-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬آرین روبن در مقابل جملات تحسین برانگیز لام ، با سیاست خاص مخصوص به خود شواینی را بیش از لام شایسته بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان می داند.
فیلیپ لام ، مدافع تیم ملی آلمان بیصبرانه منتظر فرارسیدن زمان رویارویی با همتیمی خود یعنی آرین روبن است. ژرمنها میبایست در دومین گام از مرحلهی گروهی جام ملتهای اروپا در چهارشنبه شب مصافی تماشایی با هلند زخمخورده از دانمارک بدهند.
بال تدافعی چپ ژرمنها در مصاف با لالههای نارنجی رو در روی روبن بازی خواهد کرد. نکته قابل توجه آن است که اگر فن مارویک تمایل به پیروزی و صعود از این مرحله را در ذهن دارد ، ناچار به قرار دادن روبن در پست جناح چپ است. پیروزی برابر آلمان ، تا حد بسیاری لالهها را برای صعود امیدوار خواهد ساخت تا کمی تلخی شکست غافلگیرانه برابر دانمارک به دست فراموشی سپرده شود.
کاپیتان تیم ملی آلمان در مصاحبه با اسپورتبیلد ، مشتاق بودن خود برای رویارویی با روبن را اینگونه ابراز میکند : " من بیصبرانه به دنبال بازی برابر روبن هستم. به عنوان یک بازیکن همواره دوست خواهی داشت که در برابر و در کنار بهترینها فوتبال بازی کنیم و روبن نیز یکی از بهترینهای حال حاضر است."
او در تحسین تواناییهای فنی روبن در جناحین نیز میگوید : " روبن توانایی پشت سرگذاشتن هر کسی را در هر دو جناح خواهد داشت ، در واقع سرعت فوق العادهی او به همراه قدرت دربلینگ مثالزدنی او سبب شده است تا او یک هافبک نفوذی تمام عیار لقب گیرد. روبن حتی در مواردی که به سمت محوطهی جریمه نیز انحراف پیدا میکند ، یک هافبک بسیار تاثیرگذار نشان میدهد."
هافبک تیم ملی هلند و بازیکن اسبق تیم بایرن مونیخ مارک فن بومل ، با بیان این مطلب که باستین شوان اشتایگر به مراتب شایستگی بیشتری برای کاپیتانی تیم ملی آلمان دارد ، در آستانهی دیدار حساس دو تیم جنگ لفظی را با لام آغاز کرده است.
آرین روبن 28 ساله نیز با یک سیاست خاص مخصوص به خود ، نظر فن بومل را تایید کرد و به این مطلب نیز اشاره کرد که در بازی برابر لام به سادگی برخورد خواهد کرد و نمایش خود را ارائه خواهد کرد.
او در پایان در این رابطه میگوید : " اعتقاد من بر این است که هر بازیکن باید بر بازی خود متمرکز باشد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، معتقد است که دیدار چهارشنبه شب برابر هلند بسیار حساس خواهد بود زیرا هلند که در اولین بازی خود در یورو 2012 یک بر صفر مغلوب دانمارک شد هم اکنون به شدت در پی برد است.
به نقل از یوفا، یواخیم لو در این باره گفت: "هلند با وجود ناکامی برابر دانمارک هنوز هم از قدرت بالایی برخوردار است و آنها همچنان در پی پیروزی هستند. در دیدار هلند برابر دانمارک، هلندی ها فرصت های زیادی برای گلزنی داشتند و من از عدم گلزنی آنها واقعا تعجب کردم. در دیدار چهارشنبه شب همه چیز برای هلند مشخص خواهد شد و همین موضوع سبب دشواری این دیدار خواهد شد. دیداری هیجان انگیز را در پیش رو داریم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مانوئل نویر دروازه بان مطرح تیم ملی آلمان در آستانه دیدار تیمش مقابل هلند عنوان کرد که تیمش به خوبی از نقاط قوت تیم ملی هلند باخبر است
شاگردان یواخیم لو پس از پیروزی 1-0 مقابل پرتغال در دومین دیدار خود از سری رقابتهای یورو 2012 باید به مصاف تیم زخم خورده هلند بروند .
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان اظهار دارد که در جایی رشد کرده است که نزدیک کشور هلند بوده است و اکنون احساس خاصی نسبت به این بازی دارد. و اعلام کرد که جو استادیوم در بین تماشاگران بسیار هیجان انگیز است.
نویر در گفتگویی با سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان گفت:"من در وستفالن جایی که نزدیک به مرز کشور آلمان با کشور هلند است رشد کردم. من همچنین گاهی اوقات تعطیلاتم را در هلند سپری میکردم و در تیم شالکه 04 نیز با بازیکنان هلندی زیادی هم بازی بودم و در بایرن نیز هم بازی آرین روبن هستم که این امتیاز ویژه ای برای من است."
"وقتی نوجوان بودم برای تماشای بازی آلمان و هلند به استادیوم رفتم ، جو استادیوم بسیار فوق العاده بود ، برای هواداران این بازی بسیار خاص و حائز اهمیت است."
االبته ما از نقاط قوت آنها مطلعیم و من بسیار خوشحالم که میتوانیم مقابل آنها در این تورنومنت بازی کنیم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که تاثیرگذاری و اعتماد به نفس باستین شواین اشتایگر درحال رشد است.
آلمان دیشب موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد هلند عبور کند. باستین شواین اشتایگر بانی هر دو گل ماریو گومز برای آلمان بود .
در پایان این دیدار، لو رضایتش را از عملکرد بازیکنانش به ویژه شواینی ابراز کرد واعلام کرد که شواینی می تواند در صورت صعود آلمان به دورهای بعدی این تورنمنت، نقشی کلیدی دراین تیم داشته باشد
لو به زد دی اف گفت:« باستین شواین اشتایگر در هر بازی بهتر می شود و تاثیرگذاری بیشتری دارد. او قدرتمند است و در خیلی از دوئل ها به پیروزی می رسد. صدرنشینی درگروه برای ما مهم است و برای رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی به ما کمک می کند.می خواهیم دراین شهر بمانیم.»
لو علاوه بر تحسین شواین اشتایر در بازیهای فردی، به اهمیت تیم قدرتمندی که در اختیار دارد اشاره کرد و گفت:« من حس می کردم که هلند در دقیقه 60 بازی انرژی اش را از دست داده. دمای هوا خیلی زیاد بود. بازی کاملا و فشرده بود.در بخش هایی از بازی، هر دو تیم دینامیک خوبی نداشتند. ما می خواستیم تا به هر قیمتی که شده،گام دوممان را در این بازی خوب برداریم و برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی درها را به روی خودمان بازکنیم. خیلی مهم بود تا در بازی با دانمارک به پیروزی برسیم. ارائه یک عملکرد و یک بازی خوب، برایمان خیلی مهم بود.»
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬فیلیپ لام، ستاره تیم ملی آلمان، دیشب وبعد از اتمام دیدار تیمش مقابل هلند به تمجید از ماریو گومز پرداخت.
درنیمه اول این دیدار حساس و تماشایی ماریو گومز با دو گل آلمان را پیش انداخت ولی گل دیرهنگام روبین فان پرسی، امید را به هلندی ها بازگرداند؛هرچند که آنها نتوانستند به گل دیگری برسند و درنتیجه بازی با برد 1-2 ژرمن ها به اتمام رسید.
بدین ترتیب تیم ملی آلمان برای صعود به مرحله یک چهارم پایانی یورو2012 به تنها یک امتیاز دیگر مقابل دانمارک نیاز دارد.
درپایان این دیدار، فیلیپ لام، ستاره ریزنقش و توانای ژرمن ها به زد دی اف گفت:« تورنمنت هنوز به پایان نرسیده و ماریو گومز، کارهای زیادی برای انجام دادن دارد؛ او یک مهاجم تراز اول است.همه ما این را می دانیم. گلهای او در بازی با هلند، گلهای تراز اول و جهانی ای بودند.»
لام در کنار ژروم بواتنگ، خط دفاعی منسجمی را تشکیل داده و امیدهای هلندی ها را ناامید کردند. لام در کل از عملکرد تدافعی تیمش راضی بود. بواتنگ هم نظر مشابهی داشت. او در پایان این دیدار به خبرنگاران گفت:« از نظر تدافعی خوب بودیم. بعد از اتمام نیمه اول، کار زیادی انجام ندادیم ولی خوشبختانه توانستیم نتیجه را تا پایان بازی حفظ کنیم. من بعد از بازی کردن در این دمای بالا، واقعا خسته ام. بازی خسته کننده ای بود.»
بواتنگ در اعلام نارضایتی اش از دریافت کارت زرد در این بازی گفت:« کارت زرد احمقانه ای بود.هرچند که مهمترین نکته این بود که ما به پیروزی رسیدیم.»
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬نارنجی ها در دو دیدار ابتدایی شان در این رقابت ها شکست خوردند و برای صعود به مرحله بعد باید در دیدار پایانی با دو گل پرتغال را شکست دهند و در انتظار شکست دانمارک مقابل آلمان باشند
آرین روبن، ستاره تیم ملی هلند، اعلام کرد از اینکه برای صعود به مرحله بعد رقابت های یورو 2012 باید در انتظار لطف آلمانی ها باشند، احساس خوبی ندارد.
نارنجی ها در دو دیدار ابتدایی شان در این رقابت ها شکست خوردند و برای صعود به مرحله بعد باید در دیدار پایانی با دو گل پرتغال را شکست دهند و از طرف دیگر، در انتظار شکست دانمارک مقابل آلمان باشند.
روبن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" البته هنوز شانس صعود داریم. باید این طور فکر کنیم که اگر آلمان وظیفه ورزشی اش را به خوبی انجام دهد، با زدن دو گل به پرتغال، صعود هنوز در دست خودمان خواهد بود.
باید به برای صعود به آلمان تکیه کنیم و این احساس خوبی نیست."
او همچنین در مورد دیدار شب گذشته مقابل آلمان گفت:" زمانی ها بود که ما در موقعیت صحیح قرار نداشتیم. خطوط ما از هم به اندازه کافی فاصله نداشتند و به آنها اجازه دادیم که به راحتی فوتبال شان را انجام دهند."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ کلینزمن مربی اسبق تیم ملی آلمان، تیم یواخیم لو را در حال حاضر آماده کسب عنوان قهرمانی اروپا می داند.
یورگن کلینزمن سرمربی تیم ملی آمریکا که در جام جهانی 2006 سکان هدایت تیم ملی آلمان را عهده دار بود و یواخیم لو را به عنوان دستیار به تیم ملی آلمان آورد معتقد است تیم کنونی آلمان دارای پتانسیل و سبک بازی بالایی است و می تواند عناوین کسب شده توسط اسپانیا را تصاحب کند.
به نقل از بیلد؛ کلینزمن با بیان اینکه ژرمن ها اکنون از همه جهت مهیای قهرمانی در اروپا هستند می گوید: "شرایط لازم برای تصاحب جایگاه اسپانیا فراهم شده است. تنها نکته مهم حفظ و توسعه انگیزه بازیکنان برای کسب موفقیت است و باید با تلاش این مسیر را طی کرد."
یوگی لوو خود تشنه قهرمانی است و به هر قیمتی خواهان این موفقیت است. کلینزی ادامه می دهد: "در دو سه سال اخیر استعداد های بسیاری در فوتبال آلمان شکوفا شده است که نشان دهنده ظهور یک نسل با کیفیت بالا است. این را یوگی نیز به خوبی می داند. او قطعا باید در این مسیر گام بردارد وی علاقه بسیاری به حضور بازیکنان جوان دارد و این کار باعث می شود در تیم ملی شاهد شور و اشتیاق بیشتری باشیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی ژرمنها دیدار اسپانیا مقابل ایرلند در گروه سوم جام ملتهای اروپا را از نزدیک تماشا کرد.
یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در ورزشگاه گدانسک لهستان حضور داشت و دیدار تیم ملی فوتبال اسپانیا مقابل ایرلند را از نزدیک تماشا کرد.
ژرمنها چهارشنبه شب موفق شدند هلند را شکست دهند و بیش از پیش شرایط صعود این تیم برای صعود از گروه دوم مسابقات فراهم شده است.
بدونشک سرمربی آلمان از اکراین به لهستان سفر کرده است تا عملکرد شاگردان دلبوسکه را مورد ارزیابی قرار دهد.
اسپانیا در دیدار مقابل ایرلند با 4 گل به پیروزی رسید تا در صدر گروه سوم جام ملتها قرار بگیرد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اسطوره فوتبال هلند در یک اظهار نظر متفاوت و البته عجیب لب به ستایش فوتبال آلمان گشوده است. او همچنین از این نمایش فوتبال آلمان بسیار شگفت زده شده است.
به نقل از شبکه آرنا اسپورت مارکو فان باستن آلمان را در کنار اسپانیا مدعی اصلی مسابقات یورو میداند. او در این باره به این شبکه معتبر اروپای شرقی میگوید: "این آلمان بسیار ترسناک است. آنها در بازی دیشب هرکاری را که می خواستند با ما انجام دادند. باید قبول کرد هلند نمیتوانست در برابر آلمان خوب بازی کند. هلندیها در این مسابقات نیاز به یک رهبر واقعی دارند٬ چیزی که مثلا اشتایگر یا پیرلو برای آلمان و یا ایتالیا انجام می دهند ولی هلند فاقد آن است. به نظر من آلمان و اسپانیا تنها تیمهایی هستند که فوتبال را کامل ارائه میکنند."
مارکو فان باستن همواره از آلمان کینه شدیدی دارد و بارها این را نشان داده است. ولی این بار اینگونه اظهار نظر کردن وی، باعث تعجب بسیاری از هواداران فوتبال هلند و آلمان شده است.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گومز مهاجم بلند بالای تیم ملی آلمان که در جشن پیروزی ژرمن ها مقابل رقیب دیرینه خود تیم ملی هلند نقش بسزایی داشت توانست منتقدان خود از جمله مهمت شول را به حضورش در ترکیب تیم ملی متقاعد کند.
به نقل از بیلد؛ مهمت شول پس از دیدار شب گذشته تیم ملی آلمان گفت: "به ماریو گومز افتخار می کنم! تعهد و موفقیت را در کنار هم گرد آورده است."
این در حالی است که شول یکی از منتقدان اصلی گومز در دیدار اول برابر پرتغال بود که حواشی نیز پس از اظهار نظرات وی در این چند روز برای گومز ایجاد شد.
مهمت شول در دیدار اول آلمان مقابل پرتغال که به عنوان کارشناس در یکی از شبکه های تلویزیونی آلمان حاضر بود در مورد سبک بازی ماریو گومز گفته بود: "ماریو گومز بسیار کم تحرک و ایستا بازی می کند و این برای تیم ملی چندان مناسب نیست" او حتی به صورت طنز در مورد کم تحرکی گومز گفته بود: "ماریو باید مواظب باشد که زخم بستر نگیرد."
گومز با دو گلی که در دیدار برابر هلند به ثمر رساند توانست در این رقابت ها 3 گله شده و در صدر جدول گلزنان قرار بگیرد و نقش بسزایی را در پیروزی 2 بر 1 آلمان ها مقابل هلند ایفا کند.
bayern.blogsky.com