شايد رمزتون لو رفته ويك نفر عوضش كرده.
ببينيد تيمتون نتايج جديدش مثل روند سابق هست يا خيلي تفاوت كرده؟!احتمال داره صاحب رمز جديد (سارق محترمom::)تيمو از نتيجه گيري قبلي خيلي تغييرداده باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
شايد رمزتون لو رفته ويك نفر عوضش كرده.
ببينيد تيمتون نتايج جديدش مثل روند سابق هست يا خيلي تفاوت كرده؟!احتمال داره صاحب رمز جديد (سارق محترمom::)تيمو از نتيجه گيري قبلي خيلي تغييرداده باشه.
نتایج تیم که کلا 180 درجه چرخیده
مثلا من فصل پیش اکثر بازیا 5-6 تا میزدم ولی این فصل همش دارم می بازم و فقط یه مساوی داشتم!om::
الآن من باید چیکار کنم؟
با سلام و عرض ادب و احترام
چند سوال داشتم . . .
چرا تیم من از یه تیم 2 نفره میبازه ویا چرا وقتی مساوی میکنم بازنده اعلام میشوم و امتیازی تعلق نمیگیره . . . چرا ؟؟؟
چرا روبن یا ریبری فورواردن وقتی گوش کلاسیکن !!!
و در کل خیلی از بازیکنان در پسته تخصصیه خودشون نیستند مثلا بوسکتس و سنا دفاعن !!!
سلام ببخشید من تازه بااین سایت آشناشدم وعضوش شدم منم میخوام تیم داشته باشه اما نمیدونمم باید چی کارکنم چه جوری تیمم رو ثبت کنم وکلا بازی هاش چه جوریه وومیخوام یه توضیح کلی وجامع من وکنید تا شیرفهم شم مرسی خیلی ممنون
من فکر میکنم یکی از اصلی ترین دلایل جذابیت فوتبال آنلاین جدا از رقابتش بحث نقل و انتقاله که نقل و اتنقال دربی اصلا جذاب نیست و کاملا یکطرفست و بعد از یک مدت آدمو دلسرد میکنه !!!
ادمین جان اگه یه همه پرسی از اعضای فعال درباره این موضوع بکنی میتونی از پیشنهاد هاشون بهره زیادی رو در جهت جذابیت این سایت ببری.
آقا زمان انجام بازيها خيلي بهم ريختست. مثلا ميزنه ساعت 5 اما ساعت 22 شروع به كار ميكنه.
يك فكري به حال اين موضوع بكنين لطفا :fek konam:
ببخشید این بازی ضد سیستم نداره؟
دوستان لطف کنین ضد سیستم هایی که بلدین رو اینجا بنویسید
مثلا ضد سیستم دفاع و ضد حمله رو کسی میدونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اصلا كسي به اين تاپيك ارزشي قائل هست؟
بابا يكي بياد بعد 3 ماه به سوال كاربرا جواب بده
من امروز یه چیز دیدم خیلی باحال بود
من دیروز یه مسابقه داشتم نوشته 3-1 باختم اما میام گزارشو میبینم 4-2 نیجه رو واگذار کردم
در هر دو حالت باختم اما امکان داره این اشتباه اون وقت اتفاق بیفته که من برده باشم اما بیاد بگه باختی
میشه دلیلشو بگین ؟
اینم عکسش
تیم منم اسپوتا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]