرسنال تبديل به بهترين تيم انگليس شده است . " و در ادامه گفت :"رفتنش بازيكنان رئال را نا اميد كرد چرا كه در پستشبهترين است اما بايد تصميمش را به عنوان يك دوست و يك بازيكن درك كرد . "
آمار بد بنزما .هر 326 دقيقه 1 گل
براي همينه 92 درصد كاربران ماركا خواستن موراتا فيكس باشه
+++++++++
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به خدا فقط فرصت میخواد که خودشو نشون بده بازیکن خوبیه
به نظر من تا نیم فصل بازیش بده و گاهی با کریم تویض کنه بعد سوارز رو بخریم
شاید بگین خریدش دیوانگیه ولی مطمئم وقتی بیاد کاملا عوض میشه
کجایی فن نیستروی؟ :aaaa: