چت باکس چی شد ؟
بهش فکر کردین ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چت باکس چی شد ؟
بهش فکر کردین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله داداش بهش فکر کردیم ولی خوب بعضی از مدیران مخالفن چون میگن ممکنه تعداد پست های اسپم بالاتر بره و جو سایت خیلی بد بشه .
عزیز من شرمنده شما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirnando [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنده چند روزی مسافرت بودم و با تاخیر لینک ها گذاشته شد:flowerysmile:
نمیشه گل های الکلا سیکو رو از شبکه sky sport وبا گزارش انگلیسی بذارین!!! به خدا خسته شدیم از این عربا!!!:gerye::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
همین الانم کلی از تاپیک ها بخاطر پست اسپم بسته شده....نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چت باکس جلوی این کارو میگیره.
بچه های سایت فرهنگشو دارن که جو سایتو همینجوری خوب نگه دارن.
خب يه مدت آزمايشي بزاريننقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه به این راحتی نیست که :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید پول بدی و پلاگینش رو بخری ....
قیمت ها هم که خدا بده برکت ...
از 50 تومان بگیر به بالا !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضاجون همه سایتا خرج داره....تعداد کاربرا که زیاده تبلیغات بگیرین پولش در میاد..:flowerysmile:
ببخشید مراسم قرعه کشی جام باشگاه اروپا رو نمیزارید برای دانلود؟
ایشالله که بزارن اگه خواستی من میتونم بزارم فقط از رپیدگاتور هستش
در ضمن بابت انتخاب اینیستا متاسفام