رانیری: با آغوش باز به بالوتلی خوش آمد میگویم
اختصاصی Inter.Ir - کلودیو رانیری اعلام کرد با کمال میل از ماریو بالوتلی استقیال میکند، اما در حال حاضر تیم او بیش از هر چیز نیازمند گزینههای جدیدی در خط میانی است.
بالوتی هفته گذشته اشاره کرد دلش میخواهد در آینده بار دیگر به اینتر بازگردد. این حرف سوپر ماریو با استقبال از جانب سرمربی اینتر روبرو شد.
رانیری در این باره به کوریره دلو اسپورت گفت: "با آغوش باز به ماریو خوش آمد میگویم."
وی افزود: "بالوتلی میتواند تبدیل به یکی از بزرگترین بازیکنان جهان شود، اما همه باید به او کمک کنند."
او با اشاره به دیگو فورلان ادامه داد: "من واقعا به فورلان باور دارم. او زمانی در اینتر حضور پیدا کرد که بسیار خسته بود. آسیب دیدگی اخیر به او این فرصت را میدهد که علاوه بر استراحت خود را مثل گذشته احیا کند و با همان آمادگی که قبلا در انگلیس و ایتالیا از خود نشان داده به میادین بازگردد."
تینکرمن درباره نقل و انتقالات زمستانی اظهار داشت: "اگر نیازی به بازیکن جدید باشد موراتی حاضر است دست به جیب شود. ما بازیکنان زیادی در خط حمله داریم. فکر میکنم چیزی که تیم به آن نیاز دارد، یک هافبک در میانه میدان است."
رانیری با اطمینان از امید به قهرمانی ایتالیا و اروپا سخن میگوید: "احساس من مثبت است و فکر میکنم تیم میتواند چیزی که از ما انتظار میرود را انجام دهد. هنوز هم برای فتح اسکودتو شرط میبندم. حضور در فینال لیگ قهرمانان و بازی با رئال مورینیو؟ اول باید به فینال برسیم سپس راجع به حریف احتمالی صحبت خواهیم کرد. فعلا فقط میخواهم در فینال باشیم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]