مقايسه دوسرمربي محبوب ازديدگاه هوادران بارسا
دو سرمربي محبوب تاريخ باشگاه بارسلونا زير ذرهبين هواداران رسمي قرار گرفته و در نهايت اين گوارديولا بوده که به عنوان بهترين و محبوبترين مربي انتخاب شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از مارکا اسپانيا، اظهارات و نقل قولهاي دو مربي بزرگ بارسلونا، گوارديولا و کرايف توسط هواداران و راي آنها در مقايسه اين 2 اسطوره در نهايت مربي فعلي بارسلونا را بهعنوان فرد پيروز معرفي کرد.
در اين مقايسه سراسري هفت مورد با حضور بيش از 40 هزار هوادار رسمي مورد توجه سايت رسمي وابسته به روزنامه مارکا قرار گرفته که آنها را از نظر ميگذرانيد:
1 – حق اشتباه کردن
کرايف: گفتن اينکه هرگز اشتباه نميکنم يک اشتباه بزرگ است.
گوارديولا: آنچه که در زندگي پيشرفت ما را رقم ميزند اشتباه است، اشتباهات خود را قبول کنيد.
2 – شدت عمل داشتن
کرايف: همه مربيان از تاکتيکها و نوع عملکرد تيم حرف ميزنند به نظر من لزومي ندارد بازيکنان را به تنبيه سخت محکوم کرد.
گوارديولا: راز موفقيت تيم من بازيکنانم هستند، آنها عالي کار ميکنند، اما وقتي راه را اشتباه بروند بايد تنبيه شوند، تنبيه قانون دارد و هيچ تبعيضي را شامل نميشود.
3 – قضاوت در مورد شخصيت خود
کرايف: من تا حدودي آرمانگرا هستم، يک تمام حرفهاي ايدهآليست بنابراين به دنيا با همين شرايط نگاه ميکنم.
گوارديولا: من يک بازيکن ساده بودم و موفقيتهاي کوچکي در سطح مربيگري داشتم و بعد از آن هم انتخاب شدم.
4 – احترام به ديگران
کرايف: براي بازي تيم دونگا پول براي يک بليت را هم دور نميريزم.
گوارديولا: من هرگز درباره همکاران نظر نداده و قضاوت نميکنم چون اين اجازه را به خود نميدهم.
5 – سپر داوري
کرايف: تصور من اين است که امروزه داوران تمام حواسشان به محوطه ما است و يادشان ميرود به جاهاي ديگر زمين هم نگاه کنند.
گوارديولا: حرف زدن درباره داوري وقت تلف کردن است.
6 – در تقابل با دشمنان
کرايف: بازي مقابل رئال مادريد براي من در اولويت دوم قرار دارد، آنها براي من مهم نيستند.
گوارديولا: من عاشق پيروزي مقابل رئال مادريد هستم، براي شکست دادن مادريد تب ميکنم!
7 – آماده سازي
کرايف: قبل از بازي ميآيم کنار زمين و کمي خرناس ميکشم و روزنامه مي خوانم، بعد هم منتظر ميمانم تا تقدير را تماشا کنم.
گوارديولا: قبل از بازي بايد همه نکات را مرور کرد، خيلي مهم است که همه چيز را به ياد بياوريم و دوره کنيم، بايد حواسمان جمع باشد و سرنوشتمان را خودمان رقم بزنيم.