به سرم که نزده من هشت روز دیگه میپرم اون ور...
و فکر کنم نتونم برگردم و ترجیح میدم با این شرایط اثری ازم نباشه
نمایش نسخه قابل چاپ
به سرم که نزده من هشت روز دیگه میپرم اون ور...
و فکر کنم نتونم برگردم و ترجیح میدم با این شرایط اثری ازم نباشه
باشه دوست عزیز اشکالی نداره شما برو نترس کسی ار اثر شما باخبر نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!! یا اگه دلت میخواد یه تابلو good byبزن
میشه من نام کاربریمو عوض کنم!؟
بله دوست عزیز در همین قسمت در تایپک (درخواست تغییر نام کاریری) درخواست بدید رسیدگی میشه:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezazandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2 تا نکته رو بگم :
اول اینکه طبق اطلاعیه برای تغییر نام کاربری شما باید حداقل 30 تا پست رو ارسال کرده باشید.
دوم این که مدیریت کل سایت فعلا تاپیک تعویض نام کاربری رو بستن و تا اطلاع ثانوی امکان تغییر نام برای کاربران وجود نداره ........
موفق باشید
حیف شد اسمم رضازندی دوست داشتم بکنمش رضا بکهام 23 باشه
من میخوام نام کاربریمو عوض کنم!!
RezaZandi32=RezaBeckham23
چرا اون تایپک بسته شده؟دیگه بازش نمیکنن و این امکان وجود نداره؟راستی یه سوال کسی میدونه ایا نام کاربری به اسم rezaاین جا ثبت نام کرده یا نه؟
براي اينكه متوجه بشيد نام كاربري جديدي كه مي خواهيد درخواست بدين قبلآ استفاده شده است يا نه روي لينك مقابل كليك كنيد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و به جاي عبارت قرمز رنگ نام دلخواه خودتون رو بنويسيد. در صورتي كه نام كاربري اخذ نشده باشد پيغام This user has not registered and therefore does not have a profile to view. به شما داده مي شود كه نشان دهنده اين است كه نام كاربري مربوطه اخذ نشده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و در صورت اينكه قبلآ اين نام كاربري ثبت شده باشد صفحه كاربر رو مشاهده مي فرمائيد.
قرار نیست بخش پیشبینی آپدیت بشه؟ :soal: