لطفا دیکته ات رو خوب کن استثنایی اینطوریه نه اون طوری که تو میگی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا دیکته ات رو خوب کن استثنایی اینطوریه نه اون طوری که تو میگی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا یک هفته ی دیگه بالای تلوزیون میزنن ما آمدیم.........mas:-
ما که رفتیم دیشب نور افشانی دیدم.....برید مشت بزنید دهن استکبار...از طرف منم یه پسی بزنید....خیلی پررو شدهlol:-
با برو بچ رفتیم کوه چنان مشتی زدم تو دهن استکبار که فکرکنم مثل اول نشه:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم آنچنان تا ساعت 12 آنچنان خوابی رفتم که استکبار عمریه تو اون خوابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وعده ی دیدار...توی خوابو بیدار:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میزدیش دیگه...........همونجوری گذاشتی بره؟؟؟؟:soal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم حیف انفلوانزا خوفی گرفتم وگرنه مشتی لگدی فحشی چیزی نثار میکردم حالا کی برش داره خدا میدونهki::
حرف از جوجه شد. خوب شد یادم اومد دو روز پیش با یکی از بچه ها دو سیخ کوبیده با گوجه شرط گذاشته بودم امشب ازش بگیرم:hekolah::khelal dandoon:
بازی جیواسکیلا با تورکو (لیگ فنلاند)برد و مساوی میزبانواسه اون بود.میهمان واسه من تورکو 1-0 برد:yes:
آفرین بر اونهایی که مشتی محکم زدن تو دهن استکبارو و آفرین به اونایی که با اینکه زورشون نمیرسید مشتی تو دهن استکبار بزنن حداقل فحش کاریش کردن :nishkhand:
منم از دور مراقب اوضاع بودم :sigar:
زهر مار بخوری . ایشالا بپره تو گلوت دهنت سرویس شه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی اون باشگاه های فنلاندتون تو چشو چالم
باو گیر نده بهش دیگه , اولو آخرش که میخواد بره خونه شووووور ظرف بشوره و کهنه بچه عوض کنه mas:-lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
========
یه سوال ؟
چرا تو تیمهای محبوب دورتموند نیست ؟
آخه خدایی ظلم نیست ؟
والنسیا هست , اوساسونا هست , من سیتی هست , اتلتیک مادرید هست , بوردو هست ولی دورتموند نیست ؟؟!!!!!!!
اصن اینا به کنار , شالکه 04 هست اونوخت دورتموند نیست ؟ یدفعه بیاین فحشمونم بدین دیگه eterza::-
عجب کوبیده ای بوووود:haaa:با دوغ خوردم تو گلو گیر نکنهki::مگه باشگاه های فنلاند چشه از این لیگ مزخرفه ما که بهتره.فنلاند که هیچ بازی ها لیگ نروژ لیگ دسته3 انگلیس و فرانسه و از همه مهمتر لیگ مکزیک و افریقای جنوبی رو هم شرط میبندیم یا لاین(یا همون اینترنتی) میزنیم(اصلا یه وضیه..)ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایا میدانستید اکثر دختران سایت طرفدار رئال و استقلال و عاشق رونالدو اند:fek konam::vooooy: