من منتظر بودم از سايت رسمي باشگاه ببينم كه رابين جدي جدي داره ميره كه اين اتفاق افتاد
چقد به ورزش3 گفتم الكي ننويسيد!
رابين 5شنبه انتقالش رو نهايي ميكنه
هرچند الان هم نهايي شدهentezar::قبلتر هم فن خال گفته بود رابين ديگه تمديد نميكنه،تصميمش خيلي جدي بود كه رفت
رابين اصلا نميخواست بازيكن آرسنال باشه بازي كلن خيلي بي انگيزه بود ! دلش با تيم نبود ديگه
حالا ونگر مياد يه همچين بازيكن بي انگيزه اي رو به زور نگه داره ؟
واقعيت رو قبول كردن !البته اگه باشگاه هم از اول محكم اجازه نميداد كسي درباره ي انتقال رابين پيشنهادهاي بيشتري بده ون پرسي هم الان اين نبود !
باشگاه از اولش گفت هر كي بيشتر پيشنهاد بده ميفروشيم كه يووه منتفي شد و سيتي هم راه رو برا منچستر يونايتد باز كرد...
هر بازيكن ديگه اي بود به خاطر پول ميخواستن بفروشنش ميرفت ديگه پشت سرش هم نگاه نميكرد
بگم نامه ي خداحافظي اش اغتشاش بزرگي كرد و آرسنال رو مجبور كرد و فروختش
اما با همه ي اين بحثها ظاهرا انتقال رابين تموم شده اس واقعا خيلي هوادارا رو دست به سر كرد...
در نبودش جيرود جايگزينش خواهد بود كه به نظر من يه روز جايگاهش از رابين هم بالاتر خواهد رفت تازه لوكاس پودولسكي هم بازيكن كمي نيست !!
ونگر بعد از نهايي شدن رفتن رابين اينو تاييد كرده و گفته در اصل اين بازيكنها از اول براي جايگزيني ون پرسي خريداري شده بودن
بعدش هم گفته چاره اي نداشتيم چون رابين فقط يك سال ديگه قرارداد داشت كه حاضر نبود تمديد كنه
رابين با 24 ميليون پوند ميره
ونگر:"جانشینان ونپرسی اکنون در تیم هستند.":yes:
تو خط حمله بازيكن بهتر از هانري بود؟تازه هانري از رابين اسطوره تر بود اما وقتي رفت باشگاه زود خودشو جمع كرد چه برسه به الان كه چندتا بازيكن تاپ تو حمله داريم
آرسنال يه بار ديگه عوض ميشه فوروادهاي آرسنال تغيرات زيادي به تيم و نوع بازي ميدن اما هدف عوض نميشه
تيم امسال قدرت قهرماني داره با رابين يا بدون رابين آرسنال تيمي بازي ميكنه و رفتن يه بازيكن چيزي رو تغير نميده...
در ضمن از سال 1981 آرسنال هيچ بازيكني رو به تيم رقيب نداده بود كه تكرار شد آخرش بودن !!!
حداقل به منچستر و تيم هاي جزيره نبايد ميدادن!
بدون شرحش:ashem:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
...