در کل به نظرم بحث خوبی بود. بارسلونا در حال حاضر بهترین تیم دنیاست و شکی تو این نیس و حقشم هست که باشه. اما شانس و اقبال هم لازمه موفقیته و اتفاقا چیز بدی هم نیس من نمی گم فرگوسن این حرفو میزنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
در کل به نظرم بحث خوبی بود. بارسلونا در حال حاضر بهترین تیم دنیاست و شکی تو این نیس و حقشم هست که باشه. اما شانس و اقبال هم لازمه موفقیته و اتفاقا چیز بدی هم نیس من نمی گم فرگوسن این حرفو میزنه.
عشق است بارسا عشق است کاتالونیا
خب اول از همه تبریک میگم به خاطر اینکه مسی بازهم تونست بهترین بازیکن سال یوفا بشه و بازم یه قدم دیگه از کریس جلو بیوفته و افتخاری دیگه به افتخارات خودش و بارسا اضافه کنه واقعا حقش بود و اونایی که با این قضیه مخالفم از رو سوزش این حرف رو میزنن که آقا حقش نبوده و از این مزخرفات لابد فکر کردن چون کریس چهلتا گل تو لالیگا زده پس اون باید باشه!!
یه کم هم در مورد موضعیت تیم صحبت کنیم که خدارو شکر وضعیت خوبی داره و تو نقل و انتقلات هم تونست به اونچه که میخواست برسه و بعد از چند سال جنگ و دعوا با سران آرسنال فابرگاس بالاخره لباس بارسا رو پوشید گرچه بعد از اون درخشش عالی تیاگو کمی با خودم گفتم که همین تیاگو میتونه جای ژاوی رو پر کنه و نیازی نیست که اینهمه خرج بشه برا اوردن فابرگاس ولی حالا که اومد دیگه ازش استقبال میکنم و براش آرزوی موفقیت دارم البته تو بازی با رئال چند دقیقه ای که بازی کرد و همچنین بازی با ناپولی نشون داد که به درد تیم میخوره.
و اما الکسیس سانچز که واقعا خرید خوبی بود من که خیلی دوست داشتم بیاد با اون بازیای که تو جام جهانی ازش دید و بازیای که برا اودینزه انجام داد که یکی از علل موفقیت اودینزه بودش ، در هر حال سانچز یه بازیکن تکنیکی و سرعتیه که کاملا بازیش به بازی بارسا میخوره!!
ولی یه خبر بد که پیکه تو تمرینات مصدوم شده و سه هفته از میادین دور خواهد بود و به بازی سوپرکاپ اروپا که فردا در مقابل پورتو برگزار میشه غایب خواهد بود و بازی هفته ی دوم لالیگا مقابل ویارئال رو هم از دست میده تو خبرا گفته شده که فیبر عظلات ساق پای چپش آسیب دیده ، امیدوارم هرچه زودتر به ترکیب اصلی برگرده چون واقعا تو این خط با کمبود بازیکن مواجه هستیم و نمیدونم چرا این چند ساله یه مدافع خوب و مستحکم نخریدیم؟؟
اگه بارسا این بازی امشب رو ببره میتونه یک رکورد هم از بابت مصدومیت و پیروزی به جا بزاره.پیکه،پویول،بوسکتس،م سول،افلای،سانچز تا قبل از این بازی مصدومیتشون تاییدشده بود که البته چندتاشون امادگی لازم رو کسب کردن.اما اخه کدوم تیم 6 بازیکن اصلیش که قابلیت های بزرگی دارن مصدوم میشن و اون تیم باز هم میتونه مثل بارسا بدرخشه؟
واقعا پیروزی امشب میتونه یک موفقیت فوق العاده از لحاظ بازیکنای ذخیره و مربیگری فوق العاده پپ باشه
کسب چهارمین قهرمانی در سوپر کاپ اروپا رو به بارسایی های عزیز تبریک میگم واقعا لقب ارباب جام ها برازنده ی گواردیولا و بارسلوناست
تبریک میگم یه قهرمانی دیگه رو امیدوارم سالهای سال از این قهرمانیا کسب کنیم !!
بازی خوبی بود و دو تا نسبتا خوب بازی کردن و انصافا پورتو نشون داد که حریف کمی نیست و میشه روش حساب باز کرد ، تو این بازی توی خط دفاع یه سری مشکلات داشتیم که با اومدن پیکه و پویول انشاءالله که حل میشه و خط دفاع مثل سابق استحکام خودشو بدست میاره ، تو این بازی مسی نشون داد که لیاقت کسب عنوان بهترین بازیکن سال یوفا رو داره گرچه این مدعا پیش از این هم ثابت شده بود ولی یه عده نمیخوان واقعیت رو قبول کنن!!
فابرگاس هم شایستگی های خودشو بار دیگه به اثبات رسوند با بازی خوبش و گلی که زد واقعا زیبا بود و اعتماد به نفس بالای خودش رو نشون داد!!
در کل بازی یه بازی خوب و تا حدودی زیبا بود و خداروشکر پپ گواردیولا تونست دوازدهمین جام خودش رو با بارسا بگیره ، آرزوی امسال من فقط کسب چمپیوزلیگ برای دومین سال پیاپی هستش که به همگان نشون بدیم چه تیمی هستیم!!
راستی یادم رفت بهتون تبریک بگم کسب قهرمانی در سوپر کاپ رابه همه بارسایی ها تبریک میگم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جام در دستان دو ستاره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرچم کاتالونیا در دست ویکتور و حمایت ژاویر از او [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
best team of the world[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]