اسطوره ایتالیا در آسانه پیوستن به چلسی بود
اسطوره ایتالیا در آسانه پیوستن به چلسی بود
کارلو آنجلوتی، سر مربی پیشین چلسی اعتراف کرد برای جذب پیرلو تلاش زیادی کرده بود و پیرلو نیز در آستانه پیوستن به چلسی قرار داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمان جام جهانی 2006 که در این تابستان پس از گذراندن 10 سال در میلان راهی یونتوس شد، در زمان حضور کارلو در نیمکت چلسی مورد توجه وی قرار گرفته بود. کارلو معتقد است که او می توانست کار های مفیدی در زمین برای چلسی انجام دهد.
کارلو انجلوتی در مصاحبه با دیلی میل گفت:" زمانی که به چلسی آمدم برای جذب پیرلو تلاش کردم و قصد داشتم تا او را در پست هافبک مرکزی چلسی بازی دهدم. او اکنون 32 سال سن دارد اما با این وجود بازی های خوبی برای یوو انجام می دهد. در واقع پیرلو می توانست نقش مهمی در چلسی ایفا کند.
در فصل گذشته بازیکنان از نظر فکری بسیار آماده بودند و من فکر می کنم رومان آبرامویچ نیز از این امر بسیار خوشحال بود اما پس از اینکه در جام قهرمانان حذف شدیم کار برایمان سخت شد و همین زمینه ساز برکناری من بود. البته بعد از حذف جام قهرمانان انگیزه بازیکنان برای قهرمانی در لیگ بالاتر رفت و ما تمام تلاش خود را برای قهرمانی در لیگ برتر کردیم .
اتفاقات سال آینده می تواند فصل خوبی را برای چلسی رقم بزند اما در فصل اخری که در چلسی بودم عوامل زیادی در ناکامی من نقش داشت که یکی از آنها مصدومیت های بازیکنان کلیدیما از جمله لمپارد اسین و دروگبا که مالاریا گرفته بود باعث شد تا ما بازی های حساسی را واگذار کنیم و همین باخت ها سبب پایین آمدن روحیه تیم شد."
این بازیساز باتجربه که بیش از 70 بازی ملی برای ایتالیا انجام داده پس از جام جهانی 2006 از ترکیب ایتالیا کنار رفت او اکنون در یووه توپ میزند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توماس: بیش از دو تیم در کورس قهرمانی هستند
توماس: بیش از دو تیم در کورس قهرمانی هستند
میکی توماس در مصاحبه با talksport گفت تنها دو تیم منچستری نیستند که در این فصل در کورس قهرمانی قرار دارند بلکه تیم هایی نیز از شانس زیادی برای قهرمانی در این فصل برخوردار هستند.
دو تیم منچستر یونایتد و سیتی فصل را بسیار خوب اغاز کرده اند و علاوه بر اینکه هیچ شکستی در لیگ نخورده اند بلکه از مجموع شش بازی که انجام داده اند پنج بازی را برنده از مین خارج شده اند.
با این وجود ستاره پیشین منچستر یونایتد یعنی توماس معتقد است که تیم های دیگری چون تاتنهام و چلسی به اندازه کافی قوی هستند که بتوانند در کنار مدعیان اصلی قهرمانی جای بگیرند.
او در این زمینه گفت:" چلسی به زودی به جمع آنها خواهد پیوست و در مورد منچستر سیتی باید گفت شکی در آن نیست که آنها یکی از قدرت های اصلی هستند چرا که پول کار خودش را کرده و تاتنهام نیز مدت طولانی است که به دوران اوج خود رسیده و فوتبال زیبایی را ارائه می دهد."
او ادامه داد:" هری {ردنپ} توانسته تایر بسیار خوبی روی تیمش بگذارد چرا که آنها بسیار خوب بازی می کنند. آنها علاوه بر اینکه مودریچ را نگه داشتند، اسکات پارکر را نیز جذب کرده اند و این کمک زیادی به آنها خواهد کرد. بله تاتنهام هم یکی از تیم های مدعیست که به زودی قدرت خود را نشان خواهد داد."