[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی از آلمانیها حالشان از من بهم می خورد
Fcbayern.ir-به نظر می رسد ماریو گومز دل پری از بعضی از شخصیت های بزرگ آلمانی و وسانه های آلمانی داشته باشد.از همین رو مهاجم اول تیم بایرن مونیخ وتیم ملی آلمان در همین مورد صحبتهایی شنیدنی برای گفتن دارد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه ورزشی dsf آلمان ماریو گومز در مصاحبه با این شبکه میگوید :"من فکر می کنم در اسپانیا بیشتر به من علاقه دارند تا در کشورم آلمان.اوزیل وخدیرا به من گفتند در اسپانیا بیشتر بازیهای تورا نگاه می کنند.البته من نیز همواره پیامهای بسیاری از هوادارانم را از اسپانیا وبه خصوص از اندلس، جایی که خانواده پدریم در آن زندگی می کنند دریافت میکنم."
ماریو اضافه می کند :"می دانم در آلمان بعضیها حالشان از من بهم می خورد اما من باز آلمان وباشگاه محبوبم (بایرن مونیخ) را دوست می دارم.بعد از بازی با چلسی وقبل از بازی با پرتغال من زیر شدیدترین انتقادها بودم اما خدا را شکر می کنم که توانستم آنها را تحمل نمایم.بوپ هاینکس ویواخیم لو من را هرگز در این شرایط تنها نگذاشتند.هاینکس به من گفت :ماریو تو کماکان مهاجم اول من هستی وهیچ وقت نگران مسائی پیش آمده نباش."
ماریو گومز صحبتهایش را اینطور ادامه می دهد :"یواخیم لو نیز همیشه من را حمایت می کند او همیشه به من می گوید :پسر ،تو فقط به کارت ادامه بده نگذار انتقادات روی تو اثر بگذارند.گومز می افزاید: "باور کنیدمن نهایت تلاشم را هم برای تیم ملی وهم برای بایرن مونیخ انجام می دهم ولی در بعضی از اوقات متاسفانه موفق نمی شوم."
ماریو گومز همچنین کماکان از مهمت شول و کریستف دام دو تن از شخصیت های بزرگ آلمان دلگیر وعصبانی است.او در این باره می گوید :"اصلا سخنهای شول خنده دار نیوداو دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهدمن اصلا به حرفهای وی اهمیتی ندادم.در مورد کریستف دام هم باید بگویم واقعا از وی انتظار چنین حرفهای نداشتم.واقعا برای شخصیت او متاسفم."
مهمت شول وکریستف دام چندی قبل ماریو گومز را متوجه شدیدترین انتقادهای خود کردند.مهمت شول در شبکه ard آلمان گفته بود گومز اصلا مهاجمی ،با کلاس جهانی نیست وکریستف دام نیز در مصاحبه با رسانه های ورزشی بلژیک در مورد گومز گفته بود :"گومز مانند زرافه آرامی است که خطری برای هیچ کس نمی تواند ایجاد نماید."
fcbayern.ir