مورینیو:رئال می تواند مربی بهتری از من داشته باشد / کاکا یک مرد شگفت انگیز است
هنوز خیلی مانده اما مهم است که امتیازات زیادی را از دست ندهیم چرا که در حال حاضر پنج تا را از کف داده ایم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Getty Images
'سایت گل - ژوزه مورينيو' سرمربي رئال مادريد كاكا را 'بازيكني فوق العاده' خواند و گفت:ا همین یک ماه پیش بود که کاکا ، فاجعه بار کار می کرد و حالا دوباره خوب شده است . کاکا بازیکن شگفت انگیزی و مرد شگفت انگیزی است . مدتها در دوران مشکلی بوده است . می خواستیم این روندش را متوقف کنیم اما آرام آرام . مهم است که درون زمین سالم ، با نشاط و قدرتمند باشد .
سرمربي رئال مادريد كه در نشستي خبري پيش از بازي با اسپانيول سخن مي گفت، افزود:بنزما به دليل مصدوميت در ديدار با اسپانول حاضر نخواهد بود و حتي ممكن است ديدار با بتيس را هم از دست بدهد. البته اكنون مصدوم باشد بهتر از زماني است كه ديدارهاي مهم با تيم هاي ساير كشورها داريم.
وي خاطرنشان كرد:براي هر مربي بهتر است در شروعي خوب در يك مسابقه داشته باشد ولي من آن زمان را هم كه دروازه بان تيم در دقايق نخست بازي انسجام تيمي را حفظ مي كند، دوست دارم. درست مانند ديدار با آژاكس. ما دو بازي را برديم و همه نكات منفي تيم را حذف كرده ايم.
او با ابراز خوشحالی در این باره که زوج کاکا و اوزیل جواب داده , گفت:تردیدهایی دارم . بازی آخر را دوست داشتم . این دو ، بازیکنان صاحب توپی هستند که خیلی احتیاط می کنند و زیاد اهل ریسک نیستند . تیم ، احتیاج به آرامش و کنترل توپ داشت تا بتواند آرامش را در خود جاری کند . واکنش این دو خیلی خوب بود
سرمربي رئال مادريد درباره ايگواين هم گفت:او در بازي مقابل رايو در هفته پيش از ابتدا در زمين بود و گل هم زد. نمي توانيد بازيكني ديگر را با او مقايسه كنيد، آن هم در شرايطي كه به تازگي از نقاهت پس از جراحي بازگشته و تمرينات پيش از فصل نداشته است.ايگواين هنوز هم ايگواين است و نمره او در تيم عالي است. از او انتظار داريم گل بزند و حريفان ما هم مي دانند كه او قادر به چنين كاري است.
سرمربي پرتغالي رئال مادريد درباره وارن بازيكن جوان فرانسوي اين تيم گفت: او اين فرصت را داشت كه از ابتدا در زمين باشد. اين كار براي يك بازيكن 18 ساله سخت است ولي او به خوبي پاسخ داد. البته او هنوز جاي پيشرفت در زمينه تاكتيك دارد ولي به رغم همه فشارها در آمادگي خوبي بسر مي برد. وي اضافه كرد:آلتين توپ هم خوب است اما در شرايط ايده آل نيست چون به تازگي جراحي كرده و تمرينات پيش فصل نداشته است. دقايقي كه در برابر آژاكس بازي كرد حكم يك پاداش را برايش داشت و انگيزه اش را بالا برد.
سرمربي رئال مادريد همچنين اظهار اميدواري كرد شاهين ديگر بازيكن تازه پيوسته به اين تيم هم به طور كامل بهبود يابد.
مورينيو از رييس باشگاه رئال مادريد هم تمجيد كرد و گفت: در این جا فقط یک تئوری وجود دارد . برایم خوشایند ترین حرفها ، حرفهای پیشکسوتان بود که گفته بودند که ارزشهای این باشگاه ، تعصب به پیراهن و جنگیدن تا پایان است . من به ارزشهای باشگاه نزدیک هستم . من و فلورنتینو ، اغلب با هم در مورد طرز فکرمان صحبت می کنیم و او می داند که چه می خواهم . از نظر من ، رئال مادرید می تواند مربی بهتری از مورینیو داشته باشد ، می تواند بازیکنان بهتری داشته باشد ، اما نمی تواند مدیری بهتر از این داشته باشد . .
goal.com