فعلا صدر نشین شدیم
املیا اشتباهات دفعه قبل رو جبران کرد خوب بود
ابراهیم هم مثل همیشه :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا صدر نشین شدیم
املیا اشتباهات دفعه قبل رو جبران کرد خوب بود
ابراهیم هم مثل همیشه :nishkhand:
بچه ها من دیگه تا یه ماه نیستم میدونم شما هم نیستید پس همتون رو با هم 28 دی میبینم
حسین هوای اینجا رو داشته باش
سینا جان به سلامت.
ایشالله از امتحاناتت سربلند برگردی.
موفق باشی داداش.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اینکه این منسیتی کوتاه اومد خدارو شکر
گفته توزو میدیم قرضی به شرط اینکه قطعا اخر فصل بخرینش ادامه این مذاکره هم موند واسه بعد کریسمس
حال کی میخواد خلویه این خط حمله وایسه از این به بعد شیش هفتا واسه هر بازی رو شاخشه
خوب خوب خوب.حسین نامرد تر از تو تا حالا ندیدم.بابا یه سراغی پیامی چیزی دلمون گرفت.
خوب من دیگه تاخیری هستم دیگه ببخشید.
2011 زو که با صدر تموم کردیم ایشالله تا آخرشم همینطوری میره.
آرسنالم که میچپونیم.خوب دیگه همین.
در ضمن سلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده به خدا......
اصلا" وقت نمیکنم سرمو بخارونم.
قول میدم اوضام مرتب شد زیاد سر بزنم.
آره بابا امسال قدرت ایتالیا به رخ بقیه کشورها کشیده میشه.
بعد از حذف تیمهای شهر منچستر.
نوبت به حذف تیمهای شهر لندن توسط تیمهای ایتالیا است.
نوکرتم.گل نر از تو تا حالا ندیدم.بله چلسی که ... ناپولی هم به حساب نمیاد.آرسنالم که باید بره 7تا8تا بخوره.میزنبیم صددرصد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب امتحانا خم 10 روز دیگه ای شروع میشه و ما کمتر میایم دربی(نه وقتی امتحان نبود 26 ساعت دربی بودم جالا میحوام کمش کنم)
خوبه پارسال که من بودم فقط من و حسین بودیم.همه کارارو ما باید میکردیم.حالا امسال که من نمیخواستم بیام ماشالله 1000 ماشالله یه 10 نفری هستن میلانیا.شانسم که نداریم.بیا اینم شانس.
الان از سر امتحان ریاضی میام eterza::-
هنوز اعتبار اینترنتم تموم نشده :shogh:
تبریک میگم صدر نشینی میلان رو خدا کنه تو این تعطیلات توز یا تورس رو بگیریم گرچه الان خیلی دیره و نمیتونیم تو اروپا ازشون استفاده کنیم ولی از هیچی بهتره :soal:
اگه اینطور باشه پول نقل انتقالات تابستانی باید برای توز خرج بشه :chi migi: این برلو دست بکنه تو جیب ... همون اولش بخره chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علیکم السلام heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خسته نباشی اولین امتحان ریاضی بود تا 1 شب تو دربی بودی :ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینترنتت تموم شد از dial up
بیا:sooot: