پاسخ : نظر سنجی و پیش بینی بازیهای استقلال
ممنون از بهادر خان که این مدت اداره این بخش رو به عهده داشتن و به نحو احسن ایده ای که داده بودن رو پیاده کردن باز هم از بهادر عزیز تشکر میکنم امیدوارم برای فصل جدید هم این بخش پیشبینی ها رو برگزار کنه .
وتبریک به هدیه خانوم که بهترین پیشبینیها رو داشتن و برنده این بخش بودند .
نقل قول:
ممنون از بهادر خان که این مدت اداره این بخش رو به عهده داشتن و به نحو احسن ایده ای که داده بودن رو پیاده کردن باز هم از بهادر عزیز تشکر میکنم امیدوارم برای فصل جدید هم این بخش پیشبینی ها رو برگزار کنه .
منم جا داره از همه بچه های تاپیک استقلال که این مدت تیم رو تنها نذاشتن تشکر کنم.منم وظیفم رو انجام دادم و کار مهمی نکردم.
به هدیه خانم هم تبریک میگم.از اول تا آخرین روز کلا صدر نشین جدول بود.
ممنون از همتون...roz::
نقل قول:
نقل قول:
منم جا داره از همه بچه های تاپیک استقلال که این مدت تیم رو تنها نذاشتن تشکر کنم.منم وظیفم رو انجام دادم و کار مهمی نکردم.
به هدیه خانم هم تبریک میگم.از اول تا آخرین روز کلا صدر نشین جدول بود.
ممنون از همتون...roz::
منم هم از بهادر خان تشکر میکنم که این مدت زحمت کشیدن و این قسمت رو چرخوندن.میدونم کار سختی هم هست.حساب کتاب کردن و جدول درست کردن و...
از آقا حامد و آقا بهادر هم تشکر میکنم که بهم لطف داشتن. رقابت خیلی خوبی بود امیدوارم که برای فصل بعد هم بازم نظر سنجی رو داشته باشیم.
هدیه جون بهت تبریک میگم عزیزم همچنین جاداره از آقا بهادر واقا حامد تشکرکنم بخاطر زحمتاشون مرسییی
هدیه خانم منم تبریک میگم بهت.با اقتدار قهرمان شدی.
ولی اگه من از روز اول بودم شکستت میدادم.:evaa::evaa::evaa:
راستی جایزه چی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:haaa:
نقل قول:
هدیه جون بهت تبریک میگم عزیزم همچنین جاداره از آقا بهادر واقا حامد تشکرکنم بخاطر زحمتاشون مرسییی
ممنون خواهر گلم.انشاالله فصل بعد رقابت خواهیم کرد.:whistle3:
نقل قول:
هدیه خانم منم تبریک میگم بهت.با اقتدار قهرمان شدی.
ولی اگه من از روز اول بودم شکستت میدادم.:evaa::evaa::evaa:
راستی جایزه چی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:haaa:
از شما هم ممنونم.ولی عمرا نتونی.chomagh
در ضمن آقایون بزرگ تاپیک، جایزه چی میخواین بدین؟ من جایزه میخوام ها. گفته باشم.:ohum:heee::