[QUOTE=milad_1369;150629][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]من وقتی میخوام نرم افزار Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL رو باز کنم این ارور رو میده
مسیر بازی رو بهش بده
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=milad_1369;150629][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]من وقتی میخوام نرم افزار Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL رو باز کنم این ارور رو میده
مسیر بازی رو بهش بده
[QUOTE=saeedavril;150631]قبلا منم همين مشکل رو داشتم تو گوگل سرچ کردم و در سايت اسکادرو يه فايل رجيستري اين نرم افزار هست که اگه دانلودش کني و بزار توي پوشته فيفا 13 مشکلت حل ميشه و وقتي مسير رو بهش ميگي کارشو انجام ميده!من چون با موبايل کانکت ميشم لذا اپلود کردم فايل برام سخته شرمنده!ولي تو اسکادرو يا گوگل سرچ کن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مر30 ادرس فیفا رو بهش دادم درست شد
من پچ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو دانلود کردم چه جوری باید نصبش کنم؟
دوست عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توضیح دادم برای 9.3نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
9.7 هم همونه...فرقی نمیکنه....
اگر خودت به لیست نوت پدها چیزی اضافه نکردی که هیچی replace کن فایلهای 9.7 رو تو میسر بازی مثل 9.3 اگر اضافه کردی به لیست ( بک آپ بگیر) بعد به لیست جدید اضافه کن...... مثل فیس.... من لیست فیسم رو خیلی فیس اضافه کردم( حدود 350 تا فیس میشه واسه من) پس از لیست 9.7 دیدم چه فیسی جدیده و جدا کردم... و به لیست خودم اضافه کردم......
من فایل ها رو داخل پوشه گیم کپی کردم.اما وقتی میخوام ModdingWayInstaller اجرا کنم این ارور رو میده:game folder not found.we can not continue witch installationنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام،من فیفا13 رو نصب کردم ولی خیلی تیک میزنه یه جورایی رو اعصابه کسی راه حلی بلده؟
با این لپ تاب بازی میکنم:
:acer
cpu:intel corei3-380m 2.53GHz 3mb l3cache
nvidia geforc gt 415m
4G DDR3 Memory
فیس دژاگه بزارید لطفآ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نلبدر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیس دژاگه در صفحه 22 توسط دوست خوبمون آقا سعید قرار داده شده
موفق باشید
کفش دژاگه و فیس تورس بزارید