سید مهدی رحمتی : نتوانستم به پیشنهادات وسوسه انگیز فکر کنم
دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال استقلال گفت: در این مقطع هم که باشگاه استقلال در مضیقه شدید بود و فشار زیادی به مدیریت باشگاه وارد شده است دور از انصاف است اول طلب پول کنم و بعد قرارداد ببندم.
صحبتهای سید مهدی رحمتی را به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) و به نقل از سایت شخصی وی بخوانید.
* چرا اینقدر دیر قراردادت را با استقلال تمدید کردی؟
- دیر نبود! پس از یک فصل پر فشار نیاز بود استراحت کنم و پس از بازی ایران و قطر این فرصت به دست آمد که پس از مدت ها بتوانم در کنار خانواده باشم و به مسافرت بروم.
* از تمرینات عقب نیفتاده ای؟
- در این 5 سال آنقدر سر تمرین و مسابقه بوده ام که به نظرم یک سال هم جلو هستم! حتی خود کوئیروش به من تاکید کرد که تا 3 هفته به استراحت مطلق بپردازم ، فشار مسابقات و تمرینات به همراه آسیب دیدگی های مختلف باعث تحلیل نیروی عضلانی ام شده بود و نیاز داشتم استراحت کنم، حتی توصیه شده استراحت بیشتری داشته باشم، اما حقیقتا دلم طاقت نمی آورد بیشتر از این از زمین چمن و تمرین دور بمانم.
* این شایعه به وجود آمده صبر کردی تا باشگاه استقلال بتواند پول قسط اول قراردادت را تهیه کند و پس از دریافت آن قراردادتان را تمدید کردی؟
- باشگاه استقلال تا ریال آخر پول مرا پرداخت خواهد کرد اما تا الان پولی دریافت نکرده ام و حتی بابت قرارداد فصل قبل مبلغی طلبکارم. اگر بحث پول در میان بود تمام مدیران و مربیان باشگاه در جریان هستند می توانستم چه قراردادی با چه شرایطی ببندم . اولویت من برای فوتبال و آینده ام صرفا پول نیست چون معتقدم پول را همیشه می توان به دست آورد، در این مقطع هم که باشگاه استقلال در مضیقه شدید بود و فشار زیادی به مدیریت باشگاه وارد شده است دور از انصاف است اول طلب پول کنم و بعد قرارداد ببندم، عرض کردم باشگاه پول همه بچه ها را خواهد داد و به قول معروف دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
* خیلی ها معتقدند شما در فصل نقل و انتقالات، بازی را به پرسپولیس باختید؟
- من باید درباره تیم خودمان صحبت کنم. استقلال بر اساس نیازهای درونی خودش در فصل نقل و انتقالات خرید کرده ، باشگاه پرسپولیس به عنوان تیم بزرگ برای ما قابل احترام است که برای فصل جدید سیاست های خودش را داشت.
* به نظرت پرسپولیس قدرتمندتر از استقلال نشده است؟
- اهل کری خواندن نیستم ، می توانم بگویم استقلال پارسال تیم خوبی بود و امسال تقویت شده است.
* درباره اتحادیه بازیکنان صحبت کنید، اتحادیه ای که خودت دبیرش هستی؟
- همه اصناف دارای اتحادیه هستند، شما از قشر آجیل فروشان بگیرید تا طلا و جواهر فروشان. اتحادیه باشگاه ها داریم و اتحادیه مربیان و لازم بود صنف بازیکنان دارای تشکل باشد و فعلا مرحله مقدماتی این مهم سپری شده و به مرور زمان اتحادیه سر و شکل می گیرد، باید اساسنامه منسجم و منطقی، با قابلیت اجرایی را تهیه و به تصویب فدارسیون فوتبال برسانیم ، اینکه بنده را به عنوان دبیر اتحادیه انتخاب کردند نظر لطف دوستان پرسپولیسی و استقلالی بود وگرنه صراحتا می گویم بنده کوچک بسیاری از بازیکنان قدیمی خوب کشور هستم و در کنار آنها پیگیر کار.
* صحبت خاصی مانده؟
- تشکر صمیمانه از هوادارن استقلال که در این مدت مرا با محبت های خود شرمنده کردند و مهم ترین دلیل و انگیزه من برای حضوری پر رنگ تر در استقلال به شمار می روند ، فقط روی وب سایت شخصی ام 12000 ایمیل ارسال شده است و همین محبت هاست که باعث شد حتی نتوانم به پیشنهادات وسوسه انگیز دیگر فکر کنم. باید تشکر کنم از مدیران استقلال، از فتح الله زاده و علی امیری که در یک سال گذشته به من محبت داشتند و تشکر ویژه از علی انصاری که در این شرایط اقتصادی از باشگاه استقلال حمایت می کنند.
استقلالیها بامداد یکشنبه در ترکیه
استقلالیها بامداد یکشنبه در ترکیه
خبرگزاری فارس: اعضای تیم استقلال فردا دو نوبت تمرین میکنند و بامداد یکشنبه راهی ترکیه میشوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و بنا به اعلام سایت باشگاه استقلال، کاروان تیم استقلال بامداد روز یکشنبه به ترکیه سفر خواهد کرد تا اردوی 10 روز خود را در شهر استانبول ترکیه برگزار کند.
طبق برنامه قرار است بازیکنان استقلال یکشنبه ساعت یک بامداد خود را به مربیان در هتل المپیک معرفی کنند تا با پرواز 4 صبح عازم کشور ترکیه شوند. گفتنی است استقلالیها در طول اردو 3 بازی تدارکاتی را نیز برگزار خواهند کرد.
همچنین تمرینات استقلال پس از 2 روز استراحت از فردا استارت خواهد خورد. طبق برنامه استقلالیها فردا ساعت 10:30 در مجموعه انقلاب به کارهای هوازی و ساعت 18 در کمپ اختصاصی باشگاه استقلال به تمرینات تاکتیکی خواهند پرداخت.
استقلالى ها امروزدر ۲ نوبت تمرين مى كنند
استقلالى ها امروزدر ۲ نوبت تمرين مى كنند
تمرينات استقلال پس از ۲ روز استراحت از امروز استارت خواهد خورد. طبق برنامه استقلالى ها فردا ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه در مجموعه انقلاب به كارهاى هوازى و ساعت ۱۸ در كمپ اختصاصى باشگاه استقلال به تمرينات تاكتيكى خواهند پرداخت.
دين محمدى:اوج هماهنگى ها در تركيه
دين محمدى:اوج هماهنگى ها در تركيه
سيروس دين محمدى، مدافع اسبق تيم استقلال در خصوص برگزارى اردوى دو روزه اين چنين اظهار داشت: استقلال در تركيه به نهايت هماهنگى خواهد رسيد. اين هماهنگى اين جا به دست آمده در ادامه در تركيه تكميل خواهد شد. اميدوارم روند تمرينات به همين جديت كه در تهران پيگيرى مى شود در تركيه هم ادامه يابد. خوشحالم كه بازيكنان با اراده و انگيزه مثال زدنى در تمرين ها حاضر مى شوند. مدافع خوش تكنيك پيشين تيم استقلال درخصوص قرعه ليگ در ادامه تصريح كرد: اين قرعه را نبايد دست كم گرفت. استقلال در بازى اول به پست تيمى خورده كه چندان شناخته شده نيست و از طرفى اين شايد برايش مطلوب هم باشد. در هر حال استقلال بايد به آلومينيوم به شكل يك تيم قدر نگاه كند و از همين اولين بازى گام قدرتى خود را به حريفان ديكته كند.
استقلال بامداد يكشنبه به تركيه سفر مى كند
استقلال بامداد يكشنبه به تركيه سفر مى كند
كاروان تيم فوتبال استقلال براى برپايى اردوى آماده سازى، بامداد يكشنبه به تركيه سفر مى كند.كاروان تيم استقلال بامداد روز يكشنبه به تركيه سفر خواهد كرد تا اردوى ۱۰ روز خود را در شهر استانبول تركيه برگزار كند. طبق برنامه قرار است بازيكنان استقلال يكشنبه ساعت يك بامداد خود را به مربيان در هتل المپيك معرفى كنند تا با پرواز ۴ صبح عازم كشور تركيه شوند. گفتنى است استقلالى ها در طول اردو ۳ بازى تداركاتى را نيز برگزار خواهند كرد.
استقلالیها در کمپ گرین پارک
قلعهنویی عذر 2 بازیکن را خواست
استقلالیها در کمپ گرین پارک
خبرگزاری فارس: امیر قلعهنویی عذر 2 بازیکن تیم استقلال را خواست و این 2 نفر به ترکیه نرفتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی سرمربی استقلال پیش از سفر تیمش به ترکیه نام 2 بازیکن این تیم را در فهرست مازاد قرار داد. مجتبی محبوب مجاز و توحید غلامی 2 بازیکنی هستند که در این مدت با استقلال تمرین کردند ولی نتواستند نظر سرمربی این تیم را جلب کنند. از همین رو این دو نفر می توانند با دریافت رضایت نامه از استقلال جدا شوند.
* اعضای تیم استقلال که بامداد امروز تهران را به مقصد ترکیه ترک کردند در 40 کیلومتری شهر استانبول مستقر شدند. آبی پوشان در کمپی به نام گرین پارک حضور دارند. این کمپی همان محلی است که قلعه نویی سال گذشته تراکتورسازی را برای برپایی اردوی پیش از فصل به آنجا برد.
* محمد محمدی که گفته می شد به دلیل مشکل مالیاتی نمی تواند استقلال را همراهی کند بدون هیچ مشکلی بامداد امروز همراه استقلال به ترکیه رفت.
* ساموئل که گفته می شود در اردوی ترکیه به استقلالی ها اضافه خواهد شد شب گذشته به تهران آمد تا پس از مذاکرات نهایی و ثبت قرارداد به جمع دیگر بازیکنان اضافه شود.
* علی فتح الله زاده و علی امیری روز جمعه راهی ترکیه خواهند شد.
* قرار است بازیکنان استقلال روزانه دو جلسه تمرین را پشت سر بگذارند و 3 بازی تدارکاتی در دستور کار قرار داده اند. محور تمرینات این تیم برنامه های تاکتیکی خواهد بود
چهارشنبه دربی امیدهای پرسپولیس و استقلال
چهارشنبه دربی امیدهای پرسپولیس و استقلال
خبرگزاری فارس: روز چهارشنبه اولین دربی پایتخت در فصل جدید فوتبال بین دو تیم امید پرسپولیس و استقلال برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، اولین دربی فصل جدید فوتبال ایران از ساعت 16 روز چهارشنبه در ورزشگاه هرندی آغاز خواهد شد.
تیم امید پرسپولیس این هفته در سومین بازی خود میهمان امیدهای استقلال است.
منوچهر عبداللهنژاد که شاگردان خود را آماده این بازی میکند، گفت: معمولا رویاروییهای دو تیم در هفتههای ابتدایی اتفاق نمیافتاد چرا که بازیها هنوز گرم نشده و بسیاری رسانهها هنوز شروع به پوشش این دیدارها نکردهاند، البته ما خودمان را آماده این مسابقه کردهایم.
این هفته جوانان پرسپولیس هم از ساعت 14:30 روز پنجشنبه در زمین راه آهن نوین برابر این تیم قرار میگیرند.
مجید پروین که تیمش تا اینجا به یک پیروزی و یک تساوی دست پیدا کرده است، گفت: در بازی قبل بچهها بازی خوبی انجام دادند و کنترل بازی را در دست ما بود ولی متاسفانه نتوانستیم از فرصتهایی که داشتیم به خوبی استفاده کنیم و در تلاش هستیم این مشکل را برای بازی بعد برطرف کنیم.
نوجوانان پرسپولیس که در بازی قبلی خود در حالی نتیجه را واگذار کردند که دوبار از حریف خود پیش افتاده بودند، راس ساعت 17 روز جمعه در ورزشگاه امام رضا (ع) میزبان راه آهن هستند.
سعید تهرانی نژاد سرمربی این تیم درباره شرایط نوجوانان گفت: در بازی قبل یک بار در نیمه دوم از حریف جلو افتادیم اما بعد از گل بدی که دریافت کردیم، بچهها نتوانستند از برتری خود بهره ببرند. البته ما از این هفته با حل مشکل رضایت نامه یکی از دروازهبانهایمان، شرایط بهتری داریم، هر چند برای بازی با راه آهن دو بازیکن خودمان را به خاطر حضور در رقابتهای آموزشگاهی در اختیار نداریم.
این هفته نونهالان پرسپولیس هم از ساعت 10 صبح روز جمعه در ورزشگاه امام رضا (ع) میزبان تیم پارسیان خواهند بود.
فرامرز سلطانی، درباره پیروزی اخیر تیمشان که با چهار گل رقم خورد گفت: در خانه حریف بازی نمیکردیم و آنها بازی را کاملا بسته بودند. با این وجود بچهها کاملا سوار بر بازی بودند تا اینکه 10 دقیقه به پایان بازی با زدن گل اول، قفل دروازه باز شد.
سرمربی نونهالان پرسپولیس در پایان گفت: امشب برای انجام دو بازی دوستانه راهی ارومیه خواهیم شد که دوشنبه و سه شنبه برگزار میشود.
استقلال يك هافبك دفاعى كم دارد
حفظ ستاره ها نويد روزهاى خوشى را مى دهد اما
استقلال يك هافبك دفاعى كم دارد
زمانى كه فصل نقل و انتقالات آغاز شد و هر كدام از ستاره هاى فصل قبل آبى پوشان با توجه به وضعيت مبهم مديريت و سرمربى تيم با پيشنهادهاى زيادى روبه رو شدند و دلشان هوايى شده بود كه از استقلال جدا شوند اما بعد از ابقاى فتح الله زاده و آمدن قلعه نويى خيلى زود استقلالى ها دست به كار شدند و بازيكنان مدنظرشان را جذب كردند.زودتر از آنچه كه هواداران فكرش را مى كردند آبى پوشان تمريناتشان را آغاز كردند و ديروز هم راهى تركيه شدند. شايد در روزهاى ابتدايى نقل و انتقالات حتى خوش بين ترين هوادار استقلال هم فكر نمى كرد كه تمام ستاره ها به جز تيموريان در اين تيم بمانند و بازيكنان مورد نظر هم به اين زودى جذب تيم شوند اما اين طور شد تا پيش از شروع فصل، بازيكنان آبى پوش بتوانند نويد روزهاى خوبى را بدهند. البته در اين ميان يك مشكلى وجود دارد. دقيقا مشكل همان جايى است كه استقلال يكى از ستاره هايش را از دست داده، يعنى پست هافبك دفاعى.در اين پست استقلال كيانوش رحمتى مصدوم را دارد كه از ابتداى فصل قادر به همراهى آبى پوشان نيست و حتى ساموئل هم نمى تواند آنقدر در اين پست قابل اطمينان باشد.اين روزها صحبت از جذب نكونام است اما همه مى دانند كه چنين اتفاقى دور از واقعيت است و نكونام مى تواند حداقل ۲ برابر پولى كه از استقلال مى گيرد را در يكى از تيم هاى عربى دريافت كند. در اين ميان چند گزينه ديگر بيشتر باقى نمى مانند و با وجود روزهاى كم باقى مانده تا پايان فصل نقل و انتقالات استقلالى ها بايد زودتر دست به كار شوند.