حالا سوال بعدو کی میذازی؟آسون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا سوال بعدو کی میذازی؟آسون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بار یادمه کلاس 5ابتدایی بودیم!!
درس علوم بود رفتیم آزمایشگاه به هرکس یه دونه چشه گاو دادن گفتن هرکی تونست اون چیز سفیده که داخلشرو سالم در بیاره برنده میشه!!:he:
:-angمتنفرم ازشون:-ang
البته دربرخی از روابط هم زیستی دو طرف سود نمی کنند یه طرف سود و طرف دیگه نه سود میکنه نه ضرر مثل رابطه ی همیاری دلقک ماهی و شقایق دریایی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تقلب هم اگه طرف فقط بگیره و نرسونه( به دلیل بلد نبودن) مثل همین رابطه هست.
فردا صبح باشه آسون میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشتباه نکن سوسک جز رده حشرات و متعلق به زیرشاخه یونی رامیا است و جز بی مهرگان حساب میشه.دارای سه جفت پای حرکتیو......تنفس از طریق تراکه است(معمولا دارای 10 منفذ است)نقل قول:
بابا امتحان جانورشناسی بی مهرگان دارم ها
البته درباره سوسکها نداریم.اما طبق ویژگیهاشون گفتم جز حشراتن،یا اگه نباشن جز سخت پوستان هستن که در هر دو صورت تنفس پوستی یا از طریقه تراکه است
معمولا آدمایی که از زیست شناسی بدشون میاد یا از خون می ترسند یا از جانورانی مثل مار و حشرات عجیب و غریب یا کلا زیادی دل نازکند.lay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم حتما این مطلبو حفظ می کنم. البته چه نوع تنفسی داره؟نقل قول:
تراکه رو نفهمیدم.
نقل قولتو اگه میشه درست کن من اشتباه تایپ کردم کرم خاکی هم تنفس پوستی داره ولی در بی مهرگان تنها جانوریه که گردش خون بسته داره.
تو هم نقل قولتو اگه میشه درست کننقل قول:
تراکه کانالهایی هستن که به وسیله ی منافذی به بیرون راه داره.هوا که شامل اکسیژن و....از طریق ا=منافذ وترد کانالها شده و به طور مستقیم با سلولها مبادله میشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش به حالت کلاس پنجم عجب امکاناتی داشتین...!!!
ما کلاس پنجم که بودیم نه تنها از این چیزا نداشتیم بلکه یه معلم تاریخ داشتیم که هفته ای n بار فلکمون میکرد!!!:gerye: