نمی دونم چرا وقتی منچستر می بازه جای خالی کریس رو احساس می کنم.
که جدیدا وندرسار و اسکولز هم بهش اضافه شده.
نبودن ویدیچ هم خیلی احساس میشد
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم چرا وقتی منچستر می بازه جای خالی کریس رو احساس می کنم.
که جدیدا وندرسار و اسکولز هم بهش اضافه شده.
نبودن ویدیچ هم خیلی احساس میشد
یه بار دیگه سوالم رو تکرار میکنم :
به نظر شما علت باخت منچستریونایتد مقابل منچستر سیتی چه بود ؟
1- خوب بازی نکردن بازیکنان
2- ترکیب خوب مانچینی
3- ترکیب بد فرگوسن
4- غرور بازیکنان منچستر
5- بی اهمیت بودن بازی برای منچستری ها (بعد از خوردن گل سوم)
6- غاقلگیر شدن
7- اخراج ایونز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش موافقم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسم كريس كه مياد دلم ميگيره!
يادش بخير چه دوراني داشتيم! همين طور اسكولز و وندرسار:gerye:
اون زمان تو بهترين دوره سال 2008 تونستيم بارسارو با گل فراموش نشدني اسكولز بارسارو ببريم و كلا تو اون سال ها منسيتي رو له ميكرديم!
البته اين بار اوله منسيتي اينجوري ميبره و اونم تو اولدترافورد وگرنه همين فصل قبل برگردن روني رو به ياد بيار به همه 6گل سيتي ميرزهdallliii
جاي كريس احساس ميشه ولي نه به اندازه اسكولز! به خاطر اينكه تو پسپ كريس چندتا بازيكون داريم كه حداقل ميتونن خوب باشن نه مثل كريس ولي بازم خوبن(ناني.والنسيا.يانگ)ولي جاي اسكولزو نتونستيم پر كنيم!
اسكولز بازيكوني بود كه ژاوي گفته بود الگوي من تو فوتبال اسكولزه و اونو بهترين بازيساز ميدونم!
نبود يه بازيكون مثل اسكولز يكي از دلايل باخت امروز بود:gerye:
كاش پوگبا زودتر بتونه واسمون بازي كنه! هرچند نياز به زمان داره! خيلي جوونه! كلورلي هم خوب بود كه حيف مصدوم شد:ey babaaa:
به اميد اينكه ديگه ستاره هامونو نديم به تيم هاي ديگه و از نتيجه زحماتمون استفاده كنيم.roz::
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند به جای کریس بازیکن داشتیم ولی هیچ کس جایگزین کریس نمیشه حتی مسی.
هماهنگی که کریس و رونی داشتنو یادت رفته؟
ای کاش رونالدو می تونست واسه یونایتد بازی کنه.
دیشب شب فوق العاده ای بود ولی امشب بدترین شب بود.
هنوز باورم نمیشه تو خونه خودمون.....crying::-
داداش درسته هيچكس مثل كريس نميشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو منچستر فوق العاده بود! خيلي بهتر از الانش تو رئال!
ولي داداش من منظورم اينه كه جاي كريس ناني و يانگ و والنسيا رو داريم كه حداقل جز بهترين هاي ليگ هستند ولي جاي اسكولز يه بازيكون خوب نداريم!
وگرنه معلومه كه اين بازيكونا به كريس نميرسن!
يادش بخير...:gerye:
منم با همه گزینه و حرفای دوستان موافقم
اما به نظرم اینم از حوادث فوتبال بود که ایندفعه یقیه منچسترو گرفت ضمن ابراز تسلیت به دوستان منچستری این برد حق سیتی بود و منچستر اصلا منچستر همیشگی نبود
نزدیک بود اشنایدر رو بخریم ولی نشد اگه اشنادر رو می خریدیم جایگزین خوبی واسه اسکولز بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازی رو ندیدم پس به همین خاطر نمیدونم چه اتفاقی رخ داده.. راستش اولش شوکه شدم و باورم نمیشد که همچین نتیجه ای صحت داره.:ajibeee:
بعدش که تو جریان قرار گرفتم فهمیدم که پای یه اخراجی در میان بوده. خودمم میدونم و درک میکنم که یه اخراجی چقدر میتونه تو روند بازی و روحیه تیمی تاثیر گذار باشه. کما که خودمون تو دربی رم گرفتار همین موضوع شدیم و در نهایت بازی رو واگذار کردیم.:gahhr:
میخام بگم تو این شرایط قرار گرفتن واقعا" سخته . بخصوص اینکه این اتفاق در اوایل نیمه ها رخ بده.
ولی نباید این وسط از ارزش برد تیم مقابل کم کرد و این باخت رو کتمان کرد.
زجر آورترین چیز میدونین چیه؟
اینه که این نتیجه میتونه تا سالهای در ذهن هواداران باقی بمونه و همچنین نقطه ضعفی برای تیم متضرر!
ولی چیزی که برای منچسترها باید بیش از هر چیزی مهم باشه جبران این نتیجست.
که امیدوارم تو این زمینه موفق باشن
roz::
ممنون داداش مهرداد که با ما هم دردی کردیroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
آره داداش.ولي اشنايدر خيلي پول ميخواست و توقع زيادي داشت!
بايد يه بازيساز تو ژانويه بخريم!
تا بتونيم موفق باشيم! تا نيم فصل با همين كلورلي جوون ميتونيم سر كنيم!
به اميد موفقيت منچستر در ادامه راه قهرمانيroz::